کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
سلام : ما که تو مرحله اپرو موندیم خدا به خیر کنه کلیرنس فقط دعا میکنم برای شما و خودم

به امید این که همه کاراشون زودتر انجام بشه وبه همسرشون برسن
vermont
کیس: i 130
ارسال مدارک:18 mar
رسید مدارک:24 mar
اپرو:؟؟؟؟؟
:cr1 :ارسال مدارک:18mar2013رسید مدارک:24 mar - اپروو:17 jan- کیس نامبر 18 mar ابوظبی-- AP 20 AUG کلیر 13 نوامبر 2014 Smile دریافت ویزا 10 دسامبر - ورود به امریکا 12 دسامبر2014:Wink
پاسخ
تشکر کنندگان: romantic ، kamalir36 ، romance33 ، behnam7
اگه بنا به شغل دولتی باشه که من حالا حالا ها باید منتظر باشم!
آخه هم سربازی جای خفن بودم و هم کارم کاملا کاملا دولتی بوده از اون کارایی که خیلی دولتی بوده
اما مصاحبه کننده چیزی از کارم اصلا نپرسید،حتی فکر می کردم الان میگه به خاطر کاری که داشتی برو به سلامت و پرونده رو بده زیر بغلم
اما این حرفشو هیچ وقت فراموش نمیکنم که گفت: عزیزم پرونده شما هیچ مشکلی نداره و منتظر شید کیس نامبرتون تو این سایت بعد از 3 یا 4 هفته اعلام شه
حالا نمید ونستم خوشحال باشم یا ناراحت
6 سال از نامزدیمون میگذره این 6 ماه هم روش
امیدوارم دوستان عزیزم خیلی زود کلیر شن بعد از شما ها هم نوبت من شه
Waiting List Register in Waiting List
ویزا :K1
مصاحبه: 2013 Ankara 22 JUL
تاریخ کلیرنس:8 JUl
مدت انتظار:351 روز
پاسخ
تشکر کنندگان: kamalir36 ، romance33 ، shadoow ، behnam7 ، shandiz ، ghazal72 ، itex
دوستان امیدوار باشید بعد از سبتمبر خبرهای خوشی همه ما بشنویم (((( آمین))))

vermont
اپرو:؟؟؟؟
:cr1 :ارسال مدارک:18mar2013رسید مدارک:24 mar - اپروو:17 jan- کیس نامبر 18 mar ابوظبی-- AP 20 AUG کلیر 13 نوامبر 2014 Smile دریافت ویزا 10 دسامبر - ورود به امریکا 12 دسامبر2014:Wink
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، romantic
(2013-09-26 ساعت 22:03)shandiz نوشته:  دوستان امیدوار باشید بعد از سبتمبر خبرهای خوشی همه ما بشنویم (((( آمین))))

vermont

ایشالا عزیزم. راستی حالا ارسال هات به 10 تا رسیده میتونی امضاء رو راحت بگذاری.ایشالا اولین خبر خوب از یلدا باشه.آمین.
ازدواجیF2A،تاریخ ارسال مدارک بهJuly 29,2013: USCIS،تاریخ دریافت رسید نامبر:August 6, 2013،PD: August 1,2013 approve:August 21,2013دریافت کیس نامبر: October 8, 2013،پرکردن فرم DS-261: 14 OCT 2013 ،پرداخت 88$: 21OCT 2013این داستان ادامه دارد (لطفا توی پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید)csc,ptt برای آنکارا
پاسخ
تشکر کنندگان: MONA FB
دوست عزیز 10 شده ولی امضاء هنوز فعال نشده

روزی میشه که این روزا برامون خاطره میشه ولی چه خاطره تلخی

vermont
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، mohamadtj
(2013-09-25 ساعت 18:42)romantic نوشته:  Name...............................Category..................Embassy............​​​......​​​...Inte​​rview Date......................Clear Date..................Last Update
Ghormeh Sabzi.........................K1.......................Ankara.....................​​​....05Dec-​12............................xxxxxxxx............................xxxxxx
yalda91...................................xxx.....................xxxxxxxxxx......​...............xxxxxxxxxx...........................xxxxxxxx.........​.​​..​​​..​.............22 Aug
nimmaa..................................CR1......................Abu Dhabi....................06Mar-13............................xxxxxxxx...........​​​​​​...............25 June
ELI1........................................CR1.....................Abu Dhabi.....................24Apr-13............................xxxxxxxx.........​.​​..​​​..............25 April
mona fb..................................CR1.....................Ankara................​​​........​​​.​​​.03Jun-13............................xxxxxxxx...........................​.​x​xxxxx
mohamadtj..............................F2A......................Ankara.............​​​........​​​.​​.​...12Jun-13............................xxxxxxxx........................​.​.20 sep​
houmanmir..............................K1........................Abu Dhabi.....................18Jun-13............................xxxxxxxx..........​​​.​​​...............16 sep
K1-cid.....................................CR1.....................Ankara............​​​........​​​......20Jun-13............................xxxxxxxx..........................22​ Aug
mhy_1985...............................CR1...................Ankara.............​​​.......​​​..​​​....24Jun-13............................10 Sep............................​.​.​.10sep
behnam7 ...............................IR1...................Ankara................​...​​​.......​​​26J​​un-13............................xxxxxxxx.............................13 sep
itex........................................F2A....................Ankara.......​​​......​​​...​​​..........27Jun-13............................xxxxxxxx...................​.​.​....​..​.​.5 sep
romantic.................................K1.....................Ankara..........​​​.....​​​.​​​..........22Jul-13.............................xxxxxxxx..................​​.​....​..​.​. 25 sep

سلامromantic جان با ایمیل آپدیت شدی ۲۵ سپتامبر یا اینکه خودشون کردن
الان فکر کنم فقط mohamadtjداره بدون ایمیل آپدت می‌شه
امیدوارم که از ۲ شنبه شروع کنن تک تک ماروهم کلیر کنن
دوستانی که تازه میان به این جا هم اگه دوست دارن می‌تونن اطلاعاتشنو اینجا قرار بدن
باید یه کم فعالتر بشیم با تموم شدن کار لا تا ریها
به امید روزهای خوب

پاسخ
تشکر کنندگان: romantic ، romance33 ، shandiz ، mohamadtj
(2013-09-27 ساعت 03:50)behnam7 نوشته:  
(2013-09-25 ساعت 18:42)romantic نوشته:  Name...............................Category..................Embassy............​​​......​​​...Inte​​rview Date......................Clear Date..................Last Update
Ghormeh Sabzi.........................K1.......................Ankara.....................​​​....05Dec-​12............................xxxxxxxx............................xxxxxx
yalda91...................................xxx.....................xxxxxxxxxx......​...............xxxxxxxxxx...........................xxxxxxxx.........​.​​..​​​..​.............22 Aug
nimmaa..................................CR1......................Abu Dhabi....................06Mar-13............................xxxxxxxx...........​​​​​​...............25 June
ELI1........................................CR1.....................Abu Dhabi.....................24Apr-13............................xxxxxxxx.........​.​​..​​​..............25 April
mona fb..................................CR1.....................Ankara................​​​........​​​.​​​.03Jun-13............................xxxxxxxx...........................​.​x​xxxxx
mohamadtj..............................F2A......................Ankara.............​​​........​​​.​​.​...12Jun-13............................xxxxxxxx........................​.​.20 sep​
houmanmir..............................K1........................Abu Dhabi.....................18Jun-13............................xxxxxxxx..........​​​.​​​...............16 sep
K1-cid.....................................CR1.....................Ankara............​​​........​​​......20Jun-13............................xxxxxxxx..........................22​ Aug
mhy_1985...............................CR1...................Ankara.............​​​.......​​​..​​​....24Jun-13............................10 Sep............................​.​.​.10sep
behnam7 ...............................IR1...................Ankara................​...​​​.......​​​26J​​un-13............................xxxxxxxx.............................13 sep
itex........................................F2A....................Ankara.......​​​......​​​...​​​..........27Jun-13............................xxxxxxxx...................​.​.​....​..​.​.5 sep
romantic.................................K1.....................Ankara..........​​​.....​​​.​​​..........22Jul-13.............................xxxxxxxx..................​​.​....​..​.​. 25 sep

دوستانی که تازه میان به این جا هم اگه دوست دارن می‌تونن اطلاعاتشنو اینجا قرار بدن
به امید روزهای خوب
سلام
من تا حالا با ایمیل آپدیت نشدم behnam همش بدون ایمیل بوده اما به این زودی از بابت خودم چشم آب نمیخوره

اما امیدوارم اول این ماه خبرهای خوبی از بابت کلیر شدن بقیه بشنویم
Waiting List Register in Waiting List
ویزا :K1
مصاحبه: 2013 Ankara 22 JUL
تاریخ کلیرنس:8 JUl
مدت انتظار:351 روز
پاسخ
تشکر کنندگان: behnam7 ، romance33 ، shandiz ، houmanmir ، الی1
(2013-09-27 ساعت 04:01)romantic نوشته:  
(2013-09-27 ساعت 03:50)behnam7 نوشته:  

به امید روزهای خوب
سلام
من تا حالا با ایمیل آپدیت نشدم behnam همش بدون ایمیل بوده اما به این زودی از بابت خودم چشم آب نمیخوره

اما امیدوارم اول این ماه خبرهای خوبی از بابت کلیر شدن بقیه بشنویم

اینا کارشون حساب کتاب نداره
همین که بدون ایمیل آپدیت شدی نشونهٔ خوبیه
mhy_1985 بعد از خیلیا که مصاحبه کرده بودن چک خورد ولی‌ زودجوابشو دادن
امیدوارم که جواب تورو هم زود بدن
اینجا هرکس کلیر بشه من اندازه اینکه خودم کلیر بشم خوشحال میشم

پاسخ
تشکر کنندگان: romantic ، romance33 ، shandiz ، houmanmir ، الی1
Name...............................Category..................Embassy............​​​​......​​​...Inte​​rview Date......................Clear Date..................Last Update
nav.....................................K1.....................Ankara..........​​​​.....​​​.​​​..........29NOV- 12..........................xxxxxxxx................​​.​....​..​.​. xxxxxxxx
Ghormeh Sabzi.........................K1.......................Ankara...................​..​​​....05Dec-​12............................xxxxxxxx............................xxxxxx
yalda91...................................xxx.....................xxxxxxxxxx....​..​...............xxxxxxxxxx...........................xxxxxxxx.........​.​​..​​​​..​.............22 Aug
mona fb..................................CR1.....................Ankara..............​..​​​........​​​.​​​.03Jun-13............................xxxxxxxx...........................​.​x​xxxxx
mohamadtj..............................F2A......................Ankara..........​...​​​........​​​.​​.​...12Jun-13............................xxxxxxxx........................​.​.20 sep​
K1-cid.....................................CR1.....................Ankara..........​..​​​........​​​......20Jun-13............................xxxxxxxx..........................22​ Aug
mhy_1985...............................CR1...................Ankara.............​​​​.......​​​..​​​....24Jun-13............................10 Sep............................​.​.​.10sep
behnam7 ...............................IR1...................Ankara................​...​​​​.......​​​26J​​un-13............................xxxxxxxx.............................13 sep
itex........................................F2A....................Ankara.......​​​​......​​​...​​​..........27Jun-13............................xxxxxxxx...................​.​.​....​..​.​.5 sep
romantic.................................K1.....................Ankara..........​​​​.....​​​.​​​..........22Jul-13.............................xxxxxxxx..................​​.​....​..​.​. 25 sep
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، romantic ، behnam7 ، itex ، mohamadtj ، الی1 ، shandiz
name...............................Category..................Embassy............​​​​​......​​​...Inte​​rview Date......................Clear Date..................Last Update
nav.....................................K1.....................Ankara..........​​​​​.....​​​.​​​..........29NOV- 12..........................xxxxxxxx................​​.​....​..​.​. xxxxxxxx
Ghormeh Sabzi.........................K1.......................Ankara...................​​..​​​....05Dec-​12............................xxxxxxxx............................20sep
yalda91...................................xxx.....................xxxxxxxxxx....​​..​...............xxxxxxxxxx...........................xxxxxxxx.........​.​​..​​​​​..​.............22 Aug
mona fb..................................CR1.....................Ankara..............​​..​​​........​​​.​​​.03Jun-13............................xxxxxxxx...........................​.​x​xxxxx
mohamadtj..............................F2A......................Ankara..........​​...​​​........​​​.​​.​...12Jun-13............................xxxxxxxx........................​.​.20 sep​
K1-cid.....................................CR1.....................Ankara..........​​..​​​........​​​......20Jun-13............................xxxxxxxx..........................22​ Aug
mhy_1985...............................CR1...................Ankara.............​​​​​.......​​​..​​​....24Jun-13............................10 Sep............................​.​.​.10sep
behnam7 ...............................IR1...................Ankara................​...​​​​​.......​​​26J​​un-13............................xxxxxxxx.............................13 sep
itex........................................F2A....................Ankara.......​​​​​......​​​...​​​..........27Jun-13............................xxxxxxxx...................​.​.​....​..​.​.5 sep
romantic.................................K1.....................Ankara..........​​​​​.....​​​.​​​..........22Jul-13.............................xxxxxxxx..................​​.​....​..​.​. 25 sep
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، romantic ، behnam7 ، mohamadtj ، houmanmir ، الی1
آخرین آپدیت من 20 سپتامبر هست که تو جدول بالا نوشتم
من ی مدت خیلی تو سایت سیس آپدیت شدم فکر میکردم اسممو به این زوریها اعلام میکنن اما خبری نشد که نشد
آخرین آپدیتهای من به شرح ذیل است:
3 بار در ماه جولای ، 6 بار در ماه سپتامبر
دوست عزیزم Nav شما آپدیتهات چی بوده؟
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، shandiz ، romantic ، behnam7 ، mohamadtj ، houmanmir ، yalda91 ، الی1
(2013-09-27 ساعت 11:23)Ghormeh Sabzi نوشته:  آخرین آپدیت من 20 سپتامبر هست که تو جدول بالا نوشتم
من ی مدت خیلی تو سایت سیس آپدیت شدم فکر میکردم اسممو به این زوریها اعلام میکنن اما خبری نشد که نشد
این آپدیت که می‌گید چی هست و از کجا چک می‌کنید؟
نوع ویزا: ازدواجی با سیتیزن/فرستادن مدارک: ۳۰ آگوست ۲۰۱۲/ پذیرش: ۲۶ نوامبر ۲۰۱۲/ دریافت کیس نامبر: ۷ دسامبر ۲۰۱۲/ مصاحبه: سپتامبر ۲۰۱۳/ کلیرنس: در حال انتظار
پاسخ
تشکر کنندگان: mohamadtj ، romantic ، الی1
(2013-09-27 ساعت 13:03)omead نوشته:  
(2013-09-27 ساعت 11:23)Ghormeh Sabzi نوشته:  آخرین آپدیت من 20 سپتامبر هست که تو جدول بالا نوشتم

توی این سایت چک کنین.
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: mohamadtj ، romance33 ، houmanmir ، romantic ، الی1
پس چرا سايت و اپديت نميكنن؟
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، houmanmir ، romantic ، behnam7 ، الی1 ، shandiz
(2013-09-27 ساعت 17:12)itex نوشته:  
(2013-09-27 ساعت 13:03)omead نوشته:  

توی این سایت چک کنین.
آپدیت های من با ایمیل و تماس بودن که آخریش 29 aug بوده
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، الی1

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان