کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
بچه ها ترجیحا کلید نکنین رو این سیس.... اعصابتون رو به هم میریزه.. اول میبینین اگر شده باشین میگین چرا فلانی نشد یا بعدیش کی میخواد باشه.. اگر هم نشین میگین چرا فلانی شده و من نشدم ... 2 هفته یه بار یه سر بزنین که فقط در جریان باشین اوضاع از چه قراره... من ارمنستان بودم و اونجا از این بازی ها نداره .. یهو کلیر میشی میره .. اما اینجوری به نظرم اعصاب خودتون رو به هم میریزین
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: kamalir36 ، الی1 ، houmanmir ، shadoow ، shandiz ، romance33 ، MONA FB
(2013-09-27 ساعت 17:14)mohamadtj نوشته:  پس چرا سايت و اپديت نميكنن؟

فکر نمیکنم تا اول اکتبر اتفاق خاصی بیفته. فقط امیدوارم همون سرعتی که توی سپتامبر برای لاتاری بخرج دادن برای ما هم توی اکتبر بخرج بدن تا بسلامتی همه کلیر بشیم از دست این سایت چک کردن راحت شیم. آمین
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: الی1 ، kamalir36 ، shadoow ، mz64 ، romantic ، mohamadtj ، kian88 ، romance33
(2013-09-28 ساعت 12:17)itex نوشته:  

فکر نمیکنم تا اول اکتبر اتفاق خاصی بیفته. فقط امیدوارم همون سرعتی که توی سپتامبر برای لاتاری بخرج دادن برای ما هم توی اکتبر بخرج بدن تا بسلامتی همه کلیر بشیم از دست این سایت چک کردن راحت شیم. آمین

امیدوارم اینطور باشه، تا امروز به خودمون امید میدادیم که سپتامبر تموم شه دیگه نوبت ماست از این به بعد چی بگیم! من دیگه نمیتونم تحمل کنم، خانمم هم اونور تک و تنها هر روز میگه چی شد اسمت در اومد؟ منم میگم بزار سپتامبر تموم شه Sad
پاسخ
تشکر کنندگان: kamalir36 ، kian88 ، shandiz ، romance33 ، itex ، behnam7 ، الی1
Exclamation 
سلام دوستان من چند سوال مهم دارم البته میدونم که جوابش دقیقا معلوم نیست وممکنه قبلا پاسخ داده شده باشه(فرصت خوندن 108 صفحه نیست) اما خیلی برام مهمه...
اولا من 4 آپریل 2013 مصاحبمو توی ابوظبی دادم و چک خوردم الانم حدودا 5 ماه که هیچ خبری نیست میخواستم بدونم ممکنه که اصلا ویزا ندن؟
و دوما من خانوم هستم و در دانشگاه امام صادق کار میکنم ممکنه برام مشکلی پیش بیاد؟
و سوما (مهم)حدودا چه قدر طول میکشه تا کلیر شم با توجه به اینکه دو تا بچه هم دارم که یکیشون بالای 16 ساله...
خیلی ممنون میشم اگه پاسخ بدید دوستان عزیز.
نوع ویزا:k1(نامزدی)
تشکیل پرونده:2012, 13 Dec
تاریخ دریافت رسیپت نامبر: Dec 26, 2012
تاریخ مصاحبه:Apr 4, 2013
محل مصاحبه:ابوظبی
کلیرنس: Jan 15,2013
کل پروسه: تقریبا 400 روز
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-09-28 ساعت 19:40)mohamadtj نوشته:  
(2013-09-28 ساعت 12:17)itex نوشته:  

امیدوارم اینطور باشه، تا امروز به خودمون امید میدادیم که سپتامبر تموم شه دیگه نوبت ماست از این به بعد چی بگیم! من دیگه نمیتونم تحمل کنم، خانمم هم اونور تک و تنها هر روز میگه چی شد اسمت در اومد؟ منم میگم بزار سپتامبر تموم شه Sad
واقعا درکت میکنم
خانم من که داره میاد اونم دقیقا جای حساس درسا و کاراش
منم همه چی رو فروختم و از همه جا اومدم بیرون،اصلا شرایط خوبی ندارم،بعد از 6 سال واقعا سخته البته واسه هممون سخته
احتمالا بعد از ایران گردی بریم ترکیه تا ببینیم کی جواب کلیرنس ها میاد
من که حسابی دیوانه و غمگین هستم این روزا
ایشالا تا آخر ماه آینده همه رو کلیر کنن و بچه های قدیمی زودتر برن
Waiting List Register in Waiting List
ویزا :K1
مصاحبه: 2013 Ankara 22 JUL
تاریخ کلیرنس:8 JUl
مدت انتظار:351 روز
پاسخ
تشکر کنندگان: mz64 ، romance33 ، shandiz ، mohamadtj ، behnam7 ، itex
(2013-09-28 ساعت 22:30)safsate نوشته:  سلام دوستان من چند سوال مهم دارم البته میدونم که جوابش دقیقا معلوم نیست وممکنه قبلا پاسخ داده شده باشه(فرصت خوندن 108 صفحه نیست) اما خیلی برام مهمه...
اولا من 4 آپریل 2013 مصاحبمو توی ابوظبی دادم و چک خوردم الانم حدودا 5 ماه که هیچ خبری نیست میخواستم بدونم ممکنه که اصلا ویزا ندن؟
و دوما من خانوم هستم و در دانشگاه امام صادق کار میکنم ممکنه برام مشکلی پیش بیاد؟
و سوما (مهم)حدودا چه قدر طول میکشه تا کلیر شم با توجه به اینکه دو تا بچه هم دارم که یکیشون بالای 16 ساله...

1-هر چیزی ممکنه دوست عزیز ولی شما نگفتین کیستون چیه؟ 2- به خاطر محل کارتون هیچ کس نمیتونه هیچ تضمینی بده. 3- کلیر شدنتون هم اصلاً معلوم نیست تو خود سایت هم نوشته 3 تا 6 ماه تازه اگه از 6 ماه گذشت باید پیگیری کنید.ایشالا که زودتر کارتون انجام بشه.
ازدواجیF2A،تاریخ ارسال مدارک بهJuly 29,2013: USCIS،تاریخ دریافت رسید نامبر:August 6, 2013،PD: August 1,2013 approve:August 21,2013دریافت کیس نامبر: October 8, 2013،پرکردن فرم DS-261: 14 OCT 2013 ،پرداخت 88$: 21OCT 2013این داستان ادامه دارد (لطفا توی پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید)csc,ptt برای آنکارا
پاسخ
تشکر کنندگان: shandiz ، الی1 ، safsate
خانم safsate همونطور که دوستمون گفت اول باید بگی کیستون چیه ، نامزدی یا ازدواج؟
همسرتون کدوم ایالته؟
شغلتون تو دانشگاه امام صادق چیه؟
الکی که نیست تازه بعدش باید از منشیم وقت مشاوره بگیری، قول نمیدم تا آخر سپتامبر وقت داشته باشم اما خوب اگه زیر میزی بدی ی کاریش میکنم
تا برنامه بعد
پاسخ
تشکر کنندگان: shandiz ، kamalir36 ، الی1 ، itex ، romance33
دوستان امیدوارم زود دوشنبه شه ببینیم چه خبره
پاسخ
تشکر کنندگان: shandiz ، kamalir36 ، mz64 ، behnam7 ، romantic ، الی1 ، safsate ، romance33
(2013-09-28 ساعت 22:30)safsate نوشته:  سلام دوستان من چند سوال مهم دارم البته میدونم که جوابش دقیقا معلوم نیست وممکنه قبلا پاسخ داده شده باشه(فرصت خوندن 108 صفحه نیست) اما خیلی برام مهمه...
خانم safsafe منم مثل شما اپریل مصاحبه داشتم ابوظبی کارمم دولتی هنوز خبری نیست افیسر گفت 2ماه ولی الان 5ماه شده لطفا امضا بزارید
الی1
CR1
تشکیل پرونده:Jan-2013
دریافت نامه مصاحبه feb 2013
تاریخ مصاحبه 2013-24april
کلیرینس:10 دسامبر 2013
پاسخ
تشکر کنندگان: shandiz ، safsate ، shadoow ، romance33
توی این سایت چک کردین که آپدیت شدین یا نه؟
توصیه من اینه که تا نیمه اول اکتبر صبر کنین، بعد با سفارت مکاتبه کنین. با توجه به فشار کار سفارت در دو ماه گذشته یکمقداری کلیرها طول کشیده. بیچاره ها خودشون هم توی سایت نوشتن.
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: سانازی ، shandiz ، safsate ، romance33
(2013-09-29 ساعت 00:14)Ghormeh Sabzi نوشته:  خانم safsate همونطور که دوستمون گفت اول باید بگی کیستون چیه ، نامزدی یا ازدواج؟
همسرتون کدوم ایالته؟
شغلتون تو دانشگاه امام صادق چیه؟
الکی که نیست تازه بعدش باید از منشیم وقت مشاوره بگیری، قول نمیدم تا آخر سپتامبر وقت داشته باشم اما خوب اگه زیر میزی بدی ی کاریش میکنم
تا برنامه بعد
کیسم نامزدیه و در دانشگاه استاد هستم البته قبلا مدیر یک بخش بودم همسرم در لس آنجلس هست.
ممنون میشم زیر میزی بعدا...
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، romance33
(2013-09-29 ساعت 09:31)الی1 نوشته:  
خانم safsafe منم مثل شما اپریل مصاحبه داشتم ابوظبی کارمم دولتی هنوز خبری نیست افیسر گفت 2ماه ولی الان 5ماه شده لطفا امضا بزارید
چشم.امیدوارم زود تر کارتون درست بشه
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، romance33
(2013-09-29 ساعت 13:39)itex نوشته:  
توی این سایت چک کردین که آپدیت شدین یا نه؟
توصیه من اینه که تا نیمه اول اکتبر صبر کنین، بعد با سفارت مکاتبه کنین. با توجه به فشار کار سفارت در دو ماه گذشته یکمقداری کلیرها طول کشیده. بیچاره ها خودشون هم توی سایت نوشتن.
چک کردم میگه در administrative processing هست و آخرین آپدیت هم 27 ماه می آپدیت شده...
اگه منظور ار مکاتبه ایمیل هست که 3-4 بار زدم و گفتن که در چک هست.
باز هم ممنون از راهنماییتون.
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، الی1
(2013-09-28 ساعت 23:44)romance33 نوشته:  

1-هر چیزی ممکنه دوست عزیز ولی شما نگفتین کیستون چیه؟ 2- به خاطر محل کارتون هیچ کس نمیتونه هیچ تضمینی بده. 3- کلیر شدنتون هم اصلاً معلوم نیست تو خود سایت هم نوشته 3 تا 6 ماه تازه اگه از 6 ماه گذشت باید پیگیری کنید.ایشالا که زودتر کارتون انجام بشه.
کیسم نامزدیه ولی شما یه جوری گفتیدکه اصلا نا امید شدم یعنی منظورتون اینه که ممکنه به خاطر کارم بهم ویزا ندن؟؟!!
آخه کارم که دولتی نیست و تازه من هم فقط تو فرم نوشتم استاد دانشگاه ولی بازم ممکنه مشکل پیش بیاد...؟واااای خدا.
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33
دوستان یک سوال داشتم . اگه نامزدم برگرده ایران به نظر شما این اثر منفی داره روی کلیر شدن یا نه ؟
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان