کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
(2013-09-29 ساعت 17:55)nav نوشته:  دوستان یک سوال داشتم . اگه نامزدم برگرده ایران به نظر شما این اثر منفی داره روی کلیر شدن یا نه ؟

نه تأثیری نداره. با آماری که من دارم تقریباً نمی فهمن که ایشون میاد چه برسه تأثیر داشته باشه. دوست داشتین راجع به این جمله آخری مثالای جالبی دارم.
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33
(2013-09-29 ساعت 18:45)itex نوشته:  
(2013-09-29 ساعت 17:55)nav نوشته:  دوستان یک سوال داشتم . اگه نامزدم برگرده ایران به نظر شما این اثر منفی داره روی کلیر شدن یا نه ؟

نه تأثیری نداره. با آماری که من دارم تقریباً نمی فهمن که ایشون میاد چه برسه تأثیر داشته باشه. دوست داشتین راجع به این جمله آخری مثالای جالبی دارم.

خیلی ممنون آخه آدم دیگه از همه چیز با این کلیرنس می ترسه
پاسخ
نترس هیچ اتفاقی نمی افته منم دانشگاه درس میدم، نوشتم استاد دانشگاه، آفیسر در مورد دانشگاه سوالی ازم نکرد ، فقط در مورد رشته تحصیلیم و اینکه چی درس میدم سوال کرد

(2013-09-29 ساعت 17:25)safsate نوشته:  
(2013-09-28 ساعت 23:44)romance33 نوشته:  
(2013-09-28 ساعت 22:30)safsate نوشته:  سلام دوستان من چند سوال مهم دارم البته میدونم که جوابش دقیقا معلوم نیست وممکنه قبلا پاسخ داده شده باشه(فرصت خوندن 108 صفحه نیست) اما خیلی برام مهمه...
اولا من 4 آپریل 2013 مصاحبمو توی ابوظبی دادم و چک خوردم الانم حدودا 5 ماه که هیچ خبری نیست میخواستم بدونم ممکنه که اصلا ویزا ندن؟
و دوما من خانوم هستم و در دانشگاه امام صادق کار میکنم ممکنه برام مشکلی پیش بیاد؟
و سوما (مهم)حدودا چه قدر طول میکشه تا کلیر شم با توجه به اینکه دو تا بچه هم دارم که یکیشون بالای 16 ساله...
خیلی ممنون میشم اگه پاسخ بدید دوستان عزیز.

1-هر چیزی ممکنه دوست عزیز ولی شما نگفتین کیستون چیه؟ 2- به خاطر محل کارتون هیچ کس نمیتونه هیچ تضمینی بده. 3- کلیر شدنتون هم اصلاً معلوم نیست تو خود سایت هم نوشته 3 تا 6 ماه تازه اگه از 6 ماه گذشت باید پیگیری کنید.ایشالا که زودتر کارتون انجام بشه.
کیسم نامزدیه ولی شما یه جوری گفتیدکه اصلا نا امید شدم یعنی منظورتون اینه که ممکنه به خاطر کارم بهم ویزا ندن؟؟!!
آخه کارم که دولتی نیست و تازه من هم فقط تو فرم نوشتم استاد دانشگاه ولی بازم ممکنه مشکل پیش بیاد...؟واااای خدا.
نترس هیچ اتفاقی نمی افته منم دانشگاه درس میدم، نوشتم استاد دانشگاه، آفیسر در مورد دانشگاه سوالی ازم نکرد ،  فقط در مورد رشته تحصیلیم و اینکه چی درس میدم سوال کرد
پاسخ
تشکر کنندگان: safsate ، romance33 ، الی1
دوستان یه سوال تخصصی. از کجا متوجه میشین که شماره هایی که اعلام میشن چه کیسی هستن.
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-09-29 ساعت 22:15)nav نوشته:  دوستان یه سوال تخصصی. از کجا متوجه میشین که شماره هایی که اعلام میشن چه کیسی هستن.

فکر نمیکنم راهی باشه که از روی شماره بشه فهمید/ باز متخصصین امر اینجا هستند نظر بدن
شما نامزدت که آمریکاست راهی برای تسریع در روند کلیر شدن پیشنهاد نداده؟
پاسخ
اینجا چقدر همه بی حالن،
حااااااااااال بدین به فروم
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، SaeidSamimi
(2013-09-29 ساعت 17:08)safsate نوشته:  
(2013-09-29 ساعت 00:14)Ghormeh Sabzi نوشته:  خانم safsate همونطور که دوستمون گفت اول باید بگی کیستون چیه ، نامزدی یا ازدواج؟
همسرتون کدوم ایالته؟
شغلتون تو دانشگاه امام صادق چیه؟
الکی که نیست تازه بعدش باید از منشیم وقت مشاوره بگیری، قول نمیدم تا آخر سپتامبر وقت داشته باشم اما خوب اگه زیر میزی بدی ی کاریش میکنم
تا برنامه بعد
کیسم نامزدیه و در دانشگاه استاد هستم البته قبلا مدیر یک بخش بودم همسرم در لس آنجلس هست.
ممنون میشم زیر میزی بعدا...
من این پست شمارو ندیده بودم، من فکر نمیکنم جای نگرانی باشه چون مهم برای اونها دانشگاه نیست، اون چیزی که براشون مهمه رشته تحصیلی و تخصص شماست که مرتبط با رشته های ممنوعه نباشه، منم اگر کارم درست بشه ی جایی نزدیکای شما میخوام برم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، الی1
(2013-09-29 ساعت 22:15)nav نوشته:  دوستان یه سوال تخصصی. از کجا متوجه میشین که شماره هایی که اعلام میشن چه کیسی هستن.

از روی شماره که فقط میشه فهمید لاتاری بوده یا خانوادگی/ازدواجی، چه سفارتی ارجاع شده، کی پرونده تشکیل شده. توی CEAC هم میشه چک کرد که اگر زیر مجموعه داشت فهمید که خانواده بوده. ولی اینکه دقیقاً چه کتگوری هست بعید میدونم راه مشخصی وجود داشته باشه.

(2013-09-29 ساعت 23:17)Ghormeh Sabzi نوشته:  اینجا چقدر همه بی حالن،

دقیقاً چی توی ذهنته؟ Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: الی1 ، houmanmir ، MONA FB ، romance33
(2013-09-30 ساعت 02:50)itex نوشته:  

از روی شماره که فقط میشه فهمید لاتاری بوده یا خانوادگی/ازدواجی، چه سفارتی ارجاع شده، کی پرونده تشکیل شده. توی CEAC هم میشه چک کرد که اگر زیر مجموعه داشت فهمید که خانواده بوده. ولی اینکه دقیقاً چه کتگوری هست بعید میدونم راه مشخصی وجود داشته باشه.

(2013-09-29 ساعت 23:17)Ghormeh Sabzi نوشته:  اینجا چقدر همه بی حالن،

دقیقاً چی توی ذهنته؟ Big Grin
من تو ذهنم این که تا آخر این ماه کلیر می شم Big Grin
الی1
CR1
تشکیل پرونده:Jan-2013
دریافت نامه مصاحبه feb 2013
تاریخ مصاحبه 2013-24april
محل مصاحبه:ابوظبی
کلیرینس:10 دسامبر 2013
پاسخ
تشکر کنندگان: kamalir36 ، shadoow ، itex ، houmanmir ، yalda91 ، behnam7 ، romance33 ، mz64
قرمه سبزی عزیز
امروز و این هفته دیگه انشالله همتون کلیر می شید و به امید خدا می رید سر خونه زندگیتون.
این هم برای اینکه از بی حالی در بیایم.

-->
کیس :IR1 -ارسال مدارک: 14 نوامبر 2012 -اپروو : 7 مارچ 2013- تکمیل مدارک بعد از یک سال و 5 ماه و انتقال سفارت از آنکارا به ایروان- دریافت ویزا: ۱۰ آپریل ۲۰۱۴-ورود به آمریکا: اول آگوست ۲۰۱۴-دریافت گرین کارت: ۶ سپتامبر ۲۰۱۴
پاسخ
تشکر کنندگان: الی1 ، shadoow ، houmanmir ، MONA FB ، safsate ، behnam7 ، romance33 ، itex
یلدا نیما کجاییدازتون خبری نیست؟؟؟؟؟/
الی1
CR1
تشکیل پرونده:Jan-2013
دریافت نامه مصاحبه feb 2013
تاریخ مصاحبه 2013-24april
محل مصاحبه:ابوظبی
کلیرینس:10 دسامبر 2013
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، romance33
حسم میگه تو این هفته یکی دو نفری از این تاپیک خلاص میشن
پاسخ
تشکر کنندگان: behnam7 ، shadoow ، romance33 ، shandiz ، kamalir36 ، romantic ، mz64 ، الی1 ، yalda91 ، MONA FB
به امید اینکه این هفته خبرای خوب بشنویم اینجاBig Grin

پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، romance33 ، shandiz ، mohamadtj ، kamalir36 ، romantic ، mz64 ، الی1
بچه ها خودتون رو با کی یا چه شرایطی کلیرنس خورده و کی کلیر شده اذیت نکنین، هیچ ارتباطی وجود نداره و به نظر من کاملاً سلیقه ای و شانسی هستش.

اگر ماها توی این شرایط انتظار بخوایم سخت بگیریم و همش بگیم کی کی... بی شک انتظار کشنده میشه و اگر خدای نکرده کار بخواد بیشتر از 6ماه هم طول بکشه صبر به ناامیدی و افسردگی تبدیل میشه. بهتره سرخودمون رو به یک کاری بند کنیم... هر کاری.

این حرفا رو بیشتر برای خودم دارم میزنم شاید به درد شما هم بخوره.
پاسخ
تشکر کنندگان: kamalir36 ، الی1 ، romantic ، mz64 ، behnam7 ، romance33
شرايط سختي شده مخصوصا الان كه دولت امريكا تعطيل كرد ديگه اميد شرط نيست بايد ديد كي همه سر كار ميرن ايا سفارت ها هم جزو تعطيلي بودجه امريكا ميرن يا نه از وقت سفارتم ٣ ماه و نيم ميگذره اف بي اي چك ممكنه از ٦ ماهم بگذره خلاصه كه كاره همه از ٥ قل ٦ قل گذشته اوستا كريم خودش همه رو به جايگاه اصليشون ميرسونه دوست ندارم اينقد بي اميد حرف بزنم ولي واقعا دلم گرفته......
پاسخ
تشکر کنندگان: Shahabpk ، romance33

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان