کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
(2013-10-07 ساعت 22:12)farbod_frz نوشته:  با سلام

دوستان شما که تجربه دارید چقدر بعد از کامپلیت شدن در nvc وقت سفارت گرفتین
و اینکه من باید الان یک سری واکسن ها رو بزنم تو پاستور ایران؟

من 5 ماه طول کشید تا نوبت مصاحبه بهم دادن، برای اطلاع از واکسیاسیون در تاپیک مربوطه مطالعه کنید توضیحات کامل داده شده است. اما خلاصه بخوام برات بگم ی سر به انستیتو پاستور بزن اونجا خودشون تمام واکسنهایی که لازمه برات میزنن و راهنماییت میکنن
پاسخ
تشکر کنندگان: farbod_frz ، yalda91 ، الی1 ، romance33
(2013-10-07 ساعت 21:56)Ghormeh Sabzi نوشته:  ممنون
میگم اینطور که من تو تاپیکی که شما معرفی کرده بودید خوندم ، ثبت نام تو سایت CSC ظاهرا فقط برای بچه های لاتاری که سفارت آنکارا انتخاب کرده باشن الزامیه
شما مطمئنی که برای ویزای نامزدی هم باید انجام بدیم؟

امیرحسین شوخی میکنی یا جدی میگی؟ برادر من اون لینک رو دادم راهنماشون بخونی. هرکسی ویزا میخواد بگیره باید ptt رو انتخاب کنه. توی سایت سفارت که کدها رو اعلام میکنه هم نوشته میتونی بری بخونی.
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33
scs تا ونجایی که من هم میدونم واسه لاتاریا بوده
بچه ها گمراه نشین
CR1

پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، romance33
من بعد از تکمیل مدارک ان وی سی 3 ماه بعدش نامه مصاحبم اومد .
هر چه زودتر واسه واکسیناسیون اقدام کنید بهتره
CR1

پاسخ
تشکر کنندگان: farbod_frz ، yalda91 ، romance33
itex درست میگه دیگه بچه ها، همه باید تو csc ثبت نام کنن و یک ptt رو انتخاب کنن برای دریافت پاسپورت. حتی برگه انتخاب پست من رو روز مصاحبم از من گرفت و آخرش هم دوباره تو اون برگه صورتیه گفت باید این رسید انتخاب پست رو دفعه بعدی هم بیاری. در ضمن بهتره پستی که شنبه ها هم کار میکنن رو انتخاب کنین
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، Saeedv13 ، romance33
(2013-10-07 ساعت 23:28)mohamadtj نوشته:  itex درست میگه دیگه بچه ها، همه باید تو csc ثبت نام کنن و یک ptt رو انتخاب کنن برای دریافت پاسپورت. حتی برگه انتخاب پست من رو روز مصاحبم از من گرفت و آخرش هم دوباره تو اون برگه صورتیه گفت باید این رسید انتخاب پست رو دفعه بعدی هم بیاری. در ضمن بهتره پستی که شنبه ها هم کار میکنن رو انتخاب کنین

ثبت نامش که ضرری نداره ، لطفا بفرمایید کدوم پست شنبه ها کار میکنه؟
و لطفا اگر کسی امروز تو سایت ceac آپدیت شده بگه
پاسخ
(2013-10-07 ساعت 23:06)MONA FB نوشته:  scs تا ونجایی که من هم میدونم واسه لاتاریا بوده
بچه ها گمراه نشین
SCS نیست عزیزم. CSC هست. برای همه نوع ویزایی هم هست. ببین:

[عکس: attachment.php?aid=3277]

منبع

از این گذشته پاسپورت ویزا خورده رو می فرستند به شعبه ای از اداره پست ترکیه که شما مشخص کردین. یعنی نمی تونین برین سفارت و از خود سفارت پاسپورتتون رو بگیرین و این کار با ثبت نام در CSC انجام میشه.

فایل‌های پیوست پیش‌نمایش تصاویر

پاسخ
تشکر کنندگان: itex ، romance33 ، yalda91
خدا رو شکر آقا سعید هم گفت که همه باور کنن که باید آدرس ptt رو تعیین کنین.

این هم ptt که شنبه ها بازه:

[عکس: attachment.php?aid=3279]

فایل‌های پیوست پیش‌نمایش تصاویر

پاسخ
تشکر کنندگان: MONA FB ، Saeedv13 ، الی1 ، kamalir36 ، romance33 ، yalda91
(2013-10-07 ساعت 23:58)Saeedv13 نوشته:  
(2013-10-07 ساعت 23:06)MONA FB نوشته:  scs تا ونجایی که من هم میدونم واسه لاتاریا بوده
بچه ها گمراه نشین
SCS نیست عزیزم. CSC هست. برای همه نوع ویزایی هم هست. ببین:

[عکس: attachment.php?aid=3277]

منبع

از این گذشته پاسپورت ویزا خورده رو می فرستند به شعبه ای از اداره پست ترکیه که شما مشخص کردین. یعنی نمی تونین برین سفارت و از خود سفارت پاسپورتتون رو بگیرین و این کار با ثبت نام در CSC انجام میشه.

lol اشتباه لپی بود عمو سعید Tongue. مرسی که اصلاحش کردید . SmileTongue
CR1

پاسخ
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، romance33 ، yalda91
(2013-10-08 ساعت 00:43)itex نوشته:  خدا رو شکر آقا سعید هم گفت که همه باور کنن که باید آدرس ptt رو تعیین کنین.

itex جان ایران و هم می تونیم انتخاب کنیم آخه من ابوظبی باید برم افیسر روز مصاحبه گفت پاس و هر کی ببر ویزا رو میدن احتیاجی نیست خودم برم فقط تا کلیر بشم از مدیکالم میدونم 6ماه میگذره الان 5ماه ونیم هنوز خبری نشده می شه راهنماییم کنی؟
الی1
CR1
تشکیل پرونده:Jan-2013
دریافت نامه مصاحبه feb 2013
تاریخ مصاحبه 2013-24april
محل مصاحبه:ابوظبی
کلیرینس:10 دسامبر 2013
پاسخ
تشکر کنندگان: mohamadtj ، romance33
(2013-10-07 ساعت 22:24)Ghormeh Sabzi نوشته:  
(2013-10-07 ساعت 22:12)farbod_frz نوشته:  با سلام

دوستان شما که تجربه دارید چقدر بعد از کامپلیت شدن در nvc وقت سفارت گرفتین
و اینکه من باید الان یک سری واکسن ها رو بزنم تو پاستور ایران؟

من 5 ماه طول کشید تا نوبت مصاحبه بهم دادن، برای اطلاع از واک۳۰ یا Cون در تاپیک مربوطه مطالعه کنید توضیحات کامل داده شده است. اما خلاصه بخوام برات بگم ی سر به انستیتو پاستور بزن اونجا خودشون تمام واکسنهایی که لازمه برات میزنن و راهنماییت میکنن
من همه واکسن ها رو اون

جا زدم البته ایران بزنی ارزون تر من ابوظبی بودم رفتم NBC که کل کارام 500درهم شد
الی1
CR1
تشکیل پرونده:Jan-2013
دریافت نامه مصاحبه feb 2013
تاریخ مصاحبه 2013-24april
محل مصاحبه:ابوظبی
کلیرینس:10 دسامبر 2013
پاسخ
تشکر کنندگان: shandiz ، romance33
(2013-10-08 ساعت 09:24)الی1 نوشته:  
(2013-10-08 ساعت 00:43)itex نوشته:  خدا رو شکر آقا سعید هم گفت که همه باور کنن که باید آدرس ptt رو تعیین کنین.

itex جان ایران و هم می تونیم انتخاب کنیم آخه من ابوظبی باید برم افیسر روز مصاحبه گفت پاس و هر کی ببر ویزا رو میدن احتیاجی نیست خودم برم فقط تا کلیر بشم از مدیکالم میدونم 6ماه میگذره الان 5ماه ونیم هنوز خبری نشده می شه راهنماییم کنی؟

تا اونجا که من میدونم برای ابوظبی لازم نیست ptt انتخاب کنین و این فقط تو ترکیه هست. البته این رو شک دارم و بهتره از کسانی که ابوظبی بودند بپرسیر
پاسخ
تشکر کنندگان: الی1 ، shandiz ، romance33
سلام
یه سوال خیلی مهم دارم
مصاحبه من آنکارا بود و الان تقریبا 3 ماه منتظر کلیر شدنم
نامزدم سیتیزن آمریکاست و هفته پیش واسه گرفتن پاسپرت آمریکایی اقدام کرده و گفتن 3 هفته آینده آماده میشه
هفته آینده نامزدم بدون پاسپرت آمریکایی میاد ایران،و بعدا پاسپرت رو واسمون پست میکنن،
نامزدم میگه واسه خروج از ایران پاسپرت آمریکایی نیاز هستش
مشکلی تو آمریکا پیش نمیاد؟ وقتی نامزدم آمریکا نیست پاسپرت رو میدن که واسه ما پست کنند؟
ایران میاد به مشکلی بر نمیخوریم ،از لحاظ رفتن من به آمریکا و یا برگشت نامزدم؟
سخت ذهنم درگیره لطفا راهنمایی کنید
متشکرم
Waiting List Register in Waiting List
ویزا :K1
مصاحبه: 2013 Ankara 22 JUL
تاریخ کلیرنس:8 JUl
مدت انتظار:351 روز
پاسخ
تشکر کنندگان: الی1 ، shandiz ، romance33 ، yalda91
سلام
یکی از دوستانم محل و تاریخ مصاحبه اش تغییر کرده بود از انکارا به ایروان . بعد مصاحبه بهش کلرینس خورد و حالا که جواب کلرینسش اومده بهش گفتن بره ابوظبی
کسی مشابه این براش اتفاق افتاده ؟
منم همین شرایط رو داشتم و 98 روزه منتظر جواب کلرینس از ارمنستان هستم نمیدونم ممکنه دوباره محل سفارت عوض بشه یا خیر؟
Smile
پاسخ
(2013-10-08 ساعت 09:24)الی1 نوشته:  itex جان ایران و هم می تونیم انتخاب کنیم آخه من ابوظبی باید برم افیسر روز مصاحبه گفت پاس و هر کی ببر ویزا رو میدن احتیاجی نیست خودم برم فقط تا کلیر بشم از مدیکالم میدونم 6ماه میگذره الان 5ماه ونیم هنوز خبری نشده می شه راهنماییم کنی؟
اگر ایران میشد که همه ایران رو انتخاب میکردیم و نیازی به این همه هزینه اقامت نبود. برای شما هم فرقی نمیکنه چون موقعی که اسمتون اعلام شد سریعاً باید برین و مدیکال رو تمدید کنین، بعدش با پاکت مدیکال جدید برین پاسپورت رو تحویل بدین. البته بگم من چون خودم آنکارا بودم به حرف من اکتفا نکنین و تحقیق بیشتری در مورد ابوظبی بکنین ولی روال کلی همینه که عرض کردم.

(2013-10-08 ساعت 11:18)mohamadtj نوشته:  
(2013-10-08 ساعت 09:24)الی1 نوشته:  itex جان ایران و هم می تونیم انتخاب کنیم آخه من ابوظبی باید برم افیسر روز مصاحبه گفت پاس و هر کی ببر ویزا رو میدن احتیاجی نیست خودم برم فقط تا کلیر بشم از مدیکالم میدونم 6ماه میگذره الان 5ماه ونیم هنوز خبری نشده می شه راهنماییم کنی؟

تا اونجا که من میدونم برای ابوظبی لازم نیست ptt انتخاب کنین و این فقط تو ترکیه هست. البته این رو شک دارم و بهتره از کسانی که ابوظبی بودند بپرسیر

کسانی که در آنکارا و ابوظبی میخوان ویزا رو دریافت کنن باید در CSC محل دریافت رو تعیین کنن، برای پست ترکیه اسمش ptt هست و پست امارات هم EMPOST. برای اطلاعات بیشتر این لینک رو مطالعه کنین.
پاسخ
تشکر کنندگان: kamalir36 ، الی1 ، shandiz ، romance33 ، yalda91

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان