کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
(2013-10-08 ساعت 12:31)romantic نوشته:  سلام
یه سوال خیلی مهم دارم
مصاحبه من آنکارا بود و الان تقریبا 3 ماه منتظر کلیر شدنم
نامزدم سیتیزن آمریکاست و هفته پیش واسه گرفتن پاسپرت آمریکایی اقدام کرده و گفتن 3 هفته آینده آماده میشه
هفته آینده نامزدم بدون پاسپرت آمریکایی میاد ایران،و بعدا پاسپرت رو واسمون پست میکنن،
نامزدم میگه واسه خروج از ایران پاسپرت آمریکایی نیاز هستش
مشکلی تو آمریکا پیش نمیاد؟ وقتی نامزدم آمریکا نیست پاسپرت رو میدن که واسه ما پست کنند؟
ایران میاد به مشکلی بر نمیخوریم ،از لحاظ رفتن من به آمریکا و یا برگشت نامزدم؟
سخت ذهنم درگیره لطفا راهنمایی کنید
متشکرم

برای خروج از ایرا احتیاجی به پاس آمریکایی نیست همسر من با پاس ایران وارد و خارج می شه حتی یکبار پاس ایران باطل شده بود تونست با اون وارد بشه ولی باید برای خروج تمدیدش می کرد
الی1
CR1
تشکیل پرونده:Jan-2013
دریافت نامه مصاحبه feb 2013
تاریخ مصاحبه 2013-24april
محل مصاحبه:ابوظبی
کلیرینس:10 دسامبر 2013
پاسخ
تشکر کنندگان: shandiz ، romance33 ، romantic ، houmanmir
(2013-10-08 ساعت 16:52)الی1 نوشته:  برای خروج از ایرا احتیاجی به پاس آمریکایی نیست همسر من با پاس ایران وارد و خارج می شه حتی یکبار پاس ایران باطل شده بود تونست با اون وارد بشه ولی باید برای خروج تمدیدش می کرد
شرکتهای هواپیمایی اجازهٔ ورود به کشور مقصد (و حتی اجازهٔ گذر کشور میان‌راهی-- ترانزیت) رو در همون فرودگاه مبدأ چک می‌کنند، زیرا در غیر این‌صورت هزینهٔ دیپورت به عهدهٔ خودشونه. ایرانیان آمریکایی که از آمریکا به ایران سفر می‌کنند (مثلن از طریق لندن)، در فرودگاه آمریکا پاسپورت آمریکایی رو نشون میدن تا مهر خروج بخوره و پاسپورت ایرانی رو نشون میدن تا شرکت بفهمه اجازهٔ ورود به ایران رو دارند و چون شهروند آمریکا هستند نیازی هم به ویزای ترانزیت انگلستان ندارند. ولی اگر پاسپورت آمریکایی همراهش نباشه حتی باید ویزای ترانزیت انگلستان رو هم بگیره. موقع برگشت حتی خیلی سختگیرترن. کلن خروج از آمریکا بدون پاسپورت آمریکایی یا گرین کارت به دردسرش نمی‌ارزه.
نوع ویزا: ازدواجی با سیتیزن/فرستادن مدارک: ۳۰ آگوست ۲۰۱۲/ پذیرش: ۲۶ نوامبر ۲۰۱۲/ دریافت کیس نامبر: ۷ دسامبر ۲۰۱۲/ مصاحبه: سپتامبر ۲۰۱۳/ کلیرنس: در حال انتظار
پاسخ
تشکر کنندگان: kamalir36 ، shandiz ، mohamadtj ، romance33 ، yalda91 ، romantic ، سی سی
گفته هاي اميد رو تاييد ميكنم. البته منهاي كشور ترانزيت كه نيازي به ويزا نداره و مشكلي از اون نظر پيش نمايد. ولي مسئله اينه كه براي خروج از ايران شخص يا بايد پاسپورت كشور مقصد رو داشته باشه. يا گرين كارت و يا ويزاي اونجا رو تا بهش اجازه پرواز رو بدن
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، romantic ، houmanmir
(2013-10-08 ساعت 18:55)mohamadtj نوشته:  گفته هاي اميد رو تاييد ميكنم. البته منهاي كشور ترانزيت كه نيازي به ويزا نداره و مشكلي از اون نظر پيش نمايد. ولي مسئله اينه كه براي خروج از ايران شخص يا بايد پاسپورت كشور مقصد رو داشته باشه. يا گرين كارت و يا ويزاي اونجا رو تا بهش اجازه پرواز رو بدن
ویزای ترانزیت لازمه. فقط موضوع اینه که آمریکا با خیلی از کشورها قرارداد داره (همینطور کانادا) که اگر ویزا یا گرین‌کارت داشته باشید، نیازی به این ویزای ترانزیت ندارید. همچنین اگر شما به سمت کشور خودتون می‌رید (مثلن از کانادا به ایران و پاسپورت ایرانی دارید) و در کانادا قانونی زندگی می‌کنید، نیازی به ویزای ترانزیت از خیلی از کشورهای اروپایی ندارید.
نوع ویزا: ازدواجی با سیتیزن/فرستادن مدارک: ۳۰ آگوست ۲۰۱۲/ پذیرش: ۲۶ نوامبر ۲۰۱۲/ دریافت کیس نامبر: ۷ دسامبر ۲۰۱۲/ مصاحبه: سپتامبر ۲۰۱۳/ کلیرنس: در حال انتظار
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، romantic ، الی1 ، سی سی
(2013-10-08 ساعت 20:41)omead نوشته:  
(2013-10-08 ساعت 18:55)mohamadtj نوشته:  گفته هاي اميد رو تاييد ميكنم. البته منهاي كشور ترانزيت كه نيازي به ويزا نداره و مشكلي از اون نظر پيش نمايد. ولي مسئله اينه كه براي خروج از ايران شخص يا بايد پاسپورت كشور مقصد رو داشته باشه. يا گرين كارت و يا ويزاي اونجا رو تا بهش اجازه پرواز رو بدن
ویزای ترانزیت لازمه. فقط موضوع اینه که آمریکا با خیلی از کشورها قرارداد داره (همینطور کانادا) که اگر ویزا یا گرین‌کارت داشته باشید، نیازی به این ویزای ترانزیت ندارید. همچنین اگر شما به سمت کشور خودتون می‌رید (مثلن از کانادا به ایران و پاسپورت ایرانی دارید) و در کانادا قانونی زندگی می‌کنید، نیازی به ویزای ترانزیت از خیلی از کشورهای اروپایی ندارید.
فکر نمیکنم این قسمت درست باشه. مثلا اگر از ایران با هواپیمای امارات به کشور چین بخواهید برید یک توقف در دبی خواهید داشت ولی نیازی به ویزای دبی نیست اصلا ویزا برای اینه که بخواهید وارد کشوری بشوید ولی در حالت ترانزیت اصلا شما اجازه رد شدن از passport check رو ندارید دوست عزیز.
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، romantic ، الی1
(2013-10-08 ساعت 20:48)mohamadtj نوشته:  فکر نمیکنم این قسمت درست باشه. مثلا اگر از ایران با هواپیمای امارات به کشور چین بخواهید برید یک توقف در دبی خواهید داشت ولی نیازی به ویزای دبی نیست اصلا ویزا برای اینه که بخواهید وارد کشوری بشوید ولی در حالت ترانزیت اصلا شما اجازه رد شدن از passport check رو ندارید دوست عزیز.
کشورهای مختلف قانون مجزا دارند. برای انگلستان اینه.
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، romantic ، الی1
(2013-10-08 ساعت 13:18)fa79iran نوشته:  سلام
یکی از دوستانم محل و تاریخ مصاحبه اش تغییر کرده بود از انکارا به ایروان . بعد مصاحبه بهش کلرینس خورد و حالا که جواب کلرینسش اومده بهش گفتن بره ابوظبی
کسی مشابه این براش اتفاق افتاده ؟
منم همین شرایط رو داشتم و 98 روزه منتظر جواب کلرینس از ارمنستان هستم نمیدونم ممکنه دوباره محل سفارت عوض بشه یا خیر؟
سلام دوست عزیز
منم همین شرایط رو دارم ولی هنوز کلیر نشدم میخواستم بدونم به این دوستتون گفتن باید دوباره مصاحبه تو ابوظبی یا اینکه بره اونجا ویزاشو بگیره؟
پاسخ
تشکر کنندگان: fa79iran
(2013-10-08 ساعت 23:35)zobeir نوشته:  
(2013-10-08 ساعت 13:18)fa79iran نوشته:  سلام
یکی از دوستانم محل و تاریخ مصاحبه اش تغییر کرده بود از انکارا به ایروان . بعد مصاحبه بهش کلرینس خورد و حالا که جواب کلرینسش اومده بهش گفتن بره ابوظبی
کسی مشابه این براش اتفاق افتاده ؟
منم همین شرایط رو داشتم و 98 روزه منتظر جواب کلرینس از ارمنستان هستم نمیدونم ممکنه دوباره محل سفارت عوض بشه یا خیر؟
سلام دوست عزیز
منم همین شرایط رو دارم ولی هنوز کلیر نشدم میخواستم بدونم به این دوستتون گفتن باید دوباره مصاحبه تو ابوظبی یا اینکه بره اونجا ویزاشو بگیره؟
سلام
نه برای گرفتن ویزا و رفتن به آمریکا.
فکر نمیکنم بعد از مصاحبه در ارمنستان دوباره مصاحبه بذارند مگر اینکه مدارک کامل نباشه که ایتم هایی که ضربدر زده شده در برگه آبی به همراه پاسپورت تحویل سفارت میدیم. تا آماده شدن ویزا ... صبر میکنیم
Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: الی1 ، Ghormeh Sabzi ، romance33
جمعه نزدیکه، کسی آپدیت نشده؟
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: Ghormeh Sabzi ، romance33
هيچ خبري از اپديت نيست
پاسخ
تشکر کنندگان: itex ، Ghormeh Sabzi ، romance33
دوستان سایت آپدیت شده کسی کلیر شده.؟ ه نشدم
case:K1 ,interview :29Nov
پاسخ
تشکر کنندگان: behnam7 ، itex ، Ghormeh Sabzi ، romance33
سایت آپدیت شد و ماهم نبودیم

نمیدونم چند نفر اعلام کردن

پاسخ
تشکر کنندگان: shandiz ، itex ، Ghormeh Sabzi ، romance33
خیالتون راحت هیچ شماره ای اضافه نشده. فکر کنم اینا میخوان خودشونو فعال نشون بدن که مثلاً دارن روز در میون سایت رو بروز میکنن Wink
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: SabreAyob ، romantic ، Ghormeh Sabzi ، behnam7 ، romance33
فكر كنم يه سري شماره هاي تكراري رو حذف كردن
امروز كسي اپديت نشده؟
پاسخ
تشکر کنندگان: itex ، romantic ، Ghormeh Sabzi ، behnam7 ، romance33
همونطور که htex گفت نه اسمس اضافه شده و نه کم شده،این دیگه چه مدلشه،
من فکر میکنم تا بعد تعطیلات عید قربان، اسم جدیدی اعلام نکنن که قبل تعطیلات کسی واسه گرفتن ویزا نره سروقتشون
ازین راحتتر نمیشه،
البته تعطیلی دولت آمریکا هم شاید تاثیر داشته باشه،
من تو سیس آپدیت نشدم، کسی هست که آپدیت شده باشه؟
لطفا همه بگن ببینیم اوضاع چطوره
پاسخ
تشکر کنندگان: itex ، kian88 ، romance33

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان