کسی آپدیت شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
---|
![]() |
---|
##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
|
2013-10-09 ساعت 23:05
داد نزن امیرحسین
![]() حالا یک چیز جالب بگم: یک بنده خدایی 3 شماره با من فاصله داره یعنی در یک روز پرونده ما ثبت شده. ایشون سال 2011 ویزاش رو بهش دادن، نکته جالب اینکه ایشون 5 سپتامبر امسال یعنی 2013 هم توی CEAC پروندش آپدیت شده دقیقاً همون تاریخی که من آپدیت شدم. فکر کنم آپدیت فله ای کردن.
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران >> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status >> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم ![]() تشکر کنندگان: Ghormeh Sabzi ، kian88 ، romance33
2013-10-09 ساعت 23:22
(2013-10-09 ساعت 23:05)itex نوشته: داد نزن امیرحسینمنم آپدیت نشدم. من ۵ ماه معطل اسپانسر بودم و ۲ ماه معطل یه چیز دیگه؛ ولی این کلیرنس واقعن دیوونهکننده است.
نوع ویزا: ازدواجی با سیتیزن/فرستادن مدارک: ۳۰ آگوست ۲۰۱۲/ پذیرش: ۲۶ نوامبر ۲۰۱۲/ دریافت کیس نامبر: ۷ دسامبر ۲۰۱۲/ مصاحبه: سپتامبر ۲۰۱۳/ کلیرنس: در حال انتظار
تشکر کنندگان: behnam7 ، Ghormeh Sabzi ، itex ، romance33
2013-10-09 ساعت 23:41
ببخشید ما پیره مردا اعصاب درست حسابی نداریم ، یکم که جوابمونو دیر میدن سریع قاطی میکنیم
ممنون از itex و omead عزیز که اعلام کردن ، بقیه هم لطفا بگن
2013-10-10 ساعت 00:54
منم آپدیت نشدم. رفتم سر کار دوباره و خوشبختانه CEAC رو خیلی کم چک میکنم و روحیه ام هم بهتر شده کمترم اینجا میام. انتظار کشندس ، خودتون رو مشغول کنید تا موقعش برسه.
Done waitin' , I'm livin
![]()
2013-10-10 ساعت 01:27
سلام
من بيشتر از ١٢٤ روزه كه منتظر كليير از سفارت ايروان هستم، هيچ خبرى هم نيست، دو تا سوال دارم: يكى اين كه اين قضيه اپديت چرا راى ارمنستان نيست؟ دوم اين كه ايا اينكه ميگين تعطيلات قربان هستش، براى ارمنستان كه ربطى نداره هم اينجوريه؟ ممنون از دوستان
2013-10-10 ساعت 02:29
(2013-10-10 ساعت 01:27)Rambod نوشته: سلام امید به خدا همه کلیر بشیم. جواب: منظورت آپدیت پروندس؟ همه توی CEAC اپدیت میشن و ربطی به سفارت نداره. سفارت ارمنستان تعطیلات عیدقربان نداره فقط 14 اکتبر برای روز کلمپوس تعطیله
<< جدول منتظران - ورود منتظران >> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status >> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم ![]() تشکر کنندگان: Rambod
2013-10-10 ساعت 02:42
Rambod رو هم اضافه کردم فقط آپدیت آخرش بگو که بنویسیم
Name...........................Category.................Embassy...................Interview Date...................Clear Date...............Last Update sabrayob...........................F2A.......................Ankara...........................09 Jul- 12...........................xxxxxxxx............................ 05 oct nav...................................K1.........................Ankara............................29 Nov-12.........................xxxxxxxx......................... xxxxxxxx Ghormeh Sabzi..................K1.........................Ankara...........................05 Dec-12..........................xxxxxxxx.............................03 Oct yalda91.............................xxx........................Ankara............................xxxxxxx.............................xxxxxxxx............................22 Aug amirmd1361......................F2A.......................Ankara...........................05 Mar-13...........................xxxxxxxx............................03 Oct nimmaa..............................CR1.....................Abu Dhabi........................06 Mar-13..........................xxxxxxxx............................25 Jun safsate................................K1.......................Abu Dhabi........................04 Apr-13.........................xxxxxxxx............................27 May ELI1...................................CR1.....................Abu Dhabi.......................24 Apr-13..........................xxxxxxxx.............................25 Apr mona fb.............................CR1......................Ankara............................03 Jun-13..........................xxxxxxxx.............................xxxxxx Rambod.............................F2A......................Yerevan...........................6 Jun-13...........................xxxxxxxx.............................xxxxxx mohamadtj........................F2A......................Ankara............................12 Jun-13...........................xxxxxxxx............................24 sep houmanmir........................K1.........................Abu Dhabi......................18 Jun-13..........................xxxxxxxx..............................01 oct K1-cid................................CR1......................Ankara............................20 Jun-13..........................xxxxxxxx............................22 Aug mhy_1985.........................CR1......................Ankara...........................24 Jun-13..........................10 Sep-13...........................10 Sep behnam7 ..........................IR1.......................Ankara............................26 Jun-13...........................xxxxxxxx............................13 sep itex....................................F2A......................Ankara...........................27 Jun-13...........................xxxxxxxx.............................05 sep romantic............................K1........................Ankara............................22 Jul-13...........................xxxxxxxx............................ 25 sep mz64.................................F2A......................Ankara............................27 Aug-13.........................xxxxxxxx............................ 25 sep omead...............................CR1......................Yerevan.........................18 Sep-13..........................xxxxxxxx..............................04 oct
<< جدول منتظران - ورود منتظران >> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status >> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم ![]() تشکر کنندگان: behnam7 ، romance33 ، Ghormeh Sabzi ، Rambod
(2013-10-09 ساعت 23:41)Ghormeh Sabzi نوشته: ببخشید ما پیره مردا اعصاب درست حسابی نداریم ، یکم که جوابمونو دیر میدن سریع قاطی میکنیم امیر حسین جان من آپدیت نشدم شما خودتنو ناراحت نکنین هرکس آپدیت بشه خودش میگه حتما و تو جدول اضافه میکنیم ![]() تشکر کنندگان: romance33 ، Ghormeh Sabzi
امروز داشتم فکر میکردم دیدم شوخی شوخی 100 روز شد. من هم شدم جزء باشگاه 100تایی ها
![]()
<< جدول منتظران - ورود منتظران >> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status >> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم ![]() تشکر کنندگان: romance33 ، Ghormeh Sabzi ، behnam7
2013-10-10 ساعت 19:55
Due to high demand, most cases require 6-12 months to complete their administrative processing. However, please understand that this process has no time constraints and may even take longer. We will not respond to any inquires for cases pending for less than 6 months.
خدایا فقط به تو پناه میارم خودت دستمو بگیر .آمین
![]() تشکر کنندگان: romance33 ، Ghormeh Sabzi ، SabreAyob
اين متني كه در جواب ايميل همسرم زدن .واقعا ازشون ممنونم كه رو حرفهاشون هستن .به ما كه رسيد از ٤-٦هفته رسيد به٦-٣ماه حالا هم كه نورعلا نور.خدا فقط به فريادمون برسه
خدایا فقط به تو پناه میارم خودت دستمو بگیر .آمین
![]() تشکر کنندگان: romance33 ، Ghormeh Sabzi
2013-10-10 ساعت 20:10
این سایت سیس هم خیلی قابل اعتماد نیست. من هر ۳ شمارهٔ اعلام شدهٔ سایت ایروان رو توش مینویسم هر ۳ رو میزنه Administrative Processing.
نوع ویزا: ازدواجی با سیتیزن/فرستادن مدارک: ۳۰ آگوست ۲۰۱۲/ پذیرش: ۲۶ نوامبر ۲۰۱۲/ دریافت کیس نامبر: ۷ دسامبر ۲۰۱۲/ مصاحبه: سپتامبر ۲۰۱۳/ کلیرنس: در حال انتظار
تشکر کنندگان: romance33 ، Ghormeh Sabzi
(2013-10-10 ساعت 19:58)yalda91 نوشته: اين متني كه در جواب ايميل همسرم زدن .واقعا ازشون ممنونم كه رو حرفهاشون هستن .به ما كه رسيد از ٤-٦هفته رسيد به٦-٣ماه حالا هم كه نورعلا نور.خدا فقط به فريادمون برسه یلدا جون یعنی بعد از این 6 ماه که ایمیل زدید دوباره نوشتند 6 تا 12 ماه؟ می خواستید بهشون بگید شما را با ایوب اشتباه گرفتند. بگید که ما می خواهیم با هم یکجا زندگی کنیم نه هر کی سوی خود!!! مگه دارند چی کار می کنند؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!! راستی یلدا جون حال مادرت چطوره؟عمل انجام شد؟
کیس :IR1 -ارسال مدارک: 14 نوامبر 2012 -اپروو : 7 مارچ 2013- تکمیل مدارک بعد از یک سال و 5 ماه و انتقال سفارت از آنکارا به ایروان- دریافت ویزا: ۱۰ آپریل ۲۰۱۴-ورود به آمریکا: اول آگوست ۲۰۱۴-دریافت گرین کارت: ۶ سپتامبر ۲۰۱۴
تشکر کنندگان: romance33 ، Ghormeh Sabzi ، yalda91 ، SabreAyob
2013-10-10 ساعت 21:46
(2013-10-10 ساعت 19:55)yalda91 نوشته: Due to high demand, most cases require 6-12 months to complete their administrative processing. However, please understand that this process has no time constraints and may even take longer. We will not respond to any inquires for cases pending for less than 6 months. جالبه زمانی که لاتاریهای 2013 بودن 3-6ماه بود، حالا که هنوز 2014 نرفتن مصاحبه چه چیزی بهشون فشار اورده که شده 6-12 ماه؟! اینا چرت و پرت میگن، منظورشون اینه که ما نمیدونیم مارو اذیت نکنین ما گناه داریم : ))
<< جدول منتظران - ورود منتظران >> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status >> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم ![]() |
کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان