کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
(2013-10-18 ساعت 08:29)Saeedv13 نوشته:  
(2013-10-17 ساعت 15:01)itex نوشته:  
اتفاقاً کیس های ازدواجی یا خانوادگی یک تفاوتی با لاتاری ها دارند که داشتن منتظرسرا رو براشون توجیه پذیرتر می کنه. لاتاری ها روز 30 سپتامبر هر سال کارشون تموم میشه. ولی کیس های شما محدودیت زمانی ندارند. یعنی اطلاعات کیس های شما می تونه تو سایتی مثل منتظرسرا ذخیره بشه و همینطور روی هم جمع بشه و سالیان سال قابل استفاده باشه. با یک نگاه به همچین سایتی میشه فهمید کلیرنس هر کتگوری ویزا به طور متوسط چقدر طول می کشه. دادن اطلاعات برای درست کردن همچین سایتی اختیاری هست. اطلاعاتی که از شما گرفته میشه در حدی نیست که باعث به خطر افتادن پرونده شما بشه و اگر دوست ندارین می تونین اصلاً درش شرکت نکنین. من توی ذهنم بود که یک سری اطلاعات اولیه مثل این پستی که مرتب تکرارش می کنین رو داخلش بذارین و نه بیشتر. به افشین هم گفتم ولی افشین می خواد یک چیزی براتون طراحی کنه که کاملتر از منتظرسرای لاتاری ها باشه و به مقداری زمان احتیاج داره. فعلاً من قولش رو ازش گرفتم. اگر کسی سر رشته ای از طراحی سایت داره و می تونه برای همکاری در چنین طرحی و همکاری در جمع آوری اطلاعات از کاربرها وقت بذاره به من پیام خصوصی بده. قصد من از این کار کمک کردن به شماست و نه چیز دیگه. اگر هم فکر می کنین این کار بی فایده و وقت تلف کردنه بازم بهم بگید. موفق باشید. سعید

عمو سعید عزیز فرمایش شما با دل و جون قابل پذیرش هستش.خیلی هم عالیه.از طرف خودم و دوستان دیگه از قبول زحمت شما و افشین خان بسیار سپاسگزار و قدردانم.من خودم به شخصه اطلاعات خوبی ندارم ولی سعی میکنم از یکی از دوستان هم کمک بگیرم.شاد باشید.منتظر اوامر شما هستم.
ازدواجیF2A،تاریخ ارسال مدارک بهJuly 29,2013: USCIS،تاریخ دریافت رسید نامبر:August 6, 2013،PD: August 1,2013 approve:August 21,2013دریافت کیس نامبر: October 8, 2013،پرکردن فرم DS-261: 14 OCT 2013 ،پرداخت 88$: 21OCT 2013این داستان ادامه دارد (لطفا توی پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید)csc,ptt برای آنکارا
پاسخ
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، Ghormeh Sabzi ، الی1
منم موافقم من تو منتظر سرای لاتاری ها هم عضو بودم.
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، yalda91 ، Ghormeh Sabzi ، khsh2006 ، Saeedv13 ، الی1
عمو سعید برادر بزرگ مجموعست، احترامش بر ما واجبه، فلذا من هم موافقم
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، shandiz ، Saeedv13 ، الی1
هوراااااا
سفارت ارمنستان 2تا شماره های جدید اعلام کرد
بالاخره طلسم 1 ماهه شکست
Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، mohamadtj ، shandiz ، Rambod ، itex ، الی1 ، MONA FB
(2013-10-18 ساعت 20:45)fa79iran نوشته:  هوراااااا
بالاخره طلسم 1 ماهه شکست

سلام
خدا رو شکر از بچه های ما نیستن؟
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، fa79iran ، shandiz ، Rambod ، الی1
(2013-10-18 ساعت 21:04)mohamadtj نوشته:  
(2013-10-18 ساعت 20:45)fa79iran نوشته:  هوراااااا
بالاخره طلسم 1 ماهه شکست

سلام
خدا رو شکر از بچه های ما نیستن؟
سلام دوست عزیز
نمیدونم از بچه های اینجا کسی توشون هست یا نه اما همین قدر که شروع به اعلام کردن جای بسی امیدواریه . Smile Tongue
Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: shandiz ، romance33 ، Rambod ، itex ، الی1
(2013-10-18 ساعت 08:29)Saeedv13 نوشته:  
(2013-10-17 ساعت 15:01)itex نوشته:  گرچه که هنوز فکر نمیکنم تعداد به حدی باشه که منتظر سرا نیاز باشه ولی اگر هم نیاز باشه اینجور کارا باید توسط مدیران کلید بخوره که بعداً زحمات بقیه به هدر نره. من یک سیستم اطلاع رسانی درست کردم که بعداً به جاسوسی هم متّهم شدم. البته برای من مهم نبود ولی کسی خواست اقدامی بکنه حواسش به این مسئله هم باشه.
اتفاقاً کیس های ازدواجی یا خانوادگی یک تفاوتی با لاتاری ها دارند که داشتن منتظرسرا رو براشون توجیه پذیرتر می کنه. لاتاری ها روز 30 سپتامبر هر سال کارشون تموم میشه. ولی کیس های شما محدودیت زمانی ندارند. یعنی اطلاعات کیس های شما می تونه تو سایتی مثل منتظرسرا ذخیره بشه و همینطور روی هم جمع بشه و سالیان سال قابل استفاده باشه. با یک نگاه به همچین سایتی میشه فهمید کلیرنس هر کتگوری ویزا به طور متوسط چقدر طول می کشه. دادن اطلاعات برای درست کردن همچین سایتی اختیاری هست. اطلاعاتی که از شما گرفته میشه در حدی نیست که باعث به خطر افتادن پرونده شما بشه و اگر دوست ندارین می تونین اصلاً درش شرکت نکنین. من توی ذهنم بود که یک سری اطلاعات اولیه مثل این پستی که مرتب تکرارش می کنین رو داخلش بذارین و نه بیشتر. به افشین هم گفتم ولی افشین می خواد یک چیزی براتون طراحی کنه که کاملتر از منتظرسرای لاتاری ها باشه و به مقداری زمان احتیاج داره. فعلاً من قولش رو ازش گرفتم. اگر کسی سر رشته ای از طراحی سایت داره و می تونه برای همکاری در چنین طرحی و همکاری در جمع آوری اطلاعات از کاربرها وقت بذاره به من پیام خصوصی بده. قصد من از این کار کمک کردن به شماست و نه چیز دیگه. اگر هم فکر می کنین این کار بی فایده و وقت تلف کردنه بازم بهم بگید. موفق باشید. سعید

سعید جان کسی در حس نیت شما و مزایای سیستمهای اطلاعاتی شکی نداره مخصوصاً من که کارم اینه و عمرم رو روش گذاشتم. منظور من فقط این بود این کار باید با نظارت و پشتیبانی کامل کادر مدیریتی مهاجرسرا انجام بشه و نمیشه ما همینطوری برای خودمون یک سیستم درست کنیم.
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، Saeedv13 ، الی1
آیتکس عزیز قرار نیز بر همین منوال است.یکی از مدیران دارن زحمتش رو میکشند.اگر شما هم اطلاعات خوبی در این زمینه دارین خوشحال میشیم که شما هم قبول زحمت کنید.
ازدواجیF2A،تاریخ ارسال مدارک بهJuly 29,2013: USCIS،تاریخ دریافت رسید نامبر:August 6, 2013،PD: August 1,2013 approve:August 21,2013دریافت کیس نامبر: October 8, 2013،پرکردن فرم DS-261: 14 OCT 2013 ،پرداخت 88$: 21OCT 2013این داستان ادامه دارد (لطفا توی پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید)csc,ptt برای آنکارا
پاسخ
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، الی1 ، itex
خوب این هم جدول آنلاین منتظرسرای ما - البته نسخه ابتدایی هستش، یک چندتایی رو من خودم وارد کردم تستی.
و این هم فرم ورود اطلاعات اعضا - توجه کنین: حدود 5 دقیقه طول میکشه اطلاعات وارد شده در لیست نمایش داده بشه.

کلیه انتقادات و پیشنهادات با آغوشی باز پذیرفته می شود.

توجه: این جدول رو با مسئولیت خودم درست کردم و ارتباطی با سایت مهاجرسرا نداره.
پاسخ
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، الی1 ، kamalir36 ، mohamadtj ، romance33 ، amirmd1361 ، khsh2006 ، Amiraliamirali
itex من نمی تونم connect بشم یعنی اصلا چیزی نمی بینم صفحه ای نمیاد
الی1
CR1
تشکیل پرونده:Jan-2013
دریافت نامه مصاحبه feb 2013
تاریخ مصاحبه 2013-24april
محل مصاحبه:ابوظبی
کلیرینس:10 دسامبر 2013
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-10-19 ساعت 09:42)الی1 نوشته:  itex من نمی تونم connect بشم یعنی اصلا چیزی نمی بینم صفحه ای نمیاد

این صفحات بصورت https نمایش داده میشه که مخابرات ایران بعضاً به دلایلی که میدونیم باهاش مشکل داره.
نمیدونم چند نفر مشکل مشابه الی1 رو دارن ولی به احتمال زیاد با استفاده از نرم افزارهای فیل.تر شکن مشکل حل میشه
پاسخ
تشکر کنندگان: الی1 ، romance33
دوست عزیز ویزای k1 یا همان نامزدی به شما این اجازه را می دهد که برای 3 ماه بروید به آمریکا تا بعد از برآورد بهتر اگر خواستید با نامزدتان ازدواج بکنید و بعد از ارایه سند ازدواج و یک سری مراحل اداری می توانید بمانید ولی اگر در این 3 ماه ازدواج نکردید باید به ایران برگردید.
جزییات ویزای CR1 را نمیدانم.
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، fa79iran ، teriole
(2013-10-19 ساعت 11:49)itex نوشته:  
(2013-10-19 ساعت 09:42)الی1 نوشته:  itex من نمی تونم connect بشم یعنی اصلا چیزی نمی بینم صفحه ای نمیاد

این صفحات بصورت https نمایش داده میشه که مخابرات ایران بعضاً به دلایلی که میدونیم باهاش مشکل داره.
نمیدونم چند نفر مشکل مشابه الی1 رو دارن ولی به احتمال زیاد با استفاده از نرم افزارهای فیل.تر شکن مشکل حل میشه

جدول انلاین منتظر سرا فکر خیلی خوبیه از شما ممنونم اما متاسفانه منهم نتوانستم صفحه منتظر سرا را پیدا کنم Sad نمیشه کاری کنید که دسترسی ساده تر باشد .
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33
(2013-10-19 ساعت 15:41)نارنجی نوشته:  جدول انلاین منتظر سرا فکر خیلی خوبیه از شما ممنونم اما متاسفانه منهم نتوانستم صفحه منتظر سرا را پیدا کنم Sad نمیشه کاری کنید که دسترسی ساده تر باشد .

ببخشید، متوجه نمیشم نمیتونین پیدا کنین یعنی چی؟
شما روی این لینک کلیک کنید باید در یک صفحه جدید برای شما یک جدول نمایش داده بشه. چه پیامی برای شما نمایش داده میشه؟ صفجه ای باز میشه اصلاً؟
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، fa79iran
(2013-10-19 ساعت 15:02)fa79iran نوشته:  ye soali dashtam
fargh case haye CR1 ba K1 chie??

CR1 کیس های ازدواجی هست ولی K1 فقط نامزدی
نوع ويزا:K1
سرويس سنتر: California
ارسال مدارك به USCIS: ١٠July 2013