کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
(2013-10-19 ساعت 16:02)itex نوشته:  
(2013-10-19 ساعت 15:41)نارنجی نوشته:  جدول انلاین منتظر سرا فکر خیلی خوبیه از شما ممنونم اما متاسفانه منهم نتوانستم صفحه منتظر سرا را پیدا کنم Sad نمیشه کاری کنید که دسترسی ساده تر باشد .

ببخشید، متوجه نمیشم نمیتونین پیدا کنین یعنی چی؟
شما روی این لینک کلیک کنید باید در یک صفحه جدید برای شما یک جدول نمایش داده بشه. چه پیامی برای شما نمایش داده میشه؟ صفجه ای باز میشه اصلاً؟

لینک با ف ی ل ت ر شکن باز میشه.....
Case: K1 - Abu Dhabi - Interview First April - Clearance : Aug/21/2014 Wink
پاسخ
تشکر کنندگان: itex ، الی1 ، romance33 ، fa79iran ، shandiz
ولی من بدون ف ی ل ت ر شکن باز میکنم لینک رو
پاسخ
تشکر کنندگان: itex ، yalda91 ، romance33
به نظر بهتره سفارت ها جدولش جدا باشه و تعداد روزهای انتظار هم نمایش داده بشه.
پاسخ
تشکر کنندگان: itex ، MONA FB ، romance33
(2013-10-19 ساعت 19:53)mohamadtj نوشته:  به نظر بهتره سفارت ها جدولش جدا باشه و تعداد روزهای انتظار هم نمایش داده بشه.

پیشنهاد روزهای انتظار خوب بود و اعمالش کردم. ممنون
جدا شدن سفارت منظور توی همین جدول جدا جدا باشن یا کلاً هر سفارت توی یک جدول مجزا بیاد؟
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: mohamadtj ، romance33
(2013-10-19 ساعت 20:52)itex نوشته:  
(2013-10-19 ساعت 19:53)mohamadtj نوشته:  به نظر بهتره سفارت ها جدولش جدا باشه و تعداد روزهای انتظار هم نمایش داده بشه.

پیشنهاد روزهای انتظار خوب بود و اعمالش کردم. ممنون
جدا شدن سفارت منظور توی همین جدول جدا جدا باشن یا کلاً هر سفارت توی یک جدول مجزا بیاد؟

به نظرم مثل منتظر سرای لاتاری ها سه تا جدول باشه برای هر سفارت ولی همه تو همین صفحه دیده بشن
پاسخ
تشکر کنندگان: itex ، romance33
(2013-10-19 ساعت 21:14)mohamadtj نوشته:  به نظرم مثل منتظر سرای لاتاری ها سه تا جدول باشه برای هر سفارت ولی همه تو همین صفحه دیده بشن

سعی میکنم یک راه ساده پیدا کنم چون خیلی نمیخوام پیشرفتش کنم، امیدوار و منتظرم بچه های ازدواجی/خانوادگی هم به منتظرسرای لاتاری افزوده بشن که اطلاعات سالهای متوالی لاتاری و ازدواجی یکجا جمع بشه.
پاسخ
تشکر کنندگان: mohamadtj ، yalda91 ، romance33 ، behnam7
(2013-10-19 ساعت 16:02)itex نوشته:  
(2013-10-19 ساعت 15:41)نارنجی نوشته:  جدول انلاین منتظر سرا فکر خیلی خوبیه از شما ممنونم اما متاسفانه منهم نتوانستم صفحه منتظر سرا را پیدا کنم Sad نمیشه کاری کنید که دسترسی ساده تر باشد .

ببخشید، متوجه نمیشم نمیتونین پیدا کنین یعنی چی؟
شما روی این لینک کلیک کنید باید در یک صفحه جدید برای شما یک جدول نمایش داده بشه. چه پیامی برای شما نمایش داده میشه؟ صفجه ای باز میشه اصلاً؟

itex عزیز خوشبختانه این بار خیلی راحت و سریع صفحه را دیدم و ثبت نام کردم.Smile فقط روز های انتظار را ننوشتم برای تصحیح باید دوباره ثبت نام کنم ؟ در صمن من تابه حال ابدیت نشدم در سایت مربوطه وقتی شماره کیسم را وارد می کنم پاسخ میاد که چیزی پیدا نشده ! نمیدونم این طبیعی یا جایی مشکلی است؟
پاسخ
تشکر کنندگان: itex ، romance33 ، khsh2006
itex عزیز لطفا امکان ورود اطلاعات انواع دیگر ویزای خانوادگی مثل F1 و F2B را هم فراهم کنین ممنون از زحماتتون
****ANK200658 نوع ویزا: F1 مصاحبه: 2 May آنکارا تعداد افراد: 1 تاریخ کلیر شدن: 13 دسامبر
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، Saeedv13 ، mohamadtj
به نظرم سورت شدن لیست باید بر اساس تعداد روزهای انتظار باشه که زمانی که به امید خدا کلیر شدیم ثابت شیم و بقیه که از ما دیرتر رفتن مصاحبه ولی مدت انظارشون بیشتر هست تو لیست از ما بالاتر برن. مثلا اینجا mhy_1985 که کلیر شده باید پایین تر از 116 روزه ها باشه
پاسخ
تشکر کنندگان: itex ، الی1 ، romance33 ، yalda91
(2013-10-20 ساعت 11:54)khsh2006 نوشته:  itex عزیز لطفا امکان ورود اطلاعات انواع دیگر ویزای خانوادگی مثل F1 و F2B را هم فراهم کنین ممنون از زحماتتون

اضافه شد.

(2013-10-20 ساعت 12:22)mohamadtj نوشته:  به نظرم سورت شدن لیست باید بر اساس تعداد روزهای انتظار باشه که زمانی که به امید خدا کلیر شدیم ثابت شیم و بقیه که از ما دیرتر رفتن مصاحبه ولی مدت انظارشون بیشتر هست تو لیست از ما بالاتر برن. مثلا اینجا mhy_1985 که کلیر شده باید پایین تر از 116 روزه ها باشه

ممنون، بررسی میکنم.
پاسخ
تشکر کنندگان: الی1 ، romance33 ، mohamadtj ، khsh2006
(2013-10-20 ساعت 12:35)itex نوشته:  
(2013-10-20 ساعت 11:54)khsh2006 نوشته:  itex عزیز لطفا امکان ورود اطلاعات انواع دیگر ویزای خانوادگی مثل F1 و F2B را هم فراهم کنین ممنون از زحماتتون

اضافه شد.

(2013-10-20 ساعت 12:22)mohamadtj نوشته:  به نظرم سورت شدن لیست باید بر اساس تعداد روزهای انتظار باشه که زمانی که به امید خدا کلیر شدیم ثابت شیم و بقیه که از ما دیرتر رفتن مصاحبه ولی مدت انظارشون بیشتر هست تو لیست از ما بالاتر برن. مثلا اینجا mhy_1985 که کلیر شده باید پایین تر از 116 روزه ها باشه

ممنون، بررسی میکنم.
Itex عزیز لطفا امکان ورود اطلاعات انواع دیگر ویزای خانوادگی مثل F4 را هم فراهم کنین ممنون از زحماتتون
نوع ویزا: F4
اولین اقدام: 2001
محل مصاحبه: آنکارا بود که خودشان به ایروان تغییر دادند
تاریخ تکمیل مدارک : 2010
تاریخ مصاحبه: 2013 May 30
تاریخ کلیرینس : Jan 16 2014
تاریخ گرفتن ویزا: Feb 04 2014
پاسخ
تشکر کنندگان: الی1 ، romance33 ، itex ، khsh2006 ، mohamadtj
سلام
بچه ها امروز بعد 9 روز بالاخره سفارت کار میکنه. امیدوارم از همین اوایل هفته خبرای خوب بیاد
پاسخ
تشکر کنندگان: fa79iran ، yalda91 ، romance33 ، kamalir36 ، taghi1311 ، shadoow ، MONA FB ، الی1 ، itex ، nilofar72
آیتکس لینک ثبت نام رو بی زحمت بزار تو امضات . بچه ها یکی هم لینک سیس رو بزاره تو امضاش . از کامپیوتر دوستم پدرم در اومد تا پیداش کنم . ای بابا .
CR1

پاسخ
تشکر کنندگان: الی1 ، itex ، mohamadtj ، yalda91 ، romance33
هيچكس اپديت نشده!
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33
من آپدیت نشدم ، کسی تو سیس آپدیت شده؟
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، itex ، romance33

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان