کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
(2013-10-11 ساعت 17:23)MONA FB نوشته:  ای بابا منم آخرین آپدیتم 27 آگوست هست اونم به خاطر ایمیل بوده .
خواهرا برادرا ، کی آپدیت شده این هفته ؟ دیگه دارم قاط میزنم . همسرم داره میاد دوست دارم با اون برگردم . اگر انکارا اعلام کنه این ماه محشر میشه . تو سایت نوشته 4-6 ماه ما الان 4 ماهو رد کردیم .

مونا جون
انشالله همینطور می شه که می خوای. شما و همسرتون حتماً با هم برمی گردید آمریکا.
بچه ها دعا کنید که این تاپیک خیلی زود از بچه های منتظر خالی بشه.آمین
کیس :IR1 -ارسال مدارک: 14 نوامبر 2012 -اپروو : 7 مارچ 2013- تکمیل مدارک بعد از یک سال و 5 ماه و انتقال سفارت از آنکارا به ایروان- دریافت ویزا: ۱۰ آپریل ۲۰۱۴-ورود به آمریکا: اول آگوست ۲۰۱۴-دریافت گرین کارت: ۶ سپتامبر ۲۰۱۴
پاسخ
تشکر کنندگان: shandiz ، itex ، romance33 ، mohamadtj ، Rambod ، سانازی
(2013-10-11 ساعت 15:44)Rambod نوشته:  جواب ايميل منو اين متنو دادن، براى همه همين متن مياد؟
Please be advised that the case is under administrative process and as soon as it is done you will be able to see the case number on our website. Please check the website regularly. This process is out of our hands and it may take a few months to be completed.

دقیقا به منم همین جواب رو دادن
انگار این جواب روتین به همه کساییه که بهشون ایمیل میزنن
Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: Rambod ، romance33 ، itex
(2013-10-11 ساعت 17:55)kamalir36 نوشته:  
(2013-10-11 ساعت 17:23)MONA FB نوشته:  ای بابا منم آخرین آپدیتم 27 آگوست هست اونم به خاطر ایمیل بوده .
خواهرا برادرا ، کی آپدیت شده این هفته ؟ دیگه دارم قاط میزنم . همسرم داره میاد دوست دارم با اون برگردم . اگر انکارا اعلام کنه این ماه محشر میشه . تو سایت نوشته 4-6 ماه ما الان 4 ماهو رد کردیم .

مونا جون
انشالله همینطور می شه که می خوای. شما و همسرتون حتماً با هم برمی گردید آمریکا.
بچه ها دعا کنید که این تاپیک خیلی زود از بچه های منتظر خالی بشه.آمین

آآآآممممممممییییییین
Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، itex ، kamalir36 ، MONA FB
(2013-10-11 ساعت 20:58)fa79iran نوشته:  
(2013-10-11 ساعت 15:44)Rambod نوشته:  جواب ايميل منو اين متنو دادن، براى همه همين متن مياد؟
Please be advised that the case is under administrative process and as soon as it is done you will be able to see the case number on our website. Please check the website regularly. This process is out of our hands and it may take a few months to be completed.

به من هم که اینجور جواب دادن
Your administrative process is still pending. Unfortunately we do not know when the process will end. Once the process is completed your case number will be announced on our web site.
case:K1 ,interview :29Nov
پاسخ
تشکر کنندگان: fa79iran ، itex ، romance33

عزیز مشخصاتت رو بگو وارد جدول کنیم، نوع پروندت چیه؟ کی مصاحبه شدی؟ آخرین آپدیت کی بوده...
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، shandiz

دوستم اميدوارم كه كارتو زود جور بشه اما جواب ميلي كه به ما دادنو بخون نوشتن به خاطر شلوغي به ١٢-٦ ماه تغيير كرده همسرم زنك زد به DOS اونا هم تاييد كردن كه انكارا شلوغه و زمان انتظار بيشتر شده .اميدوارم كه كارتو مثله من نشه اما اينو هم در نظر داشته باش.
خدایا فقط به تو پناه میارم خودت دستمو بگیر .آمین Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: shandiz ، romance33
(2013-10-11 ساعت 23:12)yalda91 نوشته:  

دوستم اميدوارم كه كارتو زود جور بشه اما جواب ميلي كه به ما دادنو بخون نوشتن به خاطر شلوغي به ١٢-٦ ماه تغيير كرده همسرم زنك زد به DOS اونا هم تاييد كردن كه انكارا شلوغه و زمان انتظار بيشتر شده .اميدوارم كه كارتو مثله من نشه اما اينو هم در نظر داشته باش.

وای یلدا جون نگو من هم آنکارا هستم.خدا رحم کنه.Sad مامانت خوبن؟چند بار بهت زنگ زدم جواب ندادی عزیزم.ایشالا که سلامتی برقرار باشه.
ازدواجیF2A،تاریخ ارسال مدارک بهJuly 29,2013: USCIS،تاریخ دریافت رسید نامبر:August 6, 2013،PD: August 1,2013 approve:August 21,2013دریافت کیس نامبر: October 8, 2013،پرکردن فرم DS-261: 14 OCT 2013 ،پرداخت 88$: 21OCT 2013این داستان ادامه دارد (لطفا توی پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید)csc,ptt برای آنکارا
پاسخ
تشکر کنندگان: Rambod ، shandiz ، shadoow ، الی1 ، yalda91
كلا اين مهاجرت يه چيز مسخره اى شده، تازه حال كسايى كه قصد رفتن و موندنو دارن و همسر و خانوادشون اونجا منتظرشونه، درك ميكنم، من كه قصد رفتن و موندن رو ندارم و به اصرار خانومم براى داشتن گرين كارت و مسافرت شش ماه يه بار، اعصابم از اين كار سفارت و چك كردن هر هفته بهم ريخته، چه برسه به دوستاى ديگه، من كه از خيرش گذشتم و بيخيال اين همه دردسر ولى دعا ميكنم خدا كار دوستانو راه بندازه و موفق باشيد.
پاسخ
تشکر کنندگان: shandiz ، shadoow ، romance33 ، الی1 ، itex ، MONA FB
(2013-10-11 ساعت 21:52)itex نوشته:  

عزیز مشخصاتت رو بگو وارد جدول کنیم، نوع پروندت چیه؟ کی مصاحبه شدی؟ آخرین آپدیت کی بوده...

با سلام به دوستان
صبح شنبه همگیتون بخیر Smile
کیس من ازدواج با سیتیزن هستش
1جولای مصاحبه داشتم که 16 جولای تو سایت سیس اپدیت شده بود . بهمون کلرینس خورد چون کارمند دولت بودم .
بعد از گذشت سه ماه که خبری نشد ، ایمیلی که زدیم به سفارت ارمنستان جوابی مشابه جواب دوستان بهمون دادن . همون روز (7 اکتبر) هم تو سایت سیس آپدیت شدم .
فعلا که هیچ خبری از سفارت های ترکیه و ارمنستان نیست .
امیدوارم هر چه زودتر همگی کلیر بشیم بریم سر خونه زندگیمون Smile
Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: kamalir36 ، shadoow ، behnam7 ، romance33 ، الی1 ، MONA FB ، shandiz ، سانازی ، kian88
رفت تا دو شنبه هفته دیگه، اینجوری ما هم چشمامون ی استراحتی میکنه، کور شدیم بستگه ذول زدیم به صفحه مونیتور که آقایایون کی مارو تو سیس آپدیت کنن Cool
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، سانازی ، romance33 ، behnam7 ، Rambod ، الی1 ، MONA FB
ایشالا که در هفته جدید خبرهای خوبی از تمام دوستان در لیست بشنویم.Wink
ازدواجیF2A،تاریخ ارسال مدارک بهJuly 29,2013: USCIS،تاریخ دریافت رسید نامبر:August 6, 2013،PD: August 1,2013 approve:August 21,2013دریافت کیس نامبر: October 8, 2013،پرکردن فرم DS-261: 14 OCT 2013 ،پرداخت 88$: 21OCT 2013این داستان ادامه دارد (لطفا توی پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید)csc,ptt برای آنکارا
پاسخ
تشکر کنندگان: سانازی ، itex ، behnam7 ، Rambod ، kian88 ، shandiz ، الی1 ، fa79iran ، kamalir36
Name...........................Category.................Embassy............​​​​​​​....​...Inte​​rview Date...................Clear Date...............Last Update
sabrayob...........................F2A.......................Ankara..........​​​​​​......​​​.​​​..........09 Jul- 12...........................xxxxxxxx....................​​.​....​..​.​ 05 oct
nav...................................K1.........................Ankara..........​​​​​​​......​​​..​​..........29 Nov-12.........................xxxxxxxx................​​.​....​..​.​. xxxxxxxx
Ghormeh Sabzi..................K1.........................Ankara.....................​​​.​.​​​....05 Dec-​12..........................xxxxxxxx.............................03 Oct
yalda91.............................xxx........................Ankara.............​​...............xxxxxxx.............................xxxxxxxx..........​.​​..​​​​​​​..​.............22 Aug
amirmd1361......................F2A.......................Ankara...........​​................05 Mar-13...........................xxxxxxxx..........​.​​..​​​​​​​..​.............03 Oct
nimmaa..............................CR1.....................Abu Dhabi........................06 Mar-13..........................xxxxxxxx...........​​​​​​.................25 Jun
safsate................................K1.......................Abu Dhabi........................04 Apr-13.........................xxxxxxxx.........​.​​..​​​................27 May
ELI1...................................CR1.....................Abu Dhabi.......................24 Apr-13..........................xxxxxxxx..........​.​​..​​​................25 Apr
mona fb.............................CR1......................Ankara................​​​​..​​​........​​​.​​​.03 Jun-13..........................xxxxxxxx...........................​.27 Aug
Rambod.............................F2A......................Yerevan..........​​​​​​​.....​​​...​​​.........6 Jun-13...........................xxxxxxxx......................​​.​....​...​.9 oct
mohamadtj........................F2A......................Ankara.........​​.....​.​​​........​​​.​​.​...12 Jun-13...........................xxxxxxxx..........................​.​.24 sep​
houmanmir........................K1.........................Abu Dhabi......................18 Jun-13..........................xxxxxxxx...............​​​.​​​..............01 oct
K1-cid................................CR1......................Ankara............​​​​..​​​........​​​......20 Jun-13..........................xxxxxxxx............................22​ Aug
mhy_1985.........................CR1......................Ankara..............​​​​​​​.......​​​..​​​....24 Jun-13..........................10 Sep-13........................​.​.​.10 Sep
behnam7 ..........................IR1.......................Ankara..................​...​​​​​​​.......​​​26 J​​un-13...........................xxxxxxxx............................13 sep
itex....................................F2A......................Ankara......​​​​​​​........​​​...​​​..........27 Jun-13...........................xxxxxxxx....................​.​.​....​..​.​05 sep
fa79iran..............................K1.......................Yerevan............​​​​​​​.....​​​​​​..........1 Jul-13.............................xxxxxxxx...................​​.​....​..​.​...7 sep
romantic............................K1........................Ankara............​​​​​​​.....​​​.​​​..........22 Jul-13...........................xxxxxxxx...................​​.​....​..​.​. 25 sep
mz64.................................F2A......................Ankara...........​​​​​​​......​​​.​​​..........27 Aug-13.........................xxxxxxxx...................​​.​....​..​.​. 25 sep
omead...............................CR1......................Yerevan..........​​​​​​​.....​​​.​​​.........18 Sep-13..........................xxxxxxxx......................​​.​....​..​.​04 oct
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: Rambod ، kamalir36 ، الی1 ، SabreAyob ، romance33 ، MONA FB ، navidshii
سلام
من خانومم تو آژانس هواپيمايى كار ميكنه، ميگه چندتا از مسافرهاش رفتن براى ويزا، سفارت گفته تا زمانى كه دولت امريكا تعطيله، هيچ جا ويزا صادر نميشه و اونا هم برگشتن. فكر ميكنم به خاطر اينه كه چند هفته هست كه سايت اپديت نميشه، اول لاتاريها بودن و الانم اين. عجب.........
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، الی1 ، yalda91 ، romance33 ، behnam7
البته ما هم شنيديم و نميدونم چقدر ميشه به حرفهاى چندتا مسافر١٠٠٪ اعتماد كرد.
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، الی1 ، romance33 ، behnam7 ، itex
انگیزه ای برای نوشتن ندارم، فقط امیدوارم هفته دیگه دولت آمریکا شروع به کار کنه / سفارت اسم اعلام کنه خروار خروار / هیجان برگرده به تاپیک هوار هوار
پاسخ
تشکر کنندگان: safsate ، romance33 ، kamalir36 ، shandiz ، Rambod ، yalda91 ، behnam7 ، HPATIMAR ، itex

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان