کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
ارمنستان بعد از 1 ماه 1 نفر رو اعلام کرد.تازه اونم انگار مربوط به سفارت ارمنستان نبوده.با KHF شروع میشه.بازم آنکارا خوبه بعد از یه مدت 20،30 تا اعلام می کنند.ارمنستان که 1 ماه منتظر می مونیم، 1 نفر یا نهایتا 2 نفر اعلام میکنن
پاسخ
تشکر کنندگان: houmanmir ، itex ، mohamadtj ، Rambod ، romance33
دوستان من الان آپدیت شدم .
پاسخ
تشکر کنندگان: houmanmir ، navidshii ، itex ، kamalir36 ، mohamadtj ، SaeidSamimi ، Rambod ، romance33 ، behnam7
ابوظبی هم همچنان هیییییییچچچچ خبری ازش نییییییسسسسستت!!!
رالی، کارولینای شمالی
پاسخ
تشکر کنندگان: itex ، mohamadtj ، romance33
(2013-10-30 ساعت 23:40)houmanmir نوشته:  ابوظبی هم همچنان هیییییییچچچچ خبری ازش نییییییسسسسستت!!!

نمیخوای تو لیست منتظران ثبت نام کنی؟ Wink
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: mohamadtj ، romance33 ، houmanmir
(2013-10-30 ساعت 22:59)navidshii نوشته:  ارمنستان زحمت کشید بعد از 1 ماه 1 نفر رو اعلام کرد.تازه اونم انگار مربوط به سفارت ارمنستان نبوده.با KHF شروع میشه.بازم آنکارا خوبه بعد از یه مدت 20،30 تا اعلام می کنند.ارمنستان که 1 ماه منتظر میزارن 1 نفر یا نهایتا 2 نفر اعلام میکنن

سلام، اره ديدم، حالا khf مربوط به چه كيسى ميشه؟
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33
ایشالله امروز فردا از هر 3 سفارت خبرای خوبی بشنویم. همین که اعلام شماره کنن خودش امیدوار کنندست
پاسخ
تشکر کنندگان: Rambod ، romance33 ، itex ، teriole ، parande mohajer ، behnam7 ، nilofar72
كيسهاى غير مهاجرتى رو كه تقريبا مرتب و خوب اعلام ميكنن، روى مهاجرتيها گير كردن كه اين چند روزه گيرش رفع ميشه.
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، itex ، mohamadtj ، parande mohajer ، nilofar72 ، fa79iran
KHF مربوط به کیس خاصی نیست.احتمالا مربوط به سفارت دیگه ای بوده که به کارای ایرانی ها رسیدگی نمی کنند بعدش منتقلش کردن به ارمنستان
پاسخ
تشکر کنندگان: Rambod ، romance33
(2013-10-31 ساعت 10:18)Rambod نوشته:  
(2013-10-30 ساعت 22:59)navidshii نوشته:  ارمنستان زحمت کشید بعد از 1 ماه 1 نفر رو اعلام کرد.تازه اونم انگار مربوط به سفارت ارمنستان نبوده.با KHF شروع میشه.بازم آنکارا خوبه بعد از یه مدت 20،30 تا اعلام می کنند.ارمنستان که 1 ماه منتظر میزارن 1 نفر یا نهایتا 2 نفر اعلام میکنن

سلام، اره ديدم، حالا khf مربوط به چه كيسى ميشه؟

تنها شهری که به ذهنم میرسه kharkiv در اوکراین هستش که v آخر بصورت f خونده میشه.
پاسخ
تشکر کنندگان: navidshii ، Rambod ، romance33 ، Amiraliamirali
سفارت بعد از یک روز پاسخ دادن که شما هنوز تحت AP هستین و 4 تا 6 ماه هم طول میکشه. نکته جالب اینه که بسته به کسی که بهشون ایمیل میزنه زمانهای متفاوت میدن. اول میگن 4هفته، بعد 3ماه بعد 6ماه بعد هم 12ماه. خسته نباشن.
پاسخ
تشکر کنندگان: parande mohajer ، Rambod ، romance33
پرنده مهاجر، تو بدون ايميل آپديت شدى؟ چندبار؟ پس حداقل اين صفحه آماده يه هوراى اساسى برات باشه.
پاسخ
تشکر کنندگان: parande mohajer
(2013-10-31 ساعت 14:30)navidshii نوشته:  KHF مربوط به کیس خاصی نیست.احتمالا مربوط به سفارت دیگه ای بوده که به کارای ایرانی ها رسیدگی نمی کنند بعدش منتقلش کردن به ارمنستان

ولى منم انكارا بودم ولى مصاحبه ام رو انداختن ايروان، كيس نامبرم هم عوض كردن.
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، navidshii
يه سوال، فكر ميكنين چنددرصد متقاضى ها عضو مهاجرسرا هستند؟ آخه هر چى اسم اعلام هم ميشه از بچه هاى اينجا هيچكى نيست و دلمون لك زده براى هورا كشيدن برا دوستامون.
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، yalda91
(2013-10-31 ساعت 20:23)Rambod نوشته:  پرنده مهاجر، تو بدون ايميل آپديت شدى؟ چندبار؟ پس حداقل اين صفحه آماده يه هوراى اساسى برات باشه.

من 4 بار آپدیت شدم از 17 تا 30 oct و بدون ایمیل ، انشاالا همگی به زودی کلیر بشیم .
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، yalda91 ، Rambod ، mohamadtj
(2013-10-30 ساعت 23:53)itex نوشته:  
(2013-10-30 ساعت 23:40)houmanmir نوشته:  ابوظبی هم همچنان هیییییییچچچچ خبری ازش نییییییسسسسستت!!!

نمیخوای تو لیست منتظران ثبت نام کنی؟ Wink

من پیرمرد چند وقتی نبودم!! هنوز خودم آپدیت نیستم Smile تارک دنیا بودم Wink
البته الان ثبت نام کردم Smile
رالی، کارولینای شمالی
پاسخ
تشکر کنندگان: Ghormeh Sabzi ، romance33 ، itex ، fa79iran ، mohamadtj

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان