کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
سلام به همه
سفارت ارمنستان واقعا خوابه و مثل اينكه كار كليرنس را خود هر سفارت انجام ميده و من كه بعد از ٨ماه بلا تكليفي خسته شدم ولي بازم اميدوارم كه زودتر اين شرايط براي همه تمام شه
پاسخ
تشکر کنندگان: Rambod ، mohamadtj ، romance33 ، fa79iran ، itex ، الی1
(2013-11-01 ساعت 21:12)Amiraliamirali نوشته:  سلام به همه
سفارت ارمنستان واقعا خوابه و مثل اينكه كار كليرنس را خود هر سفارت انجام ميده و من كه بعد از ٨ماه بلا تكليفي خسته شدم ولي بازم اميدوارم كه زودتر اين شرايط براي همه تمام شه

ولى هر سرى غير مهاجرتيهارو مرتب اعلام ميكنه و نميدونم چرا مهاجرتى هارو گير كرده.
پاسخ
تشکر کنندگان: mohamadtj ، romance33 ، nilofar72 ، itex ، الی1
(2013-11-01 ساعت 20:27)Rambod نوشته:  
(2013-11-01 ساعت 20:01)navidshii نوشته:  واقعا خوش بحال شما که سفارت آنکارا بودین.بازم همین که میبینید آپدیت میشه یعنی به هر حال کار داره انجام میشه، و امیدتون بیشتر میشه.ارمنستان واقعا آدمو نا امید میکنه.نمیدونم ابوظبی چطوره ولی بازم احتمالا بهتر ارمنستان هست.میدونم که سفارت هم تقصیری نداره و اونها هم اگه بهشون اعلام بشه سریعا اعلام میکنند.چی میشه گفت...

واقعا، آنكارا با اينكه ٣٠ نفر اول هفته اعلام كرده بود، باز جمعه ٢ نفر ديگه رو اعلام كرده، آبديت پرونده ها هم انجام ميشه از جمله پرنده مهاجر كه انشالله بزودى اسمش اعلام ميشه ولى ارمنستان چندوقته خوابه و حتى فكر نميكنم از آپديت هم خبرى باشه، از بچه ها كسى بدون ايميل ايروان آپديت شده آيا؟

متاسفانه نه ...منم که با ایمیل 7 اکتبر آپدیت شدم و خبر دیگه ای نیست Sad Sad
Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: itex ، Rambod ، الی1
(2013-11-01 ساعت 19:33)Ghormeh Sabzi نوشته:  دوتا شماره جدید اعلام شده ANK2013091002 و ANK2010802009
خسته نباشید

همونطوری که صفحه قبل اعلام کردم فقط یک شماره اعلام شده.
شماره ANK2010802009 روز 10 سپتامبر اعلام شده.
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: Rambod ، fa79iran ، romance33 ، الی1
(2013-11-01 ساعت 20:27)Rambod نوشته:  
(2013-11-01 ساعت 20:01)navidshii نوشته:  واقعا خوش بحال شما که سفارت آنکارا بودین.بازم همین که میبینید آپدیت میشه یعنی به هر حال کار داره انجام میشه، و امیدتون بیشتر میشه.ارمنستان واقعا آدمو نا امید میکنه.نمیدونم ابوظبی چطوره ولی بازم احتمالا بهتر ارمنستان هست.میدونم که سفارت هم تقصیری نداره و اونها هم اگه بهشون اعلام بشه سریعا اعلام میکنند.چی میشه گفت...

واقعا، آنكارا با اينكه ٣٠ نفر اول هفته اعلام كرده بود، باز جمعه ٢ نفر ديگه رو اعلام كرده، آبديت پرونده ها هم انجام ميشه از جمله پرنده مهاجر كه انشالله بزودى اسمش اعلام ميشه ولى ارمنستان چندوقته خوابه و حتى فكر نميكنم از آپديت هم خبرى باشه، از بچه ها كسى بدون ايميل ايروان آپديت شده آيا؟
سفارت ابوظبی که بدتر من بعد از 6ماه با ایمیل آپدیت شدم اصلا معلوم نیست اونجا چیکار می کنند چون فقط شماره خودتو می تونی چک کنی
الی1
CR1
تشکیل پرونده:Jan-2013
دریافت نامه مصاحبه feb 2013
تاریخ مصاحبه 2013-24april
محل مصاحبه:ابوظبی
کلیرینس:10 دسامبر 2013
پاسخ
تشکر کنندگان: Rambod ، fa79iran ، navidshii ، itex ، parande mohajer ، romance33 ، سی سی ، nilofar72 ، houmanmir
parande mohajer میبینم که باز هم آپدیت شدی. امروز دیگه فکر کنم امید به خدا کلیر بشی Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: parande mohajer ، Rambod ، houmanmir ، behnam7 ، SabreAyob ، romance33 ، mohamadtj
(2013-11-04 ساعت 14:50)itex نوشته:  parande mohajer میبینم که باز هم آپدیت شدی. امروز دیگه فکر کنم امید به خدا کلیر بشی Smile

شما لطف دارین دوست عزیز ، بله امروز هم آپدیت شدم ،
به امید خدا این هفته کلی از دوستان اعلام بشن .
پاسخ
تشکر کنندگان: الی1 ، houmanmir ، itex ، khsh2006 ، SaeidSamimi ، Rambod ، romance33 ، mohamadtj
(2013-11-04 ساعت 15:11)parande mohajer نوشته:  
(2013-11-04 ساعت 14:50)itex نوشته:  parande mohajer میبینم که باز هم آپدیت شدی. امروز دیگه فکر کنم امید به خدا کلیر بشی Smile

دوستان عزيز بايد به اطلاعتون برسونم كه من هم امروز پس از حدود يكماه بين ساعت 6و 7 عصر آپديت شدم.اميدوارم بزودي همگي كلير شيمSmile
پاسخ
تشکر کنندگان: parande mohajer ، romance33 ، mohamadtj ، teriole ، kamalir36 ، navidshii ، Rambod ، sib 24 ، houmanmir ، الی1 ، fa79iran ، behnam7 ، paris a ، itex ، khsh2006 ، Saeedv13
(2013-11-04 ساعت 22:41)SabreAyob نوشته:  
(2013-11-04 ساعت 15:11)parande mohajer نوشته:  

دوستان عزيز بايد به اطلاعتون برسونم كه من هم امروز پس از حدود يكماه بين ساعت 6و 7 عصر آپديت شدم.اميدوارم بزودي همگي كلير شيمSmile

تبریک میگم امیدوارم بزودی شما هم کلیر بشین
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، mohamadtj ، kamalir36 ، Rambod ، houmanmir ، الی1 ، fa79iran ، SabreAyob
پرنده مهاجر چه خبر؟ هوراااا بكشيم؟ زود باش طلسم اين صفحه رو بشكون ديگه.
پاسخ
تشکر کنندگان: parande mohajer ، behnam7 ، fa79iran ، الی1 ، romance33
(2013-11-05 ساعت 11:15)Rambod نوشته:  پرنده مهاجر چه خبر؟ هوراااا بكشيم؟ زود باش طلسم اين صفحه رو بشكون ديگه.

فعلا که 6 دفعه آپدیت شدم
نمیدونم چند دفعه دیگه باید آپدیت بشم تا کلیر بشم ،
از خدا میخوام بزودی این صفحه پر از هوراااای کلیر شدن تمام دوستان بشه
پاسخ
تشکر کنندگان: behnam7 ، fa79iran ، الی1 ، itex ، SaeidSamimi ، romance33 ، khsh2006
(2013-10-31 ساعت 14:44)itex نوشته:  
(2013-10-31 ساعت 10:18)Rambod نوشته:  
(2013-10-30 ساعت 22:59)navidshii نوشته:  ارمنستان زحمت کشید بعد از 1 ماه 1 نفر رو اعلام کرد.تازه اونم انگار مربوط به سفارت ارمنستان نبوده.با KHF شروع میشه.بازم آنکارا خوبه بعد از یه مدت 20،30 تا اعلام می کنند.ارمنستان که 1 ماه منتظر میزارن 1 نفر یا نهایتا 2 نفر اعلام میکنن

سلام، اره ديدم، حالا khf مربوط به چه كيسى ميشه؟

تنها شهری که به ذهنم میرسه kharkiv در اوکراین هستش که v آخر بصورت f خونده میشه.

KHF مربوط به Khartoum, Sudan میشه
لینکش
http://travel.state.gov/visa/immigrants/..._3734.html
Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: navidshii ، الی1 ، Rambod ، itex ، romance33 ، khsh2006 ، teriole
امروز خبري از كلير يا اپديت نيست؟ بچه هاي بقيه سفارت ها چه خبرا؟
پاسخ
تشکر کنندگان: Rambod ، itex ، romance33 ، fa79iran
به نظر میاد با سابقه ها دارن کلیر میشن کم کم Smile
من که دوماهی هست بروز نشدم. باید ببنیم امیرحسین هم آپدیت شده یا نه، فعلاً که خبری ازش نیست.
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، Rambod ، behnam7 ، mohamadtj ، الی1 ، parande mohajer
چرا يلدا و مونا خانم يه خبري از كيستون نميدين يعني شما اپديت هم نشدين؟
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، fa79iran ، الی1 ، itex

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان