کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
ای خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
برس به داد دل ماااااااااااااااااااااااااااااااا
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، Rambod ، itex ، shandiz ، fa79iran ، SabreAyob
(2013-10-31 ساعت 20:58)parande mohajer نوشته:  
(2013-10-31 ساعت 20:23)Rambod نوشته:  پرنده مهاجر، تو بدون ايميل آپديت شدى؟ چندبار؟ پس حداقل اين صفحه آماده يه هوراى اساسى برات باشه.

من 4 بار آپدیت شدم از 17 تا 30 oct و بدون ایمیل ، انشاالا همگی به زودی کلیر بشیم .

پس پيشاپيش تبريك منو بپذيرSmile
پاسخ
تشکر کنندگان: navidshii ، parande mohajer ، romance33 ، fa79iran ، mohamadtj
(2013-10-31 ساعت 20:58)parande mohajer نوشته:  
(2013-10-31 ساعت 20:23)Rambod نوشته:  پرنده مهاجر، تو بدون ايميل آپديت شدى؟ چندبار؟ پس حداقل اين صفحه آماده يه هوراى اساسى برات باشه.

من 4 بار آپدیت شدم از 17 تا 30 oct و بدون ایمیل ، انشاالا همگی به زودی کلیر بشیم .

من به شما این اطمینان رو میدم تا حداکثر دو هفته دیگه کلیر میشید و مارو خوشحال می کنید
پاسخ
تشکر کنندگان: Rambod ، parande mohajer ، romance33 ، fa79iran ، mohamadtj
دوستان من دقایقی پیش باز آپدیت شدم ، برای پنجمین بار ، فکر کنم میخوان لطف کنن به ما
پاسخ
تشکر کنندگان: SaeidSamimi ، mohamadtj ، itex ، Rambod ، houmanmir ، romance33
(2013-11-01 ساعت 12:13)parande mohajer نوشته:  دوستان من دقایقی پیش باز آپدیت شدم ، برای پنجمین بار ، فکر کنم میخوان لطف کنن به ما

خدا را شکر دوست عزیز که یکی از بچه های اینجا بالاخره داره کلیر می شه.
امیدوارم که بقیه بچه ها هم خیلی خیلی زود کلیر بشن و برن سر خونه و زندگیشون.
کیس :IR1 -ارسال مدارک: 14 نوامبر 2012 -اپروو : 7 مارچ 2013- تکمیل مدارک بعد از یک سال و 5 ماه و انتقال سفارت از آنکارا به ایروان- دریافت ویزا: ۱۰ آپریل ۲۰۱۴-ورود به آمریکا: اول آگوست ۲۰۱۴-دریافت گرین کارت: ۶ سپتامبر ۲۰۱۴
پاسخ
تشکر کنندگان: parande mohajer ، mohamadtj ، itex ، Rambod ، romance33
سایت به روز شد ولی فکر کنم شماره ای اضافه نشده
من هم با این شرایط اعلام نشدم ، دنبال چی میگردن به ما هم بگن مطلع بشیم.
پاسخ
تشکر کنندگان: mohamadtj ، itex ، Rambod ، romance33
سایت بروز شد.
زحمت کشیدن یکی اضافه شده: ANK2013091002
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: mohamadtj ، Rambod ، romance33
(2013-11-01 ساعت 12:48)parande mohajer نوشته:  سایت به روز شد ولی فکر کنم شماره ای اضافه نشده
من هم با این شرایط اعلام نشدم ، دنبال چی میگردن به ما هم بگن مطلع بشیم.
نگران نباشيد مطمئنا به زودي كلير ميشين
پاسخ
تشکر کنندگان: parande mohajer ، Rambod ، romance33
(2013-11-01 ساعت 12:13)parande mohajer نوشته:  دوستان من دقایقی پیش باز آپدیت شدم ، برای پنجمین بار ، فکر کنم میخوان لطف کنن به ما

امیدوارم تا آخر شب باز بروز کنن و شما کلیر بشین.
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: mohamadtj ، parande mohajer ، Rambod ، behnam7 ، romance33 ، الی1
دوستان لطف دارین ، ولی این واقعا شکنجه روحی هستش
که از بک طرف چندین ماهه انتظار میکشی بعد شروع میکنن به آپدیت کردن
بعدشم هیچ و کسی نیست بگه چرا و به چه دلیل ،
من خودم اینجا بلا تکلیف همسرم اونجا منتظر ،این انصاف نیست
پاسخ
تشکر کنندگان: behnam7 ، itex ، romance33 ، navidshii ، Rambod ، SaeidSamimi ، الی1
(2013-11-01 ساعت 14:44)parande mohajer نوشته:  دوستان لطف دارین ، ولی این واقعا شکنجه روحی هستش
که از بک طرف چندین ماهه انتظار میکشی بعد شروع میکنن به آپدیت کردن
بعدشم هیچ و کسی نیست بگه چرا و به چه دلیل ،
من خودم اینجا بلا تکلیف همسرم اونجا منتظر ،این انصاف نیست

دوست عزیز این مشکل همه ماست و چاره ای جز صبر نیست. حداقل شما الان میتونید خوشحال باشید که به انتهای این انتظار نزدیک هستید
پاسخ
تشکر کنندگان: Rambod ، behnam7 ، parande mohajer ، itex ، romance33 ، navidshii ، الی1

پیشاپیش بهتون تبریک میگم

پاسخ
تشکر کنندگان: parande mohajer ، itex ، mohamadtj ، romance33 ، Rambod ، nilofar72 ، الی1
دوتا شماره جدید اعلام شده ANK2013091002 و ANK2010802009
خسته نباشید
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، Rambod ، behnam7 ، الی1
واقعا خوش بحال شما که سفارت آنکارا بودین.بازم همین که میبینید آپدیت میشه یعنی به هر حال کار داره انجام میشه، و امیدتون بیشتر میشه.ارمنستان واقعا آدمو نا امید میکنه.نمیدونم ابوظبی چطوره ولی بازم احتمالا بهتر ارمنستان هست.میدونم که سفارت هم تقصیری نداره و اونها هم اگه بهشون اعلام بشه سریعا اعلام میکنند.چی میشه گفت...
پاسخ
تشکر کنندگان: parande mohajer ، Rambod ، mohamadtj ، romance33 ، itex ، الی1
(2013-11-01 ساعت 20:01)navidshii نوشته:  واقعا خوش بحال شما که سفارت آنکارا بودین.بازم همین که میبینید آپدیت میشه یعنی به هر حال کار داره انجام میشه، و امیدتون بیشتر میشه.ارمنستان واقعا آدمو نا امید میکنه.نمیدونم ابوظبی چطوره ولی بازم احتمالا بهتر ارمنستان هست.میدونم که سفارت هم تقصیری نداره و اونها هم اگه بهشون اعلام بشه سریعا اعلام میکنند.چی میشه گفت...

واقعا، آنكارا با اينكه ٣٠ نفر اول هفته اعلام كرده بود، باز جمعه ٢ نفر ديگه رو اعلام كرده، آبديت پرونده ها هم انجام ميشه از جمله پرنده مهاجر كه انشالله بزودى اسمش اعلام ميشه ولى ارمنستان چندوقته خوابه و حتى فكر نميكنم از آپديت هم خبرى باشه، از بچه ها كسى بدون ايميل ايروان آپديت شده آيا؟
پاسخ
تشکر کنندگان: mohamadtj ، navidshii ، parande mohajer ، romance33 ، fa79iran ، الی1

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان