کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
(2013-11-06 ساعت 00:18)mohamadtj نوشته:  چرا يلدا و مونا خانم يه خبري از كيستون نميدين يعني شما اپديت هم نشدين؟

یلدا جون درگیر مراقبت از مادر عزیزشه و فکر نمی کنم زیاد به تاپیک سر بزنند. یلدا جون امیدوارم که هر چه زودتر مادر جون حالش خوب بشه و زندگیتون به روال عادی برگرده.
مونای عزیز هم سرگرم مراسم عروسی و مهمونی و این برنامه هاست که امیدوارم خوشبخت بشه و همه برنامه هاش خیلی عالی و باب میلش انجام بشه.
امیدوارم که تو همین گیر و دار هم هر دوشون کلیر بشن و خیلی خیلی فوری برن سر خونه و زندگیشون. البته این آرزوی من برای همه منتظران کلیر شدن در این صفحه است.Smile
کیس :IR1 -ارسال مدارک: 14 نوامبر 2012 -اپروو : 7 مارچ 2013- تکمیل مدارک بعد از یک سال و 5 ماه و انتقال سفارت از آنکارا به ایروان- دریافت ویزا: ۱۰ آپریل ۲۰۱۴-ورود به آمریکا: اول آگوست ۲۰۱۴-دریافت گرین کارت: ۶ سپتامبر ۲۰۱۴
پاسخ
تشکر کنندگان: fa79iran ، Rambod ، mohamadtj ، behnam7 ، الی1 ، itex ، سی سی ، azadandish ، romance33
سایت ارمنستان 2 کیس اعلام کرد YRV2013620015 - YRV2013538096 هر کی کلیر شده بگه یک هورررررااااا بکشیم Smile
نوع ویزا: F4
اولین اقدام: 2001
محل مصاحبه: آنکارا بود که خودشان به ایروان تغییر دادند
تاریخ تکمیل مدارک : 2010
تاریخ مصاحبه: 2013 May 30
تاریخ کلیرینس : Jan 16 2014
تاریخ گرفتن ویزا: Feb 04 2014
پاسخ
تشکر کنندگان: houmanmir ، Amiraliamirali ، itex ، Rambod ، fa79iran ، khsh2006 ، romance33
ارمنستان خسته نباشه، بعد مدتها ٢ تا كيس اعلام كرده، جالبيش اينه كه يكى از كيسها شماره اخرش يه كم با من فرق داشت، از بغل گوشم رد شده.
پاسخ
تشکر کنندگان: itex ، fa79iran ، khsh2006 ، parande mohajer ، teriole ، romance33
امیدوارم آنکارا این سری هم 20-30تایی اعلام کنه، با 2-3تا یک سالی طول میکشه همه رو کلیر کنن. مخصوصاً که لاتاریها هم توی راه هستن.
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: Rambod ، fa79iran ، khsh2006 ، parande mohajer ، kamalir36 ، teriole ، behnam7 ، romance33
دوستان کیس آخری که ارمنستان اعلام کرده بود اگه در سیس بزنید میبینید که نفر آخر این کیس Refuse شده ! نظرتون چیه ؟ آیا بعد چک شدن رد شده ؟ یا موقعه مصاحبه رد شده ؟ کسی نظری داره بگه ؟ Sad
نوع ویزا: F4
اولین اقدام: 2001
محل مصاحبه: آنکارا بود که خودشان به ایروان تغییر دادند
تاریخ تکمیل مدارک : 2010
تاریخ مصاحبه: 2013 May 30
تاریخ کلیرینس : Jan 16 2014
تاریخ گرفتن ویزا: Feb 04 2014
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، itex
(2013-11-07 ساعت 11:39)teriole نوشته:  دوستان کیس آخری که ارمنستان اعلام کرده بود اگه در سیس بزنید میبینید که نفر آخر این کیس Refuse شده ! نظرتون چیه ؟ آیا بعد چک شدن رد شده ؟ یا موقعه مصاحبه رد شده ؟ کسی نظری داره بگه ؟ Sad
به نظر من همون اول رد شده.الان شما کیس اولی رو بزنید دو نفرشون حاضر هستند ولی یک نفرشون رو زده Ready که قبل از مصاحبه زده میشه.یعنی این نفر هنوز مصاحبه نرفته.اصلا فرض کنید همون حالت اولی باشه که شما گفتید،مگر ما به خودمون شک داریم؟! شاید اون طرف واقعا مشکل داشته.فکر می کنم به این چیزا فکر نکنیم بهتر باشهSmile
پاسخ
تشکر کنندگان: teriole ، romance33 ، itex
(2013-11-07 ساعت 02:58)itex نوشته:  امیدوارم آنکارا این سری هم 20-30تایی اعلام کنه، با 2-3تا یک سالی طول میکشه همه رو کلیر کنن. مخصوصاً که لاتاریها هم توی راه هستن.

منم امیدوارم آنکارا مثل دفعه پیش اعلام کنه.ارمنستان هم مطمئنا اینجور نمی مونه چون با این سرعت اگه پیش بره،یک سال که نه،با اون پیش فرضی که من داشتم یعنی اگه 1000 نفر منتظر باشند و هفته ای 3 نفر کلیر بشند،6سال و 1 ماه دیگه طول میکشه تا این 1000 نفر کلیر بشند.تازه به قول شما لاتاری ها هم توی راه هستند که احتمالا این پروسه رو به 10 سال میرسونه(اگه درس هام رو با این دقت خونده بودم الان واسه خودم دکترا داشتم).در ضمن هر سفارت که واسه خودش جدا کار نمی کنه.اگه آنکارا همینطور ادامه بده،ارمنستان و ابوظبی هم احتمالا همینطور میشند.اگه من جایی اشتباه کردم لطفا من رو راهنمایی کنید
پاسخ
تشکر کنندگان: Amiraliamirali ، romance33 ، teriole ، parande mohajer ، Rambod
(2013-11-07 ساعت 11:39)teriole نوشته:  دوستان کیس آخری که ارمنستان اعلام کرده بود اگه در سیس بزنید میبینید که نفر آخر این کیس Refuse شده ! نظرتون چیه ؟ آیا بعد چک شدن رد شده ؟ یا موقعه مصاحبه رد شده ؟ کسی نظری داره بگه ؟ Sad

روی شماره ردیف نفر آخر کلیک کنین نوشته که توی نامه ای که موقع مصاحبه بهش دادن... و تاریخ آخرین بروز رسانی هم 28-Mar-2013 بوده. این نشون میده ایشون از همون موقع refuse‌بوده. و شاید بشه نتیجه گیری کرد دونفر دیگه این کیس حدود 7 ماه کلیرنسشون طول کشیده!!

دلایلی مختلفی هم میتونه داشته باشه، مثلاً ایشون ازدواج کرده باشه یا هرچیزی که اطلاع نداده. روزی که من رفتم مصاحبه یک مورد بود که طلاق گرفته بود و چون اطلاع نداده بود ردش کردن.
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، navidshii
(2013-11-07 ساعت 14:09)navidshii نوشته:  
(2013-11-07 ساعت 02:58)itex نوشته:  امیدوارم آنکارا این سری هم 20-30تایی اعلام کنه، با 2-3تا یک سالی طول میکشه همه رو کلیر کنن. مخصوصاً که لاتاریها هم توی راه هستن.

منم امیدوارم آنکارا مثل دفعه پیش اعلام کنه.ارمنستان هم مطمئنا اینجور نمی مونه چون با این سرعت اگه پیش بره،یک سال که نه،با اون پیش فرضی که من داشتم یعنی اگه 1000 نفر منتظر باشند و هفته ای 3 نفر کلیر بشند،6سال و 1 ماه دیگه طول میکشه تا این 1000 نفر کلیر بشند.تازه به قول شما لاتاری ها هم توی راه هستند که احتمالا این پروسه رو به 10 سال میرسونه(اگه درس هام رو با این دقت خونده بودم الان واسه خودم دکترا داشتم).در ضمن هر سفارت که واسه خودش جدا کار نمی کنه.اگه آنکارا همینطور ادامه بده،ارمنستان و ابوظبی هم احتمالا همینطور میشند.اگه من جایی اشتباه کردم لطفا من رو راهنمایی کنید

صحبت شما درسته ولی در کل نمیشه محاسبات دقیقی داشت چون ما وضعیت جامعه آماری خودمون رو نمیدونیم که به چه صورت پراکنده شده، به احتمال زیاد پراکندگی نرمالی نداره. تنها چیزی که میدونیم و شما هم اشاره کردین روند اعلام باید سریعتر بشه.

یک مشکل دیگه نداشتن اطلاعات کافی از گذشته برای انجام تحلیل تکنیکال هستش. ما نمیدونم بچه های ازدواجی/خانوادگی بطور متوسط چقدر منتظر کلیرنس موندن. از اطلاعات بچه های لاتاری میشه گفت حدود 120 روز که همین الانش به نسبت این عدد ما خیلی کارمون طول کشیده.

قبلاً هم گفتم "امید برای ما یک انتخاب نیست، اجباره"
پاسخ
تشکر کنندگان: Amiraliamirali ، shandiz ، parande mohajer ، nilofar72 ، behnam7 ، romance33 ، navidshii
(2013-11-07 ساعت 16:47)itex نوشته:  
(2013-11-07 ساعت 14:09)navidshii نوشته:  

صحبت شما درسته ولی در کل نمیشه محاسبات دقیقی داشت چون ما وضعیت جامعه آماری خودمون رو نمیدونیم که به چه صورت پراکنده شده، به احتمال زیاد پراکندگی نرمالی نداره. تنها چیزی که میدونیم و شما هم اشاره کردین روند اعلام باید سریعتر بشه.

یک مشکل دیگه نداشتن اطلاعات کافی از گذشته برای انجام تحلیل تکنیکال هستش. ما نمیدونم بچه های ازدواجی/خانوادگی بطور متوسط چقدر منتظر کلیرنس موندن. از اطلاعات بچه های لاتاری میشه گفت حدود 120 روز که همین الانش به نسبت این عدد ما خیلی کارمون طول کشیده.

قبلاً هم گفتم "امید برای ما یک انتخاب نیست، اجباره"

من با صحبت شما کاملا موافق هستم اگه گفتم 1000 نفر خوب یه تخمین سر انگشتی کردم به این حساب که من 130 روز منتظر هستم،اگه روزی 10 نفر بکگروند چک بخورند.....من بیشتر می خواستم روحیه بدم که امکان نداره روند کلیرنس همینطور ادامه پیدا کنه و حتما سرعت بیشتری خواهد گرفت و این یه واقعیته. بچه های لاتاری نمی تونند آمار خوبی باشند چون کیسشون کاملا فرق داره ولی بقول شما تنها آمار در دسترسه. من آمار کلیرنس پدر خودمو میدونم که 5 سال پیش 3 ماه طول کشید،همینطور چندتا از بستگان که اونا هم 1 سال پیش 3 ماه و 4 ماه طول کشید(کیس های خانوادگی).الان حتما یه مشکل خاصی پیش اومده که کار همه عقب افتاده ولی حتما به زودی تغییراتی ایجاد میشه و احتمالا همه با اختلاف 1 تا 2 ماه کلیر میشین.تا اونجا که من توی پیچ کلیرنس کیس های خانوادگی دیدم یه نفر به نام آزیتا خانوم از دکتر ناصری (وکیل مهاجرت) شنیده بود که به وزیر کشور و رئیس دادگستری شکایت کردن که چرا کیس ها بیشتر از 6 ماه طول کشیده.قرار شده تا 60 روزه آینده جواب بدن.به نظر من جایی واسه نگرانی واسه هیچکس نیست
پاسخ
تشکر کنندگان: behnam7 ، nilofar72 ، itex ، romance33
دوستان من يه سوال دارم، من وقتي سايت سيس رو براي كييسم چك ميكنم تاريخ creation date با تاريخ مصاحبه ام فرق مي كنه، مصاحبه من تو سپتامبر بوده و creation date رو زده ماه اپريل اين يعني از اون موقع داشتن بك گراند چك مي كردن؟ و ميشه بگيد كيس شما هم اينجوريه؟ يعني تو سايت سيس تاريخ creation date شما هم قبل از تاريخ مصاحبتونه؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-11-08 ساعت 08:34)naka_sach نوشته:  دوستان من يه سوال دارم، من وقتي سايت سيس رو براي كييسم چك ميكنم تاريخ creation date با تاريخ مصاحبه ام فرق مي كنه، مصاحبه من تو سپتامبر بوده و creation date رو زده ماه اپريل اين يعني از اون موقع داشتن بك گراند چك مي كردن؟ و ميشه بگيد كيس شما هم اينجوريه؟ يعني تو سايت سيس تاريخ creation date شما هم قبل از تاريخ مصاحبتونه؟

اون تاریخ ایجاد پرونده هستش مثلاً پرونده من 2010 ایجاد شده ولی مصاحبه 2013 بوده.
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، houmanmir
دوستان بعد از 274 روز من کلیر شدم خدایا شکرت
پاسخ
(2013-11-08 ساعت 12:33)parande mohajer نوشته:  دوستان بعد از 274 روز من کلیر شدم خدایا شکرت

هوراااااااااااااااااااااااااااا هوراااااااااااااااااااااااااااااا
تبریک تبریک
خیلی خوشحالم دوست عزیز
خیلی ما را خوشحال کردی. بالاخره این تاپیک یک تکونی خورد. طلسمش شکست. امیدوارم که موفق باشی. برای بقیه بچه ها هم دعا کن.
خدایا در این ماه عزیز بچه های منتظر را خیلی خیلی زود تا آخر این ماه کلیر کن و اونهایی هم که هنوز به مرحله مصاحبه و بقیه مراحل نرسیدند را خیلی زود به ویزای یک ضرب برسون. آمین
کیس :IR1 -ارسال مدارک: 14 نوامبر 2012 -اپروو : 7 مارچ 2013- تکمیل مدارک بعد از یک سال و 5 ماه و انتقال سفارت از آنکارا به ایروان- دریافت ویزا: ۱۰ آپریل ۲۰۱۴-ورود به آمریکا: اول آگوست ۲۰۱۴-دریافت گرین کارت: ۶ سپتامبر ۲۰۱۴
پاسخ
تشکر کنندگان: parande mohajer ، farbod_frz ، romance33 ، SaeidSamimi ، pari pariaaa ، الی1 ، teriole ، Rambod ، yalda91
(2013-11-08 ساعت 12:40)kamalir36 نوشته:  
(2013-11-08 ساعت 12:33)parande mohajer نوشته:  دوستان بعد از 274 روز من کلیر شدم خدایا شکرت

هوراااااااااااااااااااااااااااا هوراااااااااااااااااااااااااااااا
تبریک تبریک
خیلی خوشحالم دوست عزیز
خیلی ما را خوشحال کردی. بالاخره این تاپیک یک تکونی خورد. طلسمش شکست. امیدوارم که موفق باشی. برای بقیه بچه ها هم دعا کن.
خدایا در این ماه عزیز بچه های منتظر را خیلی خیلی زود تا آخر این ماه کلیر کن و اونهایی هم که هنوز به مرحله مصاحبه و بقیه مراحل نرسیدند را خیلی زود به ویزای یک ضرب برسون. آمین

خیلی ممنون دوست عزیز از خدا میخوام همه دوستان به زودی از این انتظار نجات پیدا کنن خیلی
حس قشنگی هست بعد از این همه انتظار به هدف رسیدن و از طرف خودم و شوهرم از همتون تشکر میکنم
پاسخ
تشکر کنندگان: kamalir36 ، farbod_frz ، romance33 ، SabreAyob ، الی1 ، Rambod

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان