کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
سلام بچه ها

ببخشید ، کسانی‌ که برای مصاحبه ارمنستان رفتن، می‌خواستم بپرسم که شناسنامه‌هاتون رو چک کرد یا نکرد

ممنون میشم جواب بدید
پاسخ
تشکر کنندگان: shandiz
(2013-11-18 ساعت 11:05)Reflection نوشته:  سلام بچه ها

ببخشید ، کسانی‌ که برای مصاحبه ارمنستان رفتن، می‌خواستم بپرسم که شناسنامه‌هاتون رو چک کرد یا نکرد

ممنون میشم جواب بدید

فكر ميكنم چك كردن، دقيق يادم نيست ولى بايد حتما همراهتون باشه

ممنون میشم جواب بدید

فكر ميكنم چك كردن، دقيق يادم نيست ولى بايد حتما همراهتون باشه
پاسخ
تشکر کنندگان: shandiz
خوب یک هفته جدید شروع شد، هر کی آپدیت شده بگه و مارو خوشحال کنه Smile

پروسه من هم توی این هفته 5 ماهش تموم میشه و ظاهراً یک مدیکال دیگه افتادم باز Sad
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: الی1 ، romance33 ، nilofar72 ، shandiz ، behnam7
همسر من که از روز مصاحبه اصلا آپدیت نشده. یعنی اصلا پرونده رو نگاه نکردن ببینن باید چه کاری روش بکنن! Sad
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، Rambod
سلام
یه سوالی واسم پیش اومده
این کیس هایی که بعضا تو سفارت های ارمنستان یا آنکارا اعلام میکنن که مال همون سفارت نیست. از کجا میدونن که باید تو سفارت مثلا ارمنستان یا جای دیگه باید دنبالش بگردن چون با عوض شدن سفارت،کیس نامبر هم عوض میشه ؟
نمیدونم منظورمو درست رسوندم یا نه!
Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: teriole
(2013-11-18 ساعت 20:57)fa79iran نوشته:  سلام
یه سوالی واسم پیش اومده
این کیس هایی که بعضا تو سفارت های ارمنستان یا آنکارا اعلام میکنن که مال همون سفارت نیست. از کجا میدونن که باید تو سفارت مثلا ارمنستان یا جای دیگه باید دنبالش بگردن چون با عوض شدن سفارت،کیس نامبر هم عوض میشه ؟

زمانی که درخواست عوض شدن سفارت رو میدین کیس نامبرتون دیگه عوض نمیشه، کیس نامبر منم برا آنکاراست ولی تو ابوظبی مصاحبه کردم! تمام مدارکمم هم دیگه تو خود ابوظبی هست و افیسر وقتی بهتون برگه رو میده آدرس سایت سفارت تو همون برگه هست ، منم نمیدونم منظورمو رسوندم یا نه ولی ایشالله جواب سوال شما همینی باشه که نوشتم Smile
رالی، کارولینای شمالی
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، fa79iran
(2013-11-18 ساعت 22:53)houmanmir نوشته:  
یه سوالی واسم پیش اومده

زمانی که درخواست عوض شدن سفارت رو میدین کیس نامبرتون دیگه عوض نمیشه، کیس نامبر منم برا آنکاراست ولی تو ابوظبی مصاحبه کردم! تمام مدارکمم هم دیگه تو خود ابوظبی هست و افیسر وقتی بهتون برگه رو میده آدرس سایت سفارت تو همون برگه هست ، منم نمیدونم منظورمو رسوندم یا نه ولی ایشالله جواب سوال شما همینی باشه که نوشتم Smile

ممنون از پاسخ شما دوست عزیز
در واقع ما درخواست عوض شدن سفارت رو ندادیم . خودشون عوض کردن از آنکارا به ایروان و اول کیس نامبرمون هم از ANK به YRV تغییر کرد .
الان تو لیستایی که تو سفارت ایروان اعلام میکنه کیس هایی هست که با YRV شروع نمیشه .مثلا یکی با KHF شروع شده . منظورم اینه این بندگان خدا میدونن که مثلا کیسشون قراره تو سفارت ارمنستان اعلام بشه ؟؟؟
Smile
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-11-19 ساعت 00:31)fa79iran نوشته:  
یه سوالی واسم پیش اومده

در واقع ما درخواست عوض شدن سفارت رو ندادیم . خودشون عوض کردن از آنکارا به ایروان و اول کیس نامبرمون هم از ANK به YRV تغییر کرد .
الان تو لیستایی که تو سفارت ایروان اعلام میکنه کیس هایی هست که با YRV شروع نمیشه .مثلا یکی با KHF شروع شده . منظورم اینه این بندگان خدا میدونن که مثلا کیسشون قراره تو سفارت ارمنستان اعلام بشه ؟؟؟
بله میدونند،احتمالا سفارت اونجا تعطیل شده و بهشون اطلاع دادن که واسه دریافت ویزاتون به کجا برید مثل افرادی که سوری هستند و الان باید برن آنکارا ویزاشونو بگیرند چون آنکارا به سوری ها رسیدگی می کنه.ولی این بحثتون واسم خیلی جالب اومد که توی این زمان که همه استرس کار خودشون رو دارند و اعصابا همه داغونه شما به فکر افرادی هستید که سفارتشون عوض شده.واقعا روحیتون عالیه.واقعا تبریک میگم.من شخصا از این که هیچ کس کلیر نمی شه خیلی حس بدی بهم دست داده.آدم بعضی وقتا کم میاره
پاسخ
تشکر کنندگان: Amiraliamirali ، houmanmir ، romance33 ، itex ، fa79iran ، denag
(2013-04-03 ساعت 00:00)الهه سابق نوشته:  آنا جان من بارها و بارها به آرین گفتم که مدام پیگیری کنید. بچه های لاتاریو ببین. حداقل هفته ای 1 بار ایمیل میدن یا به dos زنگ میزنن. درسته که همش میگن پرونده در حال بررسیه ولی مطمئن باشه پرونده کسایی رو که مدام پیگیری میکنن، سریعتر از بقیه بررسی میکنن. این تجربه شخصی من و خیلیای دیگه اس

ممنون میشم جواب بدید
مدارك شناسايي را به جزء كارت ملي كنترل مي كنند
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، itex
(2013-11-16 ساعت 21:05)Rambod نوشته:  
(2013-11-16 ساعت 14:49)itex نوشته:  ببخشید من چند روزی نبودم، دیروز سایت آپدیت شد و 12 + 1 کیس اعلام شد. او کیس اضافه هم ماله سوریه هستش
DMS2010695002, ANK2013073001, ANK2008789019, ANK2011735001, ANK2010816029, ANK2012729013, ANK2012665010, ANK2011556042, ANK2012590023, ANK2011610002, ANK2010791037, ANK2012560012, ANK2012275021

بازم تبريك به انكارا كه حداقل يه اميدى دارن كه سفارت داره يه سرى اسامى اعلام ميكنه، چندوقت پيش ٣٠ نفر و الان ١٣ نفر. ارمنستان كه تو دو ماهه اخير فكر نكنم حتى جمع اعلامياش به حتى ١٠ هم برسه، هفته پيش ٢ نفر و اين هفته اصلا هيچ كيسى رو اعلام نكرد. Sad

بله حق با شماست.تقریبا از 25 SEP هفت،هشت نفر اعلام شدن.قبل از اون هم که بخاطر لاتاری ها هر ماه تقریبا 2،3 نفر اعلام می شدن.جالبه که بدونید از این هفت نفری که کیس نامبرشون در سایت هست 2 نفرشون 1 هفته پیش ویزاشون رو گرفتند ولی در سایت هنوز حذف نشدند
پاسخ
تشکر کنندگان: Rambod ، romance33 ، teriole ، الی1
راستی بچه ها من اسمم "امین"ه. امرزو 3 شنبه هستش و خوشحالم که این تاپیک فعاله. آی لاو یو پی ام سی : ))
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: navidshii ، behnam7 ، romance33 ، nilofar72 ، الی1 ، denag ، yalda91 ، mohamadtj ، khsh2006 ، kamalir36
(2013-11-19 ساعت 12:28)itex نوشته:  راستی بچه ها من اسمم "امین"ه. امرزو 3 شنبه هستش و خوشحالم که این تاپیک فعاله. آی لاو یو پی ام سی : ))

بسیار خوشحال هستم که اسمتون رو فهمیدم آقا امین.همین فعال بودن این پیج من رو درگیر خودش کرده.چون پیجی که مربوط به کیس خودم هست من رو یاد فعال بودن بیش از حد سفارت خودم میندازه.آدم توی این پیج بیشتر از هرجایی از خبرها آگاه میشه.واسه همین از تک تک بچه های این پیج کمال تشکر رو دارم
پاسخ
تشکر کنندگان: teriole ، fa79iran ، behnam7 ، romance33 ، nilofar72 ، itex ، الی1 ، mohamadtj
(2013-11-19 ساعت 12:28)itex نوشته:  راستی بچه ها من اسمم "امین"ه. امرزو 3 شنبه هستش و خوشحالم که این تاپیک فعاله. آی لاو یو پی ام سی : ))

امین جان منم خوشحالم که این تاپیک با زحمت شما و بقیه دوستان فعاله.آی لاو مهاجرسراBig Grin
ازدواجیF2A،تاریخ ارسال مدارک بهJuly 29,2013: USCIS،تاریخ دریافت رسید نامبر:August 6, 2013،PD: August 1,2013 approve:August 21,2013دریافت کیس نامبر: October 8, 2013،پرکردن فرم DS-261: 14 OCT 2013 ،پرداخت 88$: 21OCT 2013این داستان ادامه دارد (لطفا توی پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید)csc,ptt برای آنکارا
پاسخ
تشکر کنندگان: behnam7 ، itex ، الی1 ، mohamadtj
(2013-11-18 ساعت 14:53)itex نوشته:  خوب یک هفته جدید شروع شد، هر کی آپدیت شده بگه و مارو خوشحال کنه Smile

پروسه من هم توی این هفته 5 ماهش تموم میشه و ظاهراً یک مدیکال دیگه افتادم باز Sad

سلام امین جان

منم داره ۵ ماهم تموم می‌شه

بنظرت دکتر ۱ روز جواب میده یعنی‌ صبح بریم دکتر بعدازظهر جوابشو بگیریم

و فرداش ساعت ۱۰ صبح بریم سفارت

یا اینکه جوابو مثل دفعهٔ اول که رفتیم دکتر فرداش میده

پاسخ
تشکر کنندگان: الی1 ، mohamadtj
(2013-11-19 ساعت 01:28)navidshii نوشته:  
(2013-11-19 ساعت 00:31)fa79iran نوشته:  
یه سوالی واسم پیش اومده

بله میدونند،احتمالا سفارت اونجا تعطیل شده و بهشون اطلاع دادن که واسه دریافت ویزاتون به کجا برید مثل افرادی که سوری هستند و الان باید برن آنکارا ویزاشونو بگیرند چون آنکارا به سوری ها رسیدگی می کنه.ولی این بحثتون واسم خیلی جالب اومد که توی این زمان که همه استرس کار خودشون رو دارند و اعصابا همه داغونه شما به فکر افرادی هستید که سفارتشون عوض شده.واقعا روحیتون عالیه.واقعا تبریک میگم.من شخصا از این که هیچ کس کلیر نمی شه خیلی حس بدی بهم دست داده.آدم بعضی وقتا کم میاره

خوب راستش فکر کردم اگه من جای اونا بودم و بی خبر اسمم تو یه سفارت دیگه اعلام میشد و متوجه نمیشدم چقدر غصه میخوردم .Shy
Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، navidshii

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان