کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
(2013-11-19 ساعت 14:20)behnam7 نوشته:  
(2013-11-18 ساعت 14:53)itex نوشته:  خوب یک هفته جدید شروع شد، هر کی آپدیت شده بگه و مارو خوشحال کنه Smile

پروسه من هم توی این هفته 5 ماهش تموم میشه و ظاهراً یک مدیکال دیگه افتادم باز Sad

سلام امین جان

منم داره ۵ ماهم تموم می‌شه

بنظرت دکتر ۱ روز جواب میده یعنی‌ صبح بریم دکتر بعدازظهر جوابشو بگیریم

و فرداش ساعت ۱۰ صبح بریم سفارت

یا اینکه جوابو مثل دفعهٔ اول که رفتیم دکتر فرداش میده

احتمال زیاد فرداش، البته فرقی هم نمی کنه چون وقت مصاحبه که نداریم استرس داشته باشیم، هر موقع دادن روز بعدش (یا اگه بشه همون روز) میریم سفارت، فقط شانس بیاریم توی یک هفته همه اینکارا بشه وگر نه چند روز هزینه اضافی تا پرواز بعدی به ایران باید بدیم.
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: الی1 ، romance33 ، shandiz ، kamalir36
بچه ها من باایمیل آپدیت شدم 17Nov امین جان واقعا ممنون از زحماتت امیدوارم زود کلیر بشی
الی1
CR1
تشکیل پرونده:Jan-2013
دریافت نامه مصاحبه feb 2013
تاریخ مصاحبه 2013-24april
محل مصاحبه:ابوظبی
کلیرینس:10 دسامبر 2013
پاسخ
تشکر کنندگان: teriole ، itex ، shandiz ، nilofar72 ، mohamadtj ، kamalir36 ، Rambod ، romance33
اپديت نبوددددد ؟
پاسخ
تشکر کنندگان: itex
(2013-11-19 ساعت 12:28)itex نوشته:  راستی بچه ها من اسمم "امین"ه. امرزو 3 شنبه هستش و خوشحالم که این تاپیک فعاله. آی لاو یو پی ام سی : ))

امین جان ،من هم از آشنایی با شما و همه دوستان خوشوقتم. موفق و سربلند باشی و انشالله بزودی شما و همه دوستان منتظر کلیر بشید و در این تاپیک را کلاً ببندیم.
کیس :IR1 -ارسال مدارک: 14 نوامبر 2012 -اپروو : 7 مارچ 2013- تکمیل مدارک بعد از یک سال و 5 ماه و انتقال سفارت از آنکارا به ایروان- دریافت ویزا: ۱۰ آپریل ۲۰۱۴-ورود به آمریکا: اول آگوست ۲۰۱۴-دریافت گرین کارت: ۶ سپتامبر ۲۰۱۴
پاسخ
تشکر کنندگان: shandiz ، navidshii ، romance33 ، itex
(2013-11-19 ساعت 15:14)الی1 نوشته:  بچه ها من باایمیل آپدیت شدم 17Nov امین جان واقعا ممنون از زحماتت امیدوارم زود کلیر بشی
پس پيشاپيش كليير شدنتو تبريك ميگم و خوشحالم اين نوار كليير شدن حتى بصورت قطره چكونى و تك نفر تك نفر حداقل ادامه داره و نور سوسوى اين پيج هستش. Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: shandiz ، الی1 ، romance33
سلام من تازه عضو سایت شدم ومیشه گفت به جمعتون اضافه شدم.کسی میدونه مقطع تحصیلی سبب کلیرنس میشه یا نه?
پاسخ
تشکر کنندگان: shandiz ، itex
(2013-11-20 ساعت 01:00)ahooo نوشته:  سلام من تازه عضو سایت شدم ومیشه گفت به جمعتون اضافه شدم.کسی میدونه مقطع تحصیلی سبب کلیرنس میشه یا نه?

به گمانم مقطع تحصیلی تاثیری نداشته باشه، یعنی من در هر مقطعی دیدم کسانی رو که نیاز به کلیر شدن نداشتن؛ اما رشته تحصیلی میتونه موثر باشه. مثلا رشته های وابسته به صنایع نظامی یا هسته ای محتاطشون میکنه.
پاسخ
تشکر کنندگان: الی1 ، kamalir36 ، romance33
(2013-11-20 ساعت 01:00)ahooo نوشته:  سلام من تازه عضو سایت شدم ومیشه گفت به جمعتون اضافه شدم.کسی میدونه مقطع تحصیلی سبب کلیرنس میشه یا نه?

هنوز هیچ کس نمیدونه کلیرنس دقیقا به کی و به چه دلیل تعلق میگیره.ولی اینطور که معلومه جدیدا تقریبا به همه جدا از دختر و پسر بودن،پیر یا جوان بودن تعلق میگیره.قبلا هم گفته بودم روزی که من مصاحبه داشتم یه دختر بود که کیسش ازدواجی بود و مستقیم بهش ویزا دادن.ولی یه پیر مرد و پیر زن بودند که از طریق فرزندشون اقدام شده بود،نیاز به کلیرنس داشتن.واقعا معلوم نیست این پروسه به کی تعلق میگیره ولی اونجور که من شنیدم مدرک تحصیلی هم تاثیر گذاره.فکر میکنم اخیرا سخت گیری ها بیشتر شده.البته به آفیسر هم مربوط میشه
پاسخ
تشکر کنندگان: shandiz ، الی1 ، romance33 ، teriole ، ahooo

خوش اومدی دوست عزیز.
ازدواجیF2A،تاریخ ارسال مدارک بهJuly 29,2013: USCIS،تاریخ دریافت رسید نامبر:August 6, 2013،PD: August 1,2013 approve:August 21,2013دریافت کیس نامبر: October 8, 2013،پرکردن فرم DS-261: 14 OCT 2013 ،پرداخت 88$: 21OCT 2013این داستان ادامه دارد (لطفا توی پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید)csc,ptt برای آنکارا
پاسخ
تشکر کنندگان: shandiz ، navidshii ، ahooo
بچه ها چه خبرا
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، itex
(2013-11-20 ساعت 16:19)mohamadtj نوشته:  بچه ها چه خبرا

من خبر خاصی ندارم فقط هنوز دنبال کواسپانسرمBig Grin به نتیجه ای هم نرسیدم.Cool
ازدواجیF2A،تاریخ ارسال مدارک بهJuly 29,2013: USCIS،تاریخ دریافت رسید نامبر:August 6, 2013،PD: August 1,2013 approve:August 21,2013دریافت کیس نامبر: October 8, 2013،پرکردن فرم DS-261: 14 OCT 2013 ،پرداخت 88$: 21OCT 2013این داستان ادامه دارد (لطفا توی پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید)csc,ptt برای آنکارا
پاسخ
تشکر کنندگان: shandiz ، mohamadtj
(2013-11-20 ساعت 16:48)romance33 نوشته:  
(2013-11-20 ساعت 16:19)mohamadtj نوشته:  بچه ها چه خبرا

من خبر خاصی ندارم فقط هنوز دنبال کواسپانسرمBig Grin به نتیجه ای هم نرسیدم.Cool

از من به شما نصیحت،دنبال یه کواسپانسر بگردید که برگه های مالیاتشو به موقع پر کنهSmileاین خودش میتونه به مشکل بزرگی تبدیل شه
پاسخ
تشکر کنندگان: mohamadtj ، romance33
سلام به همه
من امروز سفارت انکارا بودم و برگه صورتی نصیبم شد که البته بهم گفت تکس ریتیرن نامزدت برا ایالت میشیگان هست و فدرال رو بیار اما گفت الان نمیخواد و ۲ الی ۳ ماه دیگه که کیس نامبرت تو این سایت زده شد بیار همرات
اما اینجا دوستان ۵ ماه و بیشتر از این حرفا ظاهرا کارشون طول کشیده
یعنی چرت گفته این افیسر؟
یه زمان حدودی دارید بچه ها به من بگید؟
بدجور رفتم تو فکر اخه میخواستم این مدت بمونم انکارا تا کارام درست بشه و چند تا امتحان مایکروسافت بدم
ممنون میشم یه راهنمایی کنید
پاسخ
تشکر کنندگان: houmanmir ، romance33
(2013-11-20 ساعت 18:53)hamidiri نوشته:  سلام به همه
من امروز سفارت انکارا بودم و برگه صورتی نصیبم شد که البته بهم گفت تکس ریتیرن نامزدت برا ایالت میشیگان هست و فدرال رو بیار اما گفت الان نمیخواد و ۲ الی ۳ ماه دیگه که کیس نامبرت تو این سایت زده شد بیار همرات
یعنی چرت گفته این افیسر؟
بدجور رفتم تو فکر اخه میخواستم این مدت بمونم انکارا تا کارام درست بشه و چند تا امتحان مایکروسافت بدم

دوست عزیز نمی خوام نا امید یا ناراحتت کنم ولی آفیسر به منم گفته بود دو ماه ولی تقریبا 5 ماه منتظرم.اگه میخواید بیشتر متوجه مدت زمان بچه ها بشید حتما به جدول منتظران که امین عزیز درست کرده یه سر بزنید.توی امضای Itex جان میتونید پیداش کنید.توی این چند مدت فقط پرنده مهاجر بعد از 274 روز کلیر شد
پاسخ
تشکر کنندگان: houmanmir ، hamidiri ، itex ، romance33
(2013-11-20 ساعت 18:53)hamidiri نوشته:  سلام به همه
یعنی چرت گفته این افیسر؟

دوست عزیز این پروسه هیچ تایم مشخصی نداره، ایشالله حرف آفیسر درست باشه و شما بعد 2 ، 3 ماه کلیر بشید،
من جای شما باشم میرم دنبال همون کارای امتحان مایکروسافت، چون فقط تو خونه موندن و استرسش جز اینکه اذیتتون کنه هیچ چیز دیگه ای براتون نداره
رالی، کارولینای شمالی
پاسخ
تشکر کنندگان: navidshii ، hamidiri ، itex ، romance33

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان