کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
بچه ها یه سوال!
تو این چند روزه کسی به سفارتا ایمیل زده؟؟
من دو روز پیش ایمیل زدم و امروز جوابمو دادن ولی تو سایت CEAC آپدیت نشدم!!
کسی نمیدونه دلیلش چیه؟؟
رالی، کارولینای شمالی
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-11-20 ساعت 20:09)houmanmir نوشته:  بچه ها یه سوال!
کسی نمیدونه دلیلش چیه؟؟

من تقریبا دو هفته پیش ایمیل زدم ولی آپدیت شدم.به نظر من زیاد اطمینانی به این سایت نیست چون روند کارش واسه ما معلوم نیست
پاسخ
تشکر کنندگان: houmanmir ، romance33
(2013-11-20 ساعت 20:04)navidshii نوشته:  
(2013-11-20 ساعت 18:53)hamidiri نوشته:  سلام به همه
من امروز سفارت انکارا بودم و برگه صورتی نصیبم شد که البته بهم گفت تکس ریتیرن نامزدت برا ایالت میشیگان هست و فدرال رو بیار اما گفت الان نمیخواد و ۲ الی ۳ ماه دیگه که کیس نامبرت تو این سایت زده شد بیار همرات
اما اینجا دوستان ۵ ماه و بیشتر از این حرفا ظاهرا کارشون طول کشیده
یعنی چرت گفته این افیسر؟
یه زمان حدودی دارید بچه ها به من بگید؟
بدجور رفتم تو فکر اخه میخواستم این مدت بمونم انکارا تا کارام درست بشه و چند تا امتحان مایکروسافت بدم
ممنون میشم یه راهنمایی کنید

دوست عزیز نمی خوام نا امید یا ناراحتت کنم ولی آفیسر به منم گفته بود دو ماه ولی تقریبا 5 ماه منتظرم.اگه میخواید بیشتر متوجه مدت زمان بچه ها بشید حتما به جدول منتظران که امین عزیز درست کرده یه سر بزنید.توی امضای Itex جان میتونید پیداش کنید.توی این چند مدت فقط پرنده مهاجر بعد از 274 روز کلیر شد

نه داداش من بحث نا امیدی نیست لطف میکنین که میگین
باید بدونم الان چه غلطی کنم
اگه به حرف اون باشه من میمونم انکارا
اما با این چیزایی که میبینم ظاهرا تو تصمیمم تجدید نطر باید کنم چون واقعا توان موندن بیش از 3 ماه رو ندارم
بازم ممنونم از پاسختون
شاد باشید با خبرای خوب تک تکتون
پاسخ
تشکر کنندگان: navidshii ، Rambod ، romance33
(2013-11-20 ساعت 01:00)ahooo نوشته:  سلام من تازه عضو سایت شدم ومیشه گفت به جمعتون اضافه شدم.کسی میدونه مقطع تحصیلی سبب کلیرنس میشه یا نه?

درود بر شما
مقطع تحصیلی میتونه مهم باشه، البته نه به اندازه رشته تحصیلی
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33
(2013-11-20 ساعت 20:28)hamidiri نوشته:  
(2013-11-20 ساعت 20:04)navidshii نوشته:  دوست عزیز نمی خوام نا امید یا ناراحتت کنم ولی آفیسر به منم گفته بود دو ماه ولی تقریبا 5 ماه منتظرم.اگه میخواید بیشتر متوجه مدت زمان بچه ها بشید حتما به جدول منتظران که امین عزیز درست کرده یه سر بزنید.توی امضای Itex جان میتونید پیداش کنید.توی این چند مدت فقط پرنده مهاجر بعد از 274 روز کلیر شد

اما با این چیزایی که میبینم ظاهرا تو تصمیمم تجدید نطر باید کنم چون واقعا توان موندن بیش از 3 ماه رو ندارم
بازم ممنونم از پاسختون

افیسر نمیتونه اطلاعی از مدت زمان طول کشیدن کار شما داشته باشه، یک زمانی رو از روی تجربه میگه. جدول منتظران در امضای من هست خودتون قضاوت کنین. من که فکر نمیکنم توی این وضعیت بشه انتظار 3ماه رو داشت، من خودم فکر میکردم دوماه طول میکشه کلی هم برنامه ریزی کرده بودم الان 5ماه منتظرم. دیگه خود بخوان حدیث مفصّل...
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: hamidiri ، romance33
کسی نمیدونه دلیلش چیه؟؟

امیرحسین هم میگفت بروز نشده، حدسی که میشه زد اینه که از بس سرشون شلوغه نمیرسن بروز کنن، وگرنه به قاعده باید CEAC بروز بشه حتماً.
پاسخ
(2013-11-20 ساعت 20:04)navidshii نوشته:  
(2013-11-20 ساعت 18:53)hamidiri نوشته:  سلام به همه
من امروز سفارت انکارا بودم و برگه صورتی نصیبم شد که البته بهم گفت تکس ریتیرن نامزدت برا ایالت میشیگان هست و فدرال رو بیار اما گفت الان نمیخواد و ۲ الی ۳ ماه دیگه که کیس نامبرت تو این سایت زده شد بیار همرات
اما اینجا دوستان ۵ ماه و بیشتر از این حرفا ظاهرا کارشون طول کشیده
یعنی چرت گفته این افیسر؟
یه زمان حدودی دارید بچه ها به من بگید؟
بدجور رفتم تو فکر اخه میخواستم این مدت بمونم انکارا تا کارام درست بشه و چند تا امتحان مایکروسافت بدم
ممنون میشم یه راهنمایی کنید

دوست عزیز نمی خوام نا امید یا ناراحتت کنم ولی آفیسر به منم گفته بود دو ماه ولی تقریبا 5 ماه منتظرم.اگه میخواید بیشتر متوجه مدت زمان بچه ها بشید حتما به جدول منتظران که امین عزیز درست کرده یه سر بزنید.توی امضای Itex جان میتونید پیداش کنید.توی این چند مدت فقط پرنده مهاجر بعد از 274 روز کلیر شد

بازم ممنونم از پاسختون

اگه به شما ٣ ماه گفتن به من گفتن بعد از ٢ هفته سايتو چك كن، الان ٦ ماهه منتظرم
اميدوارم كار شما زودتر انجام بشه
پاسخ
تشکر کنندگان: itex ، romance33
ذوست همسرم که اونم دوستش تو اداره اقامت کار مکنه گفته که کارکناشونو کم کردن شانس ما دیگه
:cr1 :ارسال مدارک:18mar2013رسید مدارک:24 mar - اپروو:17 jan- کیس نامبر 18 mar ابوظبی-- AP 20 AUG کلیر 13 نوامبر 2014 Smile دریافت ویزا 10 دسامبر - ورود به امریکا 12 دسامبر2014:Wink
پاسخ
تشکر کنندگان: navidshii ، romance33
ممنونم درست میگید
فقط یه سوال
اون لیست که کلیر شده ها رو نوشته اون تاریخ جلوش چیه؟

[0912 382 1268quote='itex' pid='443805' dateline='1384970714']
(2013-11-20 ساعت 20:04)navidshii نوشته:  دوست عزیز نمی خوام نا امید یا ناراحتت کنم ولی آفیسر به منم گفته بود دو ماه ولی تقریبا 5 ماه منتظرم.اگه میخواید بیشتر متوجه مدت زمان بچه ها بشید حتما به جدول منتظران که امین عزیز درست کرده یه سر بزنید.توی امضای Itex جان میتونید پیداش کنید.توی این چند مدت فقط پرنده مهاجر بعد از 274 روز کلیر شد

بازم ممنونم از پاسختون

افیسر نمیتونه اطلاعی از مدت زمان طول کشیدن کار شما داشته باشه، یک زمانی رو از روی تجربه میگه. جدول منتظران در امضای من هست خودتون قضاوت کنین. من که فکر نمیکنم توی این وضعیت بشه انتظار 3ماه رو داشت، من خودم فکر میکردم دوماه طول میکشه کلی هم برنامه ریزی کرده بودم الان 5ماه منتظرم. دیگه خود بخوان حدیث مفصّل...
[/quote]
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33
(2013-11-20 ساعت 23:11)hamidiri نوشته:  ممنونم درست میگید
فقط یه سوال
اون لیست که کلیر شده ها رو نوشته اون تاریخ جلوش چیه؟

سه تا تاریخ توی لیست هستش، اولی تاریخ مصاحبه، بعدش تاریخ آخرین بروزرسانی در CEAC و تاریخ کلیر شدن
پاسخ
(2013-11-20 ساعت 22:44)itex نوشته:  
کسی نمیدونه دلیلش چیه؟؟

امیرحسین هم میگفت بروز نشده، حدسی که میشه زد اینه که از بس سرشون شلوغه نمیرسن بروز کنن، وگرنه به قاعده باید CEAC بروز بشه حتماً.

نمیدونم والله! تا ببینیم چی میشه!
رالی، کارولینای شمالی
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-11-20 ساعت 02:08)navidshii نوشته:  
(2013-11-20 ساعت 01:00)ahooo نوشته:  سلام من تازه عضو سایت شدم ومیشه گفت به جمعتون اضافه شدم.کسی میدونه مقطع تحصیلی سبب کلیرنس میشه یا نه?

هنوز هیچ کس نمیدونه کلیرنس دقیقا به کی و به چه دلیل تعلق میگیره.ولی اینطور که معلومه جدیدا تقریبا به همه جدا از دختر و پسر بودن،پیر یا جوان بودن تعلق میگیره.قبلا هم گفته بودم روزی که من مصاحبه داشتم یه دختر بود که کیسش ازدواجی بود و مستقیم بهش ویزا دادن.ولی یه پیر مرد و پیر زن بودند که از طریق فرزندشون اقدام شده بود،نیاز به کلیرنس داشتن.واقعا معلوم نیست این پروسه به کی تعلق میگیره ولی اونجور که من شنیدم مدرک تحصیلی هم تاثیر گذاره.فکر میکنم اخیرا سخت گیری ها بیشتر شده.البته به آفیسر هم مربوط میشه

ممنون از جوابتون .شنیدم مدرک پزشکی کلیرنس می زنن خواستم نظر شما دوستانرا بدونم...
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-11-20 ساعت 23:48)ahooo نوشته:  

هنوز هیچ کس نمیدونه کلیرنس دقیقا به کی و به چه دلیل تعلق میگیره.ولی اینطور که معلومه جدیدا تقریبا به همه جدا از دختر و پسر بودن،پیر یا جوان بودن تعلق میگیره.قبلا هم گفته بودم روزی که من مصاحبه داشتم یه دختر بود که کیسش ازدواجی بود و مستقیم بهش ویزا دادن.ولی یه پیر مرد و پیر زن بودند که از طریق فرزندشون اقدام شده بود،نیاز به کلیرنس داشتن.واقعا معلوم نیست این پروسه به کی تعلق میگیره ولی اونجور که من شنیدم مدرک تحصیلی هم تاثیر گذاره.فکر میکنم اخیرا سخت گیری ها بیشتر شده.البته به آفیسر هم مربوط میشه

ممنون از جوابتون .شنیدم مدرک پزشکی کلیرنس می زنن خواستم نظر شما دوستانرا بدونم...

بصورت پیشفرض همه کلیرنس میخورن مگر خلافش ثابت بشه. ذهنتون رو درگیر این مسئله نکنین. خانمها البته احتمالش کمتره.
پاسخ
تشکر کنندگان: denag ، romance33
(2013-11-20 ساعت 23:48)ahooo نوشته:  

دوست عزیز توی سایت سفارت امریکا در آنکارا نوشته که همه ایرانی ها به AP احتیاج دارن (طبیعی هم هست. چون پلیس ایران رو قبول ندارن و مدرک عدم سوء پیشینه از ایرانی ها نمیگیرن، بررسی وضعیت با خودشونه) حالا اینکه چرا بعضی ویزاشون یک ضرب هست و بعضی باید منتظر بمونن رو ما باید خودمون حدس بزنیم!!! گمان من این هست که AP کسانی که یک ضرب میگیرن قبلا انجام شده و اگه آفیسر هم به موردی شک نکنه ویزا رو میده. اما کسانی مثل همسر من قبل از وقت مصاحبه چک نشدن، هنوز هم نشدن، شاید تا چند ماه دیگه هم نشن Sad
پاسخ
تشکر کنندگان: k1_cid ، romance33 ، itex ، ahooo ، Saeedv13
سلام به همه دوستان

دوستان دیگه برای چی در موردش حرف میزنین به هر حال ما که تو AP هستیم.
روزی که من مصاحبه داشتم همه خانم ها یکضرب گرفتن به جز یک نفر .به نظر من کسی که میخواد بره مصاحبه باید بدونه که امکان یکضزب ویزا گرفتنش 1% هستش (ایرانیها) .که اگه یکضرب گرفت اون حس خوب رو تجربه کنه و اگه نه مثل من و خیلی از دوستان ناراحت نشه. در ضمن مقطع تحصیلی هیچ ربطی به پروسه AP نداره.
فقط دعا کنین که این آخر سالی هممون کلییر بشیم چون اینا وقتی به آخر سال میرسن سری کارا رو انجام میدن.
CR1
تاریخ مصاحبه : JUN 20thCool

پاسخ
تشکر کنندگان: Amiraliamirali ، Rambod ، teriole ، navidshii ، denag ، romance33 ، itex ، behnam7

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان