کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
(2013-12-03 ساعت 20:57)omead نوشته:  
(2013-12-03 ساعت 20:42)alitg نوشته:  سلام من 20 nov مصاحبه داشتم 20 و 21 و 3dec آپدیت شدم این خوبه یا بد یا کاملا عادی؟
خدا کنه خوب باشه Smile
کاملن عادیه. چک امنیتی چندین لایه داره که یکی از اونهاست که خیلی طولانیه (احتمالن اف بی آی). بقیه معمولن همون ماه اول جوابشون میاد و چندین بار آپدیت می‌شید. بعد از یه مدت هم که چک آخری اومد، چند بار طی ۱ یا ۲ هفته آپدیت می‌شید و بعد کلیر.
من حدس می‌زنم بعد از بمب‌گذاری بوستون، و تحت فشار قرارگرفتن اف‌بی‌آی، روند طولانی شده.
راستش ترجیح میدادم بد بود ولی عادی نبود.Sad
نوع ویزا: F2A
تاریخ ارسال مدارک : سپتامبر2011
تاریخ approve: آپریل 2013
دریافت شماره کیس : می 2013
تاریخ مصاحبه: نوامبر 2013
کلیر بعد 190 روز
پاسخ
تشکر کنندگان: MONA FB ، sad sal tanhaee ، پدی
علي تو فرم ١٠ سوالي هم گرفتي ؟
پاسخ
تشکر کنندگان: پدی
سلام به تمامی دوستان عزیز
دیروز بعد از 20 ماه که از ازدواجم میگذره و274 روز fbi check ، کلا 18 ساعت پرواز + 6 ساعت ترانزیت در فرودگاه فرانکفورت وارد خاک آمریکا شدم ، همه اینها خیلی سخت بود ولی ارزش داشت ، الان داشتم پستهای شما رو میخوندم یاد گذشته افتادم و از خدا خواستم که هر چه زودتر شما عزیزان هم به مقصد و مقصودتون برسید و من از این به بعد شاهد کلیر شدن تک تک شما دوستان باشم .
پاسخ
(2013-12-03 ساعت 21:20)omnia نوشته:  علي تو فرم ١٠ سوالي هم گرفتي ؟
نه نگرفتم .
کلیر بعد 190 روز
پاسخ
تشکر کنندگان: پدی
(2013-12-03 ساعت 21:29)alitg نوشته:  
(2013-12-03 ساعت 21:20)omnia نوشته:  علي تو فرم ١٠ سوالي هم گرفتي ؟
نه نگرفتم .
جوابارو یجوری بنویس پر سوز و گداز شاید دلشون برحم اومد من یکی از آشنایان دورم 2 هفته ای کلیر شده بتازگی ازدواجی بوده همینو میدونم امکان گرفتن اطلاعات دیگه ندارم
کلیر بعد 190 روز
پاسخ
تشکر کنندگان: omnia ، الی1 ، sad sal tanhaee ، minoo meh ، پدی
(2013-12-03 ساعت 21:25)parande mohajer نوشته:  سلام به تمامی دوستان عزیز
دیروز بعد از 20 ماه که از ازدواجم میگذره و274 روز fbi check ، کلا 18 ساعت پرواز + 6 ساعت ترانزیت در فرودگاه فرانکفورت وارد خاک آمریکا شدم ، همه اینها خیلی شخت بود ولی ارزش داشت ، الان داشتم پستهای شما رو میخوندم یاد گذشته افتادم و از خدا خواستم که هر چه زودتر شما عزیزان هم به مقصد و مقصودتون برسید و من از این به بعد شاهد کلیر شدن تک تک شما دوستان باشم .

به به انرژی مثبت هم که رسید
رسیدنت بخیر عزیزم
بله که ارزش داره
این سختی ها و تجربه ها میتونه تو زندگی خیلی بدردمون بخوره
وقتی ازشون رد میشی میفهمی که نسبت به قبل چقدر قوی تر شدی
ما رو تو مراحل دیگه کارای گرین کارتت قرار بدی ها. حالا که پیش همسر عزیزت هستی فراموشمون نکنی
Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: mohamadtj ، parande mohajer ، yalda91 ، saeid_m86 ، nilofar72 ، itex ، الی1 ، sad sal tanhaee ، shadoow ، minoo meh ، پدی ، denag
بچه ممنون از نظراتی که دادین، دارم روی یک طراحی جدید برای لیست کار میکنم که به زودی پرده برداری میشه Wink
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: alitg ، taghi1311 ، shadoow ، الی1 ، sad sal tanhaee ، teriole ، SabreAyob ، fa79iran ، romance33 ، minoo meh ، mohamadtj ، yalda91
به لیست منتظران یک بخش تحلیلی ساده اضافه شد. میانگین بر اساس تعداد افراد منتظر در هر سفارت تقسیم بر جمع ستون انتظارشون. اگر فکر میکنین فرمول اشکال داره ممنون میشم بگین.

البته نسخه پیشرفته تری که امکان مرتب سازی و فیل.ترسازی متنوعی هم داره آمادس که نظر عمو سعید و محمد رو هم توش اعمال کردم ولی چون فضای وب جداگانه میخواد فعلاً انتشارش نمیدم.
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: omnia ، پدی ، romance33 ، mohamadtj ، alitg ، sad sal tanhaee ، amirmd1361 ، yalda91 ، SabreAyob ، hamidiri ، denag ، Saeedv13
(2013-12-04 ساعت 16:56)itex نوشته:  به لیست منتظران یک بخش تحلیلی ساده اضافه شد. میانگین بر اساس تعداد افراد منتظر در هر سفارت تقسیم بر جمع ستون انتظارشون. اگر فکر میکنین فرمول اشکال داره ممنون میشم بگین.

البته نسخه پیشرفته تری که امکان مرتب سازی و فیل.ترسازی متنوعی هم داره آمادس که نظر عمو سعید و محمد رو هم توش اعمال کردم ولی چون فضای وب جداگانه میخواد فعلاً انتشارش نمیدم.
سپاس دوست عزیز زحمت کشیدی.
ازدواجیF2A،تاریخ ارسال مدارک بهJuly 29,2013: USCIS،تاریخ دریافت رسید نامبر:August 6, 2013،PD: August 1,2013 approve:August 21,2013دریافت کیس نامبر: October 8, 2013،پرکردن فرم DS-261: 14 OCT 2013 ،پرداخت 88$: 21OCT 2013این داستان ادامه دارد (لطفا توی پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید)csc,ptt برای آنکارا
پاسخ
تشکر کنندگان: itex ، hamidiri ، denag
(2013-12-04 ساعت 16:56)itex نوشته:  به لیست منتظران یک بخش تحلیلی ساده اضافه شد. میانگین بر اساس تعداد افراد منتظر در هر سفارت تقسیم بر جمع ستون انتظارشون. اگر فکر میکنین فرمول اشکال داره ممنون میشم بگین.

ممنون از زحمتی که کشیدی

بچه ها کسی آپدیت نشده این هفته؟
صبر عیوب ما منتظریم این هفته هورا تو بکشیما

.
پاسخ
تشکر کنندگان: sad sal tanhaee ، itex ، romance33 ، yalda91 ، SabreAyob ، denag ، kian88 ، minoo meh

ممنون دوست عزیز
پاسخ
تشکر کنندگان: mohamadtj ، itex ، romance33 ، yalda91

تشکر از زحمات شما دوستم
پاسخ
تشکر کنندگان: itex ، romance33 ، mohamadtj ، yalda91
(2013-12-02 ساعت 15:26)farbod_frz نوشته:  سلام دوستان کیا نه سربازی رفتن نه کار دولتی نه نیمه دولتی داشتن و چک لیست خوردن؟ یه آمار بگیریم ببینیم اینا به چه حسابی‌ چک میدان؟Sad
یه فازی هم گرفتم نمیدونم ولی‌ فکر کنم این هفته یه چند نفری از لیستتون کلیر میشن به امید خدا.
اینم انرژی مثبت ++++++++++++++++

همسر من!
پاسخ
تشکر کنندگان: farbod_frz
سلام به همه دوستان و همه منتظران عزيز وتشكر مي كنم از كساني كه براي اين سايت زحمت مي كشند.
من هم جز يكي از شما منتظران هستم كه 7 اپريل 2013 در ابوظبي مصاحبه داشتم الان وارد 9 ماه شده ولي خبري نست . من فكر ميكردم چون كارمند دولت هستم و مسئوليت فناوري آن اداره را دارم اينقدر كليرنس بنده طول كشيده ولي وقتي اين سايت را ديدم فهميدم كه طولاني شدن كليرنس مشخص نيست به چه دليل هست. براي همتون آروزو مي كنم زودتر كليرنس شويد براي من هم دعا كنيد خيلي خسته كننده است
CASE TYPE: F2A
INTERVIEW DATE: 7 APRIL
CLEARANCE DATE: 15-01-2014
پاسخ
تشکر کنندگان: teriole ، sad sal tanhaee ، mohamadtj ، kian88 ، yalda91 ، nilofar72 ، denag ، romance33 ، minoo meh
سلام دوستان
من كلير شدم ولي خانمم نذاشت سوار هواپيما بشم بيدارم كرد گفت پاشو برو نون بگير صبح شده
پاسخ
تشکر کنندگان: itex ، fa79iran ، yalda91 ، SabreAyob ، MONA FB ، sad sal tanhaee ، teriole ، denag ، romance33 ، kamalir36 ، Rambod ، Elahvision ، minoo meh

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان