کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
(2013-12-02 ساعت 23:42)Ghormeh Sabzi نوشته:  آقا ما که یک سالمون تمام شد
میگن آدم باید مثبت اندیش باشه
خدارو شکر که باز نگفتن هر 6 ماه یک بار ی مدیکال لازمه

شما يکسال از تاريخ مصاحبتون ميگذره؟همسرتون سربازي کجا خدمت کرده بودند؟شما يا همسرتون شغل يا تحصيل خاصي داشتيد؟بنظرتون چرا اينقدر کليرنس شما طول کشيده؟يعني من بعد از گذشت 8 ماه نبايد حالا حالا ها اميد کليرنس داشته باشم؟؟؟Sad
کتگوري:F4
تاييد درخواست اوليه: 2001 feb
تاريخ تکميل مدارک: oct 2010
تاريخ مصاحبه: ابوظبيapril 10 , 2013
تاريخ كليرنس: jan 15 , 2014
تاريخ دريافت ويزا: feb 13 , 2014
تاریخ ورود به آمریکا:july 6, 2014
لس آنجلس، کالیفرنیا
پاسخ
تشکر کنندگان:
امیدوارم همه این گیر کردن کارها و سخت بودن سالی که گذشت یا به عبارتی نحس بودنش،به نحسی 13 سال 2013 مربوط باشه و با گذشت از امسال یهو همه چیز واسه تمام دوستای خوبم تغییر کنه.میدونم خیلی از شماها هم فکر می کردید برای کریسمس امسال اونجا خواهید بود،ولی توی زندگی اگه تنها یه چیز یاد گرفته باشم اینه که هیچ غمی و ناراحتی ثابت نمی مونه و با گذر زمان جز یادآوری خاطرات و گذشتن از کنارشون با لبخند چیزی نمی مونه.باری این نیز بگذرد، ملالی نیست جز فراغ یار(البته واسه شما دوستای خوبم).امیدوارم هرچه زودتر همتون پرنده مهاجر بشید
پاسخ
تشکر کنندگان: minoo meh ، kian88 ، romance33 ، teriole ، nilofar72 ، mohamadtj ، sad sal tanhaee ، parande mohajer ، yalda91 ، denag
دوست عزیز ما فقط یکبار اونم 4 ماه پیش ایمیل زدیم که اپدیت شدیم حالا در فکرشیم که دوباره به سفارت ایمیل بزنیم
نحسی سیزده رو خوب گفتی .Smile))

در مورد اضافه جواب دادن به سوال من هم چوب همونو میخورم . الکی هی از کارم واسش گفتم . بی جنبه اند همشوون . Sad((
کریسمس امسال و که چه عرض کنم من فکر میکردم نوروز 92 پیش همسرم باشم .
CR1

پاسخ
تشکر کنندگان: kian88 ، shadoow ، romance33 ، teriole ، mohamadtj ، sad sal tanhaee ، fa79iran ، yalda91 ، denag
میخواستم نظر سنجی کنم که به نظرتون اون ستون آخرین بروزرسانی (Last Update) لازمه باشه یا نه؟ این تاریخ به دلیل اینکه با ایمیل هم آپدیت میشه قابل استناد نیست و ما در نهایت نمیتونیم آمار قابل اعتمادی از بروزرسانیها داشته باشیم. برای همین اگر موافقین میخوام حذفش کنم.
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: teriole ، mohamadtj ، sad sal tanhaee ، parande mohajer ، yalda91
itex جان میشه تو جدول راجع به فرم 10 سوالی هم یه مانور داد ؟ که کیا گرفتن و چند درصدن ؟
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، mohamadtj
(2013-12-02 ساعت 16:51)Timber Wolf نوشته:  با سلام به همه عزیزان منتظر..من امروز با این سایت آشنا شدم و با دیدن شما و خواندن درد و دلهای شما یکم رنج و غم خودم تسکین پیدا کرد...من هم به جمع شما ملحق میشم و با شما منتظر میشینم...امیدوارم همه بچه ها خیلی زود جوابشون بیاد و برن دنبال زندگیشون.. من هم دارم این انتظار کشنده رو تحمل میکنم تا بتونم با عشقم زندگی رو شروع کنم ..درود به همه دوستان.
Cat : CR1
Place : Yerevan
Interview Date : 2013/08/22
Waiting : 105 days

خوش اومدی دوست عزیز.ایشالا که انتظار همه به زودی به سر میاد.
ازدواجیF2A،تاریخ ارسال مدارک بهJuly 29,2013: USCIS،تاریخ دریافت رسید نامبر:August 6, 2013،PD: August 1,2013 approve:August 21,2013دریافت کیس نامبر: October 8, 2013،پرکردن فرم DS-261: 14 OCT 2013 ،پرداخت 88$: 21OCT 2013این داستان ادامه دارد (لطفا توی پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید)csc,ptt برای آنکارا
پاسخ
تشکر کنندگان: mohamadtj ، sad sal tanhaee
دوستای خوبم سلام.امیدوارم که حال همتون خوب باشه.دقت کردین که کل این تاپیک رو انرژی منفی گرفته؟!بیاین با هم تلاش کنیم که تمام اینا رو دور بریزیم تا به امید خدا خیر و برکت وکلیرنس به تاپیکمون برگرده.آمین.Big Grin
ازدواجیF2A،تاریخ ارسال مدارک بهJuly 29,2013: USCIS،تاریخ دریافت رسید نامبر:August 6, 2013،PD: August 1,2013 approve:August 21,2013دریافت کیس نامبر: October 8, 2013،پرکردن فرم DS-261: 14 OCT 2013 ،پرداخت 88$: 21OCT 2013این داستان ادامه دارد (لطفا توی پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید)csc,ptt برای آنکارا
پاسخ
تشکر کنندگان: teriole ، mohamadtj ، sad sal tanhaee ، denag
(2013-12-03 ساعت 15:31)itex نوشته:  میخواستم نظر سنجی کنم که به نظرتون اون ستون آخرین بروزرسانی (Last Update) لازمه باشه یا نه؟ این تاریخ به دلیل اینکه با ایمیل هم آپدیت میشه قابل استناد نیست و ما در نهایت نمیتونیم آمار قابل اعتمادی از بروزرسانیها داشته باشیم. برای همین اگر موافقین میخوام حذفش کنم.
امین جان من هم با شما موافقم چون این قسمت آپدیت هیچ چیز قابل استنادی نیست چون هر کس با زدن یک ایمیل به صورت خودکار آپدیت میشه در صورتی که حتی امکان داره دوستان در سفارت لای پروندش رو هم باز نکرده باشند.
نوع ویزا: F4
اولین اقدام: 2001
محل مصاحبه: آنکارا بود که خودشان به ایروان تغییر دادند
تاریخ تکمیل مدارک : 2010
تاریخ مصاحبه: 2013 May 30
تاریخ کلیرینس : Jan 16 2014
تاریخ گرفتن ویزا: Feb 04 2014
پاسخ
تشکر کنندگان: mohamadtj ، sad sal tanhaee
(2013-12-03 ساعت 16:42)romance33 نوشته:  دوستای خوبم سلام.امیدوارم که حال همتون خوب باشه.دقت کردین که کل این تاپیک رو انرژی منفی گرفته؟!بیاین با هم تلاش کنیم که تمام اینا رو دور بریزیم تا به امید خدا خیر و برکت وکلیرنس به تاپیکمون برگرده.آمین.Big Grin

بذار یکسال از مصاحبت بگذره اونوقت انرژی مثبت یادت میره Big Grin

شوخی کردم انشالا زودتر کلیر بشی
پاسخ
تشکر کنندگان: Amiraliamirali ، sad sal tanhaee ، teriole ، yalda91 ، itex ، romance33
(2013-12-03 ساعت 15:31)itex نوشته:  میخواستم نظر سنجی کنم که به نظرتون اون ستون آخرین بروزرسانی (Last Update) لازمه باشه یا نه؟ این تاریخ به دلیل اینکه با ایمیل هم آپدیت میشه قابل استناد نیست و ما در نهایت نمیتونیم آمار قابل اعتمادی از بروزرسانیها داشته باشیم. برای همین اگر موافقین میخوام حذفش کنم.

منم با حذف او ن ستون موافقم، فقط یه بار دیگه هم گفته بودم اگه بتونی سفارت ها رو جدا کنی از هم بهتره ببینیم تعداد کیس ها تو هر سفارت چقدره و یه آماری از سرعت کلیر کردن سفاذت ها بدست بیاد. البته یه طوری که همشون تو یک صفحه و لینک باشن. یه مورد دیگه اینکه نحوه sort نفرات رو بر اساس تعداد روز های انتظار کنی
ممنون
پاسخ
تشکر کنندگان: sad sal tanhaee ، MONA FB ، yalda91 ، itex ، پدی
(2013-12-03 ساعت 18:56)teriole نوشته:  
امین جان من هم با شما موافقم چون این قسمت آپدیت هیچ چیز قابل استنادی نیست چون هر کس با زدن یک ایمیل به صورت خودکار آپدیت میشه در صورتی که حتی امکان داره دوستان در سفارت لای پروندش رو هم باز نکرده باشند.
من هم با حذف آپدیت به این دلیل که دقیق و قابل استناد نیست موافقم. لطفا دوستانی که هنوز توی لیست ثبت نام نکردن خواهشا بیان و لیستو کاملتر کنن که آمار دقت بیشتری داشته باشه.
پاسخ
تشکر کنندگان: mohamadtj ، teriole ، الی1 ، پدی
(2013-12-03 ساعت 16:42)romance33 نوشته:  دوستای خوبم سلام.امیدوارم که حال همتون خوب باشه.دقت کردین که کل این تاپیک رو انرژی منفی گرفته؟!بیاین با هم تلاش کنیم که تمام اینا رو دور بریزیم تا به امید خدا خیر و برکت وکلیرنس به تاپیکمون برگرده.آمین.Big Grin
دوستان در نهایت ویزای همه ما چه دیر چه زود میاد. چه انرژی مثبت بدیم چه منفی. ولی مثبت بودن کمک میکنه که این روزهای سختو در کنار هم راحتتر تحمل کنیم. به سلامتی مهاجرسراWink
پاسخ
تشکر کنندگان: mohamadtj ، fa79iran ، navidshii ، teriole ، Rambod ، yalda91 ، nilofar72 ، taghi1311 ، الی1 ، shadoow ، romance33 ، پدی
من فکر کنم مشکل از آواتورم بود دمش خیلی دراز بود! کوتاهش کردم Smile
دیگه باید کلیر بشم
پاسخ
تشکر کنندگان: alitg ، SabreAyob ، Rambod ، yalda91 ، sad sal tanhaee ، romance33 ، پدی
سلام من 20 nov مصاحبه داشتم 20 و 21 و 3dec آپدیت شدم این خوبه یا بد یا کاملا عادی؟
خدا کنه خوب باشه Smile
نوع ویزا: F2A
تاریخ ارسال مدارک : سپتامبر2011
تاریخ approve: آپریل 2013
دریافت شماره کیس : می 2013
تاریخ مصاحبه: نوامبر 2013
کلیر بعد 190 روز
پاسخ
تشکر کنندگان: omnia ، Rambod ، sad sal tanhaee ، پدی
(2013-12-03 ساعت 20:42)alitg نوشته:  سلام من 20 nov مصاحبه داشتم 20 و 21 و 3dec آپدیت شدم این خوبه یا بد یا کاملا عادی؟
خدا کنه خوب باشه Smile
کاملن عادیه. چک امنیتی چندین لایه داره که یکی از اونهاست که خیلی طولانیه (احتمالن اف بی آی). بقیه معمولن همون ماه اول جوابشون میاد و چندین بار آپدیت می‌شید. بعد از یه مدت هم که چک آخری اومد، چند بار طی ۱ یا ۲ هفته آپدیت می‌شید و بعد کلیر.
من حدس می‌زنم بعد از بمب‌گذاری بوستون، و تحت فشار قرارگرفتن اف‌بی‌آی، روند طولانی شده.
نوع ویزا: ازدواجی با سیتیزن/فرستادن مدارک: ۳۰ آگوست ۲۰۱۲/ پذیرش: ۲۶ نوامبر ۲۰۱۲/ دریافت کیس نامبر: ۷ دسامبر ۲۰۱۲/ مصاحبه: سپتامبر ۲۰۱۳/ کلیرنس: در حال انتظار
پاسخ
تشکر کنندگان: alitg ، omnia ، MONA FB ، Rambod ، sad sal tanhaee ، romance33 ، پدی ، denag ، sib 24

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان