کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
(2013-12-01 ساعت 20:33)Reflection نوشته:  بچه‌ها ببخشینا، یه وخ فکرای بد نکنین، اما اگه کسی‌ سربازی رفته باشه و بگه نرفتم، چی‌ میشه؟
آخه یک سال تو نوبت کلیرنس؟؟ SadSad

نامزد من مهندس مکانیک و سربازیش رو تو وزارت دفاع , تو بخش اداری ,گذرونده. حالا اینا وزارت دفاع رو ببینن که کارِ ما زار ه SadSad

دوست عزیز شما به هیچ وجه نمیتونید این کار رو بکنید چون یکی از مدارکی که از شما میخوان و خیلی هم براشون مهمه کارت پایان خدمت هست، حالا اگر کسی معاف شده باشه باز توی کارتش قید شده، اگر کسی بگه سربازی نرفتم، خب براشون سوال پیش میاد که به چه نحوی از کشور خارج شده، بیرون اومدن غیر قانونی که خودش جرم محسوب میشه و اگر هم مثلا بگین وثیقه گذاشتین باز مدرکی دال بر این موضوع از شما میخوان، پس بهترین راه همون راه راسته! موفق باشید...
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
پاسخ
تشکر کنندگان: itex ، sad sal tanhaee ، navidshii ، yalda91 ، minoo meh ، romance33 ، denag
بچه ها من فرم 10 سوالی برام ایمیل شده . این رو کیا گرفتن ؟ و به کیا ایت ایمیل رو میزنن ؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-12-02 ساعت 19:12)omnia نوشته:  بچه ها من فرم 10 سوالی برام ایمیل شده . این رو کیا گرفتن ؟ و به کیا ایت ایمیل رو میزنن ؟
براي من كه نيومد
نوع ویزا: F2A
تاریخ ارسال مدارک : سپتامبر2011
تاریخ approve: آپریل 2013
دریافت شماره کیس : می 2013
تاریخ مصاحبه: نوامبر 2013
کلیر بعد 190 روز
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-12-02 ساعت 15:26)farbod_frz نوشته:  سلام دوستان کیا نه سربازی رفتن نه کار دولتی نه نیمه دولتی داشتن و چک لیست خوردن؟ یه آمار بگیریم ببینیم اینا به چه حسابی‌ چک میدان؟Sad
...

بارها این بحث شده و نتیجه اینه که هیچ فرمولی وجود نداره و به نظر آفیسر بستگی داره.
من خودم نه سربازی داشتم نه کار دولتی... روز مصاحبه هم پاسپورت منو گرفت ولی برگه صورتی برام پست شد.
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: sad sal tanhaee ، farbod_frz ، yalda91 ، romance33 ، denag
خوشبختانه یا متأسفانه تعداد منتظران به 50 رسید و فقط دوتا کلیر شده داریم.
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، sad sal tanhaee ، romance33 ، denag
(2013-12-02 ساعت 19:12)omnia نوشته:  بچه ها من فرم 10 سوالی برام ایمیل شده . این رو کیا گرفتن ؟ و به کیا ایت ایمیل رو میزنن ؟
پست دوم تاپیک فرم 9 سوالی و نحوه پاسخ دادن به آن رو بخون همه چیز دستت میاد. جواب سئوالات رو هم در متن ایمیل بفرست و هم به صورت 2 فایل ضمیمه: یکی Word و یکی هم pdf. اگر CV خواستن هم به صورت فایل های Word و pdf ضمیمه اش کن. پس یک ایمیل می فرستی با جواب سئوال ها و 4 تا فایل ضمیمه (attachment). معمولاً برای کسانی می فرستن که تحصیلات بالایی داشته باشند یا آفیسر روز مصاحبه متوجه شغلش نشده باشه. من خودمم گرفتم و به نظر من و خیلی های دیگه گرفتنش خوبه. پارسال بعضی از بچه هایی که جا موندند افسوس می خوردند که کاش فرم 9 سئوالی گرفته بودندSad. پس هر چه زودتر ولی با دقت هر چه تمام تر جواب سئوالات رو به ترتیبی که گفتم بفرست. سیس رو قبل و بعد از فرستادن چک کن و تو متن ایمیل هم ازشون درخواست کن که در صورت دریافت پاسخ ها مراتب رو تایید کنند. موفق باشی.
پاسخ
تشکر کنندگان: omnia ، yalda91 ، aghaghia ، sad sal tanhaee ، shadoow ، romance33
(2013-12-02 ساعت 18:51)aghaghia نوشته:  
(2013-12-01 ساعت 20:33)Reflection نوشته:  بچه‌ها ببخشینا، یه وخ فکرای بد نکنین، اما اگه کسی‌ سربازی رفته باشه و بگه نرفتم، چی‌ میشه؟

نامزد من مهندس مکانیک و سربازیش رو تو وزارت دفاع , تو بخش اداری ,گذرونده. حالا اینا وزارت دفاع رو ببینن که کارِ ما زار ه SadSad

دوست عزیز شما به هیچ وجه نمیتونید این کار رو بکنید چون یکی از مدارکی که از شما میخوان و خیلی هم براشون مهمه کارت پایان خدمت هست، حالا اگر کسی معاف شده باشه باز توی کارتش قید شده، اگر کسی بگه سربازی نرفتم، خب براشون سوال پیش میاد که به چه نحوی از کشور خارج شده، بیرون اومدن غیر قانونی که خودش جرم محسوب میشه و اگر هم مثلا بگین وثیقه گذاشتین باز مدرکی دال بر این موضوع از شما میخوان، پس بهترین راه همون راه راسته! موفق باشید...
من سربازی امریه بودم و کارت پایان خدمت از ارتش داشتم، لزومی هم نداشت که بگم امریه بودم اما روز مصاحبه از دهنم پریدو گفتم
فکر کنم اونا بدلیل اینکه نمیدونن امریه چیه و یا اینکه میدونم و فکر میکنن که امریه مال آدمهای خاصیه یکم ضریب امنیتیو واسم بردن بالا Sad
پاسخ
تشکر کنندگان: sad sal tanhaee ، romance33 ، denag

به نظر من اگر ازت توضیح خواست راستشو بگو بعید میدونم توضیحی بخواد، همینکه کارت پایان خدمتو ببینن واسشون کافیه، کارت نامزدت هم که احتمالا مال ارتشه، طبیعیه ، مشکل خاصی نداره
پاسخ
تشکر کنندگان: sad sal tanhaee ، shadoow ، romance33
مرسی سعید جان . من cv رو به صورت wordو pdf فرستادم و لی جواب سوال ها رو تو متن ایمیل نوشتم .ازشو هم درخواست نکردم تایید کنن . حالا اگه تایید نکردن دوباره می فرستم . مرسی از راهنماییت عمو سعید .
پاسخ
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، yalda91 ، romance33

براي من فرستادن و منم جواب دادم ولي براي من كه اثر مثبتي نداشته. حتما دو روز بعدش ايميل بزنيد و ازشون تاييد بخوايد من كه داستانها داشتم سر تاييديه گرفتن ازشون
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، omnia ، sad sal tanhaee ، minoo meh ، romance33
فرم 10 سوالی چیه ؟ واسه ازدواجیاست ؟ به ما که ندادن . حالا نیان بعد 6 ماه انتظار کلیر شدن تازه یاد سوال کردن بیفتن .
CR1

پاسخ
تشکر کنندگان: sad sal tanhaee ، yalda91 ، shadoow ، romance33
(2013-12-02 ساعت 23:01)MONA FB نوشته:  فرم 10 سوالی چیه ؟ واسه ازدواجیاست ؟ به ما که ندادن . حالا نیان بعد 6 ماه انتظار کلیر شدن تازه یاد سوال کردن بیفتن .

نه معمولا تا يكي دو هفته بعد از مصاحبه ميفرستن. اگه تا حالا ندادن بعيده. در ضمن اصلا چيز مهمي نيست تقريبا همه سوالاشون رو قبلا جواب داديم ! نميدونم برا چيه
راستي چيزي به ٦ ماه نمونديم. شما اخرين بار كي ايميل زديد؟
پاسخ
تشکر کنندگان: sad sal tanhaee ، yalda91 ، shadoow ، minoo meh ، MONA FB ، romance33
آقا ما که یک سالمون تمام شد
میگن آدم باید مثبت اندیش باشه
خدارو شکر که باز نگفتن هر 6 ماه یک بار ی مدیکال لازمه
پاسخ
تشکر کنندگان: houmanmir ، itex ، sad sal tanhaee ، الی1 ، yalda91 ، shadoow ، minoo meh ، romance33 ، mohamadtj
دوستانی که مصاحبه نرفتن دقت کنن توضیح اضافی و مفصل به هیچ سوالی ندن و هر سوالی رو مختصر و مفید و دقیقا به همون سوال جواب بدن . توضیح زیاد باعث حساس شدن به موضوعاتی که واسشون توضیح میدین میشه Smile
Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: sad sal tanhaee ، sib 24 ، الی1 ، yalda91 ، shadoow ، minoo meh ، MONA FB ، romance33 ، mohamadtj
گير كرديم بين ساعتي كه نميگذره و عمري كه زود ميگذره.......!!؟؟ هي
پاسخ
تشکر کنندگان: itex ، Reflection ، sad sal tanhaee ، الی1 ، fa79iran ، yalda91 ، shadoow ، minoo meh ، houmanmir ، kian88 ، romance33 ، nilofar72 ، mohamadtj

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان