کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
(2013-12-09 ساعت 15:03)الی1 نوشته:  سلام دوستان،من در ماه گذشته 1بار خودم و 1بار وکیلم از آمریکا به سفارت در ابوظبی ایمیل زدیم،این بار دوم بود که خودم ایمیل زدم،سفارت نه بهم جواب داد و نه در سایت آپدیت شدم...به وکیلم جواب دادن و گفتن پرونده در حال پیگیری هست و باید سایت چک کنید با این حال بازم در سیس آپدیت نشدم.امروز شد 278 روز....
نیما جان چند بار بفرست من ایمیل زدم 2بار جوابدادن و آپدیت هم شد همسرم و وکیلمون بااینکه ایمیل زده بودن نه جواب دادن نه آپدیت ولی خودم چند بارایمیل زدم نگران نباش
[/quote]

مرسی الی،میدونم پروندم در حال برسی هست اما این بلاتکلیفی داره منو روانی میکنه بیکار و بی خانمان شدم نه ایران زندگی میکنم نه امریکا، زندگی تو برزخ،میدونم شما هم مثل من هستین...یکم غر زدم ببخشید
کیس: CR1،مصاحبه:06March ابوظبی،کلیرنس: 30sep 2013 پس از 299 روز
پاسخ
تشکر کنندگان: nilofar72 ، itex ، sad sal tanhaee ، الی1 ، denag
(2013-12-09 ساعت 17:50)پيام نوشته:  
(2013-12-09 ساعت 12:30)پيام نوشته:  سلام دوستان
آقا يه كاري واسه من بكنين ميخوام بدونم چه ايميلي بزنم به سايت انكارا اگه ميشه واسم پيش نويسشو بزارين من زبانم در حد صفره خواهشن جايي كه بايد اين ايميلي كه شما پيش نويس كردينو بفرستمو برام بزارين ممنونم
پيام هستم يك cr1 اف بي اي چك خورده با كلي دلواپسي كممممممممممممممك
راستي اون پيش نويسو اگه قراره مثلا جاييش كيس نامبرم بخوره خالي بزارين كه من بفهمم چي بايد بنويسم با سپاس فراوان

من فكر ميكردم واقعا تو اين سايت كمك ميكنن
پیام جان تو همین تاپیک بگرد متن ایمیلی که باید بزنی هست کاملا" شفاف،بچه های اینجا یکم خسته هستن امیدوارم مثل ما کارت طول نکشه و به حال ما دچار نشی.
کیس: CR1،مصاحبه:06March ابوظبی،کلیرنس: 30sep 2013 پس از 299 روز
پاسخ
تشکر کنندگان: alitg ، mm2 ، romance33 ، sad sal tanhaee ، الی1 ، denag
امروز سایت با 3تا شماره ازدواجی-خانوادگی بروز شد: ANK2010821012, ANK2012727021, ANK2013661012
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: navidshii ، SabreAyob ، Rambod ، khsh2006 ، Ghormeh Sabzi ، nilofar72 ، romance33 ، sad sal tanhaee ، denag
آقا يه كاري واسه من بكنين ميخوام بدونم چه ايميلي بزنم به سايت انكارا اگه ميشه واسم پيش نويسشو ...
Good day,

My name is xxxx Case Number xxxxx. I had my first interview on xxxxx at the US Embassy/Consulate in xxxx. After my interview I was told that I had to wait for my case number to be acknowledged on the embassy’s website and if not, contact the embassy after two months. Would you please provide me an update on my case as I have currently waited xxxx
Sincerely,

xxxx
توی جای خالی اول و دوم که میدونی چی بنویسید ولی سومی تاریخ مصاحبه،چهارمی هم محل مصاحبه.آخری هم تعداد روزهای انتظارت رو بنویس.خط آخر هم که اسم خودتون رو
پاسخ
تشکر کنندگان: itex ، Rambod ، پيام ، romance33
(2013-12-09 ساعت 19:38)itex نوشته:  امروز سایت با 3تا شماره ازدواجی-خانوادگی بروز شد: ANK2010821012, ANK2012727021, ANK2013661012

امین جان واقعا دیگه به سفارت آنکارا حسودیم شدهSmile
دیروز گفتم که این هفته دیگه خودشه.کسی باور نکرد
پاسخ
تشکر کنندگان: itex ، romance33 ، sad sal tanhaee
(2013-12-09 ساعت 17:50)پيام نوشته:  
آقا يه كاري واسه من بكنين ميخوام بدونم چه ايميلي بزنم به سايت انكارا اگه ميشه واسم پيش نويسشو بزارين من زبانم در حد صفره خواهشن جايي كه بايد اين ايميلي كه شما پيش نويس كردينو بفرستمو برام بزارين ممنونم
پيام هستم يك cr1 اف بي اي چك خورده با كلي دلواپسي كممممممممممممممك
راستي اون پيش نويسو اگه قراره مثلا جاييش كيس نامبرم بخوره خالي بزارين كه من بفهمم چي بايد بنويسم با سپاس فراوان

من فكر ميكردم واقعا تو اين سايت كمك ميكنن

خونسرد باشین. این نامه نمونه رو kamalir36 نوشتن که میتونین ازش استفاده کنین. آدرس فرمی که در سایت سفارت موجوده هم من زیر همون پست نوشتم. با آرزوی موفقیت
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33
نه علي جان آپديت نشدم ، امين جان از كجا مي فهمين اين شماره هاي امروز خانوادگيه ؟
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، sad sal tanhaee
(2013-12-09 ساعت 20:26)omnia نوشته:  نه علي جان آپديت نشدم ، امين جان از كجا مي فهمين اين شماره هاي امروز خانوادگيه ؟

من گفتم خانوادگیه؟ کیسهای با اینجور شماره ها ازدواجی-خانوادگی هستن. راه دقیقی نداره ولی تقریباً با تحقیق از CEAC اگر کیس چندتا عضو داشته باشه خانوادگیه. اگر هم یک نفر باشه اقدام برای اقوام یا همسر بوده احتمالاً و... اگر خیلی پیگیر باشین با ذخیره سازی صفحه زمانبندی مصاحبه ها میشه فهمید مثلاً دوستی که شمارش ANK2013661012 بوده و امروز هم کلیر شده روز 11/27/2013 مصاحبه داشته و کتگوری FX هم بوده.
پاسخ
تشکر کنندگان: omnia ، alitg ، romance33 ، sad sal tanhaee
من به این Ombudsman ایمیل زدم و گفتم که ما حدود 30 نفر هستیم که از روند طولانی شدن AP ناراحتیم و به ما کمک کنین که زودتر این روند تموم بشه. البته فعلاً فرم 7001 رو پر نکردم ببینم اصلاً اینا میتونن کاری بکنن یا نه.
پاسخ
تشکر کنندگان: alitg ، omnia ، navidshii ، Saeedv13 ، nilofar72 ، romance33 ، sad sal tanhaee ، MONA FB
(2013-12-09 ساعت 22:09)itex نوشته:  من به این Ombudsman ایمیل زدم و گفتم که ما حدود 30 نفر هستیم که از روند طولانی شدن AP ناراحتیم و به ما کمک کنین که زودتر این روند تموم بشه. البته فعلاً فرم 7001 رو پر نکردم ببینم اصلاً اینا میتونن کاری بکنن یا نه.
دستت دردنکنه مارو در جریان بزار ببنیم کاری میکنن
نوع ویزا: F2A
تاریخ ارسال مدارک : سپتامبر2011
تاریخ approve: آپریل 2013
دریافت شماره کیس : می 2013
تاریخ مصاحبه: نوامبر 2013
کلیر بعد 190 روز
پاسخ
تشکر کنندگان: itex ، الی1 ، sad sal tanhaee ، yalda91 ، minoo meh
(2013-12-09 ساعت 21:53)itex نوشته:  
(2013-12-09 ساعت 20:26)omnia نوشته:  نه علي جان آپديت نشدم ، امين جان از كجا مي فهمين اين شماره هاي امروز خانوادگيه ؟

من گفتم خانوادگیه؟ کیسهای با اینجور شماره ها ازدواجی-خانوادگی هستن. راه دقیقی نداره ولی تقریباً با تحقیق از CEAC اگر کیس چندتا عضو داشته باشه خانوادگیه. اگر هم یک نفر باشه اقدام برای اقوام یا همسر بوده احتمالاً و... اگر خیلی پیگیر باشین با ذخیره سازی صفحه زمانبندی مصاحبه ها میشه فهمید مثلاً دوستی که شمارش ANK2013661012 بوده و امروز هم کلیر شده روز 11/27/2013 مصاحبه داشته و کتگوری FX هم بوده.

يعني اين شماره كه ميگين ١٢ روزه كلير شده ؟ مگه ميشه ؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
عمو سعید عزیز یا itex عزیز یا هرکدوم از دوستای عزیز Smile
فرمی که عمو سعید داخل پستش ضمیمه کرده یعنی فرم DHS 7001 form.pdf
من این فرم نتونستم دنلود کنم ، پیغام میده که adob reader ورژن بالا تر نصب کن
لطفا اگر میشه ی لینکی بذارید که بشه دانلودش کرد
مرسی
پاسخ
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، romance33 ، sad sal tanhaee
(2013-12-09 ساعت 22:35)omnia نوشته:  
(2013-12-09 ساعت 21:53)itex نوشته:  

يعني اين شماره كه ميگين ١٢ روزه كلير شده ؟ مگه ميشه ؟

به تجربه من کیسهایی که اولشون 2013 هستش خیلی زود همه کاراشون میشه، توی چند ماه وقت سفارت میگرین دو هفته ای هم کلیر میشن. حالا شما پیدا کنید پرتقال فروش را.

(2013-12-09 ساعت 23:38)Ghormeh Sabzi نوشته:  عمو سعید عزیز یا itex عزیز یا هرکدوم از دوستای عزیز Smile
فرمی که عمو سعید داخل پستش ضمیمه کرده یعنی فرم DHS 7001 form.pdf
من این فرم نتونستم دنلود کنم ، پیغام میده که adob reader ورژن بالا تر نصب کن
لطفا اگر میشه ی لینکی بذارید که بشه دانلودش کرد
مرسی

به این لینک برین، وسط صفحه هم فرم آنلاین هست هم فرم PDF. پایین صفحه هم آدرسهای مورد نیاز
پاسخ
تشکر کنندگان: Ghormeh Sabzi ، Saeedv13 ، romance33 ، الی1 ، sad sal tanhaee ، denag
itex عزیز
مرسی از لینکی که فرستادی اما وقتی روی لینک فرم آنلاین کلیک می کنم این پیغامو میده :
You don't have permission to access "http://cisomb.dhs.gov/" on this server.
شما این مشکلو نداری؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-12-09 ساعت 23:52)itex نوشته:  به تجربه من کیسهایی که اولشون 2013 هستش خیلی همه کاراشون میشه، توی چند ماه وقت سفارت میگرین دو هفته ای هم کلیر میشن. حالا شما پیدا کنید پرتقال فروش را.

یعنی من امیدوار باشم همین روزا کلیر بشم دیگه Tongue
پاسخ
تشکر کنندگان: itex ، alitg ، الی1 ، sad sal tanhaee

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان