کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
(2013-12-10 ساعت 00:23)Ghormeh Sabzi نوشته:  itex عزیز
مرسی از لینکی که فرستادی اما وقتی روی لینک فرم آنلاین کلیک می کنم این پیغامو میده :
You don't have permission to access "http://cisomb.dhs.gov/" on this server.
شما این مشکلو نداری؟

این لینک فرم آنلاین و من با Chrome باز می کنم بدون مشکل.
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، romance33 ، sad sal tanhaee
(2013-12-09 ساعت 14:40)fifi fatima نوشته:  اخه هیچ جایی سوالی در مورد شغل پدر وجود نداره ومن فکر میکردم خود شخص مهم هست نه فک و فامیل و پدر مادرش طرف Sad از کجا همچین اطلاعاتی رو بدست میارن آخه
پدر یکی از برنده های لاتاری پارسال (آقا و مجرد) بازنشسته ارتش بود. ایشون مدت زیادی منتظر کلیر شدن بود تا یک روز از سفارت بهش ایمیل زدند که آدرس تمام خونه های سازمانی ارتش که زندگی کردی رو با ذکرتاریخ بنویس. این در حالی بود که تو فرم های KCC هیچ جا صحبتی از شغل پدر نمیشه و روز مصاحبه هم ازش نپرسیده بودن بابات چکاره است؟ مدتی نسبتاً طولانی بعد از فرستادن اطلاعات بالاخره پس از 130 روز فکر و خیال و فشار عصبی کلیر شد. یعنی این آمریکایی ها گاهی از سوراخ سوزن رد میشن ولی بعضی وقت ها از در دروازه هم رد نمیشن. اصلاً نمیشه فهمید چقدر به اطلاعات زندگی شخصی افراد حتی در کشورهای دیگه دسترسی دارند. در نتیجه همیشه توصیه میشه موقع مصاحبه دروغ نگین که احتمال لو رفتنش هست. شما هم اگر در تمام مراحل حقیقت رو گفتی نگران نباش. بالاخره کلیر خواهی شد.
پاسخ
تشکر کنندگان: itex ، mohamadtj ، romance33 ، sad sal tanhaee ، denag
(2013-12-10 ساعت 00:39)hamidiri نوشته:  
(2013-12-09 ساعت 23:52)itex نوشته:  به تجربه من کیسهایی که اولشون 2013 هستش خیلی همه کاراشون میشه، توی چند ماه وقت سفارت میگرین دو هفته ای هم کلیر میشن. حالا شما پیدا کنید پرتقال فروش را.

یعنی من امیدوار باشم همین روزا کلیر بشم دیگه Tongue

چرا که نه! برای آمار جدول منتظران هم خیلی خوب میشه Wink
پاسخ
تشکر کنندگان: mohamadtj ، romance33 ، hamidiri ، sad sal tanhaee ، denag
بچه ها من برای اطمینان این فرمی که آقا سعید ضمیمه کرده بود رو برای وکیلمون ایمیل کردم تا در صورت لزوم خودش پُر کنه و ایمیل کنه.
اونم کلی توضیح داد که من خودم این فرم رو دارم و این فرم مال این مقطع از کار شما نیست ،شما وقتی تو مرحله NVC هستین یه بک گراند چک مفصل میشین که تو اون مرحله شما در صورت تاخیر باید به DHS ایمیل بزنید،شما کیستون خیلی وقته که از DHS اومده بیرون و کلییر شده!
CR1
تاریخ مصاحبه : JUN 20thCool

پاسخ
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، mohamadtj ، romance33 ، sad sal tanhaee ، navidshii ، itex ، denag
ولی من اطمینان دارم که از همین هفته به بعد روال کار خیلی سریع تر میشه.
آخر ساله و باید بایگانی بشه کاغذا ،میگین نه ؟ حالا ببینبن!
CR1
تاریخ مصاحبه : JUN 20thCool

پاسخ
تشکر کنندگان: mohamadtj ، romance33 ، shadoow ، الی1 ، taghi1311 ، sad sal tanhaee ، پيام ، itex ، kian88 ، denag
سلام دوستان راهنمايي ميخوام...ما27 نوامبر مدارك رو بست كرديم. امروز وكيلمون كفت approve شديم حالا بايد جه كار كنيم؟جه قدر ديكه طول ميكشه؟
6 آذر =27نوامبر 2013تحویل و پست مدارک
13آذر=4دسامبر 2013 رسید نامبر
9بهمن=29 ژانویه2014 اپروو
23بهمن=12فوریه2014نامه کیس نامبر
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، sad sal tanhaee
(2013-12-10 ساعت 04:56)دخترمهربون نوشته:  سلام دوستان راهنمايي ميخوام...ما27 نوامبر مدارك رو بست كرديم. امروز وكيلمون كفت approve شديم حالا بايد جه كار كنيم؟جه قدر ديكه طول ميكشه؟

عزیزم شما کیستون چیه؟ مطمئنید تواین همین چند روزه اپروود شدید؟ اگه کیستون نامزدی هست یه تایم لاین داره که ۸ هفته هست. یعنی‌ حتا زمانی که شما اپروود شدید، باید ۸ هفته تو امیگریشن بمونه تا فوروارد بشه به نشنال ویزا سنتر. بعد بسته به سفارتی که انتخاب کردید بهتون کیس نامبر میدن و وقت مصاحبه تعیین می‌کنن. از بعد از نشنال ویزا سنتر رو لطفا بچه‌های که تجربش رو دارن بیان بگن، چون کیس ما فعلا تواین همین مرحله هس.
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، sad sal tanhaee
[
پدر یکی از برنده های لاتاری پارسال (آقا و مجرد) بازنشسته ارتش بود. ایشون مدت زیادی منتظر کلیر شدن بود تا یک روز از سفارت بهش ایمیل زدند که آدرس تمام خونه های سازمانی ارتش که زندگی کردی رو با ذکرتاریخ بنویس. این در حالی بود که تو فرم های KCC هیچ جا صحبتی از شغل پدر نمیشه و روز مصاحبه هم ازش نپرسیده بودن بابات چکاره است؟ مدتی نسبتاً طولانی بعد از فرستادن اطلاعات بالاخره پس از 130 روز فکر و خیال و فشار عصبی کلیر شد. یعنی این آمریکایی ها گاهی از سوراخ سوزن رد میشن ولی بعضی وقت ها از در دروازه هم رد نمیشن. اصلاً نمیشه فهمید چقدر به اطلاعات زندگی شخصی افراد حتی در کشورهای دیگه دسترسی دارند. در نتیجه همیشه توصیه میشه موقع مصاحبه دروغ نگین که احتمال لو رفتنش هست. شما هم اگر در تمام مراحل حقیقت رو گفتی نگران نباش. بالاخره کلیر خواهی شد.
[/quote]

عموسعید واقعا اینجوری یعنی همین جا میان ازت تحقیق می کنند مثل همین جا من کارم دولتی سر این گزینش دقیقا همین مراحل و بدترش و گذروندم احتمال داره تلفن یا جاهایی که می ریم و کنترل کنند؟؟؟؟؟؟
الی1
CR1
تشکیل پرونده:Jan-2013
دریافت نامه مصاحبه feb 2013
تاریخ مصاحبه 2013-24april
محل مصاحبه:ابوظبی
کلیرینس:10 دسامبر 2013
پاسخ
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، romance33 ، sad sal tanhaee ، minoo meh ، denag
(2013-12-09 ساعت 22:35)omnia نوشته:  
(2013-12-09 ساعت 21:53)itex نوشته:  
(2013-12-09 ساعت 20:26)omnia نوشته:  نه علي جان آپديت نشدم ، امين جان از كجا مي فهمين اين شماره هاي امروز خانوادگيه ؟

من گفتم خانوادگیه؟ کیسهای با اینجور شماره ها ازدواجی-خانوادگی هستن. راه دقیقی نداره ولی تقریباً با تحقیق از CEAC اگر کیس چندتا عضو داشته باشه خانوادگیه. اگر هم یک نفر باشه اقدام برای اقوام یا همسر بوده احتمالاً و... اگر خیلی پیگیر باشین با ذخیره سازی صفحه زمانبندی مصاحبه ها میشه فهمید مثلاً دوستی که شمارش ANK2013661012 بوده و امروز هم کلیر شده روز 11/27/2013 مصاحبه داشته و کتگوری FX هم بوده.

يعني اين شماره كه ميگين ١٢ روزه كلير شده ؟ مگه ميشه ؟
جالب این شماره هنوز تو سایت CEAC میزن مراحل اداری یعنی چی؟
الی1
CR1
تشکیل پرونده:Jan-2013
دریافت نامه مصاحبه feb 2013
تاریخ مصاحبه 2013-24april
محل مصاحبه:ابوظبی
کلیرینس:10 دسامبر 2013
پاسخ
تشکر کنندگان: taghi1311
(2013-12-10 ساعت 09:40)الی1 نوشته:  عموسعید واقعا اینجوری یعنی همین جا میان ازت تحقیق می کنند مثل همین جا من کارم دولتی سر این گزینش دقیقا همین مراحل و بدترش و گذروندم احتمال داره تلفن یا جاهایی که می ریم و کنترل کنند؟؟؟؟؟؟
نه کجا بیان تحقیق؟ تحقیق میدانی منظورته؟ نه اگرم اطلاعات جمع کنن که حتماً در مورد دشمنان و حتی دوستانشون انجام میدن از روش های نامعلوم و پیچیده ای استفاده می کنند. به نظر میاد اسم عده زیادی در بلک لیست هاشون هست. این بنده خدا هم حتماً اسم پدرش تو یک لیستی بوده که اینجوری رفته بودن سر اصل مطلب. به هر حال اگر شما هم مثل من با ما از بهتران نشست و برخاست نمی کنی نباید نگران باشی. دیر یا زود همتون این مرحله رو رد می کنین.
(2013-12-10 ساعت 09:43)الی1 نوشته:  جالب این شماره هنوز تو سایت CEAC میزن مراحل اداری یعنی چی؟
وقتی کلیر بشن و تا وقتی ویزاش صادر نشه تو همین حالت AP میمونه.
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، sad sal tanhaee ، الی1 ، itex ، yalda91 ، minoo meh ، denag
(2013-12-10 ساعت 04:28)k1_cid نوشته:  بچه ها من برای اطمینان این فرمی که آقا سعید ضمیمه کرده بود رو برای وکیلمون ایمیل کردم تا در صورت لزوم خودش پُر کنه و ایمیل کنه.
اونم کلی توضیح داد که من خودم این فرم رو دارم و این فرم مال این مقطع از کار شما نیست ،شما وقتی تو مرحله NVC هستین یه بک گراند چک مفصل میشین که تو اون مرحله شما در صورت تاخیر باید به DHS ایمیل بزنید،شما کیستون خیلی وقته که از DHS اومده بیرون و کلییر شده!

در ادامه صحبتهای k1_cid عزیز، هرچی بیشتر میگذره و در مورد روند کاری اداره مهاجرت آمریکا اطلاعات به دست میارم، به این افسانه هایی که در مورد FBI چک و Background چک و... میگن بیشتر شک میکنم.
خیلی طبیعی و منطقی هستش که قبل از مصاحبه بررسیهای لازمه رو در مورد فرد انجام بدن که مثلاً عنصر نامطلوب نباشه. الان کسایی داریم که زیر دو هفته کلیر میشن و آماری هم که سعیدجان دادن کاری که FBI انجام میده اصلاً نمی تونه طولانی تر از 3ماه باشه.
به نظر من درست ترین تحلیل همونی که میگه روال اداری بعضی قبل از مصاحبه تموم شده و بهشون ویزا میدن و برخی که هنوز تموم نشده بعد از مصاحبه هم باید منتظر بمونن.
پاسخ
تشکر کنندگان: minoo meh ، romance33 ، navidshii ، azi_sa ، mohamadtj ، الی1 ، sad sal tanhaee ، Saeedv13 ، denag
خوب ظاهراً اینها نمیتونن کاری بکنن و مسئله به Department of State مربوط میشه.
متن نامه پاسخ از Ombudsman :
کد:
Dear Sir,

We are in receipt of your email requesting our awareness of your concerns and possibly for Ombudsman Case Assistance. Thank you for sharing your concerns. We have noted the trends.

And, it appears that the concerns you are relaying pertain to the Department of State (DOS) processes, not the Department of Homeland Security USCIS where we can assists.  Again, we cannot help with cases pending Embassy or Consular review with DOS. Post correspondence information can be obtained at : www.travel.state.gov

However, if you would like us to look at specific cases pending USCIS processes, we would be more than happy to do so. Those filing here for them may access our website.
پاسخ
تشکر کنندگان: navidshii ، teriole ، azi_sa ، sad sal tanhaee ، kian88 ، minoo meh ، romance33 ، Saeedv13 ، denag
(2013-12-10 ساعت 13:19)itex نوشته:  
(2013-12-10 ساعت 04:28)k1_cid نوشته:  بچه ها من برای اطمینان این فرمی که آقا سعید ضمیمه کرده بود رو برای ...

در ادامه صحبتهای k1_cid عزیز، هرچی بیشتر میگذره و در مورد روند کاری اداره مهاجرت آمریکا اطلاعات به دست میارم، به این افسانه هایی که در مورد FBI چک و Background چک و... میگن بیشتر شک میکنم.
....

منم دقیقا با شما موافق هستم.آخه مگه خواستگاریه که بیان تحقیقات میدانی؟!همونطور که آقا سعید گفت ممکنه که توی بلک لیستشون بوده باشه وگرنه حتی اگه همچین امکاناتی هم داشته باشند که دسترسی به همچین اطلاعات سری داشته باشند،واسه هر موردی چک نمی کنند.سالی 500 هزار مهاجر می پذیرند اگه قرار باشه واسه تک تکشون از همه جای دنیا همچین تحقیقاتی کنند که دیگه هیچی
پاسخ
تشکر کنندگان: sad sal tanhaee ، minoo meh ، romance33 ، Saeedv13
(2013-12-10 ساعت 04:28)k1_cid نوشته:  بچه ها من برای اطمینان این فرمی که آقا سعید ضمیمه کرده بود رو برای وکیلمون ایمیل کردم تا در صورت لزوم خودش پُر کنه و ایمیل کنه.

خیلی طبیعی و منطقی هستش که قبل از مصاحبه بررسیهای لازمه رو در مورد فرد انجام بدن که مثلاً عنصر نامطلوب نباشه. الان کسایی داریم که زیر دو هفته کلیر میشن و آماری هم که سعیدجان دادن کاری که FBI انجام میده اصلاً نمی تونه طولانی تر از 3ماه باشه.
به نظر من درست ترین تحلیل همونی که میگه روال اداری بعضی قبل از مصاحبه تموم شده و بهشون ویزا میدن و برخی که هنوز تموم نشده بعد از مصاحبه هم باید منتظر بمونن.
امین عزیز ولی اگر این موردی که شما میگی درست باشه یعنی روال اداری ما واقعا بعد 13 سال هنوز تموم نشوده بوده که الانم بعد مصاحبه باید تا الان 6 ماه منتظر بمونیم Sad
نوع ویزا: F4
اولین اقدام: 2001
محل مصاحبه: آنکارا بود که خودشان به ایروان تغییر دادند
تاریخ تکمیل مدارک : 2010
تاریخ مصاحبه: 2013 May 30
تاریخ کلیرینس : Jan 16 2014
تاریخ گرفتن ویزا: Feb 04 2014
پاسخ
تشکر کنندگان: itex ، الی1 ، sad sal tanhaee ، kian88 ، minoo meh ، romance33 ، Saeedv13
(2013-12-10 ساعت 14:00)teriole نوشته:  

امین عزیز ولی اگر این موردی که شما میگی درست باشه یعنی روال اداری ما واقعا بعد 13 سال هنوز تموم نشوده بوده که الانم بعد مصاحبه باید تا الان 6 ماه منتظر بمونیم Sad

با جوابی که Ombudsman داده به نظر میاد وزارت امور خارجه هم بعد از USCIS برای خودش روال اداری داره و همه ما گیر روال اداری در DOS هستیم نه روال اداری در USCIS.
پاسخ
تشکر کنندگان: الی1 ، sad sal tanhaee ، kian88 ، teriole ، minoo meh ، romance33 ، Saeedv13 ، denag ، hamed_na

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان