کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
(2013-12-15 ساعت 14:59)minoo meh نوشته:  
(2013-12-15 ساعت 14:52)azi_sa نوشته:  
(2013-12-15 ساعت 14:35)الی1 نوشته:  بچه ها سایت هم آپدیت شد نتیجه اینکه ابوظبی سه شنبه و یک شنبه سایتش و آپدیت می کن اینم متنی که زدند
We are pleased to inform you that your immigration case is ready for issuance. You or another trusted person may bring your passports to the Embassy in Abu Dhabi any Sunday or Tuesday at 1:30 p.m., excluding holidays. In most cases, the visa will be ready for pick-up in 4 to 7 days. Embassy staff will provide further details when you drop off your passport(s).

The administrative processing on your file has been completed. However, a visa number may not be available for your file within this month.

Please note: if you do not send your passport immediately, a visa number may not be available for your file within this month.

Please check the Department of State’s current Visa Bulletin at Click here for information about visa availability for your visa category.
•New medical examination is required.
دوباره مديكال لازم هست؟
مديکال جديد لازم است؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟Sad

نه اعتبار مدیکال ابوظبی یکسال منم شک کردم گفته اگه دیر بشه این اتفاقا میفته تو ایمیل هم به من گفتند اگه بیشتر از یکسال تمدید کن بازم اگه کسی می دونه راهنمایی کن من که مدارکم و فرستادم
الی1
CR1
تشکیل پرونده:Jan-2013
دریافت نامه مصاحبه feb 2013
تاریخ مصاحبه 2013-24april
محل مصاحبه:ابوظبی
کلیرینس:10 دسامبر 2013
پاسخ
تشکر کنندگان: minoo meh ، romance33 ، yalda91 ، shadoow
چقدر خوبه که اعتبار مدیکالش 1 ساله .
کاش واسه انکارا هم میشد بدیم به اژانس . کسی اطلاعی داره در این مورد ؟
CR1

پاسخ
تشکر کنندگان: الی1 ، minoo meh ، romance33 ، yalda91 ، parande mohajer ، shadoow
(2013-12-15 ساعت 15:07)MONA FB نوشته:  چقدر خوبه که اعتبار مدیکالش 1 ساله .

الان با اين ايميلي که به الي جان زده شد منم شک کردم که جريان مديکال چي ميشه؟!!!در مورد پيکاپ ويزا هم الان زنگ زدم به چند تا آژانس، گفتن پيکاپ به همه سفارتهاي آمريکا در کشورهاي مختلف داريم پس شما هم ميتوني از طريق آژانس ها پاستو بفرستي فقط ميمونه قضيه اعتماد و اطمينان به آژانس مورد نظر .ضمنا" پرسيدم هزينه پيکاپ ويزا به ابوظبي از طريق آژانس براي هر پاس 150 دلارهBig Grin
کتگوري:F4
تاييد درخواست اوليه: 2001 feb
تاريخ تکميل مدارک: oct 2010
تاريخ مصاحبه: ابوظبيapril 10 , 2013
تاريخ كليرنس: jan 15 , 2014
تاريخ دريافت ويزا: feb 13 , 2014
تاریخ ورود به آمریکا:july 6, 2014
لس آنجلس، کالیفرنیا
پاسخ
تشکر کنندگان: الی1 ، romance33 ، shadoow
(2013-12-15 ساعت 15:17)minoo meh نوشته:  

الان با اين ايميلي که به الي جان زده شد منم شک کردم که جريان مديکال چي ميشه؟!!!در مورد پيکاپ ويزا هم الان زنگ زدم به چند تا آژانس، گفتن پيکاپ به همه سفارتهاي آمريکا در کشورهاي مختلف داريم پس شما هم ميتوني از طريق آژانس ها پاستو بفرستي فقط ميمونه قضيه اعتماد و اطمينان به آژانس مورد نظر .ضمنا" پرسيدم هزينه پيکاپ ويزا به ابوظبي از طريق آژانس براي هر پاس 150 دلارهBig Grin

عزیزم تو سایت ابوظبی زده یکسال
Please note that medical exams are valid for a maximum of one year from the date they are completed

عزیزم آنکارا فکر کنم قبول نمی کن فقط برای کیس خانوادگی می تونند یکی از افراد بره و بقیه بهش وکالت بدند بازم بپرس
الی1
CR1
پاسخ
تشکر کنندگان: minoo meh ، taghi1311 ، romance33 ، yalda91 ، shadoow
(2013-12-15 ساعت 15:20)الی1 نوشته:  
(2013-12-15 ساعت 15:17)minoo meh نوشته:  

عزیزم تو سایت ابوظبی زده یکسال
Please note that medical exams are valid for a maximum of one year from the date they are completed

عزیزم آنکارا فکر کنم قبول نمی کن فقط برای کیس خانوادگی می تونند یکی از افراد بره و بقیه بهش وکالت بدند بازم بپرس
اگه توي سايت زده يکسال پس حتما" يکسال اعتبار داره خداروشکر Big Grinممنون از توجه الي جانShy
کتگوري:F4
تاييد درخواست اوليه: 2001 feb
تاريخ تکميل مدارک: oct 2010
تاريخ مصاحبه: ابوظبيapril 10 , 2013
تاريخ كليرنس: jan 15 , 2014
تاريخ دريافت ويزا: feb 13 , 2014
تاریخ ورود به آمریکا:july 6, 2014
لس آنجلس، کالیفرنیا
پاسخ
تشکر کنندگان: سانازی ، paris a ، الی1 ، romance33 ، shadoow
به الی خانم تبریک میگم، چراغ ابوظبی رو روشن کرد.

متأسفانه آنکارا خود شخص باید بره و این دقیقاً قید شده. در مواردی که خانوادگیه یکی از اعضای خانواده کفایت میکنه.
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: الی1 ، سانازی ، paris a ، minoo meh ، romance33 ، navidshii ، yalda91 ، shadoow
[quote='itex' pid='450353' dateline='1387105291']
به الی خانم تبریک میگم، چراغ ابوظبی رو روشن کرد.

[quote='MONA FB' pid='450345' dateline='1387103854']

مرسی امین جان منتظر کلیر شدن همتون هستم زود زود کلیر می شید
الی1
CR1
پاسخ
تشکر کنندگان: paris a ، minoo meh ، itex ، MONA FB ، romance33 ، nimmaa ، yalda91 ، shadoow
بله میدونم و درسته اما دکتر دندونپزشکم اونم اف بی ای چک خورده بود منتظر بود ( دور و ور ما همه اف بی ای ایند !!! ) البته ویزاش فک کنم توریستی بود یا کنفرانس نمیدونم اونم 200 دلار داده بود یه اژانس واسش رفت ویزاشو گرفت اورد از انکارا .
البته فقط پاسپورت دیگه اونا که پاکت ندارند که نگرانش باشند . نه ؟
همسرم میگه اگه اژانس مطمئن هست که بره بگیره بهتره آخه سری قبل تا ما پامونو گذاشتیم ترکیه چنان جنگی شد آغو که بیا و ببین . lol
CR1

پاسخ
تشکر کنندگان: minoo meh ، romance33 ، navidshii ، yalda91 ، shadoow
(2013-12-15 ساعت 16:08)MONA FB نوشته:  بله میدونم و درسته اما دکتر دندونپزشکم اونم اف بی ای چک خورده بود منتظر بود ( دور و ور ما همه اف بی ای ایند !!! ) البته ویزاش فک کنم توریستی بود یا کنفرانس نمیدونم اونم 200 دلار داده بود یه اژانس واسش رفت ویزاشو گرفت اورد از انکارا .
همسرم میگه اگه اژانس مطمئن هست که بره بگیره بهتره آخه سری قبل تا ما پامونو گذاشتیم ترکیه چنان جنگی شد آغو که بیا و ببین . lol

مونا جان سلام .
فکر کنم اقای راهواری این کار و انجام بده . من از نزدیک دیدمشون اتفاقی و به ما محبت کردن. تو سایت هم تبلیغش هست.ایشالا که بزودی میاد ویزاتون.
ازدواجی
دریافت رسید نامبر 20dec
approv: 5dec
پاسخ
تشکر کنندگان: MONA FB ، minoo meh ، romance33 ، yalda91 ، shadoow
الي جان خيلي خوشحال شدم كه كليرنستون اومد، بهتون تبريك ميگم، باورم نميشه هر يه نفري كه تو اين جدول كلير ميشه حس ميكنم كليرنس كيس خودم اومده و بهمون اندازه خوشحال ميشم. يه خوشحالي بيشتر ، اينكه طلسم اين سفارت ابوظبي هم بالاخره شكست!!!
پاسخ
تشکر کنندگان: 5ina ، minoo meh ، nilofar72 ، teriole ، romance33 ، MONA FB ، kamalir36 ، shadoow ، الی1
(2013-12-15 ساعت 16:08)MONA FB نوشته:  بله میدونم و درسته اما دکتر دندونپزشکم اونم اف بی ای چک خورده بود منتظر بود ( دور و ور ما همه اف بی ای ایند !!! ) البته ویزاش فک کنم توریستی بود یا کنفرانس نمیدونم اونم 200 دلار داده بود یه اژانس واسش رفت ویزاشو گرفت اورد از انکارا .
مونا جان تا جایی که من میدونم آنکارا همچین چیزی رو قبول نداره واسه همسرم هم ما مجبور شدیم دوباره خودمون بریم.
ازدواجیF2A،تاریخ ارسال مدارک بهJuly 29,2013: USCIS،تاریخ دریافت رسید نامبر:August 6, 2013،PD: August 1,2013 approve:August 21,2013دریافت کیس نامبر: October 8, 2013،پرکردن فرم DS-261: 14 OCT 2013 ،پرداخت 88$: 21OCT 2013این داستان ادامه دارد (لطفا توی پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید)csc,ptt برای آنکارا
پاسخ
تشکر کنندگان: shandiz ، MONA FB ، minoo meh ، shadoow ، الی1
الي جان خيلي خوشحال شدم كه كليرنست اومد، بهتون تبريك ميگم،وخوشحالم ازاينكه طلسم اين سفارت ابوظبي هم بالاخره شكست!!!
پاسخ
تشکر کنندگان: fa79iran ، shandiz ، minoo meh ، shadoow ، الی1
الی جان خيلي خوشحال شدم كه کلیر شدی و امیدوارم که همینطور که شما طلسم سفارت ابوظبی رو شکوندی هر چه زودتر طلسم ارمنستان هم شکسته شه زودتر بچه ها تک تک کلیر شن Smile
نوع ویزا: F4
اولین اقدام: 2001
محل مصاحبه: آنکارا بود که خودشان به ایروان تغییر دادند
تاریخ تکمیل مدارک : 2010
تاریخ مصاحبه: 2013 May 30
تاریخ کلیرینس : Jan 16 2014
تاریخ گرفتن ویزا: Feb 04 2014
پاسخ
تشکر کنندگان: fa79iran ، shandiz ، navidshii ، minoo meh ، shadoow ، الی1
الی جان از صمیم قلب بهت تبریک میگم عزیزم دوران سختی و انتظار سر اومد روزای روشن رسید.خوبیش اینه که کریسمس پیش همسرتی Smile
انشاله بزودی همه انتظارا به سر بیاد و نحسی 2013 با ورود به سال جدید تموم شه بره و همه اعضا این تاپیک شاد شن
طلسم ایروان هم شکسته شه زودتر (آمین)
یه سوال :کسی از پیک اپ ویزا در ارمنستان اطلاعی داره
تو فرودگاه ارمنستان یه خانومی تو هواپیمایی اسمان بودن گفتن ما انجام میدیم و کارت آژانسشون تو ایروان رو هم داد بهم.
اما من علاوه بر پاسپورت باید یه سری عکس و مدارک که تو فرم آبی تیک خورده بود تحویل سفارت بدم و اون پاکت زرد رو هم تحویل بگیرم به نظرتون همه این کارا رو میشه سپرد به آژانسی؟
یعنی اگه این راه مطمئن باشه که واقعا تو این سرما می ارزه تا ارمنستان نری.
Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: shandiz ، Amiraliamirali ، navidshii ، teriole ، minoo meh ، shadoow ، الی1
تب_________ریک میگم بهتون الی خانوم و موفقیت شما وهمه دوستان مهاجر سرایی رو تو تمام مراحل زندگی ارزومندم
:cr1 :ارسال مدارک:18mar2013رسید مدارک:24 mar - اپروو:17 jan- کیس نامبر 18 mar ابوظبی-- AP 20 AUG کلیر 13 نوامبر 2014 Smile دریافت ویزا 10 دسامبر - ورود به امریکا 12 دسامبر2014:Wink
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، minoo meh ، الی1 ، shadoow ، romance33

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان