موضوعها: 0
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-12-16 ساعت 03:00)parande mohajer نوشته: (2013-12-14 ساعت 09:45)الی1 نوشته: هورررررررررررررررااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
من کلیر شدم
امیدوارم همه دوستان هر چه زودتر کلیر شن
مبارکت باشه... برو بزن توی گوش ویزا 
امین جان گفتم تا این هفته 2 کلیر شده رو نگرفتین راضی نشید.کاش گفته بودم 6 نفر
[/quote]
دیر نشده آقا نوید شما فال 6 نفر و بزن واسه هفته بعد انشاله هفته بعد 6 نفر کلیر بشن
[/quote]
تبریک می گم به سلامتی زود برید ویزاتون بگیرید همیشه شاد باشید و به امید اینکه همه بچه ها سریع برن سر زندگیشون
[/quote]
تبریک دوست عزیز ، خیلی خوشحال شدم ، امیدوارم هر چه زودترهمه دوستان به خصوص دوستان بالا جدولی انتظار سرا هم کلیر بشن
[/quote]
مرسی عزززززیزم منم امیدوارم همه بچه ها زود زود کلیر بشند و این انتظار تموم بشه و بلاخره می شه
الی1
CR1
تشکیل پرونده:Jan-2013
دریافت نامه مصاحبه feb 2013
تاریخ مصاحبه 2013-24april
محل مصاحبه:ابوظبی
کلیرینس:10 دسامبر 2013
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها از این همه انرژی که بهم دادید ممنون منتظر کلیر شدن همتون هستم بازم از همه و سایت مهاجر سرا تشکر می کنم
الی1
CR1
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
من از موقعي كه اف بي اي چك خوردم تا الان حدود ٢٩ بار كلير شدم تو خواب حتي اونجا زندگيم كردم
براي دوستان طلب كلير شدن ميكنم من لااقل تو خواب ديدم ولي دوستان نه
يه بارم خواب ديدم بانك اف امريكا ٥٠ دستگاه پرايد مدل ٨٩ واسه حساب قرض الحسنش گذاشته .
اقا سرتو درد نيارم علي دايي رئيس شعبه بود كلينكتونم دم در نگهبان بود رو ميز كارمندي كه باهاش ميخواستم برم جمعه پارك ابي ازادگان پاستيل شيبابا بود خلاصه خواب تخيلي بود و باز خانمم صدام كرد گفت پيااااااااااام لنگ ظهره ايشالله همتون كلير بشين
رتبه:
45
1 تشکر در 0 ارسال
بچه ها هفته جدید شروع شد... توی دو روز تعطیلی سایت آنکارا کلی تعمیرات فنی داشت و فکر کنم این نشون میده حسابی دارن کار میکنن... پس با انرژی مثبت کمربنداتون رو ببندین که قراره کلی هورا بکشیم این هفته :-)
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-12-16 ساعت 13:45)navidshii نوشته: (2013-12-16 ساعت 10:15)الی1 نوشته: بچه ها از این همه انرژی که بهم دادید ممنون منتظر کلیر شدن همتون هستم بازم از همه و سایت مهاجر سرا تشکر می کنم
منم به نوبه خودم بهتون تبریک می گم.امیدوارم روزهای خوبی رو در پیش داشته باشید.فقط یه سوال واسم پیش اومده.شما قبلش توی سایت سیس آپدیت شده بودید یا اصلا چک نکرده بودید.چون حرفی از آپدیت ها نزده بودید
من اصلا آپدیت نشدم فقط 3بار اونم با ایمیل آخرین آپدیتم 12نوامبر بود من فکر می کنم سفارت آنکارا چند روز قبل آپدیت رو تو سیس نشون می ده که دارند کار می کنند ابوظبی ایمیل می زنه بعد سایت خودش و آپدیت می کن چون من اصلا بدون ایمیل آپدیت نشدم
الی1
CR1
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام به همگي
امروز من بعد از 9 ماه با ايميلي كه ار ارمنستان گرفتم پروسه كليرنسم تمام شد و مي تونم براي گرفتن ويزا برم ولي سايتش آپديت نشده به هر حال از همه كسايي كه اين مدت راهنمايي كردن و دلداري دادن خيلي ممنونم