کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
(2013-12-14 ساعت 09:45)الی1 نوشته:  هورررررررررررررررااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
من کلیر شدم
امیدوارم همه دوستان هر چه زودتر کلیر شن

مبارکت باشه... برو بزن توی گوش ویزا Wink
[/quote]
امین جان گفتم تا این هفته 2 کلیر شده رو نگرفتین راضی نشید.کاش گفته بودم 6 نفرSmile
[/quote]

دیر نشده آقا نوید شما فال 6 نفر و بزن واسه هفته بعد انشاله هفته بعد 6 نفر کلیر بشن
[/quote]
تبریک می گم به سلامتی زود برید ویزاتون بگیرید همیشه شاد باشید و به امید اینکه همه بچه ها سریع برن سر زندگیشون
[/quote]

تبریک دوست عزیز ، خیلی خوشحال شدم ، امیدوارم هر چه زودترهمه دوستان به خصوص دوستان بالا جدولی انتظار سرا هم کلیر بشن
پاسخ
تشکر کنندگان: sib 24 ، minoo meh ، الی1 ، shadoow ، navidshii ، romance33 ، shandiz
(2013-12-13 ساعت 20:46)khsh2006 نوشته:  
(2013-12-13 ساعت 19:11)itex نوشته:  خوب سایت بروز شد، 13 تا کد مربوط به ازدواجی - خانوادگی:
ANK2012667009, ANK2010526025, ANK2007589002, ANK2006510002, ANK2006588037, ANK2009531004, ANK2006583005, ANK2012611012, ANK2010785016, ANK2012743016, ANK2011812003, ANK2010700046, ANK2012722025

هورررررررررررررررااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
من کلیر شدم

تبریک دوست عزیز، امدوارم روزهای خوبی در پیش داشته باشید
پاسخ
تشکر کنندگان: minoo meh ، الی1 ، shadoow ، yalda91 ، romance33 ، shandiz
(2013-12-16 ساعت 03:00)parande mohajer نوشته:  
(2013-12-14 ساعت 09:45)الی1 نوشته:  هورررررررررررررررااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
من کلیر شدم

مبارکت باشه... برو بزن توی گوش ویزا Wink
امین جان گفتم تا این هفته 2 کلیر شده رو نگرفتین راضی نشید.کاش گفته بودم 6 نفرSmile
[/quote]

دیر نشده آقا نوید شما فال 6 نفر و بزن واسه هفته بعد انشاله هفته بعد 6 نفر کلیر بشن
[/quote]
تبریک می گم به سلامتی زود برید ویزاتون بگیرید همیشه شاد باشید و به امید اینکه همه بچه ها سریع برن سر زندگیشون
[/quote]

تبریک دوست عزیز ، خیلی خوشحال شدم ، امیدوارم هر چه زودترهمه دوستان به خصوص دوستان بالا جدولی انتظار سرا هم کلیر بشن
[/quote]

مرسی عزززززیزم منم امیدوارم همه بچه ها زود زود کلیر بشند و این انتظار تموم بشه و بلاخره می شه
الی1
CR1
تشکیل پرونده:Jan-2013
دریافت نامه مصاحبه feb 2013
تاریخ مصاحبه 2013-24april
محل مصاحبه:ابوظبی
کلیرینس:10 دسامبر 2013
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، parande mohajer ، minoo meh ، nimmaa ، romance33 ، shandiz
بچه ها از این همه انرژی که بهم دادید ممنون منتظر کلیر شدن همتون هستم بازم از همه و سایت مهاجر سرا تشکر می کنم
الی1
CR1
پاسخ
تشکر کنندگان: kamalir36 ، itex ، azi_sa ، minoo meh ، teriole ، MONA FB ، paris a ، yalda91 ، azri ، romance33 ، shandiz ، taghi1311
من از موقعي كه اف بي اي چك خوردم تا الان حدود ٢٩ بار كلير شدم تو خواب حتي اونجا زندگيم كردم
براي دوستان طلب كلير شدن ميكنم من لااقل تو خواب ديدم ولي دوستان نه
يه بارم خواب ديدم بانك اف امريكا ٥٠ دستگاه پرايد مدل ٨٩ واسه حساب قرض الحسنش گذاشته .
اقا سرتو درد نيارم علي دايي رئيس شعبه بود كلينكتونم دم در نگهبان بود رو ميز كارمندي كه باهاش ميخواستم برم جمعه پارك ابي ازادگان پاستيل شيبابا بود خلاصه خواب تخيلي بود و باز خانمم صدام كرد گفت پيااااااااااام لنگ ظهره ايشالله همتون كلير بشين
پاسخ
تشکر کنندگان: MONA FB ، الی1 ، navidshii ، itex ، minoo meh ، paris a ، yalda91 ، alitg ، shadoow ، romance33
(2013-12-16 ساعت 10:15)الی1 نوشته:  بچه ها از این همه انرژی که بهم دادید ممنون منتظر کلیر شدن همتون هستم بازم از همه و سایت مهاجر سرا تشکر می کنم

منم به نوبه خودم بهتون تبریک می گم.امیدوارم روزهای خوبی رو در پیش داشته باشید.فقط یه سوال واسم پیش اومده.شما قبلش توی سایت سیس آپدیت شده بودید یا اصلا چک نکرده بودید.چون حرفی از آپدیت ها نزده بودید
پاسخ
تشکر کنندگان: paris a ، shadoow ، romance33 ، teriole ، taghi1311
(2013-12-16 ساعت 12:51)پيام نوشته:  من از موقعي كه اف بي اي چك خوردم تا الان حدود ٢٩ بار كلير شدم تو خواب حتي اونجا زندگيم كردم
يه بارم خواب ديدم بانك اف امريكا ٥٠ دستگاه پرايد مدل ٨٩ واسه حساب قرض الحسنش گذاشته .
اقا سرتو درد نيارم علي دايي رئيس شعبه بود كلينكتونم دم در نگهبان بود رو ميز كارمندي كه باهاش ميخواستم برم جمعه پارك ابي ازادگان پاستيل شيبابا بود خلاصه خواب تخيلي بود و باز خانمم صدام كرد گفت پيااااااااااام لنگ ظهره ايشالله همتون كلير بشين

پیام جان امکان داره به شامی که قبلش خورده بودی ربطی داشته باشه؟
پاسخ
تشکر کنندگان: paris a ، الی1 ، پيام ، shadoow ، romance33
بچه ها هفته جدید شروع شد... توی دو روز تعطیلی سایت آنکارا کلی تعمیرات فنی داشت و فکر کنم این نشون میده حسابی دارن کار میکنن... پس با انرژی مثبت کمربنداتون رو ببندین که قراره کلی هورا بکشیم این هفته :-)
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: navidshii ، yalda91 ، MONA FB ، behnam7 ، 5ina ، alitg ، nilofar72 ، الی1 ، پيام ، shadoow ، romance33 ، teriole ، shandiz ، taghi1311
(2013-12-16 ساعت 13:45)navidshii نوشته:  
(2013-12-16 ساعت 10:15)الی1 نوشته:  بچه ها از این همه انرژی که بهم دادید ممنون منتظر کلیر شدن همتون هستم بازم از همه و سایت مهاجر سرا تشکر می کنم

منم به نوبه خودم بهتون تبریک می گم.امیدوارم روزهای خوبی رو در پیش داشته باشید.فقط یه سوال واسم پیش اومده.شما قبلش توی سایت سیس آپدیت شده بودید یا اصلا چک نکرده بودید.چون حرفی از آپدیت ها نزده بودید

من اصلا آپدیت نشدم فقط 3بار اونم با ایمیل آخرین آپدیتم 12نوامبر بود من فکر می کنم سفارت آنکارا چند روز قبل آپدیت رو تو سیس نشون می ده که دارند کار می کنند ابوظبی ایمیل می زنه بعد سایت خودش و آپدیت می کن چون من اصلا بدون ایمیل آپدیت نشدم
الی1
CR1
پاسخ
تشکر کنندگان: navidshii ، itex ، shadoow ، nilofar72 ، romance33 ، teriole ، minoo meh ، shandiz
(2013-12-16 ساعت 13:48)navidshii نوشته:  [quote='پيام' pid='450560' dateline='1387182062']
من از موقعي كه اف بي اي چك خوردم تا الان حدود ٢٩ بار كلير شدم تو خواب حتي اونجا زندگيم كردم

برادر نويد عضو فعال مهاجر سرا
من زبونم واسه گفتن عجيقم عجقم قلبولت بلم نميچرخه با خنده رد ميكنم دادا هههههه ممنون بابت نظرت ولي واقعا از گفتن ايشالله ماشاله خسته شدم بعضيا به جيزسم رو زدن بعضيام به اقا امام زمان
وقتي چيزي رو به خنده كسي مينويسه هيچ وقت دورو اطرافيا ادا بزرگا رو در نيارن نظر مثلا اخر تيكه بيان بلكه همراهي كنن چون من نوعي نيازي به گفتن ايشالله كارت رديف بشه كسي ندارم فقط از فضاي مصنوعي اين سايت دلگيرم ميخوام يكم تنوعم داخلش باشه دوست خوبم ايتكس با جدولش كلي تنوع داد اگه فكراي بهتري دارين يا علي راه بازه
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-12-16 ساعت 15:36)پيام نوشته:  
(2013-12-16 ساعت 13:48)navidshii نوشته:  [quote='پيام' pid='450560' dateline='1387182062']
....

من زبونم واسه گفتن عجيقم عجقم قلبولت بلم نميچرخه با خنده رد ميكنم دادا هههههه ممنون بابت نظرت ولي واقعا از گفتن ايشالله ماشاله خسته شدم ...
پیام جان من کاملا متوجه منظورت نشدم در هر صورت من به شوخی گفتم و اگه ناراحت شدین معذرت می خوام.من فکر نمی کنم انقدر فضای اینجا بد و مصنوعی باشه.من حدود 6 ماهه که هر سوالی داشتم دوستان لطف داشتن
کمک کردن و یه همدلی و یک پارچگی خاصی بین دوستان هست چون همه شرایطشون تقریبا یکسانه.اگه این سایت نبود اصلا خبر نداشتیم که افرادی مثل ما هستند که این همه مدته که منتظرند و شرایط و استرس خیلی بدتر بود.در هر صورت اگه ناراحت شدین بازم ببخشید
پاسخ
تشکر کنندگان: MONA FB ، romance33 ، teriole ، shandiz ، minoo meh ، الی1
(2013-12-16 ساعت 15:27)الی1 نوشته:  
(2013-12-16 ساعت 13:45)navidshii نوشته:  

من اصلا آپدیت نشدم فقط 3بار اونم با ایمیل آخرین آپدیتم 12نوامبر بود من فکر می کنم سفارت آنکارا چند روز قبل آپدیت رو تو سیس نشون می ده که دارند کار می کنند ابوظبی ایمیل می زنه بعد سایت خودش و آپدیت می کن چون من اصلا بدون ایمیل آپدیت نشدم
الى جان به كجا ايميل زدن كه متوجه شدي كليير شدى؟
پاسخ
تشکر کنندگان: الی1
(2013-12-16 ساعت 15:56)navidshii نوشته:  
(2013-12-16 ساعت 15:36)پيام نوشته:  
....

من زبونم واسه گفتن عجيقم عجقم قلبولت بلم نميچرخه با خنده رد ميكنم دادا هههههه ممنون بابت نظرت ولي واقعا از گفتن ايشالله ماشاله خسته شدم ...
پیام جان من کاملا متوجه منظورت نشدم در هر صورت من به شوخی گفتم و اگه ناراحت شدین معذرت می خوام.من فکر نمی کنم انقدر فضای اینجا بد و مصنوعی باشه.من حدود 6 ماهه که هر سوالی داشتم دوستان لطف داشتن
کمک کردن و یه همدلی و یک پارچگی خاصی بین دوستان هست چون همه شرایطشون تقریبا یکسانه.اگه این سایت نبود اصلا خبر نداشتیم که افرادی مثل ما هستند که این همه مدته که منتظرند و شرایط و استرس خیلی بدتر بود.در هر صورت اگه ناراحت شدین بازم ببخشید

نه رفيق من ناراحت نميشم همون اولشم نوشتم ههههه يعني با خنده رد ميكنم منظورم اينه كه اينجا درست شده واسه اين كه يكي بياد بگه من دلگيرم دارم ميرم سمت افق بقيه بگن نهههههه نرو درست ميشه خب دوستان اگه نياز به توجه دارين سايتاي ديگه ايو معرفي ميكنم ولي اگه اومدين با خنده اين چند وقت اف بي اي چكمونو بگذرونيم دست بجومبونين يكم خنده چاشني كارتون شه وقت ميگذره پس نويد جان پيام ناراحت نميشه
پاسخ
تشکر کنندگان: navidshii ، Elahvision
با سلام به همگي
امروز من بعد از 9 ماه با ايميلي كه ار ارمنستان گرفتم پروسه كليرنسم تمام شد و مي تونم براي گرفتن ويزا برم ولي سايتش آپديت نشده به هر حال از همه كسايي كه اين مدت راهنمايي كردن و دلداري دادن خيلي ممنونم
پاسخ
خوشبختانه سفارتها برای سال جدید تعطیلی زیادی ندارن، حدود دو روز هستش که به نسبت سال نو ما خیلی کمتره.
فقط امیدوارم مرخصی نرن و به قول معرف تق و لق نشه Wink
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: MONA FB ، behnam7 ، nilofar72 ، پيام ، teriole ، romance33 ، minoo meh ، taghi1311 ، shadoow ، yalda91

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان