کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
(2013-12-16 ساعت 20:34)Amiraliamirali نوشته:  با سلام به همگي
امروز من بعد از 9 ماه با ايميلي كه ار ارمنستان گرفتم پروسه كليرنسم تمام شد و مي تونم براي گرفتن ويزا برم ولي سايتش آپديت نشده به هر حال از همه كسايي كه اين مدت راهنمايي كردن و دلداري دادن خيلي ممنونم

چه خبر خوبی . خیلی مبارک باشه دوست عزیز . ظاهرا هم ابوظبی هم انکارا هم ارمنستان دارند با ایمیل خبر کلیر شدن رو میدن .
به نظرم بهتره هر چه زودتر به سفارت مراجعه کنید .
همیشه موفق و خوشبخت باشین . SmileSmile
ضمنا اگر تونستین از وضعیت سفارت هم برای بچه های ارمنستان که منتظر هستن اطلاعاتی رو بدین .
CR1

پاسخ
تشکر کنندگان: navidshii ، mohamadtj ، romance33 ، minoo meh ، shadoow ، yalda91
(2013-12-16 ساعت 20:40)itex نوشته:  خوشبختانه سفارتها برای سال جدید تعطیلی زیادی ندارن، حدود دو روز هستش که به نسبت سال نو ما خیلی کمتره.
فقط امیدوارم مرخصی نرن و به قول معرف تق و لق نشه Wink

new year چهارشنبه است و برای 2 شنبه اینده اش کارشون رو شروع میکنن .
جالبیش اینجاست که برادر همسرم 6 ژانویه یعنی همون دوشنبه 8 صبح مصاحبه داره . فک کنم یه ضرب بگیره .
CR1

پاسخ
تشکر کنندگان: پيام ، romance33 ، minoo meh ، taghi1311 ، shadoow ، yalda91
(2013-12-16 ساعت 21:03)MONA FB نوشته:  
امروز من بعد از 9 ماه با ايميلي كه ار ارمنستان گرفتم پروسه كليرنسم تمام شد و مي تونم براي گرفتن ويزا برم ولي سايتش آپديت نشده به هر حال از همه كسايي كه اين مدت راهنمايي كردن و دلداري دادن خيلي ممنونم

چه خبر خوبی . خیلی مبارک باشه دوست عزیز . ظاهرا هم ابوظبی هم انکارا هم ارمنستان دارند با ایمیل خبر کلیر شدن رو میدن .
به نظرم بهتره هر چه زودتر به سفارت مراجعه کنید .
همیشه موفق و خوشبخت باشین . SmileSmile
ضمنا اگر تونستین از وضعیت سفارت هم برای بچه های ارمنستان که منتظر هستن اطلاعاتی رو بدین .

خيلي ممنونم و اميدوارم كار همه زود انجام بشه چون واقعا انتظار سختيه . ولي متاسفانه گفته بين 23 DEC تا 12 jan مراجعه نكنيد
پاسخ
تشکر کنندگان: MONA FB ، romance33 ، minoo meh ، shadoow ، yalda91

تبریک برای شما، مبارکتون باشه.
خوب ارمنستان هم چراغش روشن شد و دیگه چراغونی شد.
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: navidshii ، nilofar72 ، mohamadtj ، romance33 ، taghi1311 ، minoo meh ، shadoow ، yalda91
من قبلا هم سوال کردم ولی دوستان جوابی نمیدن.
به کدوم ایمیلتون ایمیل دادن که شما پروستون تموم شده؟
چون اونا از ما که ایمیلی ندارن !
یعنی به ایمیلی که شما برای اطلاع از وضعیت خودتون ایمیل میدادین ایمیل دادن؟
CR1
تاریخ مصاحبه : JUN 20thCool

پاسخ
تشکر کنندگان: behnam7 ، minoo meh ، shadoow

تبرییییییییییییییییک می گم دوست عزیز مبارکت باشه کیس من هم f2a هست امیدوارم زودتر ما هم کلیر شیم
CASE TYPE: F2A
INTERVIEW DATE: 7 APRIL
CLEARANCE DATE: 15-01-2014
پاسخ
تشکر کنندگان: MONA FB ، romance33 ، minoo meh ، shadoow
(2013-12-16 ساعت 20:40)itex نوشته:  خوشبختانه سفارتها برای سال جدید تعطیلی زیادی ندارن، حدود دو روز هستش که به نسبت سال نو ما خیلی کمتره.
فقط امیدوارم مرخصی نرن و به قول معرف تق و لق نشه Wink

امین جان سفارت ارمنستان که خیلی تعطیلی داره.علاوه برخودشون،تعطیلی های خود کشور ارمنستانم تعطیلا.
برای دیدن تعطیلی ها اینجا کلیک کنید
پاسخ
تشکر کنندگان: minoo meh
(2013-12-16 ساعت 21:24)k1_cid نوشته:  من قبلا هم سوال کردم ولی دوستان جوابی نمیدن.
به کدوم ایمیلتون ایمیل دادن که شما پروستون تموم شده؟
چون اونا از ما که ایمیلی ندارن !
یعنی به ایمیلی که شما برای اطلاع از وضعیت خودتون ایمیل میدادین ایمیل دادن؟

عزیزم اینهمه بهتون ایمیل دادن تا الان مگه می‌شه ایمیلتنو نداشته باشن

یعنی‌ تاحالا از nvc یا سفارت براتون ایمیل نیومد

برای مصاحبه بیاین چجوری اطلاع دادن

بدم تو اون فرمها(ds-230) که پر کردین ایمیل ازتون می‌خواست

پاسخ
تشکر کنندگان: minoo meh ، shadoow

بهتون تبریک می گم.بالاخره دل بچه های ارمنستان رو خوشحال کردید.چقدر خوبه که روند کلیرنس سریعتر شده.امیدوارم همین روند ادامه داشته باشه که اگه اینجور باشه تا چند هفته دیگه هممون کارمون تمومه.شما هم قبلش در سایت سیس آپدیت نشده بودید؟!
پاسخ
تشکر کنندگان: MONA FB ، romance33 ، minoo meh ، sad sal tanhaee ، shadoow
راستش از منم ایمیل ندارند . فقط ایمیله همسرم رو دارند و با ایشون در تماسند .
فرقی که نداره ؟
CR1

پاسخ
تشکر کنندگان: الی1 ، minoo meh ، shadoow ، yalda91

آقا تبریک میگم. امیدوارم روزهای خوبی رو بعد از این همه انتظار در پیش رو داشته باشی. اما من یه سوالی هست که مدت هاست تو ذهنم حس و جوابش رو نمیدونم و میدونم که شما هم نمیدونید. اما اگه میشه خوش حال میشم که احتمالاتتون رو بگید که یه نفر رو چه حسابی کلیرانس میخوره. (جدا ازرندوم شانس اینا) مثلا من شنیدم کسانی که سربازیشون تو نیرو انتظامی بوده زودتر کلیر شدن تا اونها که تو وزارت دفاع یا سپاه بوده. این یکی . دی اینکه مدت کلیرانس به چی بستگی داره، و اینکه مینیمم ماکسیمم زمان انتظار چقدره. خیلی ممنون میشم نظراتتون رو با بقیه در میون بزارید.
پاسخ
تشکر کنندگان: الی1 ، minoo meh ، shadoow
(2013-12-16 ساعت 22:05)Reflection نوشته:  

آقا تبریک میگم. امیدوارم روزهای خوبی رو بعد از این همه انتظار در پیش رو داشته باشی. اما من یه سوالی هست که مدت هاست تو ذهنم حس و جوابش رو نمیدونم و میدونم که شما هم نمیدونید. اما اگه میشه خوش حال میشم که احتمالاتتون رو بگید که یه نفر رو چه حسابی کلیرانس میخوره. (جدا ازرندوم شانس اینا) مثلا من شنیدم کسانی که سربازیشون تو نیرو انتظامی بوده زودتر کلیر شدن تا اونها که تو وزارت دفاع یا سپاه بوده. این یکی . دی اینکه مدت کلیرانس به چی بستگی داره، و اینکه مینیمم ماکسیمم زمان انتظار چقدره. خیلی ممنون میشم نظراتتون رو با بقیه در میون بزارید.

خيلي ممنون از شما، اميدوارم كه كار شما و همه كساني كه مجبورند اين انتظار را تحمل كنند زودتر انجام بشه . منم مثل همه واقعا نمي دونم اين ماجرا چطوريه ولي من سربازي اصلا نرفتم ولي كلير خوردم و 9 ماه هم طول كشيد
پاسخ
تشکر کنندگان: mohamadtj ، romance33 ، minoo meh ، shadoow
(2013-12-16 ساعت 21:42)navidshii نوشته:  

بهتون تبریک می گم.بالاخره دل بچه های ارمنستان رو خوشحال کردید.چقدر خوبه که روند کلیرنس سریعتر شده.امیدوارم همین روند ادامه داشته باشه که اگه اینجور باشه تا چند هفته دیگه هممون کارمون تمومه.شما هم قبلش در سایت سیس آپدیت نشده بودید؟!

ممنون از شما اميدوارم كار شما هم به زودي درست شه . من 13DEC توي سايت سيس آپديت شده بودم
پاسخ
تشکر کنندگان: navidshii ، mohamadtj ، teriole ، romance33 ، azi_sa ، minoo meh ، shadoow

دوست عزیز
از اینکه جایزه صبرتون را تا قبل از سال 2014 گرفتید بهتون تبریک می گم. امیدوارم که در همه کارهاتون موفق باشید.
کیس :IR1 -ارسال مدارک: 14 نوامبر 2012 -اپروو : 7 مارچ 2013- تکمیل مدارک بعد از یک سال و 5 ماه و انتقال سفارت از آنکارا به ایروان- دریافت ویزا: ۱۰ آپریل ۲۰۱۴-ورود به آمریکا: اول آگوست ۲۰۱۴-دریافت گرین کارت: ۶ سپتامبر ۲۰۱۴
پاسخ
تشکر کنندگان: mohamadtj ، romance33 ، الی1 ، taghi1311 ، minoo meh ، shadoow
(2013-12-16 ساعت 22:37)kamalir36 نوشته:  

دوست عزیز
از اینکه جایزه صبرتون را تا قبل از سال 2014 گرفتید بهتون تبریک می گم. امیدوارم که در همه کارهاتون موفق باشید.

ممنونم از شما و آرزوم اينه كه كار همگي به زودي انجام بشه
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، الی1 ، kamalir36 ، minoo meh ، shadoow

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان