کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
(2013-12-17 ساعت 21:05)yalda91 نوشته:  
(2013-12-16 ساعت 21:09)Amiraliamirali نوشته:  
(2013-12-16 ساعت 21:03)MONA FB نوشته:  
(2013-12-16 ساعت 20:34)Amiraliamirali نوشته:  با سلام به همگي
امروز من بعد از 9 ماه با ايميلي كه ار ارمنستان گرفتم پروسه كليرنسم تمام شد و مي تونم براي گرفتن ويزا برم ولي سايتش آپديت نشده به هر حال از همه كسايي كه اين مدت راهنمايي كردن و دلداري دادن خيلي ممنونم

چه خبر خوبی . خیلی مبارک باشه دوست عزیز . ظاهرا هم ابوظبی هم انکارا هم ارمنستان دارند با ایمیل خبر کلیر شدن رو میدن .
به نظرم بهتره هر چه زودتر به سفارت مراجعه کنید .
همیشه موفق و خوشبخت باشین . SmileSmile
ضمنا اگر تونستین از وضعیت سفارت هم برای بچه های ارمنستان که منتظر هستن اطلاعاتی رو بدین .

خيلي ممنونم و اميدوارم كار همه زود انجام بشه چون واقعا انتظار سختيه . ولي متاسفانه گفته بين 23 DEC تا 12 jan مراجعه نكنيد

هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
مبارک باشه .خیلی خوشحال شدم به سلامتی .زندگی جدیدیتونو تبریک می گم به شما و همسرتان .بهترین هدیه سال نو رو گرفتید .برای ماها هم دعا کنید موفق باشید .Smile
خيلي ممنون از لطف همگي واقعا از ته قلبم آرزو مي كنم كار همه درست شه چون واقعا مي دونم چقدر سخته اين جدايي ها و بلا تكليفي ها .
به هر حال اين هم مثل باقي مشكلات زندگي مي گذره
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، shandiz ، minoo meh ، romance33 ، sad sal tanhaee ، shadoow ، الی1
(2013-12-17 ساعت 16:57)itex نوشته:  سایت سفارت آنکارا چند روز هی از دسترس خارج میشه و الان هم چندین ساعت که صفحه خطا نمایش میده. کلاً سیستم سایتشون خیلی ضعیفه. فکر کنم توی خوده سفارت نگهداریش میکنن.

آره منم هرچی میزنم پیغام خطا میده
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، shadoow ، الی1 ، shandiz ، sad sal tanhaee
دوستان يه سوال كسي تجربه اينو داره كه به كنسوله تركيه نامه بزنه وبخواد رسيدكي كنه ؟؟؟ من خيلي امشب داغونم همش دنباله راه حلي هستم ميشه اكه كسي تجربه داره بكه . مرسي
خدایا فقط به تو پناه میارم خودت دستمو بگیر .آمین Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: fa79iran ، shandiz ، romance33 ، sad sal tanhaee ، shadoow ، الی1
(2013-12-18 ساعت 00:09)yalda91 نوشته:  دوستان يه سوال كسي تجربه اينو داره كه به كنسوله تركيه نامه بزنه وبخواد رسيدكي كنه ؟؟؟ من خيلي امشب داغونم همش دنباله راه حلي هستم ميشه اكه كسي تجربه داره بكه . مرسي

کنسول ترکیه در ایران؟ موضوع کار ما به وزارت امور خارجه آمریکا بر میگرده و بعید میدونم دولت ترکیه هم بتونه کاری بکنه. اگر میخواین نامه بزنین به سفارت مجازی آمریکا در تهران یا وزارت امورخارجه آمریکا بزنین.
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: shandiz ، romance33 ، sad sal tanhaee ، shadoow ، الی1 ، minoo meh ، Ghormeh Sabzi ، yalda91
(2013-12-18 ساعت 00:09)yalda91 نوشته:  دوستان يه سوال كسي تجربه اينو داره كه به كنسوله تركيه نامه بزنه وبخواد رسيدكي كنه ؟؟؟ من خيلي امشب داغونم همش دنباله راه حلي هستم ميشه اكه كسي تجربه داره بكه . مرسي

یلدا جون
اینجا بحثش بود که نامه برای رسیدگی بفرستند که ITEX عزیز یک فرم پیشنهاد کردند. می تونی از همین فرم استفاده کنی. امیدوارم که خیلی زود جواب بدهند و خبر کلیر شدنتو اینجا ببینیم.
http://mohajersara.com/thread-1857-post-...#pid441580
کیس :IR1 -ارسال مدارک: 14 نوامبر 2012 -اپروو : 7 مارچ 2013- تکمیل مدارک بعد از یک سال و 5 ماه و انتقال سفارت از آنکارا به ایروان- دریافت ویزا: ۱۰ آپریل ۲۰۱۴-ورود به آمریکا: اول آگوست ۲۰۱۴-دریافت گرین کارت: ۶ سپتامبر ۲۰۱۴
پاسخ
تشکر کنندگان: الی1 ، shandiz ، minoo meh ، romance33 ، sad sal tanhaee ، hamed_na ، yalda91 ، shadoow
(2013-12-18 ساعت 10:43)kamalir36 نوشته:  

یلدا جون
اینجا بحثش بود که نامه برای رسیدگی بفرستند که ITEX عزیز یک فرم پیشنهاد کردند. می تونی از همین فرم استفاده کنی. امیدوارم که خیلی زود جواب بدهند و خبر کلیر شدنتو اینجا ببینیم.

مرسي ريتا جون من قبلا اون فرم ديده بودم سوالم اين بود كه كسي به كنسول امريكا در تركيه نامه داده جون مصاحبه انكارا بوده بايد به سفارت اونجا نامه زد خواستم ببينم كسي به تجربه داره يا نه
ايتكس جان شما به وزارت امورخارجه امريكا نامه اي داديد؟ من نمي خوام كارمو بيجيده كنم ١١ماه انتظار مي كشم بسه ديكه .مي خوام جايي باشه كه برام برسي كنن ونتيجه بده
خدایا فقط به تو پناه میارم خودت دستمو بگیر .آمین Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، romance33 ، sad sal tanhaee ، kamalir36
(2013-12-18 ساعت 22:59)yalda91 نوشته:  
(2013-12-18 ساعت 10:43)kamalir36 نوشته:  

یلدا جون

مرسي ريتا جون من قبلا اون فرم ديده بودم سوالم اين بود كه كسي به كنسول امريكا در تركيه نامه داده جون مصاحبه انكارا بوده بايد به سفارت اونجا نامه زد خواستم ببينم كسي به تجربه داره يا نه
ايتكس جان شما به وزارت امورخارجه امريكا نامه اي داديد؟ من نمي خوام كارمو بيجيده كنم ١١ماه انتظار مي كشم بسه ديكه .مي خوام جايي باشه كه برام برسي كنن ونتيجه بده

من تقریباً به همه جا نامه دادم فقط یکجا بهم معرفی شده که قبلاً هم گفتم متأسفانه فقط شماره تلفن داره و آدرس ایمیل نداره و به دلیل اختلاف ساعت هنوز نتوستم زنگ بزنم. چیزی که تا الان فهمیدم ظاهراً کاری جز صبر از دست ما بر نمیاد.
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، shadoow ، minoo meh ، kian88 ، romance33 ، sad sal tanhaee ، kamalir36 ، behnam7
راستی کسایی که به سناتور ایالت مربوطه هم نامه زده بودند خبری ندادند از نتیجه اش . یادم نیست کیا بودن . ولی فک کنم 2 نفر گفتند که نامه دادند .
CR1

پاسخ
تشکر کنندگان: fa79iran ، sad sal tanhaee ، shadoow
دوستان من برگه آبی گرفتم تو مصاحبه. همه کسایی که کلیرنس می خورن این برگه رو می گیرن؟ امکان داره بعد از چند ماه بگن ریجکت شدی!!! یه کم نگرانم Sad
نوع ویزا: k1-تاریخ ارسال مدارک: Feb 2013-تاریخ اپروو: Jun 2013-تاريخ مصاحبه: 10 دسامبر 2013 ابوظبي-كلير 30 جون 2014-دريافت ويزا از طريق آژانس 25 آگست-ورود به کالیفرنیا 5 دسامبر 2014- ارسال مدارک جهت گرین کارت 3 مارچ 2015- انگشت نگاری 3 اپریل 2015-مصاحبه 28 می
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow
(2013-12-19 ساعت 20:18)azri نوشته:  دوستان من برگه آبی گرفتم تو مصاحبه. همه کسایی که کلیرنس می خورن این برگه رو می گیرن؟ امکان داره بعد از چند ماه بگن ریجکت شدی!!! یه کم نگرانم Sad
نگران نباش !
اگه تروریست نباشی میگیری
نوع ویزا: F2A
تاریخ ارسال مدارک : سپتامبر2011
تاریخ approve: آپریل 2013
دریافت شماره کیس : می 2013
تاریخ مصاحبه: نوامبر 2013
کلیر بعد 190 روز
پاسخ
تشکر کنندگان: azri ، romance33 ، sad sal tanhaee ، shadoow ، minoo meh
(2013-12-19 ساعت 16:26)MONA FB نوشته:  راستی کسایی که به سناتور ایالت مربوطه هم نامه زده بودند خبری ندادند از نتیجه اش . یادم نیست کیا بودن . ولی فک کنم 2 نفر گفتند که نامه دادند .

مونا جان همسرم با سناتور صحبت کردن . ایشون مشخصات و کیس نامبر گرفتن بفرستن واشنگیتن استعلام بگیرند هنوز جوابی ندادند اما گفتن اگه کارمند بوده باشن طبیعیه که یکم طول بکشه نگران نباشید(یکی نیست بگه شما که همسراتون پیشتونن معلومه حال روز ما رو نمیدونید)
Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: kamalir36 ، romance33 ، MONA FB ، sad sal tanhaee ، shadoow ، minoo meh
(2013-12-19 ساعت 21:37)alitg نوشته:  
(2013-12-19 ساعت 20:18)azri نوشته:  دوستان من برگه آبی گرفتم تو مصاحبه. همه کسایی که کلیرنس می خورن این برگه رو می گیرن؟ امکان داره بعد از چند ماه بگن ریجکت شدی!!! یه کم نگرانم Sad
نگران نباش !
اگه تروریست نباشی میگیری

نگران نباشین . کدوم سفارت رفتین برای مصاحبه .؟

(2013-12-19 ساعت 22:12)fa79iran نوشته:  
(2013-12-19 ساعت 16:26)MONA FB نوشته:  راستی کسایی که به سناتور ایالت مربوطه هم نامه زده بودند خبری ندادند از نتیجه اش . یادم نیست کیا بودن . ولی فک کنم 2 نفر گفتند که نامه دادند .

مونا جان همسرم با سناتور صحبت کردن . ایشون مشخصات و کیس نامبر گرفتن بفرستن واشنگیتن استعلام بگیرند هنوز جوابی ندادند اما گفتن اگه کارمند بوده باشن طبیعیه که یکم طول بکشه نگران نباشید(یکی نیست بگه شما که همسراتون پیشتونن معلومه حال روز ما رو نمیدونید)

ممنون از جوابت . هر وقت خبری دادند به ما هم بگین لطفا . منم تو فکرشم . راستی چند وقته در گیر کارای ویزا هستین و منتظر ؟

اگه انقدر که تو جواباشون به ما میگن از اینکه صبورین و درک میکنین ممنون یه ذره خودشون به درک متقابل ایمان داشتن یا به روح یا عمه داشتن قضیه راحت تر پیش میرفت و ماها هم تو بیداری تا حالا صد باره کلیر شده بودیم .
CR1

پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، hamed_na ، sad sal tanhaee ، shadoow ، minoo meh

سلام دوستان. خانوم من هم قرار بود به سناتور نامه بزنه ولی فعلا دست نگه داشتیم تا بعد از تعطیلات ژانویه. ممنون از پیگیریتون اگر خبری شد بهتون اطلاع میدم. شوخی شوخی6 هفته ای که گفته بودن شد 9 ماه و هیچکدومشون به روی خودشونم نمیارنSadواقعا که عجب...!
پاسخ
تشکر کنندگان: MONA FB ، romance33 ، shadoow ، minoo meh
(2013-12-20 ساعت 00:51)MONA FB نوشته:  
(2013-12-19 ساعت 21:37)alitg نوشته:  
نگران نباش !
اگه تروریست نباشی میگیری

نگران نباشین . کدوم سفارت رفتین برای مصاحبه .؟

ممنون از جوابت . هر وقت خبری دادند به ما هم بگین لطفا . منم تو فکرشم . راستی چند وقته در گیر کارای ویزا هستین و منتظر ؟

اگه انقدر که تو جواباشون به ما میگن از اینکه صبورین و درک میکنین ممنون یه ذره خودشون به درک متقابل ایمان داشتن یا به روح یا عمه داشتن قضیه راحت تر پیش میرفت و ماها هم تو بیداری تا حالا صد باره کلیر شده بودیم .
من ابوظبی بودم.

چرا بعضی ها برگه سفید گرفتن؟
نوع ویزا: k1-تاریخ ارسال مدارک: Feb 2013-تاریخ اپروو: Jun 2013-تاريخ مصاحبه: 10 دسامبر 2013 ابوظبي-كلير 30 جون 2014-دريافت ويزا از طريق آژانس 25 آگست-ورود به کالیفرنیا 5 دسامبر 2014- ارسال مدارک جهت گرین کارت 3 مارچ 2015- انگشت نگاری 3 اپریل 2015-مصاحبه 28 می
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، minoo meh
رنگ برگه ها تو سفارت های مختلف با هم فرق داره و معنی های متفاوت میده .
کلیرنس انکارا صورتی و ابوظبی آبی و ارمنستان اگه اشتباه نکنم لیمویی باید باشه . سفید رو نمیدونم . شاید ویزا یه ضرب باشه .

من هم به همسرم گفتم 2-3 هفته بعد تعطیلات اگه خبری نشد بره پیش سناتور .
اما مطمئنم به زودی یه تکونی به خودشون میدن .
CR1

پاسخ
تشکر کنندگان: azri ، navidshii ، romance33 ، sad sal tanhaee ، shadoow ، minoo meh

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان