کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
تبریک میگم به هر دو دوست عزیز که کلیر شدن
خوشحالم که چند روزه خیلی از بچه ها دارن خوشحال میشن و از اینجا نجات پیدا میکنن
امیدوارم یه روز بیایم اینجا جک واسه هم تعریف کنیم
پاسخ
تشکر کنندگان: Amiraliamirali ، romance33 ، الی1 ، kamalir36 ، minoo meh ، shadoow ، nimmaa ، fa79iran
تبریک به همهٔ دوستانی که کلیر شدند.
در مورد کلیرشدن با ایمیل: سایت معمولن پنج‌شنبه یا جمعه آپدیت می‌شه. اگر روزهای اول هفته کلیر بشید (مثل همین دوستمون) با ایمیل همون موقع بهتون اعلام می‌کنند و در اولین آپدیت هم شماره‌تون ظاهر می‌شه. پس نگران نباشید، اگر کلیر بشید شماره‌تون ظاهر می‌شه.
نوع ویزا: ازدواجی با سیتیزن/فرستادن مدارک: ۳۰ آگوست ۲۰۱۲/ پذیرش: ۲۶ نوامبر ۲۰۱۲/ دریافت کیس نامبر: ۷ دسامبر ۲۰۱۲/ مصاحبه: سپتامبر ۲۰۱۳/ کلیرنس: در حال انتظار
پاسخ
تشکر کنندگان: Amiraliamirali ، sib 24 ، romance33 ، الی1 ، kamalir36 ، minoo meh ، MONA FB ، shadoow ، yalda91
تبریکات صمیمانه من به امیر علی و الی عزیز
همراه با بهترین آرزوها 3>
پاسخ
تشکر کنندگان: Amiraliamirali ، romance33 ، الی1 ، kamalir36 ، minoo meh ، shadoow ، yalda91
به دوستاني كه كلير شدن تبريك ميگم. خدا رو شكر مثل اينكه روندشون يه تكوني خرده. اين هفته هم فكر كنم باز هم كلير داشته باشيم
پاسخ
تشکر کنندگان: Amiraliamirali ، romance33 ، الی1 ، kamalir36 ، taghi1311 ، minoo meh ، MONA FB ، shadoow ، yalda91 ، nimmaa ، denag
(2013-12-16 ساعت 21:40)behnam7 نوشته:  
(2013-12-16 ساعت 21:24)k1_cid نوشته:  من قبلا هم سوال کردم ولی دوستان جوابی نمیدن.
به کدوم ایمیلتون ایمیل دادن که شما پروستون تموم شده؟
چون اونا از ما که ایمیلی ندارن !
یعنی به ایمیلی که شما برای اطلاع از وضعیت خودتون ایمیل میدادین ایمیل دادن؟

عزیزم اینهمه بهتون ایمیل دادن تا الان مگه می‌شه ایمیلتنو نداشته باشن

یعنی‌ تاحالا از nvc یا سفارت براتون ایمیل نیومد

برای مصاحبه بیاین چجوری اطلاع دادن

بدم تو اون فرمها(ds-230) که پر کردین ایمیل ازتون می‌خواست
مرسی بهنام جان
میخواستم همینو بدونم .چون من وکیلم همه کارامو انجام داده .
پس اگه ایمیل هم بدن میره واسه اون.
CR1
تاریخ مصاحبه : JUN 20thCool

پاسخ
تشکر کنندگان: الی1 ، minoo meh ، behnam7
(2013-12-16 ساعت 21:38)navidshii نوشته:  
(2013-12-16 ساعت 20:40)itex نوشته:  خوشبختانه سفارتها برای سال جدید تعطیلی زیادی ندارن، حدود دو روز هستش که به نسبت سال نو ما خیلی کمتره.
فقط امیدوارم مرخصی نرن و به قول معرف تق و لق نشه Wink

امین جان سفارت ارمنستان که خیلی تعطیلی داره.علاوه برخودشون،تعطیلی های خود کشور ارمنستانم تعطیلا.
برای دیدن تعطیلی ها اینجا کلیک کنید

ظاهراً ارمنستان علاوه بر دو روز، اول سال 2014 روزهای 1و2و6و7 ژانویه هم تعطلیه.
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: navidshii ، romance33 ، Rambod ، الی1 ، minoo meh
[quote='پيام' pid='450560' dateline='1387182062']
من از موقعي كه اف بي اي چك خوردم تا الان حدود ٢٩ بار كلير شدم تو خواب حتي اونجا زندگيم كردم
براي دوستان طلب كلير شدن ميكنم من لااقل تو خواب ديدم ولي دوستان نه
يه بارم خواب ديدم بانك اف امريكا ٥٠ دستگاه پرايد مدل ٨٩ واسه حساب قرض الحسنش گذاشته .

دوست عزیز چند وقته منتظری؟؟؟خدایا خودت رحم کن!!! یعنی اینقدر داغون میکنه آدمو این انتظار؟؟؟ منم یعنی به این حال و روز میوفتم؟؟!!!
CR1
Interview : Yerevan
Aug 2013
Clear : 6 June 2014
After 288 days
Arrived to USA : 4 July 2014

پاسخ
تشکر کنندگان: minoo meh ، sad sal tanhaee
(2013-12-16 ساعت 20:34)Amiraliamirali نوشته:  با سلام به همگي
امروز من بعد از 9 ماه با ايميلي كه ار ارمنستان گرفتم پروسه كليرنسم تمام شد و مي تونم براي گرفتن ويزا برم ولي سايتش آپديت نشده به هر حال از همه كسايي كه اين مدت راهنمايي كردن و دلداري دادن خيلي ممنونم

هورااااااااااااااااااا مبارکه.ایشالا که به سلامتی زودتر به همسرتون ملحق بشین.
ازدواجیF2A،تاریخ ارسال مدارک بهJuly 29,2013: USCIS،تاریخ دریافت رسید نامبر:August 6, 2013،PD: August 1,2013 approve:August 21,2013دریافت کیس نامبر: October 8, 2013،پرکردن فرم DS-261: 14 OCT 2013 ،پرداخت 88$: 21OCT 2013این داستان ادامه دارد (لطفا توی پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید)csc,ptt برای آنکارا
پاسخ
تشکر کنندگان: Amiraliamirali ، kamalir36 ، minoo meh ، shadoow ، denag
(2013-12-16 ساعت 16:14)nilofar72 نوشته:  
(2013-12-16 ساعت 15:27)الی1 نوشته:  
(2013-12-16 ساعت 13:45)navidshii نوشته:  
(2013-12-16 ساعت 10:15)الی1 نوشته:  بچه ها از این همه انرژی که بهم دادید ممنون منتظر کلیر شدن همتون هستم بازم از همه و سایت مهاجر سرا تشکر می کنم

منم به نوبه خودم بهتون تبریک می گم.امیدوارم روزهای خوبی رو در پیش داشته باشید.فقط یه سوال واسم پیش اومده.شما قبلش توی سایت سیس آپدیت شده بودید یا اصلا چک نکرده بودید.چون حرفی از آپدیت ها نزده بودید

من اصلا آپدیت نشدم فقط 3بار اونم با ایمیل آخرین آپدیتم 12نوامبر بود من فکر می کنم سفارت آنکارا چند روز قبل آپدیت رو تو سیس نشون می ده که دارند کار می کنند ابوظبی ایمیل می زنه بعد سایت خودش و آپدیت می کن چون من اصلا بدون ایمیل آپدیت نشدم
الى جان به كجا ايميل زدن كه متوجه شدي كليير شدى؟

عزیزم خودشون ایمیل زدند من قبلا 3بار بهشون ایمیل زده بودمبه همون ایمیلم خودشون ایمیل زدند نه به همسرم نه به وکیلمون ایمیل زده بودند من توفرمی که پر کرده بودم ایمیلم و نوشته بودم
الی1
CR1
تشکیل پرونده:Jan-2013
دریافت نامه مصاحبه feb 2013
تاریخ مصاحبه 2013-24april
محل مصاحبه:ابوظبی
کلیرینس:10 دسامبر 2013
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، minoo meh ، shadoow
امروز من بعد از 9 ماه با ايميلي كه ار ارمنستان گرفتم پروسه كليرنسم تمام شد و مي تونم براي گرفتن ويزا برم ولي سايتش آپديت نشده به هر حال از همه كسايي كه اين مدت راهنمايي كردن و دلداري دادن خيلي ممنونم

تبررررررررررررررررررررررررریک می گم همیشه شاد و خوشحال باشید دیگه انتظار تموم شد هوررررراااااا بقیه بچه ها هم خدا جونم زود کلیرشون کن
الی1
CR1
پاسخ
تشکر کنندگان: kamalir36 ، navidshii ، azi_sa ، minoo meh ، shandiz
(2013-12-16 ساعت 23:56)k1_cid نوشته:  
(2013-12-16 ساعت 21:40)behnam7 نوشته:  
(2013-12-16 ساعت 21:24)k1_cid نوشته:  من قبلا هم سوال کردم ولی دوستان جوابی نمیدن.
به کدوم ایمیلتون ایمیل دادن که شما پروستون تموم شده؟
چون اونا از ما که ایمیلی ندارن !
یعنی به ایمیلی که شما برای اطلاع از وضعیت خودتون ایمیل میدادین ایمیل دادن؟

عزیزم اینهمه بهتون ایمیل دادن تا الان مگه می‌شه ایمیلتنو نداشته باشن

یعنی‌ تاحالا از nvc یا سفارت براتون ایمیل نیومد

برای مصاحبه بیاین چجوری اطلاع دادن

بدم تو اون فرمها(ds-230) که پر کردین ایمیل ازتون می‌خواست
مرسی بهنام جان
میخواستم همینو بدونم .چون من وکیلم همه کارامو انجام داده .
پس اگه ایمیل هم بدن میره واسه اون.

ما هم کارمون و وکیل انجام داد ولی تو فرمی که پر کردم ایمیل خودمم نوشتم و 3بار با ایمیل خودم براشون ایمیل زدم و جواب دادند مراحل اداری تمو نشده و بعد خودشون ایمیل زدند گفتند ویزا آمدست بیا در صورتیکه نه به همسرم و نه به وکیلمون ایمیل زده بودند
الی1
CR1
پاسخ
تشکر کنندگان: azi_sa ، sad sal tanhaee ، minoo meh ، shadoow ، k1_cid ، yalda91 ، shandiz ، behnam7
صمیمانه ترین تبریک ها و شادباش ها
نوع ویزا:IR1 -- اولین اقدام: آگست 2013 -- نقص مدارک: مارچ 2014 -- اپرووال: 10جولای2014 -- کیس نامبر: 10 آگست 2014 ابوظبی -- تکمیل مدارک:8جولای2015 مصاحبه: سپتامبر2015 -- کلیر:25جولای2016
پاسخ
تشکر کنندگان: paris a ، الی1 ، romance33 ، minoo meh ، Amiraliamirali ، shandiz
سایت سفارت آنکارا چند روز هی از دسترس خارج میشه و الان هم چندین ساعت که صفحه خطا نمایش میده. کلاً سیستم سایتشون خیلی ضعیفه. فکر کنم توی خوده سفارت نگهداریش میکنن.
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، k1_cid ، sad sal tanhaee ، shadoow ، الی1 ، shandiz ، behnam7

تب_____ریک میگم بهتون دوست عزیز برید و ویزاتونو بگرید ودر پناه خدا زندگیتونو اغاز کنیدو همه منتظرانو دعا کنیدRolleyes
:cr1 :ارسال مدارک:18mar2013رسید مدارک:24 mar - اپروو:17 jan- کیس نامبر 18 mar ابوظبی-- AP 20 AUG کلیر 13 نوامبر 2014 Smile دریافت ویزا 10 دسامبر - ورود به امریکا 12 دسامبر2014:Wink
پاسخ
تشکر کنندگان: Amiraliamirali ، minoo meh ، sad sal tanhaee ، shadoow ، الی1
(2013-12-16 ساعت 21:09)Amiraliamirali نوشته:  
(2013-12-16 ساعت 21:03)MONA FB نوشته:  

چه خبر خوبی . خیلی مبارک باشه دوست عزیز . ظاهرا هم ابوظبی هم انکارا هم ارمنستان دارند با ایمیل خبر کلیر شدن رو میدن .
به نظرم بهتره هر چه زودتر به سفارت مراجعه کنید .
همیشه موفق و خوشبخت باشین . SmileSmile
ضمنا اگر تونستین از وضعیت سفارت هم برای بچه های ارمنستان که منتظر هستن اطلاعاتی رو بدین .

خيلي ممنونم و اميدوارم كار همه زود انجام بشه چون واقعا انتظار سختيه . ولي متاسفانه گفته بين 23 DEC تا 12 jan مراجعه نكنيد

هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
مبارک باشه .خیلی خوشحال شدم به سلامتی .زندگی جدیدیتونو تبریک می گم به شما و همسرتان .بهترین هدیه سال نو رو گرفتید .برای ماها هم دعا کنید موفق باشید .Smile
خدایا فقط به تو پناه میارم خودت دستمو بگیر .آمین Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: minoo meh ، romance33 ، sad sal tanhaee ، shadoow ، الی1 ، shandiz

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان