کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
بروبکس من یه سوال دارم که فکر نمیکنم ارزش پست جدیدو داشته باشه،واسه همین همینجا می‌پرسم. اصولاً آنکارا چقدر طول میده تا نامهٔ مصاحبه‌رو بفرسته؟

طبقه سایت پستی که من انتخاب کرده بودم،مدارک چهارشنبه پیش ساعته ۱۱ صبح رسیده ،ولی‌ هنوز خبری نشده. من از خود سفارت که پرسیدم ( قبل از اینکه مدارکو بفرستم ) گفتن که دو تا سه روز مدارکو بررسی می‌کنن که البته عقلانی نیست.

مردم بسکی رفتم امامزاده صالح و کلیسای سر خیابون ویلا دعا کردم که مدرکی‌ چیزی کمو کسر نباشهSad
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2011-03-16 ساعت 00:35)myfarstar نوشته:  سلام دوستان،
بالاخره انتظارم تموم شد و بعد از ۱۰۵ روز من هم امروز کلیر شدم. اینم یه هوووووووووووا برای خودم.
برای همه آرزو می‌کنم که زود ویزا بگیرین و قدر من منتظر نباشین.

هــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــووووووووورررررررا
مبارککککک
کتگوری ارتقا داده شد به CR1
تاریخ تکمیل پرونده : 8 اکتبر2010
زمان مصاحبه :2 مارچ 2011 آنکارا
گرفتن ویزا در همان روزBig Grin
پرواز : 10 آگوست 2011
پاسخ
تشکر کنندگان: myfarstar ، emankh101 ، mehdi_behzadi ، parak51 ، behrooz_gh
سلام دوستان
من 27 Feb مصاحبه داشتم در ابوظبی پروندم کامل بود و ورقه ابی گرفتم الان هم 38 روزه منتظرم .
با توجه به اماری که از این پست بدست اوردم مثل اینکه دوستانی که سال 2011 کلیر میشن زمان طولانی تری نسبت به 2010 باید انتظار بکشن امیدوارم که این اتفاقی باشه و جواب همه زود به دستشون برسه .
پاسخ
تشکر کنندگان:
درضمن من یه ایمیل دادم به سفارت که جواب دادن باید از 3 ماه تا 1 سال صبر کنم .
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام:
من مهدی هستم و گاهی اوقات برای کسب اطلاعات جدید اینجا سر میزنم. خوشبختانه خانم من چند روز پیش در سفارت آنکارا کلیر شد. گفتم برای اطلاع رسانی به دوستان این Timeline را اینجا پست کنم شاید کمکی باشه واسه بقیه دوستان. پیشنهاد میکنم بقیه هم یه همچین signature ای واسه خودشون درست کنند.

Start:
04.05.10: I-130 Sent
04.14.10: I-130 NOA1
09.23.10: I-130 NOA2
10.12.10: NVC Case # Received
10.14.10: DS-3032 COA emailed to NVC
10.15.10: I-864 AOS status 'PAID', AOS package mailed out
10.29.10: DS-230 IV status 'PAID', IV package mailed out
11.23.10: NVC Case Completed (CC)
01.03.11: NVC assigned the interview date
02.28.11: Consulate Interview
04.22.11: Administrative Process cleared
پاسخ
تشکر کنندگان: hasti_banoo ، frozen mind ، mehdi_behzadi ، emankh101 ، Parniyan ، jnik ، alireza62
(2011-04-26 ساعت 05:02)mmadoliat نوشته:  سلام:
من مهدی هستم و گاهی اوقات برای کسب اطلاعات جدید اینجا سر میزنم. خوشبختانه خانم من چند روز پیش در سفارت آنکارا کلیر شد. گفتم برای اطلاع رسانی به دوستان این Timeline را اینجا پست کنم شاید کمکی باشه واسه بقیه دوستان. پیشنهاد میکنم بقیه هم یه همچین signature ای واسه خودشون درست کنند.

Start:
04.05.10: I-130 Sent
04.14.10: I-130 NOA1
09.23.10: I-130 NOA2
10.12.10: NVC Case # Received
10.14.10: DS-3032 COA emailed to NVC
10.15.10: I-864 AOS status 'PAID', AOS package mailed out
10.29.10: DS-230 IV status 'PAID', IV package mailed out
11.23.10: NVC Case Completed (CC)
01.03.11: NVC assigned the interview date
02.28.11: Consulate Interview
04.22.11: Administrative Process cleared
اقا سلام و تبریک فراوان به شما و همسرتان من هم 1 روز قبل از همسر شما مصاحبه داشتم ولی هنوز خبری نیست برای همه دعا کنید انشا ا... کنار هم خوش باشید

پاسخ
تشکر کنندگان:
من الان 60 روزه که منتظرم .
میخوام یه خواهش کنم از تمام دوستانی که در مرحله زندان یعنی بعد از مصاحبه قرار دارند اگر لطف بکنند و اطلاعاتشونو اینجا به اشتراک بگذارند هم یه تحلیل درست برای دوستان بعدی بدست میاد هم یه قوت قلبی میشه برای همه دوستانی که منتظرند به هرحال این روزا برای هممون سخته و نیاز به کمک همدیگرو بیشتر از قبل حس میکنیم از همه اونایی که در این بحث شرکت می کنن بینهایت سپاسگذارم.
پاسخ
تشکر کنندگان: alireza62 ، behrooz_gh
(2011-04-27 ساعت 02:45)jnik نوشته:  من الان 60 روزه که منتظرم .
میخوام یه خواهش کنم از تمام دوستانی که در مرحله زندان یعنی بعد از مصاحبه قرار دارند اگر لطف بکنند و اطلاعاتشونو اینجا به اشتراک بگذارند هم یه تحلیل درست برای دوستان بعدی بدست میاد هم یه قوت قلبی میشه برای همه دوستانی که منتظرند به هرحال این روزا برای هممون سخته و نیاز به کمک همدیگرو بیشتر از قبل حس میکنیم از همه اونایی که در این بحث شرکت می کنن بینهایت سپاسگذارم.

سلام، من هم ۶۰ روزه منتظرم. خبری شد اینجا براتون پیغام میزارم. شما هم اینجا پیغام بزارین اگه از سفارت خبری شنیدن. موافق باشین.
پاسخ
تشکر کنندگان: jnik ، frozen mind ، emankh101 ، Farshid22 ، behrooz_gh
75 روز گذشت و خبری ار ویزا نیست .
من نمی دونم یعنی توی این دنیا به این بزرگی فقط من و این دوست عزیزAPRIL2010 فقط منتظر ویزا هستیم یعنی هیچکس دیگه نیست 2خط بنویسه اینجا مارو از تنهای در بیاره به قول این تبلیغ TV هیچ کس همراه نیست تنهای اول...
پاسخ
تشکر کنندگان: behrooz_gh
(2011-05-12 ساعت 19:02)jnik نوشته:  75 روز گذشت و خبری ار ویزا نیست .
من نمی دونم یعنی توی این دنیا به این بزرگی فقط من و این دوست غزیزAPRIL2010 فقط منتظر ویزا هستیم یعنی هیچکس دیگه نیست 2خط بنویسه اینجا مارو از تنهای در بیاره به قول این تبلیغ TV هیچ کس همراه نیست تنهای اول...

دوست عزیز برای اینکه احساس خوشحالی به شما دست بده که چقدر وضع شما بهتر از من است ،من وخانواده ام یازده ماه پیش در ابوظبی مصاحبه داشته ایم وهمچنان منتظریم. لطفا" از دعای خود ما را بی نصیب نگذارید.به امید اینکه هرچه زودتر خبر کلیر شدن شما را درسایت ببینیم.

سفارت ابوظبی
تاریخ مصاحبه اواسط 2010JUN
نوع ویزا سرمایه گذاری
پاسخ
تشکر کنندگان: frozen mind ، jnik ، emankh101 ، behrooz_gh
دوستان عزیز،
فکر نمیکنم مقایسه مدت زمان انتظار زیاد مفید باشه. زمان انتظار، تا جایی که من متوجه شدم، بستگی به خیلی مسائل داره. مثلا، نوع ویزا، جنسیت، سابقه کار (دولتی، غیر دولتی)، اقامت در خارج و غیره. خلاصه اینکه زیاد نباید مقایسه کنیم زمان های انتظار رو.
مهم اینه که بدونیم سفارت فعال هست و جواب ها داره میاد. من برام مهمتره که بدونم چند نفر جواب گرفتن تا اینکه چقدر منتظر شدن. در هر صورت امیدوارم کاره همه زودتر درست بشه.
در ضمن من هم مثل دوست عزیز ۷۵ روزه منتظرم. اشخاصی رو میشناسم هم از ابو ذبی هم از آنکارا که بعد از من مصاحبه داشتن و ویزا گرفتن.
بازم تاکیدد میکنم مهم اینه که ما بدونیم سفارت داره جواب میده بطور مرتب و وقفه ی نیست. تشکر.
پاسخ
تشکر کنندگان: jnik ، frozen mind ، emankh101 ، behrooz_gh
من نمی دونم یعنی توی این دنیا به این بزرگی فقط من و این دوست عزیزAPRIL2010 فقط منتظر ویزا هستیم یعنی هیچکس دیگه نیست 2خط بنویسه اینجا مارو از تنهای در بیاره به قول این تبلیغ TV هیچ کس همراه نیست تنهای اول...

من بعد از 13 ماه و بعد از مصاحبه طولانی دوم ویزام را دادن. به سربازی و کار دولتی و اینها هم ربط مستقیمی نداره. شما هم بهتره بی تابی نکنید 75 روز چیزی نیست.

هیچکس تنها نیست!
پاسخ
تشکر کنندگان: Lamborghini ، jnik ، rozollina ، emankh101 ، behrooz_gh
(2011-05-14 ساعت 16:22)jnik نوشته:  
(2011-05-14 ساعت 07:43)amir29 نوشته:  

من بعد از 13 ماه و بعد از مصاحبه طولانی دوم ویزام را دادن. به سربازی و کار دولتی و اینها هم ربط مستقیمی نداره. شما هم بهتره بی تابی نکنید 75 روز چیزی نیست.

هیچکس تنها نیست!
امیر جان بهت تبریک میگم راستش منم بیتاب نیستم خواستم خواننده های این پست رو دعوت کنم به شرکت در بحث از شما هم ممنون

سلام به اهالی مهاجر سرا
من23 می مصاحبه بودمو برگه ابی گرفتم هیچ چیز هم راجع به کسر مدارک به من نگفت میخواستم بدونم این برگه ابی همون fbi chekهست با توجه به این که افسر گفت این یک مرحله اداری هست .ممنون میشم جواب بدید
نوع ویزا: k1
دریافتreceipt number:دسامبر2012
سرویس سنتر:کالیفرنیا
دریافت نامه نقص مدارک:اگست 2013
اپروو:سپتامبر2013
دریافت نامه حاوی کیس نامبر: دوم نوامبر
سفارت:ابوظبي. مصاحبه:فوريه٢٠١٤
پاسخ
تشکر کنندگان: frozen mind ، emankh101 ، behrooz_gh
سلام دوستان
بعد از 86 روز قصه ما هم بسر رسید و امروز سایت ابوظبی خبر داد که ویزام اماده هستش.
برای همه دوستانی که اینجا هستند ارزوی موفقیت میکنم و امید وارم بسرعت ویزاشونو بگیرند.
پاسخ
تشکر کنندگان: Parniyan ، hasti_banoo ، frozen mind ، emankh101 ، behrooz_gh
سلام، ویزای ما هم بعد از ۸۶ روز آماده شد. امیدوارم کاره همه زودتر درست بشه.
پاسخ
تشکر کنندگان: Parniyan ، jnik ، hasti_banoo ، frozen mind ، emankh101 ، viking ، behrooz_gh

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان