موضوعها: 0
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
2011-05-27 ساعت 11:14
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-06-03 ساعت 16:35 توسط frozen mind.)
مصاحبه من انکارا بودهادرس سایت انکارا برای چک کردن کلیر شدن رو میدونید؟s
نوع ویزا: k1
دریافتreceipt number:دسامبر2012
سرویس سنتر:کالیفرنیا
دریافت نامه نقص مدارک:اگست 2013
اپروو:سپتامبر2013
دریافت نامه حاوی کیس نامبر: دوم نوامبر
سفارت:ابوظبي. مصاحبه:فوريه٢٠١٤
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
2011-05-30 ساعت 18:24
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-06-03 ساعت 16:56 توسط frozen mind.)
ممنون از لطف شما jnikعزیز
ببخشید من برای چک کردن باید قسمت imegrant visaبروم یاnon imegerantبروم و اینکه هر از چند وقت یکبار سایت جدید میشه؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2011-05-31 ساعت 17:32
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-05-31 ساعت 17:34 توسط jnik.)
[
ممنون از لطف شما jnikعزیز
ببخشید من برای چک کردن باید قسمت imegrant visaبروم یاnon imegerantبروم و اینکه هر از چند وقت یکبار سایت جدید میشه؟
[/quote]
خواهش میکنم
اگر کیس شما ازدواج یا نامزدی هستش باید قسمت imegrant visa رو چک کنید در مورد بروز رسانی سایت سفارت انکارا رو نمی دونم من ابوظبی بودم و زمان مشخصی نداشت توی یک ما ه هر روز update میکرد این اواخر هم زیر 15 روز update نمی شد انشا ا... که بزودی ویزارو میگیری به من هم خبر بده حتما" خوشحال میشم
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
2011-06-03 ساعت 11:22
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-07-03 ساعت 09:37 توسط frozen mind.)
سلام به دوستان عزیز
اگر سایت انکارا اپدیت بشه از کجا متوجه میشویم ؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
من 6 ساله که مالزی درس میخونم. مصاحبه رو هم کوالالامپور انجام دادم. فردی که سوال می پرسید ظاهرا از مصاحبه راضی بود. امروز ده روز میگذره که در مرحله بعد از مصاحبه یه سر می برم. متاسفانه یا خوشبختانه سفارت امریکا در مالزی به دلیل کمتر بودن متقاضی ویزاهای مهاجرت مثل ترکیه یا امارات از وبسایت استفاده نمیکنه و با متقاضی تماس تلفنی میگیره.
امیدوارم این پروسه زودتر بگذره و همه به زودی کلیر شن. خوشبختانه من نامزدم اومده اینجا تا گذر این انتظار ساده شه.
.
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-06-06 ساعت 19:52)viking نوشته: piboo عزیز ما منتظر سفر نامه شما هستیم خصوصا سوالات مصاحبه و هر چی که شما فکر می کنید اهمیت نداره برای ما شنیدی خواهد بود . ممنون از شما . امیدوار زودتر ویزای شما هم بیاد .
ممنون دوست عزیز
من نیز مثل تمام بچه ها همان مراحل گفته شده را طی کردم .هیچ نکته جدیدی نیست که بخوام عنوان کنم.از من در روز مصاحبه فقط 2 سئوال پرسیدن
1-کجا با نامزدت اشنا شدی2-کی نامزد کردید
بعد هم برگه ابی رو داد و گفت که باید مراحل اداری رو بگذرونم.اگر سئوال خاصی دارید من در خدمتم
موضوعها: 1
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
2011-06-06 ساعت 20:31
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-07-03 ساعت 09:49 توسط frozen mind.)
(2011-06-06 ساعت 20:11)piboo نوشته: ممنون دوست عزیز
من نیز مثل تمام بچه ها همان مراحل گفته شده را طی کردم .هیچ نکته جدیدی نیست که بخوام عنوان کنم.از من در روز مصاحبه فقط 2 سئوال پرسیدن
بعد هم برگه ابی رو داد و گفت که باید مراحل اداری رو بگذرونم.اگر سئوال خاصی دارید من در خدمتم
باتشکر از piboo عزیز . امیدوارم هرچه زودتر کلیر بشین و ویزاتون بیاد
میتونم بپرسم شرایطتون چطور بود که برگه آبی گرفتین؟ مثل وضعیت سربازی و کارتون که دولتی یا نه؟
ممنون میشم جواب بدین
نوع ویزا: k1 (نامزدی)
اولین اقدام:2010/sep/25
مصاحبه: 13 ،جولای 20۱۱ - آنکارا
مدت زمان کلیرینس: ۱۲ روز
کلیر: ۲۵ جولای 2011
تاریخ گرفتن ویزا: ۱۹ آگست 2011
طول مدت پروسه :۱۰ ماه
و خدایی که در این نزدیکیست . . .
.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
من در تمام این مدت 10 ماهی که پروسه ویزای نامزدی میگذره به این مسئله خوشبین بودم که ویزا رو همون روز مصاحبه خواهم گرفت چون 6 ساله که ایران نرفتم ، سابقه ی کار دولتی ندارم و سربازی هم خدمت نکردم. من اینجا یک دوست ژاپنی داشتم که تو جریان پروسه ویزای نامزدی با هم مکاتبه میکردیم. اون یک دو هفته از من جلوتر بود که البته برای من امتیاز خوبی بود . از آدرس ازمایشگاه تا سوال های مصاحبه رو اون جلوترتر از ما باهاش روبرو شده بود و راهنمایی هاش کمک خوبی بود. اون بهش هیچ اف بی ای چکی نخورد و الان پنسیلوانیاست. من هم هنور در انتظار هستم تا کلیر شم. (امروز روز یازدهمه.)
سفارت امریکا در مالزی کارمند های فوق العاده مودب و منطقی داره. سوال هایی که از من پرسیده شد غیر از سوال های معمول مثل چگونگی اشنایی و غیره بیشتر راجع به برنامه ی زندگی من بعد از رفتن به امریکا بود.
باید یگم به محض این که فهمید من دانشجوی دکتری هستم حتی دوستانه تر شد.و حتی گفت موقعیت های زیادی برای من هست که بشه تدریس کنم و درس بخونم. یک نکته ی دیگه که خیلی به من کمک کرد این بود که پدر و مادر نامزدم برای دیدن من 2 هفته به کوالالامپور مسافرت کردن. و نامه ای برای سفارت امریکا نوشتن که حالت توصیه نامه داشت.(البته من درخواست نکرده بودم و اونا شخصا این نامه رو نوشتن). این نامه به من خیلی کمک کرد. مصاحبه کننده بعد ار دیدن این نامه تمام عکس ها و پرینت چت و ایمیل و قبض موبایل روبه من پس داد و گفت من به این رابطه اطمینان دارم!
اقا شمردن این روزا سخته اما من نامزدم پیش منه و این انتظار رو اسون میکنه. نمیدونید با چه مکافاتی به خاطر اون مسافرت میکنم اندونزی و برمیگردم مالزی تا اون ویزای توریستیش رو تمدید کنه اما با تمام این اوصاف ما از هر روز لذت میبریم. واقعا مهم نیست که امریکا باشید یا ایران یا مالزی یا جای دیگه مهم اینه که با هم باشین. کاش صبر نکنیم تا با رفتن به امریکا زندگی شروع شه. این دوران صبر نباید مثل برزخ باشه. اگر با هم هستید از با هم بودن لذت ببرید. اگر نه اسکایپ رو رها نکنید. ایشالا که همه زود کلیر شیم و استرس ها کمتر شه.
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-06-06 ساعت 20:31)Parniyan نوشته: (2011-06-06 ساعت 20:11)piboo نوشته: (2011-06-06 ساعت 19:52)viking نوشته: piboo عزیز ما منتظر سفر نامه شما هستیم خصوصا سوالات مصاحبه و هر چی که شما فکر می کنید اهمیت نداره برای ما شنیدی خواهد بود . ممنون از شما . امیدوار زودتر ویزای شما هم بیاد .
ممنون دوست عزیز
باتشکر از piboo عزیز
امیدوارم هرچه زودتر کلیر بشین و ویزاتون بیاد
میتونم بپرسم شرایطتون چطور بود که برگه آبی گرفتین؟ مثل وضعیت سربازی و کارتون که دولتی یا نه؟
ممنون میشم جواب بدین
parniyanعزیز
من فکر میکنم اگر در روز مصاحبه ویزا اماده باشه که اعلام میکنند ولی اگر نیاز به بررسی بیشتر داشته باشه که اون برگ ابی رو میدن من مدارکم کامل بود حتی از افسر هم پرسیدم که که حتما من ویزا شدم که اون هم گفت اره ولی باید مراحل اداری رو بگذرونه .کار اداری هم نداشتم و تا الان خدمت سربازی برای خانمهانبوده
موفق باشید
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
2011-06-08 ساعت 18:59
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-07-03 ساعت 09:56 توسط frozen mind.)
دوست عزیز
خوشحالم از اینکه نامزدتون در کنار شماست امیدوارم این دوران صبر برای شما زود به پایان برسه
شما هم در روز مصاحبه برگه ابی گرفتید و به شما هم گفتند چقدر دیگه باید منتظر باشید؟
ممنون اگر جواب بدید
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-06-10 ساعت 11:01)Faust نوشته: دوستان الان یعنی ساعت 11 صبح و سفارت امریکا در کوالالامپور با تماس تلفنی بهم خبر داد که اف بی ای چک تموم شده و من بعد از 14 روز کلیر شدم. امیدوارم هر چه زودتر این صبر برای همه تموم شه. قراره من دوشنبه بعد از ظهر پاسپورتم رو ببرم برای ویزا امیدوارم مشکلی پیش نیاد.
واقعا خوشحالم
هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
خیلی خوشحالم امیدوارم همواره شادو پیروز باشید
با ارزوی موفقیت برای شما دئوست عزیز
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
2011-06-10 ساعت 14:39
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-06-10 ساعت 14:43 توسط piboo.)
سلام دوستان
من یک سئوال دارم
از بچههای مهاجرسرا چند نفر منتظر کلیر شدن هستند؟
یک سئوال دیگه اینکه در زمانfbiچک مدارک شخصی که سیتیزن امریکا هست بررسی میشه یا کسی که در ایران هست؟
(2011-06-09 ساعت 10:53)viking نوشته: (2011-06-09 ساعت 09:05)Faust نوشته: والا من برگم سفید رنگه اما نوشته که برای فردر پروسسینگ. ظاهرا رنگ ها دائم عوض میشن و بستگی به سفارت هم داره.
گفت نمی تونم بگم چقدر طول میکشه. امروز دقیقا دو هفته از مصاحبه گذشته.
پس شما 26 /5/2011 مصاحبه داشتید. شما به برگه I-797 of action که برای نامزدتان فرستاده شده مراجعه کنید .
در بخش Notice Type : Approval Notice
تاریخی زده شده به احتمال 90 درصد شما قبل از پایان آن زمان باید ویزای تان بیاید. ممکن است یک هفته بیشتر شود ولی بعید می دانم خیلی طولانی تر از آن شود.
دوستان، لطفا نقل قولهاي قديمي را پاك كنيد و فقط آخرين نقل قول را نگه داريد تا صفحه از نوشته هاي تكراري پر نشود! اگر اين كار را نكنيد در هر صفحه بيش از دو يا سه پست جا نمي گيرد و تاپيك بي خودي سنگين و شلوغ مي شود. من در اينجا اين كار را براي viking عزيز انجام دادم. اميدوارم همه شما هم انجام دهيد.
متشكرم
Frozen Mind
دوست عزیز
این برگه ایکه گفتید برای همه فرستاده میشه و واقعا میشه تخمین زد کی ویزا میاد؟