2011-02-18 ساعت 17:34
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
|
تشکر کنندگان: emankh101 ، Parniyan ، dorsa ، behrooz_gh
2011-02-18 ساعت 23:43
(2011-02-18 ساعت 17:34)myfarstar نوشته:(2011-02-18 ساعت 17:12)Parniyan نوشته: خواهش میکنمmyfarstarجان من اول راهم نامزد من حدود۶ ماهی هست که مدارک را به uscis فرستاده ولی هنوز خبری نیست دیگه واقعا خسته شدم، این مرحله که اینقدر داره طول میکشه خدا به داد بقیه مراحل برسه اما همچنان با غم دوری از نامزدم کنار میام به امید ویزا گرفتن همه بچه های مهاجرسرا
نوع ویزا: k1 (نامزدی)
اولین اقدام:2010/sep/25 مصاحبه: 13 ،جولای 20۱۱ - آنکارا مدت زمان کلیرینس: ۱۲ روز کلیر: ۲۵ جولای 2011 تاریخ گرفتن ویزا: ۱۹ آگست 2011 طول مدت پروسه :۱۰ ماه و خدایی که در این نزدیکیست . . . . تشکر کنندگان: rozollina ، myfarstar ، emankh101 ، mehdi_behzadi ، dorsa ، behrooz_gh
2011-02-19 ساعت 10:20
[/quote]
من اول راهم نامزد من حدود۶ ماهی هست که مدارک را به uscis فرستاده ولی هنوز خبری نیست دیگه واقعا خسته شدم، این مرحله که اینقدر داره طول میکشه خدا به داد بقیه مراحل برسه اما همچنان با غم دوری از نامزدم کنار میام به امید ویزا گرفتن همه بچه های مهاجرسرا [/quote] سلام خدا صبرت بده راستش این مرحله USCIS برای من 7 ماه نیم کشید خلاصه این انتظار من را حسابی اذیت کرد. انشاا.. زودتر از شر این مرحله نیز خلاص شی
نوع ویزا: CR1 (ازدواجی)
اولین اقدام: April 2010 محل مصاحبه:ناپل بود که با بدبختی به ابوظبی تغییر دادیم تاریخ تکمیل مدارک در NVC: 2011 /Feb/18 تاریخ مصاحبه: 4 آپریل 2011 تاریخ گرفتن ویزا:6 آپریل 2011 طول مدت پروسه گرفتن ویزا :یک سال تمام
2011-02-19 ساعت 12:34
ممنونم مهدی جان
ان شالله شماهم زودتر تاریخ مصاحبتون مشخص میشه و خیلی زودهم ویزا بگیرید خیلی احساس خوبیه وقتی میام توی سایت و می بینم خیلی ها همین مراحل را گذروندن، یه جورایی استرسم کم میشه خوشحالم که دوستان زیادی هستن که همدیگه را راهنمایی میکنن با امید موفقیت همه بچه های مهاجرسرا
اولین اقدام:2010/sep/25 مصاحبه: 13 ،جولای 20۱۱ - آنکارا مدت زمان کلیرینس: ۱۲ روز کلیر: ۲۵ جولای 2011 تاریخ گرفتن ویزا: ۱۹ آگست 2011 طول مدت پروسه :۱۰ ماه و خدایی که در این نزدیکیست . . . . تشکر کنندگان: mehdi_behzadi ، Lamborghini ، emankh101 ، dorsa ، behrooz_gh
2011-02-19 ساعت 13:29
میخوام به دوستانی که منتظر مصاحبه هستن بگم که هیچ استرس نداشته باشین. چون اسونترین و راحتترین قسمت پروسه ویزا همون مصاحبه هست!! البته برای خود من خیلی سخت بود که بر این استرس و هیجانم غلبه کنم
و از تمام انواع انتظار، انتظار کلیر شدن از همه بیشتر آدمو کلافه میکنه. چون فرد هیچ کاری نمیتونه بکنه و در جواب پیگیری هم یک جواب همیشگی میدن که همچنان منتظر باشید! تشکر کنندگان: Lamborghini ، mehdi_behzadi ، Parniyan ، rozollina ، MARYAM GHAZI ، emankh101 ، dorsa
2011-02-19 ساعت 14:28
(2011-02-19 ساعت 13:29)myfarstar نوشته: میخوام به دوستانی که منتظر مصاحبه هستن بگم که هیچ استرس نداشته باشین. چون اسونترین و راحتترین قسمت پروسه ویزا همون مصاحبه هست!! البته برای خود من خیلی سخت بود که بر این استرس و هیجانم غلبه کنم خیلی ممنون دوست عزیز بابت دلگرمی من خودم به شخصه آدم ریلکسی هستم اما در مورد این قضیه هرچی به روز موعود نزدیک میشوم استرس میگیرم ولی همینطور که گفتید باید بر هیجانات خود غلبه کنیم ، من امیدوارم که همه دوستان بزودی انتظاراتشون به پایان برسه و اینجا خبر شادی را اعلام کنند با آرزوی کلیر شدن بزودی همه دوستان و مصاحبه بدون دردسر دیگر دوستان
کتگوری ارتقا داده شد به CR1
تاریخ تکمیل پرونده : 8 اکتبر2010 زمان مصاحبه :2 مارچ 2011 آنکارا گرفتن ویزا در همان روز پرواز : 10 آگوست 2011 تشکر کنندگان: Parniyan ، myfarstar ، MARYAM GHAZI ، emankh101 ، mehdi_behzadi ، Lamborghini ، dorsa
2011-02-23 ساعت 23:34
سلام به دوستای خوبم. اومدم که بگم من هنوز کلیر نشدما، هنوز هم منتظرم و امیدوار. چه جواب کلیر بیاد چه نیاد، نامزدم میاد ایران که نوروز رو با هم باشیم. اینطوری دیگه خیلی منتظر کلیر نیستیم، منتظر عید نوروز هستیم!!!! من با امروز ۸۳ روز که منتظرم فکر کنم که باید کم کم برم توی باشگاه ۱۰۰ تائیهای بچههای لاتاری عضو شم
2011-02-24 ساعت 00:10
(2011-02-23 ساعت 23:34)myfarstar نوشته: سلام به دوستای خوبم. اومدم که بگم من هنوز کلیر نشدما، هنوز هم منتظرم و امیدوار. چه جواب کلیر بیاد چه نیاد، نامزدم میاد ایران که نوروز رو با هم باشیم. اینطوری دیگه خیلی منتظر کلیر نیستیم، منتظر عید نوروز هستیم!!!! من با امروز ۸۳ روز که منتظرم فکر کنم که باید کم کم برم توی باشگاه ۱۰۰ تائیهای بچههای لاتاری عضو شم دوست عزیز این خیلی خوبه که عید را کنار نامزدتان هستین من مطمئنم که تا اون روزها شما کلیر میشوید و با نامزدتان برمیگردید امیدوارم که روزهای خوبی را کنار هم داشته باشید و با خبر کلیر شدنتان سال نو را دوچندان جشن بگیرید ، ایشالا به 100 نرسین
تاریخ تکمیل پرونده : 8 اکتبر2010 زمان مصاحبه :2 مارچ 2011 آنکارا گرفتن ویزا در همان روز پرواز : 10 آگوست 2011 تشکر کنندگان: myfarstar ، emankh101 ، Lamborghini ، mehdi_behzadi ، Parniyan ، MARYAM GHAZI ، dorsa ، sasan_rock
(2011-02-23 ساعت 23:34)myfarstar نوشته: سلام به دوستای خوبم. اومدم که بگم من هنوز کلیر نشدما، هنوز هم منتظرم و امیدوار. چه جواب کلیر بیاد چه نیاد، نامزدم میاد ایران که نوروز رو با هم باشیم. اینطوری دیگه خیلی منتظر کلیر نیستیم، منتظر عید نوروز هستیم!!!! من با امروز ۸۳ روز که منتظرم فکر کنم که باید کم کم برم توی باشگاه ۱۰۰ تائیهای بچههای لاتاری عضو شم سلام دوست عزيز ان شالله تا قبل از رسيدن به90 روز كليرميشيد وبعد همراه نامزدتون يك نوروز فوق العاده راخواهيد داشت وبعدهم باهم ميرين تا زندگي مشترك پراز شادي، سلامتي وموفقيتتون را شروع كنيد:-)
اولین اقدام:2010/sep/25 مصاحبه: 13 ،جولای 20۱۱ - آنکارا مدت زمان کلیرینس: ۱۲ روز کلیر: ۲۵ جولای 2011 تاریخ گرفتن ویزا: ۱۹ آگست 2011 طول مدت پروسه :۱۰ ماه و خدایی که در این نزدیکیست . . . .
2011-02-24 ساعت 13:40
مرسی از آرزوهای خوبتون دوستای عزیزم، رزلینا جان و پرنیان جان. منم براتون آرزو میکنم که هرچه زودتر ویزاتون رو بگیرید و زندگی جدیدتون رو شروع کنید. اگر هرگونه همفکری برای ادامه مسیر ویزاتون از من برمیاد بگین لطفا، کوتاهی نمیکنم.
2011-02-25 ساعت 19:56
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-02-25 ساعت 22:22 توسط frozen mind.)
آنکارا آپدیت کرده. من نیستم، شما چی؟
--------------------------- myfarstar عزيز، شما همين متن رو عيناً در تاپيك كليرنس برندگان 2011 هم نوشته ايد. مي دونم كه در انتظار كليرنس بودن چه احساسي به آدم ميده، اما خب، قانون مهاجرسرا در مورد ممنوعيت نوشتن يك مطلب در بيش از يك تاپيك هم بايد رعايت بشه. اميدوارم هرچه زودتر كليرنس شما دوست عزيزم بياد و از اين برزخ خلاص بشين.
2011-02-26 ساعت 01:22
(2011-02-25 ساعت 19:56)myfarstar نوشته: آنکارا آپدیت کرده. من نیستم، شما چی؟ متاسفم برای پست تکراریم Frozen mind عزیز. نیتم خیر بود و میخواستم اطلاعرسانی کنم، آخه هیچکی هیچ خبری نگذشته بود. به خاطر نهضت خود حذفی، پستم رو از تاپیک کلارنس لاتاری حذف کردم. تشکر کنندگان: frozen mind ، Parniyan ، emankh101
2011-02-28 ساعت 19:23
سلام دوستان
من از سفارت اومدم و با اینکه هیچ سابقه کاری نداشتم و پروندم کامل بود fbi checkخوردم. خیلی ناراحتم واقعا نهایت بی عدالتی را همه جا به ایرانی ها وارد میکنند. تشکر کنندگان: Parniyan ، frozen mind ، emankh101 ، viking ، sasan_rock
2011-02-28 ساعت 20:24
(2011-02-28 ساعت 19:23)MARYAM GHAZI نوشته: سلام دوستان سلام مريم جان خداراشكر كه اين مرحله راهم پشت سرگذاشتين، ناراحت نباش عزيزم ان شالله خيلي زود كليرميشيد
اولین اقدام:2010/sep/25 مصاحبه: 13 ،جولای 20۱۱ - آنکارا مدت زمان کلیرینس: ۱۲ روز کلیر: ۲۵ جولای 2011 تاریخ گرفتن ویزا: ۱۹ آگست 2011 طول مدت پروسه :۱۰ ماه و خدایی که در این نزدیکیست . . . . تشکر کنندگان: frozen mind ، MARYAM GHAZI ، emankh101 ، sasan_rock
2011-02-28 ساعت 20:49
(2011-02-28 ساعت 19:23)MARYAM GHAZI نوشته: سلام دوستان دوستم اصلا ناراحت نباش میدونم که برنامه هات بهم ریخته اما مرحله اصلی دیگه تموم شده زود زود کلیر میشی مطمئنم تو در واقع ویزا را گرفتی فقط یکم باید صبر کنی تا بیاد تو پاسپورتت غصه نخور
تاریخ تکمیل پرونده : 8 اکتبر2010 زمان مصاحبه :2 مارچ 2011 آنکارا گرفتن ویزا در همان روز پرواز : 10 آگوست 2011 تشکر کنندگان: frozen mind ، MARYAM GHAZI ، emankh101
|
کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان