کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
(2011-02-18 ساعت 17:12)Parniyan نوشته:  خواهش میکنمmyfarstarجان
چون خودم هم درحال انتظار هستم میدونم روزها به چه سختی می گذرن. خوشحالی بچه های مهاجرسرا من روهم خوشحال میکنه
در هرصورت امیدوارم به همین زودی ویزاتون را بگیرید

شما چند روز هست که منتظرید؟
پاسخ
تشکر کنندگان: emankh101 ، Parniyan ، dorsa ، behrooz_gh
(2011-02-18 ساعت 17:34)myfarstar نوشته:  
(2011-02-18 ساعت 17:12)Parniyan نوشته:  خواهش میکنمmyfarstarجان
چون خودم هم درحال انتظار هستم میدونم روزها به چه سختی می گذرن. خوشحالی بچه های مهاجرسرا من روهم خوشحال میکنه
در هرصورت امیدوارم به همین زودی ویزاتون را بگیرید

شما چند روز هست که منتظرید؟

من اول راهمBig Grin
نامزد من حدود۶ ماهی هست که مدارک را به uscis فرستاده ولی هنوز خبری نیست Sad
دیگه واقعا خسته شدم، این مرحله که اینقدر داره طول میکشه خدا به داد بقیه مراحل برسهSad
اما همچنان با غم دوری از نامزدم کنار میامShy
به امید ویزا گرفتن همه بچه های مهاجرسراSmile
نوع ویزا: k1 (نامزدی)
اولین اقدام:2010/sep/25
مصاحبه: 13 ،جولای 20۱۱ - آنکارا
مدت زمان کلیرینس: ۱۲ روز
کلیر: ۲۵ جولای 2011
تاریخ گرفتن ویزا: ۱۹ آگست 2011
طول مدت پروسه :۱۰ ماه

و خدایی که در این نزدیکیست . . .
.
پاسخ
تشکر کنندگان: rozollina ، myfarstar ، emankh101 ، mehdi_behzadi ، dorsa ، behrooz_gh
[/quote]

من اول راهمBig Grin
نامزد من حدود۶ ماهی هست که مدارک را به uscis فرستاده ولی هنوز خبری نیست Sad
دیگه واقعا خسته شدم، این مرحله که اینقدر داره طول میکشه خدا به داد بقیه مراحل برسهSad
اما همچنان با غم دوری از نامزدم کنار میامShy
به امید ویزا گرفتن همه بچه های مهاجرسراSmile
[/quote]

سلام خدا صبرت بده Big Grin راستش این مرحله USCIS برای من 7 ماه نیم کشید خلاصه این انتظار من را حسابی اذیت کرد.
انشاا.. زودتر از شر این مرحله نیز خلاص شیSmile
نوع ویزا: CR1 (ازدواجی)
اولین اقدام: April 2010
محل مصاحبه:ناپل بود که با بدبختی به ابوظبی تغییر دادیم
تاریخ تکمیل مدارک در NVC: 2011 /Feb/18
تاریخ مصاحبه: 4 آپریل 2011
تاریخ گرفتن ویزا:6 آپریل 2011
طول مدت پروسه گرفتن ویزا :یک سال تمام
پاسخ
تشکر کنندگان: Parniyan ، emankh101 ، dorsa
ممنونم مهدی جان
ان شالله شماهم زودتر تاریخ مصاحبتون مشخص میشه و خیلی زودهم ویزا بگیرید
خیلی احساس خوبیه وقتی میام توی سایت و می بینم خیلی ها همین مراحل را گذروندن، یه جورایی استرسم کم میشه
خوشحالم که دوستان زیادی هستن که همدیگه را راهنمایی میکنن
با امید موفقیت همه بچه های مهاجرسرا

.
پاسخ
تشکر کنندگان: mehdi_behzadi ، Lamborghini ، emankh101 ، dorsa ، behrooz_gh
می‌خوام به دوستانی که منتظر مصاحبه هستن بگم که هیچ استرس نداشته باشین. چون اسونترین و راحتترین قسمت پروسه ویزا همون مصاحبه هست!! البته برای خود من خیلی‌ سخت بود که بر این استرس و هیجانم غلبه کنم Smile
و از تمام انواع انتظار، انتظار کلیر شدن از همه بیشتر آدمو کلافه می‌کنه. چون فرد هیچ کاری نمیتونه بکنه و در جواب پیگیری هم یک جواب همیشگی‌ میدن که همچنان منتظر باشید!
پاسخ
تشکر کنندگان: Lamborghini ، mehdi_behzadi ، Parniyan ، rozollina ، MARYAM GHAZI ، emankh101 ، dorsa
(2011-02-19 ساعت 13:29)myfarstar نوشته:  می‌خوام به دوستانی که منتظر مصاحبه هستن بگم که هیچ استرس نداشته باشین. چون اسونترین و راحتترین قسمت پروسه ویزا همون مصاحبه هست!! البته برای خود من خیلی‌ سخت بود که بر این استرس و هیجانم غلبه کنم Smile
و از تمام انواع انتظار، انتظار کلیر شدن از همه بیشتر آدمو کلافه می‌کنه. چون فرد هیچ کاری نمیتونه بکنه و در جواب پیگیری هم یک جواب همیشگی‌ میدن که همچنان منتظر باشید!

خیلی ممنون دوست عزیز بابت دلگرمی من خودم به شخصه آدم ریلکسی هستم اما در مورد این قضیه هرچی به روز موعود نزدیک میشوم Big Grin استرس میگیرم ولی همینطور که گفتید باید بر هیجانات خود غلبه کنیم ، من امیدوارم که همه دوستان بزودی انتظاراتشون به پایان برسه و اینجا خبر شادی را اعلام کنند با آرزوی کلیر شدن بزودی همه دوستان و مصاحبه بدون دردسر دیگر دوستان
کتگوری ارتقا داده شد به CR1
تاریخ تکمیل پرونده : 8 اکتبر2010
زمان مصاحبه :2 مارچ 2011 آنکارا
گرفتن ویزا در همان روزBig Grin
پرواز : 10 آگوست 2011
پاسخ
تشکر کنندگان: Parniyan ، myfarstar ، MARYAM GHAZI ، emankh101 ، mehdi_behzadi ، Lamborghini ، dorsa
سلام به دوستای خوبم. اومدم که بگم من هنوز کلیر نشدما، هنوز هم منتظرم و امیدوار. چه جواب کلیر بیاد چه نیاد، نامزدم میاد ایران که نوروز رو با هم باشیم. اینطوری دیگه خیلی‌ منتظر کلیر نیستیم، منتظر عید نوروز هستیم!!!! من با امروز ۸۳ روز که منتظرم Smile فکر کنم که باید کم کم برم توی باشگاه ۱۰۰ تائی‌های بچه‌های لاتاری عضو شم Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2011-02-23 ساعت 23:34)myfarstar نوشته:  سلام به دوستای خوبم. اومدم که بگم من هنوز کلیر نشدما، هنوز هم منتظرم و امیدوار. چه جواب کلیر بیاد چه نیاد، نامزدم میاد ایران که نوروز رو با هم باشیم. اینطوری دیگه خیلی‌ منتظر کلیر نیستیم، منتظر عید نوروز هستیم!!!! من با امروز ۸۳ روز که منتظرم Smile فکر کنم که باید کم کم برم توی باشگاه ۱۰۰ تائی‌های بچه‌های لاتاری عضو شم Big Grin

دوست عزیز این خیلی خوبه که عید را کنار نامزدتان هستین من مطمئنم که تا اون روزها شما کلیر میشوید و با نامزدتان برمیگردید امیدوارم که روزهای خوبی را کنار هم داشته باشید و با خبر کلیر شدنتان سال نو را دوچندان جشن بگیرید ، ایشالا به 100 نرسین Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: myfarstar ، emankh101 ، Lamborghini ، mehdi_behzadi ، Parniyan ، MARYAM GHAZI ، dorsa ، sasan_rock
(2011-02-23 ساعت 23:34)myfarstar نوشته:  سلام به دوستای خوبم. اومدم که بگم من هنوز کلیر نشدما، هنوز هم منتظرم و امیدوار. چه جواب کلیر بیاد چه نیاد، نامزدم میاد ایران که نوروز رو با هم باشیم. اینطوری دیگه خیلی‌ منتظر کلیر نیستیم، منتظر عید نوروز هستیم!!!! من با امروز ۸۳ روز که منتظرم Smile فکر کنم که باید کم کم برم توی باشگاه ۱۰۰ تائی‌های بچه‌های لاتاری عضو شم Big Grin

سلام دوست عزيز
ان شالله تا قبل از رسيدن به90 روز كليرميشيد وبعد همراه نامزدتون يك نوروز فوق العاده راخواهيد داشت وبعدهم باهم ميرين تا زندگي مشترك پراز شادي، سلامتي وموفقيتتون را شروع كنيد:-)

.
پاسخ
تشکر کنندگان: myfarstar ، rozollina ، dorsa ، emankh101
مرسی‌ از آرزوهای خوبتون دوستای عزیزم، رزلینا جان و پرنیان جان. منم براتون آرزو می‌کنم که هرچه زودتر ویزاتون رو بگیرید و زندگی‌ جدیدتون رو شروع کنید. اگر هرگونه همفکری بر‌ا‌ی ادامه مسیر ویز‌ا‌تون از من برمیاد بگین لطفا، کوتاهی‌ نمیکنم.
پاسخ
تشکر کنندگان: rozollina ، Parniyan ، dorsa ، emankh101
آنکارا آپدیت کرده. من نیستم، شما چی‌؟
---------------------------
myfarstar عزيز، شما همين متن رو عيناً در تاپيك كليرنس برندگان 2011 هم نوشته ايد. مي دونم كه در انتظار كليرنس بودن چه احساسي به آدم ميده، اما خب، قانون مهاجرسرا در مورد ممنوعيت نوشتن يك مطلب در بيش از يك تاپيك هم بايد رعايت بشه.
اميدوارم هرچه زودتر كليرنس شما دوست عزيزم بياد و از اين برزخ خلاص بشين.
Smile
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2011-02-25 ساعت 19:56)myfarstar نوشته:  آنکارا آپدیت کرده. من نیستم، شما چی‌؟
---------------------------
myfarstar عزيز، شما همين متن رو عيناً در تاپيك كليرنس برندگان 2011 هم نوشته ايد. مي دونم كه در انتظار كليرنس بودن چه احساسي به آدم ميده، اما خب، قانون مهاجرسرا در مورد ممنوعيت نوشتن يك مطلب در بيش از يك تاپيك هم بايد رعايت بشه.
اميدوارم هرچه زودتر كليرنس شما دوست عزيزم بياد و از اين برزخ خلاص بشين.
Smile

متاسفم برای پست تکراریم Frozen mind عزیز. نیتم خیر بود و می‌خواستم اطلاع‌رسانی کنم، آخه هیچکی هیچ خبری نگذشته بود. به خاطر نهضت خود حذفی، پستم رو از تاپیک کلارنس لاتاری حذف کردم.
پاسخ
تشکر کنندگان: frozen mind ، Parniyan ، emankh101
سلام دوستان
من از سفارت اومدم و با اینکه هیچ سابقه کاری نداشتم و پروندم کامل بود fbi checkخوردم. خیلی ناراحتم واقعا نهایت بی عدالتی را همه جا به ایرانی ها وارد میکنند.
پاسخ
تشکر کنندگان: Parniyan ، frozen mind ، emankh101 ، viking ، sasan_rock
(2011-02-28 ساعت 19:23)MARYAM GHAZI نوشته:  سلام دوستان
من از سفارت اومدم و با اینکه هیچ سابقه کاری نداشتم و پروندم کامل بود fbi checkخوردم. خیلی ناراحتم واقعا نهایت بی عدالتی را همه جا به ایرانی ها وارد میکنند.

سلام مريم جان
خداراشكر كه اين مرحله راهم پشت سرگذاشتين، ناراحت نباش عزيزم ان شالله خيلي زود كليرميشيد

.
پاسخ
تشکر کنندگان: frozen mind ، MARYAM GHAZI ، emankh101 ، sasan_rock
(2011-02-28 ساعت 19:23)MARYAM GHAZI نوشته:  سلام دوستان

دوستم اصلا ناراحت نباش میدونم که برنامه هات بهم ریخته اما مرحله اصلی دیگه تموم شده زود زود کلیر میشی مطمئنم تو در واقع ویزا را گرفتی فقط یکم باید صبر کنی تا بیاد تو پاسپورتت غصه نخور
پاسخ
تشکر کنندگان: frozen mind ، MARYAM GHAZI ، emankh101

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان