کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
(2014-01-19 ساعت 14:48)samira1990 نوشته:  
(2014-01-19 ساعت 14:34)itex نوشته:  
(2014-01-19 ساعت 14:31)samira1990 نوشته:  ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﻳﻪ ﺳﻮﺍﻝ ﺩﻳﻜﻪ ﻫﻤﺴﺮﻡ ﺑﺎﻣﻦ ﻣﻴﺎﺩ ﺑﺮﺍﻣﺼﺎﺣﺒﻪ ﻣﻴﺨﻮﺍﻡ ﺑﺪﻭﻧﻢ ﻣﻴﺘﻮﻧﻪ ﻭﺃﺭﺩ ﺳﻔﺎﺭﺕ بشه?Big Grin

حتی اگر همسر شما آمریکایی هم باشه نمیتونه برای مصاحبه شما رو همراهی کنه.
ﻳﻌﻨﻲ ﺍﺻﻠﺎ ﺑﻬﺸﻮﻥ ﺍﺟﺎﺯﻩ ﻭﺭﻭﺩ ﺑﻪ ﺳﻔﺎﺭﺕ ﺭﻭ ﻧﻤﻴﺪﻥ?

به همسر من که گفتن کلا دم در سفارت هم نباشه به هیچ عنوان اجازه ورود نمیدن
Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: denag
(2014-01-19 ساعت 14:55)fa79iran نوشته:  
(2014-01-19 ساعت 14:48)samira1990 نوشته:  
(2014-01-19 ساعت 14:34)itex نوشته:  
(2014-01-19 ساعت 14:31)samira1990 نوشته:  ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﻳﻪ ﺳﻮﺍﻝ ﺩﻳﻜﻪ ﻫﻤﺴﺮﻡ ﺑﺎﻣﻦ ﻣﻴﺎﺩ ﺑﺮﺍﻣﺼﺎﺣﺒﻪ ﻣﻴﺨﻮﺍﻡ ﺑﺪﻭﻧﻢ ﻣﻴﺘﻮﻧﻪ ﻭﺃﺭﺩ ﺳﻔﺎﺭﺕ بشه?Big Grin

حتی اگر همسر شما آمریکایی هم باشه نمیتونه برای مصاحبه شما رو همراهی کنه.
ﻳﻌﻨﻲ ﺍﺻﻠﺎ ﺑﻬﺸﻮﻥ ﺍﺟﺎﺯﻩ ﻭﺭﻭﺩ ﺑﻪ ﺳﻔﺎﺭﺕ ﺭﻭ ﻧﻤﻴﺪﻥ?

به همسر من که گفتن کلا دم در سفارت هم نباشه به هیچ عنوان اجازه ورود نمیدن
ﻣﻴﺷﻪ ﺑﻜﻴﺪ ﻛﺪﻭﻡ ﺳﻔﺎﺭﺕ ﺑﻮﺩﻯﺩ?ﺍﺧﻪ ﺳﻔﺮﻧﺎﻣﻪ ﻫﺎﻱ ﺑﺠﻪ ﻫﺎي ﺍﺑﻮﻇﺒﻲ ﺧﻮﻧﺪﻩ ﺑﻮﺩﻡ ﻛﻪ ﺑﺠﻪ ﻫﺎ ﻫﻤﺴﺮﺍﺷﻮﻥ ﺑﺎﻫﺎﺷﻮﻥ ﺭﻓﺘﻨﺪ ﺩﺍﺧﻞ?
پاسخ
تشکر کنندگان:
سمیرا جان مگه پلیس +10 هست که هرکی رو بشه برد.شما حتی اگر بخوای تشریف ببری سفارت ایران تو هر کشور دیگه هم اجازه نمیدن بجز خود شما کسی باهاتون بیاد داخل.
همسر محترمتون باید دم در سفارت منتظر باشن.
CR1
تاریخ مصاحبه : JUN 20thCool

پاسخ
تشکر کنندگان: houmanmir ، romance33
سلام بچه ها تورو خدا اين تايپك زياد بالا نبرين استرس ميگيريم.سوالاتونو تو تايپك هاي مخصوصش بپرسين.يا بياين بر ما چه ميگذرد بنويسين.اينجا مخصوص كليرنس هاست.
ممنون.

سانازى
امضای سانازی كه نام كاربريش شده baba manam sanaz
CR1 ازدواجى
receipt number: 20dec2012
approv : 5dec 2013!!
14jan2014:دريافت كيس نامبر
completed on: 21feb 2014!!
3apr 2014 :گرفتن وقت مصاحبه
20may2014:مصاحبه
سفارت انكارا
ويزاي يك و نيم ضرب 30may!Shy
پاسخ
تشکر کنندگان: denag ، romance33 ، alitg
(2014-01-19 ساعت 12:42)safsate نوشته:  
(2014-01-18 ساعت 14:23)minoo meh نوشته:  
(2014-01-18 ساعت 13:30)safsate نوشته:  
(2014-01-18 ساعت 09:15)minoo meh نوشته:  
(2014-01-18 ساعت 01:40)itex نوشته:  مدیکال تاریخ انتقضا داره، برای ابوظبی که معمولاً یکسال هستش ولی موقعی که کلیرشدین دوباره از سفارت سئوال کنین که مطمئن بشین
برای گرفتن ویزا لازم نیست کسی رو ببرین، ابوظبی حتی خودتون هم لازم نیست برین... مگر مدیکال نیاز به تجدید داشته باشه
مدارک مورد نیاز رو مشخص میکنن، بصورت عادی پاسپورت و برگه رنگی معروف

من خودم چون سفارتم آنکاراست اگر موردی رو از قلم انداختم یا اشتباه میکنم دوستان تصحیح کنن.
سلام
برگه ثبت نام اداره پست رو هم به فرمايشات دوست خوبمitex اضافه ميکنم که لازمه همراه داشته باشيد Smile
ممنون از راهنماییتون فقط برگه ثبت اداره پست چی هست؟کی دادند؟؟
اگه گم شده باشه چی؟
شما گمش نکرديد چون هنوز ثبت نامش نکرديد Big Grin نگران نباش دوست عزيزم منم مثل شما دارم همين مراحلو طي ميکنم و با کمک دوستانم دارم پيش ميرم.شما تشريف ميبريد usvisa-info.com و اونجا براي خودتون يک حساب کاربري باز ميکنيد.اين سايت ترجمه فارسي هم داره راحت متوجه ميشيد.بعد که تمام مشخصاتتون رو وارد کرديد و اداره پستي که قراره پاس هاتون رو اونجا تحويل بگيريد رو مشخص کرديد، ازش يک پرينت ميگيريد و روز سفارت با خودتون همراه ميبريد.بازم سوالي بود در خدمتيم.نگران نباشيدWink
من باز هم متوجه نشدم!!!
نامزد من امروز رفتند به ابوظبی البته چون امروز سفارت تعطیل هستش سه شنبه پاس هارو تحویل میده ولی حساب باز نکردیم مشکلی پیش می آد؟؟
حتما باید این حسابو باز کنم؟
درضمن من مدیکالم باید دوباره انجام بشه؟؟چون دیگه نامزدمو فرستادم!!!
واااای!Big Grin
موضوع باز کردن حساب کاربری چی هست؟ من هم هیچ حسابی باز نکردم و وکیلمون گفته فقط پاستون را ببرید من هم پاسم را فرستادم با اون برگه سفید.
CASE TYPE: F2A
INTERVIEW DATE: 7 APRIL
CLEARANCE DATE: 15-01-2014
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام دوستان، یه سوال فنی ، کسی میدونه امروز سفارت تو ابوظبی بازه یا تعطیله!!؟؟؟
رالی، کارولینای شمالی
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-01-19 ساعت 16:24)houmanmir نوشته:  سلام دوستان، یه سوال فنی ، کسی میدونه امروز سفارت تو ابوظبی بازه یا تعطیله!!؟؟؟

هومن جان به نظر من بهتره از سایت سفارت ابوظبی تعطیلی هاشون رو چک کنی اون از همه معتبر تره.
ازدواجیF2A،تاریخ ارسال مدارک بهJuly 29,2013: USCIS،تاریخ دریافت رسید نامبر:August 6, 2013،PD: August 1,2013 approve:August 21,2013دریافت کیس نامبر: October 8, 2013،پرکردن فرم DS-261: 14 OCT 2013 ،پرداخت 88$: 21OCT 2013این داستان ادامه دارد (لطفا توی پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید)csc,ptt برای آنکارا
پاسخ
تشکر کنندگان: denag ، houmanmir ، amjad
(2014-01-19 ساعت 17:44)romance33 نوشته:  
(2014-01-19 ساعت 16:24)houmanmir نوشته:  سلام دوستان، یه سوال فنی ، کسی میدونه امروز سفارت تو ابوظبی بازه یا تعطیله!!؟؟؟

هومن جان به نظر من بهتره از سایت سفارت ابوظبی تعطیلی هاشون رو چک کنی اون از همه معتبر تره.

والله تعطیلات سفارت برا امسال هنوز آپدیت نشده و برا 2013 هنوز هست که امروز که ما هم تو ایران تعطیلیم ، کل امارات هم تعطیلیه! Smile
ولی من آپدیت شدم!!! ینی سفارت داره کار میکنه؟! ینی نشونه ی خوبی میتونه باشه؟؟!!!
رالی، کارولینای شمالی
پاسخ
تشکر کنندگان: denag ، amjad ، romance33 ، minoo meh ، Saeedv13
بچه‌ها من یه سوال داشتم. مدتی‌ هس که این تاپیک کلیرنس رو دنبال می‌کنم. می‌خواستم بپرسم که میشه کسی‌ اصلا بهش کلیرنس نخوره و در صد کسانی‌ که بهشون کلیرنس نمیخوره به کسانی‌ که می‌خوره چی‌ هس؟
و اینکه به نظر شما چه عواملی باعث میشه کسی‌ کلیرنسش بیشتر طول بکشه و برای بچه هایی که الان مرحله کلیرنسشون تموم شده می‌شه یه میانگین بدین که چقد حدوداً طول می‌‌کشه.

خیلی‌ ممنون میشم اگه کسی‌ سوالات منو جواب بده.
پاسخ
تشکر کنندگان: Nightsky007
(2014-01-19 ساعت 14:39)itex نوشته:  
(2014-01-19 ساعت 12:07)fa79iran نوشته:  روز یکشنبه هم ممکنه کسی آپدیت بشه؟عجیبه من امروز آپدیت شدم !!!

(2014-01-19 ساعت 12:18)amjad نوشته:  
(2014-01-19 ساعت 12:07)fa79iran نوشته:  روز یکشنبه هم ممکنه کسی آپدیت بشه؟عجیبه من امروز آپدیت شدم !!!

داشتم این پستارو میدیدم که اینا چی میان میگن ، تعطیلی بوده همه جا
ولی مرض دیگه با اینکه جمعه شب چک کرده بودم باز الان رفتم ceac دیدم دیروز شنبه آپ شدم!!!!!

زحمت کشیدن من هم دیروز به وقت آمریکا بروز شدم. فکر کنم دارن تأثیر آپدیت نا به هنگام رو روی مغز ما امتحان میکنن Big Grin

جالبه که فردا تولد مارتین لوتر کینگ هستش و سفارت تعطیله، بیان حالا که اضافه کار دارن فردا هم مارو کلیر کنن... دستشون درد نکنه Tongue

منم آپدیت شدم شنبه

اینهفته عجب هفتهٔ بشه

بدم من فک می‌کنم که شانس ما بوده انقدر طول کشیده fbi چکمون

وگرنه معمولا نباید انقدر طول بکشه و بد از مدتی به روال عادی بر میگرد

وقتی‌ کیس‌هایی‌ که رودست شون مونده پاس کنن

و از این به بد همون ۲ الی‌ ۳ ماه حداکثر طول بکشه این روند از سال آینده

پاسخ
تشکر کنندگان: denag ، houmanmir ، kamalir36 ، romance33 ، minoo meh ، Rambod ، Saeedv13 ، kamela ، alitg ، hamed_na ، pari pariaaa
(2014-01-19 ساعت 17:54)houmanmir نوشته:  

والله تعطیلات سفارت برا امسال هنوز آپدیت نشده و برا 2013 هنوز هست که امروز که ما هم تو ایران تعطیلیم ، کل امارات هم تعطیلیه! Smile
ولی من آپدیت شدم!!! ینی سفارت داره کار میکنه؟! ینی نشونه ی خوبی میتونه باشه؟؟!!!
حتما نشونه خوبیه. حداقل امیدوار کننده س. تبریکککککک Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: houmanmir ، romance33 ، minoo meh ، shadoow ، yalda91
(2014-01-19 ساعت 18:21)denag نوشته:  
(2014-01-19 ساعت 17:54)houmanmir نوشته:  

حتما نشونه خوبیه. حداقل امیدوار کننده س. تبریکککککک Big Grin

ایشالله همینطوری که میگید باشه و همه ی بچه ها هرچی زوودتر کلیر بشن Smile
رالی، کارولینای شمالی
پاسخ
تشکر کنندگان: denag ، romance33 ، minoo meh ، behnam7 ، shadoow ، yalda91 ، pari pariaaa
(2014-01-19 ساعت 18:00)Reflection نوشته:  می‌خواستم بپرسم که میشه کسی‌ اصلا بهش کلیرنس نخوره و در صد کسانی‌ که بهشون کلیرنس نمیخوره به کسانی‌ که می‌خوره چی‌ هس؟
و اینکه به نظر شما چه عواملی باعث میشه کسی‌ کلیرنسش بیشتر طول بکشه و برای بچه هایی که الان مرحله کلیرنسشون تموم شده می‌شه یه میانگین بدین که چقد حدوداً طول می‌‌کشه.
اول اینکه لطفا امضاء خودتون رو تکمیل کنید تا ما هم بدونیم کیس شما چی هست
میانگین رو در امضاء itex در جدول منتظران و همچنین در جدول منتظران 2014 میتونین ببینین
به خیلیها کلیرنس نمیخوره ، چون همه متقاضیان عضو مهاجر سرا نیستن آمار دقیقی وجود نداره
در مورد عوامل کلیرنس هم کسی اطلاعات دقیقی نداره و همه ما براشت خودمون رو عنوان میکینیم
ولی تجربه نشون میده بیشتر آقایون مشمول این پروسه میشن به عقیده من از مهمترین عوامل کلیرنس میشه به
نوع سابقه کار- نوع و سطح تحصیلات - محل خدمت سربازی - نوع و حساسیت شغلی - سابقه اسپانسر و پتیشنر - تعویض اسم و فامیل متغاضی در شناسنامه (حتی نوع اسم پارس یا عربی بودن اون )- آرامش و اعتماد به نفس و برخورد متقاضی روز مصاحبه - سطح حقوق و رابطه کنسول با همسر یا دوست دخترش و.....
مهاجر خانوادگی (F3) ساکن لانگ ایلند نیویورک و به زودی دالاس ، تقاضای اولیه سپتامبر 2002 - صدور ویزا نوامبر 2014
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، minoo meh ، Saeedv13 ، shadoow ، itex ، teriole ، hamed_na ، pari pariaaa
(2014-01-19 ساعت 18:00)Reflection نوشته:  بچه‌ها من یه سوال داشتم. مدتی‌ هس که این تاپیک کلیرنس رو دنبال می‌کنم. می‌خواستم بپرسم که میشه کسی‌ اصلا بهش کلیرنس نخوره و در صد کسانی‌ که بهشون کلیرنس نمیخوره به کسانی‌ که می‌خوره چی‌ هس؟

خیلی‌ ممنون میشم اگه کسی‌ سوالات منو جواب بده.

سلام دوست عزیز.بله خیلی از دوستان بودن که ویزاشون رو یکضرب گرفتن و اصلاً بهشون کلیرنس نخورده.برای این پروسه هیچ دلیل قطعی و قانع کننده ای وجود نداره ولی معمولاً دوستانی که سربازی رفتن و یا کارهای دولتی و حتی بخشهای خصوصی که وابسته به دولتی ها کار میکردن شامل این کلیرنس شدن.این ها هم فقط از روی تجربه دوستان هستش.به هر حال امیدوارم که شامل کسی نشه.موفق باشید.
ازدواجیF2A،تاریخ ارسال مدارک بهJuly 29,2013: USCIS،تاریخ دریافت رسید نامبر:August 6, 2013،PD: August 1,2013 approve:August 21,2013دریافت کیس نامبر: October 8, 2013،پرکردن فرم DS-261: 14 OCT 2013 ،پرداخت 88$: 21OCT 2013این داستان ادامه دارد (لطفا توی پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید)csc,ptt برای آنکارا
پاسخ
تشکر کنندگان: minoo meh ، Nightsky007 ، amjad ، shadoow ، teriole ، pari pariaaa
(2014-01-19 ساعت 16:22)azi_sa نوشته:  
(2014-01-19 ساعت 12:42)safsate نوشته:  
(2014-01-18 ساعت 14:23)minoo meh نوشته:  
(2014-01-18 ساعت 13:30)safsate نوشته:  
(2014-01-18 ساعت 09:15)minoo meh نوشته:  سلام
برگه ثبت نام اداره پست رو هم به فرمايشات دوست خوبمitex اضافه ميکنم که لازمه همراه داشته باشيد Smile
ممنون از راهنماییتون فقط برگه ثبت اداره پست چی هست؟کی دادند؟؟
اگه گم شده باشه چی؟
شما گمش نکرديد چون هنوز ثبت نامش نکرديد Big Grin نگران نباش دوست عزيزم منم مثل شما دارم همين مراحلو طي ميکنم و با کمک دوستانم دارم پيش ميرم.شما تشريف ميبريد usvisa-info.com و اونجا براي خودتون يک حساب کاربري باز ميکنيد.اين سايت ترجمه فارسي هم داره راحت متوجه ميشيد.بعد که تمام مشخصاتتون رو وارد کرديد و اداره پستي که قراره پاس هاتون رو اونجا تحويل بگيريد رو مشخص کرديد، ازش يک پرينت ميگيريد و روز سفارت با خودتون همراه ميبريد.بازم سوالي بود در خدمتيم.نگران نباشيدWink
من باز هم متوجه نشدم!!!
نامزد من امروز رفتند به ابوظبی البته چون امروز سفارت تعطیل هستش سه شنبه پاس هارو تحویل میده ولی حساب باز نکردیم مشکلی پیش می آد؟؟
حتما باید این حسابو باز کنم؟
درضمن من مدیکالم باید دوباره انجام بشه؟؟چون دیگه نامزدمو فرستادم!!!
واااای!Big Grin
موضوع باز کردن حساب کاربری چی هست؟ من هم هیچ حسابی باز نکردم و وکیلمون گفته فقط پاستون را ببرید من هم پاسم را فرستادم با اون برگه سفید.
سلام دوست عزيز
توي اون برگه سفيدي كه سفارت بهتون داد بالاي صفحه نوشته كه بريد به اين سايت و ثبت نام كنيد.شما اداره پستي كه ميخواهيد پاستون رو به اونجا بفرستن مشخص ميكنيد ،ولي درواقع من فكر ميكنم بيشتر براي اينه كه بتونيد وضعيت پاستون رو بعد از تحويل به سفارت ردگيري كنيد.چون توي اين سايت يك قسمت هست كه نوشته وضعيت گذرنامهSmile اما اگه آژانسي كه باهاش پاس رو پيكاپ كرديد ازتون نخواسته، لابد خودشون رفع و رجوعش ميكنن نگران نباش اونا كارشون رو بلد هستند
کتگوري:F4
تاييد درخواست اوليه: 2001 feb
تاريخ تکميل مدارک: oct 2010
تاريخ مصاحبه: ابوظبيapril 10 , 2013
تاريخ كليرنس: jan 15 , 2014
تاريخ دريافت ويزا: feb 13 , 2014
تاریخ ورود به آمریکا:july 6, 2014
لس آنجلس، کالیفرنیا
پاسخ
تشکر کنندگان: amjad ، azi_sa ، shadoow ، romance33

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان