کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
منم امروز برای اولین بار بعد از حدود 7 ماه آپدیت شدم!!!!!!!!
استرس گرفتمSmile
پاسخ
(2014-01-19 ساعت 20:37)poori نوشته:  منم امروز برای اولین بار بعد از حدود 7 ماه آپدیت شدم!!!!!!!!
استرس گرفتمSmile
بسلامتي بزودي كلير ميشي دوست عزيزWink
کتگوري:F4
تاييد درخواست اوليه: 2001 feb
تاريخ تکميل مدارک: oct 2010
تاريخ مصاحبه: ابوظبيapril 10 , 2013
تاريخ كليرنس: jan 15 , 2014
تاريخ دريافت ويزا: feb 13 , 2014
تاریخ ورود به آمریکا:july 6, 2014
لس آنجلس، کالیفرنیا
پاسخ
تشکر کنندگان: poori ، denag ، houmanmir ، yalda91 ، shadoow ، romance33 ، pari pariaaa
(2014-01-19 ساعت 20:37)poori نوشته:  منم امروز برای اولین بار بعد از حدود 7 ماه آپدیت شدم!!!!!!!!
استرس گرفتمSmile

با سلام
میخواستم بپرسم شما حتی چند روز بعد از مصاحبه هم آپدیت نشده بودید؟
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، HPATIMAR ، pari pariaaa
استرس گرفتمSmile

شما و من در یک روز مصاحبه داشتیم، با این اختلاف که شما درآنکارا و من در ابوظبی بودم!
رالی، کارولینای شمالی
پاسخ
تشکر کنندگان: kian88 ، nilofar72 ، shadoow ، HPATIMAR ، yalda91 ، romance33 ، pari pariaaa
دوستان امروز اپديت شدم فقط خدا خدا ميكنم وكيلم نامه نزده باشه خود به خود اپديت شده باشم
ديگه حالم به هم ميخوره از در به دري
پاسخ
تشکر کنندگان: houmanmir ، behnam7 ، Rambod ، denag ، kamalir36 ، kian88 ، taghi1311 ، shadoow ، teriole ، yalda91 ، hamed_na ، romance33 ، pari pariaaa
(2014-01-19 ساعت 15:25)k1_cid نوشته:  سمیرا جان مگه پلیس +10 هست که هرکی رو بشه برد.شما حتی اگر بخوای تشریف ببری سفارت ایران تو هر کشور دیگه هم اجازه نمیدن بجز خود شما کسی باهاتون بیاد داخل.
همسر محترمتون باید دم در سفارت منتظر باشن.

عزيزم ﻣﻨﻢ ﻧﻜﻔﺘﻢ ﺑﻠﻴﺲ 10+ﺭﻭ ﺣﺴﺎﺏ ﻛﻔﺘﻪ ﻫﺎﻱ ﺑﺠﻪ ﻫﺎﻱ ﺍﺑﻮﻇﺒﻲ ﺩﺍﺧﻞ ﺳﻔﺎﺭﺕ ﻛﻔﺘﻢ و ﻣﻴﺪﻭﻧﻢ ﺳﻔﺎﺭﺕ ﺍﻧﻜﺎﺭﺍ ﺭﺍﻩ ﻧﻤﻴﺪﻥ ﺟﻮﻥ ﺑﺮﺍﺩﺭﻡ ﺍﻭﻧﺠﺎ ﻣﺼﺎﺣﺒﻪ ﺩﺍﺷﺘﻨﺪ
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow
(2014-01-19 ساعت 22:25)پيام نوشته:  دوستان امروز اپديت شدم فقط خدا خدا ميكنم وكيلم نامه نزده باشه خود به خود اپديت شده باشم

حتما بدون ایمیل آپدیت شدید. دوستانی که تو این دو روز آپدیت شدن تاریخ مصاحبه نزدیک به شما دارن. پیشاپیش تبریک میگم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: behnam7 ، amjad ، houmanmir ، kian88 ، پيام ، taghi1311 ، shadoow ، hamed_na ، romance33 ، pari pariaaa
یعنی‌ می‌شه

همه رو که آپدیت کردن تو این ۲ روز

این هفته کلیر کنن

تازه بنظرم تو مهاجرسرا حداکثر ۱۰% کل ادمیی که اقدم کردن عضو باشن

فکر کنم کلا تو آمریکا یه برنامهٔ ویژه برای کلیر کردن کسایی که باقی‌ موندن داره انجام می‌شه که تو ۲ روز تعطیل انقد کیس آپدیت شده

پاسخ
تشکر کنندگان: amjad ، kamalir36 ، houmanmir ، kian88 ، denag ، shadoow ، Rambod ، yalda91 ، hamed_na ، romance33 ، pari pariaaa
(2014-01-19 ساعت 22:25)پيام نوشته:  دوستان امروز اپديت شدم فقط خدا خدا ميكنم وكيلم نامه نزده باشه خود به خود اپديت شده باشم

بهتون قول میدم وکیلتون ایمیل نزده و خود به خود اپدیت شدین..مطمین باشین....وکیل ها کارای واجب رو با هزار پی گیری و زور شااااید انجام بدن..چه برسه به ایمیل به سفارت..امیدوارم هم شما هم بقیه هم ما از بلاتکلیفی در بیایم
پاسخ
تشکر کنندگان: kamalir36 ، houmanmir ، kian88 ، پيام ، denag ، taghi1311 ، shadoow ، yalda91 ، romance33
(2014-01-19 ساعت 17:54)houmanmir نوشته:  ولی من آپدیت شدم!!! ینی سفارت داره کار میکنه؟! ینی نشونه ی خوبی میتونه باشه؟؟!!!
آپدیت شدن بدون ایمیل خبر خوبیه. خوبتر از اون آپدیت شدن پشت سر هم در چند روز آینده هست. خوبتر از اون هم که کلیر شدن و ویزا گرفتن و تمام............
اگر همینطور آپدیت ها ادامه پیدا کنه همتون رفتنی ... نه اومدنی شدینRolleyes.
پاسخ
پس آپدیتی ها شدیم 6 نفر
بگیم ایران - امریکا پرواز مستقیم بذارن
Wink
Smile
پاسخ
همسر من 10 ماهه اپدیت نشده Sad
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، romance33
holy shit
منم آپديت شدم
مدل ويزا:نامزدي k1
محل مصاحبه:آنكارا
زمان مصاحبه:11-Jul-2013
برگه:صورتي
مقصد:لس آنجلس
پاسخ
نه ديگه نشدا كاملا جون مگه ميشه اين همه اقايون اپديت بشن خانم خوشگلي مثل شما نشه(البته خب شوهرتون هم جزيي از شمان ديگه)ميشه ايشالا.مشكل اسپانسر حل شد ببخشيدا تو تايپك بر چه ميگذرد پرسيده بودم.
اره ديگه بارو بنديلو ببندين كه همسفرا زياد دارين ميشن؛) ايييييييشالا به زودي همگي جميعا صلوااااااااتWink
امضای سانازی كه نام كاربريش شده baba manam sanaz
CR1 ازدواجى
receipt number: 20dec2012
approv : 5dec 2013!!
14jan2014:دريافت كيس نامبر
completed on: 21feb 2014!!
3apr 2014 :گرفتن وقت مصاحبه
20may2014:مصاحبه
سفارت انكارا
ويزاي يك و نيم ضرب 30may!Shy
پاسخ
تشکر کنندگان: kian88 ، sib 24 ، taghi1311 ، shadoow ، HPATIMAR ، navidshii ، kamela ، yalda91 ، hamed_na ، romance33 ، pari pariaaa
(2014-01-20 ساعت 01:15)kamela نوشته:  همسر من 10 ماهه اپدیت نشده Sad

نگران نباش کامیلا جان. بالاخره میشه. میگم الان که افتادن رو دور تند چرا ایمیل نمیزنی پرونده رو بهشون یادآوری کنی. من که همسرم رو مجبور کردم به هوای فرستادن مدارکی که کم داشته و گفته بودن کلیر شدی با خودت بیار، بهشون ایمیل بده. البته میدونم که چون از بالای جدول شروع کردن هنوز نوبت ما نشده، ولی ضرر که نداره! Tongue
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، kamela ، yalda91 ، romance33 ، pari pariaaa

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان