کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
سلام صبح همگی بخیر
من دیروز آپدیت شدم.
مشخصات: F2A / مصاحبه: 2013 Jun24 - ابوظبی کلیرنس:5jun.2014
پاسخ
هواپیمایی قطر ایمیل زده که تا 3 روز دیگه تخفیف 30درصدی داره... اگه بشه که بلیط رو توی همین تخفیفا بگیریم Wink

دوستان تاره وارد اگه تمایل داشتن توی جدول منتظران ثبت نام کنن. لینک در امضام هست.
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: baba manam sanaz ، HPATIMAR ، minoo meh ، amjad ، azi_sa ، shadoow ، yalda91 ، kamela ، hamed_na ، behnam7 ، houmanmir ، romance33 ، denag ، pari pariaaa ، sib 24
(2014-01-19 ساعت 16:24)houmanmir نوشته:  سلام دوستان، یه سوال فنی ، کسی میدونه امروز سفارت تو ابوظبی بازه یا تعطیله!!؟؟؟
دوست خوبم تعطیلی های سفارت ابوظبی برای سال 2014 رو توی این لینک میزارم
اینجا کلیک کنید
پاسخ
تشکر کنندگان: minoo meh ، teriole ، amjad ، shadoow ، hamed_na ، artam2 ، houmanmir ، romance33 ، denag
حد اقل ۱۰ نفر اپ دیت شدن تو مهاجر سرا البته اگر لاتاری ها را جدا بگیریم فکر کنم تمام کیس هایی که توی ماه ژوین interview داشتن اپدیت شدن یعنی اپ دیت بعدی انکارا چند تا رو میزنه ؟
پاسخ
تشکر کنندگان: navidshii ، taghi1311 ، shadoow ، houmanmir ، romance33 ، denag ، pari pariaaa
من دو روز نبودم اومدم دیدم کلی از بچه ها آپدیت شدند.چقدر خوبهSmile
اصلا کلی روحیه گرفتم.تا گفتم دوره همیم داره خوش میگذره تصمیم گرفتن جمعمون رو بپاشونندBig Grin
امیدوارم این هفته،هفته ای رویایی واسه همه باشه و اینبار ما ها رکورد بزنیم
پاسخ
تشکر کنندگان: minoo meh ، teriole ، GalaxyM1 ، HPATIMAR ، shadaneshad ، amjad ، fa79iran ، taghi1311 ، itex ، shadoow ، yalda91 ، hamed_na ، behnam7 ، shandiz ، houmanmir ، romance33 ، sib 24 ، denag ، Rambod ، pari pariaaa
انكارا كارش اپديت كردنه كلير شدن با خداست چيزي به اتمام ذخاير پوليم نمونده دارم كلا متلاشي ميشم
ديگه بايد مسافر كشي و استاد كنم
اگه به همين منوال پيش بره بايد دست فروشيم بكنم
كاره ديگه اينجوري نگام نكن همچين حرف ميزنه انگار پاش برسه اونجا ميخواد جا اوباما بشينه داداشه گلم يا گارسوني يا كارواش
البته ١ درصد هستن بهشون ميگن از ما بهترون اونا خطر ناكن پولدارن مثله ما فقير كليريا نيستن كه اونا واسشون شدن يا نشدن ( كلير) فرقي نداره اب پرتغال بدستان روزنامه خونو ميگم حرفام جنبه مزاح داره سريع واسه خودتون نتيجه گيري نكنين
ايشااله هممون دسته جمعي بريم باااا Cr1 هستم يك مسافر
پاسخ
تشکر کنندگان: amjad ، shadoow ، kamela ، shandiz ، romance33 ، pari pariaaa
(2014-01-20 ساعت 14:05)پيام نوشته:  انكارا كارش اپديت كردنه كلير شدن با خداست چيزي به اتمام ذخاير پوليم نمونده دارم كلا متلاشي ميشم
[عکس: 63izs7n.gif]
شرمنده ، خدمتت عارضم که اگه گردشی کار کنی فقط اوتولو دووندی خط هم که دیگه اصلا صحبتشو نکن ، اول یه خط وایسی تیکه بزرگت گوشت !!
عارضم که دست فروشی هم پاتوق میخواد اگه 137 شهرداری غارتت نکنه ، دستفروشای دیگه این کارو میکنن چون پاتوقا سرقلفی داره غریبه راه نمیدن ، تازه چی برفوشی تا چینی نباشه که همین رومنس خانم ، مینو مه خانم ، مامان کاملیا و بقیه خانوما ازت بخرن Big Grin
اگر ایده بهتر تر دیگه ای داری در خدمتم با هم میریم
مهاجر خانوادگی (F3) ساکن لانگ ایلند نیویورک و به زودی دالاس ، تقاضای اولیه سپتامبر 2002 - صدور ویزا نوامبر 2014
پاسخ
تشکر کنندگان: پيام ، shadoow ، kamela ، SabreAyob ، shandiz ، romance33 ، pari pariaaa
(2014-01-20 ساعت 14:20)amjad نوشته:  
(2014-01-20 ساعت 14:05)پيام نوشته:  انكارا كارش اپديت كردنه كلير شدن با خداست چيزي به اتمام ذخاير پوليم نمونده دارم كلا متلاشي ميشم
شرمنده ، خدمتت عارضم که اگه گردشی کار کنی فقط اوتولو دووندی خط هم که دیگه اصلا صحبتشو نکن اول یه خط وایسی تیکه بزرگت گوشت !!
عارضم که دست فروشی هم پاتوق میخواد اگه 137 شهرداری غارتت نکنه ، دستفروشای دیگه این کارو میکنن چون پاتوقا سرقلفی داره غریبه راه نمیدنBig Grin
اگر ایده دیگه ای داری در خدمتم با هم میریم

پس بيا فرار كنيم بريم امريكا
پاسخ
تشکر کنندگان: amjad ، shadoow ، shandiz ، romance33 ، pari pariaaa
MAN UP DATE SHODAM......KHODA YANI NOBATE MA SHODE????
CR1
Interview : Yerevan
Aug 2013
Clear : 6 June 2014
After 288 days
Arrived to USA : 4 July 2014

پاسخ
دوستان همسر من هم چهارشنبه پيش يه ايميل زد به سفارت و در مورد وضعيت كليرنسش پرسيده بود، اون روز جوابي ندادند، توي سايت سيس رو چك كردم ديروز ديدم به تاريخ ١٨ اين ماه اپديت شده كيس ما ولي فكر كنم به خاطر ايميل بوده، جالبه كه امروز يعني ٢٠ اين ماه، بهد از دو روز آ پديت شدن جواب ايميل همسرم رو سفارت داده كه بايد صبر كنيد و بعضي كيسها طول مي كشند و همون حرفاي هميشگي،... شما هم فكر مي كنين اين آپديت بخاطر ايميل بوده؟ در مورد كيس ٧٨ روزه اي كه كلير شدن و ايتكس عزيز نوشتين بچه شون تو امريكا بدنيا اومده بوده و اصلا بچشونو نديده بودن و شرايط كيسشون خاص بوده، بنظر شما چه جوري بايد اين شرايط خاص رو بهشون فهموند؟ اونا اصلا ايميلاي ما رو نمي خونن و من خودم يه ماه پيش براشون ايميل زدم كه من بچه كوچك دارم كه نميتونه از پدرش دور باشه، هيچ جوابي به ايميلم ندادن، هيچ جوابي! واقعا از دستشون عصباني هستم!!!!
پاسخ
تشکر کنندگان: kamela ، amjad ، denag ، pari pariaaa ، shadoow
(2014-01-20 ساعت 13:21)navidshii نوشته:  
(2014-01-19 ساعت 16:24)houmanmir نوشته:  سلام دوستان، یه سوال فنی ، کسی میدونه امروز سفارت تو ابوظبی بازه یا تعطیله!!؟؟؟
دوست خوبم تعطیلی های سفارت ابوظبی برای سال 2014 رو توی این لینک میزارم
اینجا کلیک کنید

خیلی ممنونم نوید جان ، ولی انگاری این تقویم اشتباست! تولد حضرت محمد که دیروز بوده ینی 19 ژانویه! امروزم تولد مارتین لوتره! بنده خدا ها اشتباهی نوشتن!! Sad
رالی، کارولینای شمالی
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، navidshii ، pari pariaaa ، shadoow
(2014-01-20 ساعت 16:34)naka_sach نوشته:  دوستان همسر من هم چهارشنبه پيش يه ايميل زد به سفارت و در مورد وضعيت كليرنسش پرسيده بود، اون روز جوابي ندادند، توي سايت سيس رو چك كردم ديروز ديدم به تاريخ ١٨ اين ماه اپديت شده كيس ما ولي فكر كنم به خاطر ايميل بوده، جالبه كه امروز يعني ٢٠ اين ماه، بهد از دو روز آ پديت شدن جواب ايميل همسرم رو سفارت داده كه بايد صبر كنيد و بعضي كيسها طول مي كشند و همون حرفاي هميشگي،... شما هم فكر مي كنين اين آپديت بخاطر ايميل بوده؟ در مورد كيس ٧٨ روزه اي كه كلير شدن و ايتكس عزيز نوشتين بچه شون تو امريكا بدنيا اومده بوده و اصلا بچشونو نديده بودن و شرايط كيسشون خاص بوده، بنظر شما چه جوري بايد اين شرايط خاص رو بهشون فهموند؟ اونا اصلا ايميلاي ما رو نمي خونن و من خودم يه ماه پيش براشون ايميل زدم كه من بچه كوچك دارم كه نميتونه از پدرش دور باشه، هيچ جوابي به ايميلم ندادن، هيچ جوابي! واقعا از دستشون عصباني هستم!!!!

نمیدونم دقیقاً دلیل زودکلیر شدن کیس محمد این بوده، گفتم "شاید". شما اگر شرایط خاصی دارین توی ایمیل براشون بنویسین. البته انتظار نداشته باشین که دور بودن و دلتنگی دلیل خاص محسوب بشه.
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: amjad ، romance33 ، navidshii ، الی1 ، denag ، azi_sa ، hamidiri ، taghi1311 ، hamed_na ، pari pariaaa ، shadoow
denag جان و سانازی جان ممنونم که دلداریم میدین..لطف دارین همتون..امیدوارم خیلی زود همه خبرای خوب بدیم
پاسخ
امیدوارم فردا همه کسایی که تو این هفته اپ دیت شدن خبر خوشی رو به بقیه بدن
پاسخ
دوستان عزیز 2 سوال داشتم از اونجا که آنقدر به این تاپیک عادت کردم که گفتم بازم اینجا بپرسم اگر کسی از دوستان راهنمایی کنه ممنون میشم :

1- کسی میدونه پس از گرفتن پاسپورت ها و پاکت زرد، آیا برای هر نفر در کیس یک پاکت زرد جدا داده میشه یا کلا فقط یک پاکت زرد برای کل خانواده است ؟

2- آیا در کیسهای خانوادگی لازم هست که تمام اعضاء باهم وارد آمریکا بشن یا میشه نفر اصلی اول بره و چند ماه بعدش بقیه اعضاء کیس برن ؟
نوع ویزا: F4
اولین اقدام: 2001
محل مصاحبه: آنکارا بود که خودشان به ایروان تغییر دادند
تاریخ تکمیل مدارک : 2010
تاریخ مصاحبه: 2013 May 30
تاریخ کلیرینس : Jan 16 2014
تاریخ گرفتن ویزا: Feb 04 2014
پاسخ
تشکر کنندگان: amjad ، shadoow

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان