کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
سلام دوستان
من روز شنبه 18 ژانويه به سفارت ايميل زدم شب در سايت ceac آپديت شدم با خودم گفتم كه اين ممكنه به خاطر ايميل باشه ولي الان كه مجدد چك كردم دوباره به تاريخ 21 ژانويه آپديت شدم به نظرتون ممكنه اين برام خبر خوبي باشه؟
كتگوري F4
درخواست اوليه:May 2001
تاريخ تكميل مدارك :Sep 2009
تاريخ مصاحبه:Aug 2013 ابوظبي
وضعيت فعلي:کلیر 4 Jun
پاسخ
تشکر کنندگان: houmanmir ، teriole ، hamed_na ، amjad ، shadoow
دوستان سایت ارمنستان آپدیت شد سریع بیایین بگین کی کلیر شده که هوووراااای خونمون خیلی اومده پایین Big Grin
نوع ویزا: F4
اولین اقدام: 2001
محل مصاحبه: آنکارا بود که خودشان به ایروان تغییر دادند
تاریخ تکمیل مدارک : 2010
تاریخ مصاحبه: 2013 May 30
تاریخ کلیرینس : Jan 16 2014
تاریخ گرفتن ویزا: Feb 04 2014
پاسخ
تشکر کنندگان: houmanmir ، navidshii ، dingoo ، pari pariaaa ، shadoow ، romance33
(2014-01-21 ساعت 13:10)taghi1311 نوشته:  سلام دوستان
من روز شنبه 18 ژانويه به سفارت ايميل زدم شب در سايت ceac آپديت شدم با خودم گفتم كه اين ممكنه به خاطر ايميل باشه ولي الان كه مجدد چك كردم دوباره به تاريخ 21 ژانويه آپديت شدم به نظرتون ممكنه اين برام خبر خوبي باشه؟

حتما حتما خبر خوشی براتون تو راهه دوست عزیز Smile برا ما هم دعا کنید Smile
رالی، کارولینای شمالی
پاسخ
تشکر کنندگان: navidshii ، pari pariaaa ، shadoow ، taghi1311 ، romance33
ايروان اپديت شده، از دوستان كيا كليير شدن؟ پيشاپيش تبريك
پاسخ
تشکر کنندگان: houmanmir ، navidshii ، pari pariaaa ، shadoow ، taghi1311
هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
کلیر شدم
واقعا نمیدونم چی بگم
حس عجیبی دارم
پاسخ
(2014-01-21 ساعت 14:03)navidshii نوشته:  هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
کلیر شدم
واقعا نمیدونم چی بگم
حس عجیبی دارم

نوید جان تبرییک خییییلییی زیااااد Smile مبارکت بشه دوست عزیز Smile
رالی، کارولینای شمالی
پاسخ
تشکر کنندگان: k1_cid ، navidshii ، pari pariaaa ، minoo meh ، shadoow ، taghi1311 ، romance33
(2014-01-21 ساعت 12:40)teriole نوشته:  دوستان عزیز 2 سوال داشتم از اونجا که آنقدر به این تاپیک عادت کردم که گفتم بازم اینجا بپرسم اگر کسی از دوستان راهنمایی کنه ممنون میشم :

1- کسی میدونه پس از گرفتن پاسپورت ها و پاکت زرد، آیا برای هر نفر در کیس یک پاکت زرد جدا داده میشه یا کلا فقط یک پاکت زرد برای کل خانواده است ؟

2- آیا در کیسهای خانوادگی لازم هست که تمام اعضاء باهم وارد آمریکا بشن یا میشه نفر اصلی اول بره و چند ماه بعدش بقیه اعضاء کیس برن ؟
خیال کردی مام میایم اینجا جواب میدیم
برای هرنفر یک پاکت میدن - میشه نفر اصلی بره بعدا سایر اعضاء برن به شرطی که ویزاشون باطل نشه
یادم تو فرم 230 اینو میپرسیدن ، احتمالا برای همین موارد بوده
مهاجر خانوادگی (F3) ساکن لانگ ایلند نیویورک و به زودی دالاس ، تقاضای اولیه سپتامبر 2002 - صدور ویزا نوامبر 2014
پاسخ
تشکر کنندگان: minoo meh ، teriole ، shadoow ، hamed_na ، taghi1311 ، denag ، romance33
(2014-01-21 ساعت 14:14)houmanmir نوشته:  
(2014-01-21 ساعت 14:03)navidshii نوشته:  هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
کلیر شدم
واقعا نمیدونم چی بگم
حس عجیبی دارم

نوید جان تبرییک خییییلییی زیااااد Smile مبارکت بشه دوست عزیز Smile
مرسی دوست خوبم.اینو مطمئنم که تا 1 هفته دیگه حداقل 7،8 نفر دیگه هم کلیر میشن
پاسخ
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، houmanmir ، k1_cid ، nilofar72 ، minoo meh ، shadoow ، hamed_na ، taghi1311 ، yalda91 ، romance33
کلیر شدم
واقعا نمیدونم چی بگم
حس عجیبی دارم

تبریک میگم شما چه روز هایی اپ دیت شد کیستون؟
پاسخ
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، nilofar72 ، navidshii ، shadoow ، taghi1311 ، azri
نوید جان تبرییییییییییییییییییییک
میدونم چه حسی داری
چه روزایی و چند بار آپدیت شدی؟
CR1
تاریخ مصاحبه : JUN 20thCool

پاسخ
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، navidshii ، shadoow ، taghi1311 ، houmanmir ، romance33
کلیر شدم
واقعا نمیدونم چی بگم
حس عجیبی دارم

نوید جان
تبریک می گم. امیدوارم در بقیه مراحل زندگی موفق باشی. به امید خبر کلیر شدن بقیه بچه ها در همین هفته.
کیس :IR1 -ارسال مدارک: 14 نوامبر 2012 -اپروو : 7 مارچ 2013- تکمیل مدارک بعد از یک سال و 5 ماه و انتقال سفارت از آنکارا به ایروان- دریافت ویزا: ۱۰ آپریل ۲۰۱۴-ورود به آمریکا: اول آگوست ۲۰۱۴-دریافت گرین کارت: ۶ سپتامبر ۲۰۱۴
پاسخ
تشکر کنندگان: navidshii ، shadoow ، taghi1311 ، HPATIMAR ، romance33
کلیر شدم
واقعا نمیدونم چی بگم
حس عجیبی دارم
;
تبريك مي گم دوست عزيز خيلي خوشحالم كه هكه يكي يكي دارن كلير مي شن Smile
CASE TYPE: F2A
INTERVIEW DATE: 7 APRIL
CLEARANCE DATE: 15-01-2014
پاسخ
تشکر کنندگان: navidshii ، teriole ، shadoow ، taghi1311
کلیر شدم
واقعا نمیدونم چی بگم
حس عجیبی دارم

هورااااااااااااااااااااااااااا
تبرییییییییییییییییییک نوید
خیلی خوشحال شدم زودی برو امضاتو عوض کن Smile
من که هنوز خبری نیست
نمیدونم چرا ؟اما امیدوارم هفته دیگه خبری بشه
Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: kamalir36 ، navidshii ، amjad ، teriole ، shadoow ، taghi1311 ، HPATIMAR ، yalda91 ، denag
از تمام دوستای خوبم ممنونم.واقعا بخاطر وجود شماها بوده که تحمل این سختی خیلی خیلی راحتر شد.
جهت اطلاع شما عزیزان من در روزهای 15 و 16 ژانویه آپدیت شدم
من احتمالا همون 16 ژانویه کلیر شده بودم ولی ایمیلی واسم نیومد تا امروز که سایت ارمنستان آپدیت شد و شمارمو دیدم.پس متوجه باشید که حتما نباید واستون ایمیل بیاد.من و دوست عزیزم teriole آپدیت هامون مثل هم بود ولی واسه ایشون ایمیل اومد ولی واسه من نیومد که احتمال میدم چون مشکل مدارک نداشتم ایمیلی بهم ندادند(من مدارکی که کم داشتمو ماه پیش با پست واسشون فرستادم و از مدت مدیکالم هم بیشتر از 6 ماه مونده)
پاسخ
تشکر کنندگان: kamalir36 ، amjad ، teriole ، hamed_na ، Rambod ، itex ، shadoow ، nilofar72 ، taghi1311 ، houmanmir ، baba manam sanaz ، yalda91 ، behnam7 ، denag ، pari pariaaa ، azri ، romance33
کلیر شدم
واقعا نمیدونم چی بگم
حس عجیبی دارم

نوید عزیز دوست خوبم کلی مبارکت باشه Wink
نوع ویزا: F4
اولین اقدام: 2001
محل مصاحبه: آنکارا بود که خودشان به ایروان تغییر دادند
تاریخ تکمیل مدارک : 2010
تاریخ مصاحبه: 2013 May 30
تاریخ کلیرینس : Jan 16 2014
تاریخ گرفتن ویزا: Feb 04 2014
پاسخ