کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
(2011-07-19 ساعت 18:03)viking نوشته:  سپردن پاسپورت به دیگران با هر هدفی و با هر انگیزه ای در هر کشوری غیر قانونی و خطرناک است .
حالت اول : ...

سلام
مرسي از راهنمائيتون ولي متاسفانه من خيلي دير اين مطلب رو خوندم. 2 هفته پيش پاسپورتم رو دادم به آژانس ... ما و مدير عامل آن خانم ... پس از گرفتن پول به من اطمينان داد كه پاسپورت من رو خواهر ايشان كه مقيم دبي هستند روز شنبه با خودشون به ابوظبي ميبرند.روز شنبه تماس گرفتم و گفتند كه نگران نباشيد پاسپورت شما فردا يكشنبه تحويل سفارت ميشه و من و نامزدم هم بليط براي صبح 5شنبه خريديم يعني 4 جولاي. بعد از 10 روز يعني روز شنبه 30 جولاي اين خانم زنگ زد و گفت كه نتونستم پاسپورت شما رو بفرستم...خلاصه بعد از كلي بحث و شكايت بالاخره پول و پاسپورت رو گرفتم و حالا خودم دارم ميرم ابوظبي. جالب اينكه وقتي از اين خانم پرسيدم تو كه نفرستادي و به من دروغ گفتي چرا روز 1شنبه به بعد زنگ نزدي تا خودم ويزا بگيرم و برم...جواب اين بود كه سرمون شلوغ بود يادم رفت و بعدا من فهميدم خواهر ايشان اصلا به تهران نيومده و 5 تا پاس دادن به يه آقايي كه ببره اون اقا هم كلاهبردار از آب درآمده و گفته بايد بيست ميليون تومان بدين تا پاس هارو بدم.....خلاصه اين بود ماجراي من. حالا شنبه ميرم ابوظبي.
متشكرم از لطف شما دوستان عزيز

دوست عزيز، لطفا از آوردن نام شركتها و آ‍‍ژانس‌ها و افراد خود داري كنيد.
Frozen Mind

پاسخ
تشکر کنندگان: im-i ، Linspire ، Hornet ، California ، zohreh36 ، sicegirl ، AmericanHamid ، samadi2050 ، tamanna ، hi_2011 ، vahidvm60
(2011-08-03 ساعت 10:22)نوشا نوشته:  سلام
مرسي از راهنمائيتون ولي متاسفانه من خيلي دير اين مطلب رو خوندم. 2 هفته پيش پاسپورتم رو دادم به آژانس ... و مدير عامل آن خانم ... پس از گرفتن پول به من اطمينان داد كه پاسپورت من رو خواهر ايشان كه مقيم دبي هستند روز شنبه با خودشون به ابوظبي ميبرند....

وای نوشای عزیز...باز هم به خیر گذشت و تونستین پاسپورتتونو بگیرید.ممنون که این پست رو فرستادین و برای ما تجربه شد.چون من هم قصد همچین کاریو داشتم!!! موفق باشید.
پاسخ
تشکر کنندگان: REZA1390 ، behrooz_gh
دوستان طی تماسی که با خانم ... داشتم ایشون گفتن سفارت دبی جا به جایی داشته و تا 10 اگوست مصاحبه نخواهد داشت و ربطی به سفارت ابوظبی نداره و سفارت ابوظبی به روال کاری خودش مانند سابق ادامه میده و تا عید فطر تعطیلی نداره...ایشون با اطمینان زیادی عقیده داشتن طی 2 هفته آینده سرعت کلیرشدن ها چند برابر میشه و نهایتا تا آخر ماه رمضان همگی کلیر میشن!!!! پس امیدوار باشید که به قول دوستان سحر نزدیک است....
پاسخ
تشکر کنندگان:
اگر از من بپرسن از کدوم کلمه ها متنفری میگم Application in Processing اگر بگن از کی متنفرم میگم آفیسری که الکی بهم برگه آبی داد !! اگر بگن از چه ایمیلی متنفری میگم ایمیلی که الان یک نسخه اش به دستم رسید! Dear Ms.,
Our record shows that your case is still undergoing admin processing. Please be assured that once the processing is complete, the web site will be updated.

Thank you
پاسخ
تشکر کنندگان: alireza62 ، im-i ، vahidvm60 ، behrooz_gh
(2011-08-03 ساعت 11:42)sicegirl نوشته:  دوستان طی تماسی که با خانم ... داشتم ایشون گفتن سفارت دبی جا به جایی داشته و تا 10 اگوست مصاحبه نخواهد داشت و ربطی به سفارت ابوظبی نداره و سفارت ابوظبی به روال کاری خودش مانند سابق ادامه میده و تا عید فطر تعطیلی نداره...ایشون با اطمینان زیادی عقیده داشتن طی 2 هفته آینده سرعت کلیرشدن ها چند برابر میشه و نهایتا تا آخر ماه رمضان همگی کلیر میشن!!!! پس امیدوار باشید که به قول دوستان سحر نزدیک است....

دوست عزیز
این فقط شامل سفارت ابوظبی هست یا شامل انکارا هم می شه/؟امیدوارم شامل هر دو سفارت بشه
نوع ویزا: k1
دریافتreceipt number:دسامبر2012
سرویس سنتر:کالیفرنیا
دریافت نامه نقص مدارک:اگست 2013
اپروو:سپتامبر2013
دریافت نامه حاوی کیس نامبر: دوم نوامبر
سفارت:ابوظبي. مصاحبه:فوريه٢٠١٤
پاسخ
تشکر کنندگان: behrooz_gh
(2011-08-03 ساعت 11:42)sicegirl نوشته:  دوستان طی تماسی که با خانم ... داشتم ایشون گفتن سفارت دبی جا به جایی داشته و تا 10 اگوست مصاحبه نخواهد داشت و ربطی به سفارت ابوظبی نداره و سفارت ابوظبی به روال کاری خودش مانند سابق ادامه میده و تا عید فطر تعطیلی نداره...

دوست عزیز با تشکر از ارائه اطلاعات و روحیه دادن به دوستان منتظر من فکر می کنم اگه بجای استناد به صحبتهای افرادی که هیچ سمتی در سفارت ندارند به اطلاعات صحیح منجمله موضوع تعطیلی کنسولگری دبی که در سایت سفارت درج شده استناد کنیم و مدرک و شاهد سرعت گرفتن جریان کلیرینس در آگست و سپتامبر را به کلیرینس برندگان2010 در مهاجر سرا استناد کنیم بهتر است لطفا" از آوردن نام اشخاص و شرکتها در سایت خودداری کنیم چون ممکن است برای بعضی از مهاجران عضو این سایت نسبت به این افراد اطمینان کاذب به وجود آورد و برای آنان ایجاد مشکل نماید.
برای نمونه ارسال شماره 420 با آدرس http://mohajersara.com/showthread.php?ti...#pid124003

از شما دوست گرامي به خاطر تذكر به جايتان بسيار متشكرم. ارسال مذكور با ارسالهاي مرتبط اصلاح شدند. از دوستان محترم خواهش مي كنم مقررات مهاجرسرا را رعايت كنند.
Frozen Mind

سفارت ابوظبی
تاریخ مصاحبه اواسط 2010JUN
نوع ویزا سرمایه گذاری
پاسخ
تشکر کنندگان: frozen mind ، behrooz_gh
سلام من ديروز از دبی برگشتم مصاحبه انجام دادم ولی متاسفانه به من کاغذ آبی دادند و زير شماره کيسم خط کشيدن و زير يک مدرکی که خواستن نامزدم براشون ايميل کنه حالا هم از ناراحتی و استرس دارم ميميرم کسانی که اين مرحله رو گذروندن ميشه راهنمایی کنن که الان چی میشه بازم نامزدمو چک میکنن يا فقط اون مدرکو بفرستیم حله
پاسخ
تشکر کنندگان: im-i ، frozen mind ، alireza62 ، hi_2011 ، REZA1390 ، behrooz_gh
سلام.اونا میخوان شمارو چک کنن و کاری به نامزدتون ندارن.
همیشه دلتنگ پدر ومادر.....
پاسخ
تشکر کنندگان: im-i ، behrooz_gh
دوستان تو آپدیت دیروز آنکارا کسی کلیر نشده؟

پاسخ
(2011-08-04 ساعت 21:25)stealth نوشته:  دوستان تو آپدیت دیروز آنکارا کسی کلیر نشده؟

نه من که 70 روز هم گذشت ولی باز هم اسمم نبود. بچه ها کسی از این جریان اعتراض در فیس بوک به طوطانی شدن کلیر بچه ها اطلاعی داره.چه کار باید انجام بدیم ایا تاثیری داره؟
پاسخ
(2011-08-04 ساعت 14:56)گلناز زرين بخش نوشته:  سلام من ديروز از دبی برگشتم مصاحبه انجام دادم ولی متاسفانه به من کاغذ آبی دادند و زير شماره کيسم خط کشيدن و زير يک مدرکی که خواستن نامزدم براشون ايميل کنه حالا هم از ناراحتی و استرس دارم ميميرم کسانی که اين مرحله رو گذروندن ميشه راهنمایی کنن که الان چی میشه بازم نامزدمو چک میکنن يا فقط اون مدرکو بفرستیم حله

دوست عزیز جای هیچ نگرانی نیست به 99% از کسایی که برای مصاحبه میرن برگه آبی داده میشه!!کسری مدارک یکی از دلایلشه شما مدارک خواسته شده رو میل کنید و منتظر کلیرتون باشید!همه ما این مرحله رو داشتیم پس نگران نباشید.
پاسخ
تشکر کنندگان: alireza62 ، im-i ، behrooz_gh
(2011-07-26 ساعت 02:44)jnik نوشته:  سلام به همه دوستانی که منتظرند تا کلیر بشن الان که این مطلب رو مینویسم من در یک بعدازظهر گرم در امریکا هستم و میخوام چند نکته مهم رو بگم: 1- 99% پرونده ها شامل کلیرنس میشوند و این هیچ ارتباطی به نوع جنسیت یا خدمت سربازی و کار دولتی و ... نداره.
2-99% همین پرونده ها هم زیر 3ماه کلیر میشن و به سلامتی مشرف میشن امریکا اینو بدونید که از همان زمانی که نامه uscis رو دریافت میکنید که میگه پروندتون رو فرستادن سفارت شما خودتونو امریکایی بدونید
3 - اینکه انتظار سخته برای همه ماها شرایط کمابیش یکسان بوده هست خواهد بود.
اما دوستانی که مثل من خانوادشون ایرانه اینو بدونن که کلیرینس موحبتیه که باعث میشه ما زمان بیشتری رو با عزیزانمون بگذرونیم خوبی اینجا هم نسبیه امیدوارم همه به ارزوهاشون در اینجا برسن اما حرف من اینه بالاخره این دوران میگذره و ما رو از بخشی از زندگیمون یا بهتر بگم بخشی از عمرمون جدا میکنه و ما برای این زمان چه دلتنگ میشویم پس الان از کنار خانواده و دوستان بودن لذت ببرید و به گذشت زمان اصلا" فکر نکید اینده اینجا در انتظار شماست ولی به قول سهراب شما در حوضچه اکنون شنا کنیدکه زندگی همونه.
ببخشید اگر پر حرفی کردم.
در اخر از سایت مهاجر سرا و همه دوستانی که به من کمک کردند سپاسگذارم و خوشحال میشم اگر بتوانم از تجربیاتم برای کمک به دوستان استفاده کنم.

خوشحالم که این روزا رو پشت سر گذاشتید و الان خیالتون راحته ولی من کلی سوال دارم
پاسخ
تشکر کنندگان:
من کمتر از 20 روز دیگه مصاحبه دارم اصلا جریان این برگه ابی رنگ چی هست؟ ما مثل اینکه خیلی پرتیم

پاسخ
تشکر کنندگان:
دوستان کسی میدونه چرا یکی از دوستان مهاجرسرائیمون ویزا نشده و علتش چی بوده؟من براش خیلی ناراحت شدمSad
پاسخ
تشکر کنندگان: golbano ، alireza62 ، Parniyan ، REZA1390 ، behrooz_gh
واقعا سخته و خودشون هم هنوز دلیلشو نگفتن.همه ناراحت شدن.
همیشه دلتنگ پدر ومادر.....
پاسخ
تشکر کنندگان: REZA1390 ، behrooz_gh

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان