کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
باسپاس از همه.به رسم ادب خدانگه دار.
پاسخ
تشکر کنندگان: REZA1390 ، alireza62 ، behrooz_gh
با سلام به همگی، سفارت روز چهارشنبه (3 Aug) سایت رو آپدیت کرد و نام سه برنده خوش شناس، 3 همسفر بهشتی رو خیلی زحمت کشیده و اعلام نمودن. این 3 شماره به این قراره:
ANK2008811008
ANK2010730025
ANK2010806012
برای هر 3 شون آرزوی بهترینها رو دارم.
بجنبید دیگه، ساکاتون رو بستید؟ Smile
اگر فکر می کنید که موفق می شوید یا شکست می خورید، در هر دو صورت درست فکر کرده اید. اینرا زمانی باور می کنی که آنرا امتحان کرده باشی!!!
پاسخ
تشکر کنندگان: sicegirl ، emankh101
(2011-08-05 ساعت 11:54)SARA_Sim نوشته:  من کمتر از 20 روز دیگه مصاحبه دارم اصلا جریان این برگه ابی رنگ چی هست؟ ما مثل اینکه خیلی پرتیم
ای بابا منم 20 روز دیگه مصاحبه دارم جریان این برگه ابی چیه تورو خدا؟؟؟؟

پاسخ
تشکر کنندگان:
(2011-08-07 ساعت 15:21)yasi joon نوشته:  
(2011-08-05 ساعت 11:54)SARA_Sim نوشته:  من کمتر از 20 روز دیگه مصاحبه دارم اصلا جریان این برگه ابی رنگ چی هست؟ ما مثل اینکه خیلی پرتیم
ای بابا منم 20 روز دیگه مصاحبه دارم جریان این برگه ابی چیه تورو خدا؟؟؟؟
اگر هنگام مصاحبه آفیسر تشخیص بده که پرونده تون نقص مدرک داره یا باید FBI Check بشین، توی یک برگه آبی که در واقع یک فرم چاپی هستش، مورد پرونده رو علامت می زنه و برگه رو به شما میده.
[en] PD: Jan. 6, 2001
Visa: July 2012
F4
[/en]
پاسخ
تشکر کنندگان: hi_2011 ، emankh101 ، vahidvm60 ، behrooz_gh
دوستان عزیز ضمن عرض سلام خواستم یادآوری وتقاضا کنم تا زمان باقیست تقاضای کاهش مدت زمان انجام پروسه اداری (کلیرینس) را مستقیما" ازآقای باراک اوباما بخواهیم. چون من فکر می کنم بهترین راه حصول نتیجه است.اگه همگی قرار بگذاریم ودر یک روز کامنتهای خود را در سایت کاخ سفید قرار دهیم یک حرکت معجزه آفرین خواهد شد.http://mohajersara.com/showthread.php?tid=4425

--------------------------------------------------------------------------------

سفارت ابوظبی
تاریخ مصاحبه اواسط 2010JUN
نوع ویزا سرمایه گذاری
پاسخ
تشکر کنندگان: Linspire ، vahidvm60 ، emankh101 ، behrooz_gh ، frozen mind
سلام دقیقا 26 ماه می 2010 در آنکارا همراه با خانواده ام مصاحبه داشتم و بعد از دادن برگ آبی رنگ از آن زمان تا حالا منتظر جواب کلیرنس هستم(14 ماه ونیم).به نظر شما مشکل میتونه از چی باشه؟ با کمال تشکر
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام دوستان
من به تازگي از آنكارا برگشتم...بعد از كلي انتظار بالاخره ويزاي آمريكا توي پاسپورتم خورد و چشمم به جمالش روشن شد! ولي چه فايده كه تا 3 ماه ديگه باطل ميشه...
طي سفري كه به آنكارا براي دريافت ويزاي خودم و دخترم داشتم در كمال نا باوري بهم گفته شدكه كيس دخترم ربطي به اونا نداره و بهش ويزا نميدن ...گفتن از اول بايد از سفارت سوييس در ايران براي گرفتن پاسپورت آمريكايي براش اقدام مي كرديم! بماند كه چقدر جا خورديم و حالمون گرفته شد! اين در حاليه كه 2 ساله درگير گرفتن ويزابراي خودم بودم و از پارسال درگير كيس دخترم و هم من بوديم ...براش پرونده تشكيل داديم و هزينه كرديم تا موقع مصاحبه شد... وچه قدر آنكارا تاكيد داشت كه همه اعضاي خانواده بايد براي مصاحبه حضور داشته باشن و به سختي برديمش آنكارا چون يك سالش بيشتر نبود...مديكال انجام داد و طفلكي چه قدر واكسن خورد و پول توي جيب دكتر اونگان رفت...
براي سفر اخيرم گفتن لازم نيست دخترم همرام باشه و فقط پاسپورتش كافيه و تمام اين مدت صداشون در نيومد كه دخترم شرايط گرفتن ويزا رو نداره و چون پدرش سيتيزن هست فقط ميتونه درخواست پاسپورت آمريكايي بكنه.... تازه باورم ميشه كه ميگن آفيسراي سفارت آمريكا در آنكارا خيلي گيج ميزنن ...من اگه فرصت بشه حتما سفرنامه خودم از آنكارا رو تو ي سايت مي ذارم...
خلاصه ...حالا از سفارت سوييس وقت گرفتيم براي 15 شهريور كه مدارك دخترم رو بهشون تحويل بديم و اگه قبول كردن پاسپورتش از آمريكا صادر بشه 1-2 ماه بعد به دستمون مي رسه.... و اگه بيشتر طول بكشه ويزاي من باطل ميشه ...نمي دونم مطرح كردن اين سوال توي اين تاپيك درست هست يا نه وگرنه در كدوم تاپيك مي تونم مطرحش كنم؟
سوالم اينه: شرايط تمديد ويزا مهاجرتي به چه صورت هست؟ اگه ويزام باطل بشه دوباره از اول بايد شروع كنم و همون دردسرا و طولاني شدن را داره؟ شما پيشنهاد ميكنين چي كار كنم؟؟؟ متاسفانه ويزام مالتي پل نيست وگرنه يه سر چند روزه ميرفتم و برگشتم....
ميترسم برم و ديگه نتونم بيام....
از طرف ديگه سفارت سوييس شرايط عجيبي برامون گذاشته....كلي مدرك خواستن و همين طور حضور همسرم هم واجبه ....اگه نتونست بياد ميتونه فرم رضايت نامه رو پر كنه و بفرسته ولي عجيب اينه كه چه همسرم براي مصاحبه حضور داشته باشه و چه نداشته باشه بايد پاسپورت ايراني و آمريكايي همسرم به همراه بقيه مدارك به سفارت سوييس تحويل داده بشه! چه طور ميشه كه كسي خودش اينجا نباشه ولي پاسپورتش دست كس ديگه باشه ...فكر ميكردم اين كار غير قانوني باشه....يعني ممكنه كه سفارت يه كار غير قانوني از آدم بخواد؟!
ببخشيد اگه تاپيكم به موضوع اين مبحث نميخوره...
اگه كسي از دوستان اطلاعاتي دارن و يا تجربه مشابه ممنون ميشم منو در جريان بذارن....
پاسخ
تشکر کنندگان: im-i ، emankh101 ، Linspire ، frozen mind ، behrooz_gh
11 هفته یعنی 77 روز گذشت!!!هنوز باورم نمیشه برگه آبی گرفتم و نزدیک 80 روز منتظرم !!!چطوری تحمل کردم اصلا نمیدونم!!!؟؟؟

پاسخ
تشکر کنندگان: Linspire ، frozen mind ، alireza62
(2011-08-10 ساعت 13:00)sicegirl نوشته:  11 هفته یعنی 77 روز گذشت!!!هنوز باورم نمیشه برگه آبی گرفتم و نزدیک 80 روز منتظرم !!!چطوری تحمل کردم اصلا نمیدونم!!!؟؟؟

موقعی که بهتون برگه ابی را داد آفیسر نگفت چند روز ممکن طول بکشه ؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام بهمگی، دیروز دوباره سایت آپدیت شد. این لیست آپدیت های 8 آگوست هست.
2011AS14522
2011AS21083
2011AS22040
2011AS22957
2011AS29269
2011AS29551
2011AS30865
2011AS33577
2011AS33591
ANK2006715006
پس از پایان آگوست قصد دارم همینجا کلیه اطلاعات کلیرنس رو بصورت نمودار بزارم تا بتونیم روند صدور کلیرنس رو بصورت حرفه ای آنالیز کنیم.
اگر فکر می کنید که موفق می شوید یا شکست می خورید، در هر دو صورت درست فکر کرده اید. اینرا زمانی باور می کنی که آنرا امتحان کرده باشی!!!
پاسخ
تشکر کنندگان: REZA1390 ، im-i ، Linspire ، stealth
(2011-08-10 ساعت 14:03)behrooz_gh نوشته:  سلام بهمگی، دیروز دوباره سایت آپدیت شد. این لیست آپدیت های 8 آگوست هست...
دوست عزيز سلام
خيلي كار قشنگي مي كني .
من با اينكه منتظر كليرانس لاتاري هستم ، اما هميشه براي ديدن اپ ديت انكارا پستهاي شما رو مي بينم .
اميدوارم هر چه زودتر همگي از اين برزخ رها بشيم.
التماس دعا

پاسخ
تشکر کنندگان: behrooz_gh ، Parniyan ، im-i ، Linspire
(2011-08-10 ساعت 14:10)REZA1390 نوشته:  دوست عزيز سلام
خيلي كار قشنگي مي كني ...
شما عزیزی، قابلی نداره
در ضمن من هم امیدوارم این تبعیض ها تموم بشه و همه هموطنهای خوبم بسرعت کلیرنس بشن، من بشخصه دیدم ایرانیهایی که اومده بودن مصاحبه همگی انسانهای شریف و با فرهنگی بودند، و با وجود اینکه بر خلاف عربها، تا بحال دیده نشده یک ایرانی تروریست باشه، من مطمئن هستم تمام این پروسه به مسائل دیگه که بخاطر قوانین این انجمن نمیشه اینجا مطرحش کرد مربوط میشه.
پاسخ
تشکر کنندگان: im-i ، alireza62 ، REZA1390 ، hi_2011 ، golbano
(2011-08-10 ساعت 13:30)LINDA1376 نوشته:  [quote='sicegirl' pid='125636' dateline='1312965059']
11 هفته یعنی 77 روز گذشت!!!هنوز باورم نمیشه برگه آبی گرفتم و نزدیک 80 روز منتظرم !!!چطوری تحمل کردم اصلا نمیدونم!!!؟؟؟

موقعی که بهتون برگه ابی را داد آفیسر نگفت چند روز ممکن طول بکشه ؟
[ /quote]

راستش من اون موقع اصلا جریان این برگه هارو نمی دونستم و آفیسر بهم گفت 2هفته دیگه سایتو چک کن!!!منم در کمال ناباوری برگه رو گرفتمو اومدم....
پاسخ
تشکر کنندگان: alireza62 ، im-i ، LINDA1376
به من هم برگه ابی دادن و گفت 2-3 ماهه دیگه سایت را چک کن .
بچه ها سایت کلیرنس ها اپ دیدت شد .شماره من هست . هورا هورا هورا . یکی به من بگه خواب نیستم
Smile . افیسر گفت 2-3 ماه . الان فقط 8 روزه.
پاسخ
تشکر کنندگان: frozen mind ، im-i ، alireza62 ، REZA1390 ، piboo
(2011-08-11 ساعت 18:29)LINDA1376 نوشته:  بچه ها سایت کلیرنس ها اپ دیدت شد .شماره من هست . هورا هورا هورا . یکی به من بگه خواب نیستم
Smile

مبباااااااااااارررررررررررررررررررکککککککککککککککککک.من مطمئنم که بیداری.

پاسخ
تشکر کنندگان: frozen mind ، LINDA1376 ، alireza62 ، REZA1390 ، piboo

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان