کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
با عرض سلام اینجانب (از طریق F4)همراه با خانواده(مجموعأ4نفر)در 26 می 2010 در سفارت آمریکا در آنکارا مصاحبه داشتم که بعد از مصاحبه برگه آبی رنگ معروف را برای کلیرنس (مراحل اداری)به ما دادند.اکنون بعد از حدود 15 ماه هنوز شماره ما در سایت معرف حضور ،اعلام نشده وبه نظر نمی رسد که به این زودیها هم اعلام شود. حال برای من چند سئوال مطرح شده است. امیدوارم کسی جواب سئوالهای من رابداند و در صورت امکان جواب آنها را بدهد. قبلأ کمال تشکر را دارم:
1ـآیا تا کنون کسی وضعیت اینجانب را داشته و اگر داشته چه اقداماتی برای تسریع در کارش انجام داده؟
2ـ آيا می دانید که بیشترین و بالاترین مدت زمان انتظار چقدر بوده و حداکثر زمانی که شماره مورد نظر را اعلام کرده اند چند سال بوده؟
3ـآیا مرور زمان بیشتر ،باعث باطل شدن کیس میشود؟
4ـآیا ممکن است برونده گم شده باشد و یا به نحوی از نوبت رسیدگی خارج شده باشد؟
5ـآيا مرجعی برای رسیدگی به تأخیر وجود دارد؟
6ـدر شرایطی که تمامی شرایط دو خانواده کاملأ شبیه به هم است آيا خانواده ای را به صورت رندوم برای تحقیقات خیلی خیلی بیشتر انتخاب می کنند؟
7ـفرزند ارشد بنده در هنگام مصاحبه 18 ساله بوده،اگر مدت زمان انتظار به نحوی زیاد شود که سن وی از 23 سال بیشتر شود ایا ممانعتی برای ورود ایشان ایجاد خواهد شد؟
8ـاگر به فرض شماره ما به زودی اعلام شود( مثلأ فردا)،ایا می توان زمان گرفتن ویزا را که در سایت مربوطه اعلام می شود(به دلیل مسایل روحی و مالی و غیره)را تامدت زیادی به تأخیر انداخت؟
در خاتمه مجددأ از عزیزانی که به عرایض بنده توجه نموده اند تشکر نموده و خواهشمندم در صورتی که به جوابها اطمینان دارید اعلام فرموده و از حدسیات ببرهیزید.
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2008-11-26 ساعت 15:35)parisa نوشته:  سلام به همگی من تازه اومدم چیزهای وحشتناکی خوندم که!!!! ای خدااااااااااااااااااااا یعنی چی clearance زیاد طول میکشه /؟ من خودمو حلق اویز میکنم من جولای نامزدنگم برام اقدام کرده بعدش حدوداً 3 هفته پیش approveشد حالا یک packageباید وکیلمون بفرسته سفارت ترکیه بعدش میشه بگین چی میشه؟یکی دو هفته ای وقت interviewمیدن بعد ما که بریم اونجا اگه مصاحبه قبول شیم و مدارک کامل باشه بعد میگن برگردیم ایران تا منتظر ویزا شیم ؟ چقدر طول میکشه ؟ بعد این clearance چیه ؟ بعد کلاً سفارت ترکیه چجوریه ؟منظورم اینه که کدوم هتل باشیم و بلیط چند روزه میخواد؟Sad[/color][/size][/font]
سلام
اصلأ نگران نباشید ،من 15 ماهه که منتظرم شماره ام توی سایت اعلام بشه(ولی هنوز نشده و معلوم هم نیست که کی بشه).تجربه من توی این مدت که بررسی کردم این بوده که تا حالا هیچ خانمی را ندیدم که کلیرنسش و اعلام شماره اش بیشتر از 2 ماه طول بکشه وتمام این مسائلی که در مورد طولانی شدن کلیرنس عنوان میشه در مورد آقایون صادقه. حتی خانواده های زیادی را دیدم که تمامی خانواده کلیر شدن ولی اقای خانواده کلیر نشده حتی در حالتی که متقاضی اصلی خانم بوده.در مورد خانمهایی که توسط همسر یا نامزدشون براشون اقدام شده اصلأ به کلیرنس نمی خورن و همان موقع ویزاشون صادر شده و حد اکثر 4 روز بعد به دستشون میرسه.

دوست عزیز، این پست پریسا در سال 2008 نوشته شده و الآن ما در سال 2011 هستیم. بنابراین مطمئنم که مدتها پیش نگرانی ایشون برطرف شده! اما به هر حال ممکنه افراد دیگه از پاسخ شما استفاده کنن.
Frozen Mind
پاسخ
تشکر کنندگان: behrooz_gh
باورم نميشه!بدون اينكه توي سايت پيامشون تغيير كنه امروز ايميلي گرفتم كه گفت كلير شدم!هورا هورا هورا!
پاسخ
تشکر کنندگان: sib 24 ، Linspire ، LINDA1376 ، im-i ، alireza62 ، piboo ، frozen mind ، behrooz_gh ، golbano ، User ، REZA1390
سلام
من واقعا نگرانم بعد از 80 روز هنوز کلیر نشدم تا حالا چند بار برای سفارت ایمیل زدم اما میگن مشکلی نیست باید صبر کنی و دائما سلیت رو چک کنی از وقتی که دوستمون وایکینگ بدون دلیل رد ویزا شد از استرس دارم میمیرم واقعا زندگیم مختل شده دوستانی که در این مورد تجربه دارند لطفا راهنمایی کنید
نوع ویزا: k1
دریافتreceipt number:دسامبر2012
سرویس سنتر:کالیفرنیا
دریافت نامه نقص مدارک:اگست 2013
اپروو:سپتامبر2013
دریافت نامه حاوی کیس نامبر: دوم نوامبر
سفارت:ابوظبي. مصاحبه:فوريه٢٠١٤
پاسخ
تشکر کنندگان: im-i
(2011-08-12 ساعت 12:24)piboo نوشته:  سلام . من واقعا نگرانم بعد از 80 روز هنوز کلیر نشدم تا حالا چند بار برای سفارت ایمیل زدم اما میگن مشکلی نیست باید صبر کنی و دائما سلیت رو چک کنی از وقتی که دوستمون وایکینگ بدون دلیل رد ویزا شد از استرس دارم میمیرم واقعا زندگیم مختل شده دوستانی که در این مورد تجربه دارند لطفا راهنمایی کنید

كيس Viking عزيز چه ربطي به شما داره؟! وقتي به شما برگه آبي ميدن و وارد پروسه اف بي آي چك ميشين، يعني پرونده شما كامل و مورد قبوله، فقط بايد ببينن مبادا خداي ناكرده زبونم لال شما تر.و.ري.ست باشين. اگر فكر مي كنين تا به حال كاري كه در تعريف اصطلاح مذكور مي گنجه انجام ندادين، پس نگران نباشين و مطمئن باشين كه كليرنستون حتما مياد. به قول معروف دير يا زود داره ولي سوخت و سوز نداره!
[en] PD: Jan. 6, 2001
Visa: July 2012
F4
[/en]
پاسخ
تشکر کنندگان: alireza62 ، im-i ، Blaze ، LINDA1376 ، Linspire ، hi_2011 ، golbano ، behrooz_gh ، emankh101 ، piboo
سلام
ممنون فروزین عزیز که همیشه باعث قوت قلب همه هستید و من با خوندن جوابهای شما واقعا اروم میشم.نه بخدا من اهل هیجگروهی نیستم حتی گروه سرود مدرسه هم نبودمممممممممممممممSmile
برام دعا کنید زود تکلیفم معلوم بشه
پاسخ
تشکر کنندگان: alireza62 ، Linspire ، frozen mind ، golbano ، behrooz_gh ، emankh101 ، im-i ، REZA1390
سلام به همگی دوستان، امشب داشتم بال در میووردم، بیشتر از 100 تا کیس نامبر جدید، سریع یک کامنت دادم که بابا برا چی نشستید بودوید که تموم شد. البته هر چه بیشتر اعداد رو یاداشت میکردم هی شکم بیشتر میشد. گفتم نکنه من دارم اشتباه میکنم، چند تا کیس نامبر رو چک کردم ، دیدم بع للللللللللللله یه نفوذی داریم، نامردا ترسیدن ما آمار دربیاریم، تازه داشت به دو ماه میرسید که بتونیم آمار ماهیانه بدیم، بعدش سریع کامنتمو پاک کردم که خیلی آبرو ریزی نشه. در اصل جریان از این قرار بود که تو لیست جدید سورت رو از شماره کیس ها به تاریخ اکسپایر تغییر دادن و 462 شماره رو به 420 شماره تقلیل دادن (پاکسازی اساسی کردن)، حالا برای مقایسه باید حداقل 420 شماره رو دستی چک کنم. که احتمالا هم نمیرسم این هفته در خدمدتون باشم. ایشا... از هفته بعد. در ضمن به دوست و هموطن خوبم خانم سی سی گرل ( sicegirl ) هم تبریک میگم، شیرینی بچه ها و پول چایی ما یادتون نره!!! Smile البته بعیده که دیگه برگرده و این کامنت منو بخونه، برا همتون بهترینها رو آرزو دارم. سر بلند باشید.
اگر فکر می کنید که موفق می شوید یا شکست می خورید، در هر دو صورت درست فکر کرده اید. اینرا زمانی باور می کنی که آنرا امتحان کرده باشی!!!
پاسخ
تشکر کنندگان: emankh101 ، piboo ، REZA1390
دوستان به نظر من کار سفارت خیلی دقیق و حساب شده هست و بین کارمنداشون آدامای خوب هستن که دوست دارن منتظران کلیرو زودتر خوشحال کنن...من روز 5 شنبه ساعت 4:26 عصر یعنی آخرین دقیقه های وقت اداری در ابوظبی ایمیل خیلی کوتاهی گرفتم(که می تونستن ایمیل نفرستن) Dear
Your immigration case is ready for processing. Please bring your passport in to the embassy.
Abu Dhabi IV

و پیام سایت هنوز مثل سابق بود...اما حداقل باعث شد بعد از 80 روز یک خواب راحت داشته باشم!!! تا اینکه 1شنبه سایت آپ دیت شد و پیامی که متتظرش بودم ظاهر شد!

We are pleased to inform you that processing of your application for immigrationto the United States has reached the point where we request that you submit your passport(s) to prepare for visa issuance. You or another trusted person may bring your passports to the Embassy in Abu Dhabi any Sunday at 1:30 p.m., excluding holidays. In most cases, the visa will be ready for pick-up in 4 to 7 days. Embassy staff will provide further details when you drop off your passport(

پس اصلا به دلتون بد راه ندید برای pibo,behrooz,alireza.i-mi و همه مهاجرسرایی ها آرزوی کلیر شدن خیلی خیلی زودو دارم ...موفق باشید!
پاسخ
تشکر کنندگان: Linspire ، REZA1390 ، frozen mind ، piboo ، im-i ، hi_2011
سلام بچه ها . دوباره نگرانی افتاده به جونم . من باید برای گرفتن ویزا برام انکارا البته به زودی . من فقط سه روز وقت رفت و برگشتم است. و ممکنه نتونم وقت برگشتم را برای بلیط هواپیما چند روز عقب بیاندازم . لطفا خواهش می کنم سریع جواب بدهید. اگر ویزای من تحویل UPS شد و من نخواستم منتظر پست بشینم تو لابی هتل. چطوری می توانم بروم و مدارک را دستی از پست تحویل بگیرم . ایا باید بروم سفارت یا باید بروم اداره مرکزی پست . من ادرس اداره مرکزی پست یو پی اس را ندارم . اگر کس این ادرس را دارد بنویسیه لطفا
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2011-08-17 ساعت 07:09)LINDA1376 نوشته:  سلام بچه ها . دوباره نگرانی افتاده به جونم . من باید برای گرفتن ویزا برام انکارا البته به زودی . من فقط سه روز وقت رفت و برگشتم است. و ممکنه نتونم وقت برگشتم را برای بلیط هواپیما چند روز عقب بیاندازم . لطفا خواهش می کنم سریع جواب بدهید. اگر ویزای من تحویل UPS شد و من نخواستم منتظر پست بشینم تو لابی هتل. چطوری می توانم بروم و مدارک را دستی از پست تحویل بگیرم . ایا باید بروم سفارت یا باید بروم اداره مرکزی پست . من ادرس اداره مرکزی پست یو پی اس را ندارم . اگر کس این ادرس را دارد بنویسیه لطفا

دوست عزیز اینکار نکن.پول اضافه بده.بلیط عقب بنداز.اگه با ایران ایر گرفته باشید مجانی تاریخش رو عوض میکنه
ارسال مدارک F2A (همسرم): 4Sep ,2013, رسید مدارک: 9Sep, 2013,  اپرو: 9Oct, 2013 , دریافت کیس نامبر (سفارت ابوظبی): 18Nov, 2013
پرداخت 22Nov, 2013: DS 261 $88  ,پرداخت 230$ :2013, Dec 11, ارسال مدارک: 2013, 19 Dec , تکمیل پرونده: 2014, 27 NVC) Jan). تاریخ مصاحبه 2015, Jun 3 , کلیر 1Sep, 2015Big Grin، تاریخ ویزا 2015, 9Sep
سفرنامه
لیست تمام مدارک ارسالی به USCIS , NVC ,و مدارک مدیکال و روز مصاحبه ویزای ازدواج Interview Questions+

پاسخ
تشکر کنندگان: frozen mind ، LINDA1376
(2011-08-17 ساعت 07:09)LINDA1376 نوشته:  سلام بچه ها . دوباره نگرانی افتاده به جونم ....

منم با Sib24 عزیز موافقم.
دفتر UPS در بیرزون از شهر آنکاراست. رفتن به اونجا صلاح نیست. به سفرنامه User عزیز در سفرنامه های لاتاری 2011 رجوع کنید تا ببینید برای رسیدن به اونجا چه مصیبتهایی کشیده!
F4
[/en]
پاسخ
تشکر کنندگان: Toranj ، LINDA1376 ، sib 24
بچه ها یک سوال دیگه ببخشید ترا خدا اینقدر اینجا سوال می نویسم به خدا همه اش از نگرانی است و بس.
ممکن است کسی که میره برای گرفتن ویزا . آفیسر بگند اشتباه کردیم و شما کیلر نشده بودی و شماره ات اشتباه شده تو سایت رفته و یا بگند که مدارک جدید ارائه بده . در حالی که تو برگه ابی فقط گفتن پاسپورت بیار چیز دیگه لازم نیست . یا بر هر حال یک دبه دربیارند و ویزا را ندهند ؟
پاسخ
تشکر کنندگان: mohammad.maleki
LINDA1376 عزیز، هر اشتباهی از این سفارتی ها بر میاد. من اگر به جای شما بودم اول ایمیل می زدم به سفارت و تاییدیه کارنت شدن رو می گرفتم و می پرسیدم چیز دیگه ای لازم دارن یا نه، بعد می رفتم آنکارا.
F4
[/en]
پاسخ
تشکر کنندگان: User
(2011-08-17 ساعت 07:09)LINDA1376 نوشته:  سلام بچه ها . دوباره نگرانی افتاده به جونم . من باید برای گرفتن ویزا برام انکارا البته به زودی . من فقط سه روز وقت رفت و برگشتم است. و ممکنه نتونم وقت برگشتم را برای بلیط هواپیما چند روز عقب بیاندازم . لطفا خواهش می کنم سریع جواب بدهید. اگر ویزای من تحویل UPS شد و من نخواستم منتظر پست بشینم تو لابی هتل. چطوری می توانم بروم و مدارک را دستی از پست تحویل بگیرم . ایا باید بروم سفارت یا باید بروم اداره مرکزی پست . من ادرس اداره مرکزی پست یو پی اس را ندارم . اگر کس این ادرس را دارد بنویسیه لطفا

تبریک فراوان!
بهترین کار گوشزد کردن تاریخ و ساعت پرواز به آفیسر زمان ارائه پاسپورت و برگ آبی است. حتما موثر می افتد. همانطور که فروزن عزیز گفتند، پست مرکزی UPS خارج از شهر است. صلاح نیست آنجا بروید.
موفق باشید
پاسخ
تشکر کنندگان: frozen mind ، LINDA1376
سلام به دوستان
من الان 90 روز هست که منتظرم به نظر شما این عادی هست خیلی نگرانم براشون ایمیل هم زدم اما میگن مشکلی نیست به نظر شما راه دیگه ای هم هست تا ببینم پروندم در چه وضعیتی هستSad
پاسخ
تشکر کنندگان: frozen mind ، hi_2011 ، im-i

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان