موضوعها: 0
رتبه:
15
2 تشکر در 2 ارسال
سلام
من اولین بار هست که وارد این سایت میشم و نمی دونم سوالمو کجا می تونم بپرسم واسه همین اینجا نوشتم.
نامزد من ایرانی سیتزن آمریکاست که 27 ساله که اونجاست و برای من درخواست ویزای نامزدی کرده و 12 دسامبر 2011 واسه نامزدم ایمیل فرستادن که مدارکتون رسیده ولی تا بحال هیچ چیز دیگه ای نفرستادن. می خواستم بدونم معمولاً روال چند ماهه هست تا وقت مصاحبه بدن و چه مدارکی لازمه که من همراه خودم (ترجمه شده) داشته باشم. و بعد مصاحبه چقدر زمان میبره تا جواب ویزا بیاد چون ما هنوز ازدواج نکردیم و می خوایم که بعد ویزا گرفتن اینکارو در دبی و در سفارت آمریکا انجام بدیم. این کار شدنی هست؟ خیلی ممنون میشم که جواب منو در اسرع وقت بدین
سهیلا
[/quote]
دوست عزیز،
ضمن خوش آمد گویی شما به مهاجرسرا، با توجه به اینکه شما در دسامبر مدارک رو فرستادید از الآن به بعد می تونید منتظر اپرووال NOA2 باشید.
بعد از اپروو شدن مدارک شما از USCIS به NVC می ره و اونجا بعد از بررسی که بین 1 تا 4 هفته ممکنه طول بکشه به سفارتی که در فرم 129 انتخاب کردید فرستاده می شه. یکماه بعد از اینکه سفارت مدارک رو دریافت کرد، برای شما نامه ای می یاد که در اون وقت سفارت مشخص شده، که از 1 ماه تا 5-6 ماه متغیر هست.
بعد از مصاحبه اگر مشمول Administrative Process نشید بعد از یکهفته می تونید ویزاتون رو در پاستون تحویل بگیرید.
در مورد ازدواج در سفارت آمریکا اطلاعی ندارم ولی میدونم که بعد از ورودتون به آمریکا با ویزای نامزدی باید ظرف 90 روز عقد آمریکایی کنید. بازم اگر سوالی بود خوشحال می شم کمکی بکنم. (امضای من هم شاید بتونه یه حدودی از زمان مراحل رو بهت بده)
موفق باشی
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
بچهها من ۲۴ آوریل ابوظبی وقت مصاحبه دارم کسی اونروز مصاحبه نداره؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام من یه سئوال دارم
من ویزا م رو 2 روز پیش گرفتم یک اژانس مسافرتی در تهران برای گرفت و آورد بهمراه ویزا یک بسته هم داد بمن که متاسفانه اژانس ندانسته آنرا از قسمت پایین باز کرده بودند هر چند مطمئن هستم چیزی برداشته نشده است 2 نامه به سفارت زدم که چه کنم جواب نداده اند کسی میداند من که بیلیتم 4 روز دیگر است در فرودگاه امریکا مشکل می خورم ؟ چه کنم؟لطفا راهنمایی کنید ؟ ویزای من نامزدی می باشد
موضوعها: 3
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
دوست عزیز نام تاپیکتان مناسب نیست
نیاز به ایجاد تاپیک جدید نبود در بخش مربوطه پاسختان را دریافت میکردید.
اما درباره سوالتان:
قبلا این مشکل برای یکی از دوستان سایت پیش آمده بود که با مکاتبه و مراجعه به سفارت و در میان گذاشتن مشکلشان پاکت عوض شد و برایشان دوباره پست شد.
پیشنهاد بنده این است که تاریخ بلیطتان را تغیر دهید و ریسک نکنید.
به آرزوم میرسم، شک ندارم
موضوعها: 1
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
بر اساس نظر ستجیها حدود 70% تا 2 ماه بعد از مصاحبه کلیر میشن
مال من دقیقا 6 هفته طول کشید همونجوری که خودشون گفتن
تاریخ مصاحبه :15 FEB 2012
کلیرنس: 28 MARCH 2012
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
بهتون تبریک میگم خوشحالم که تونستین به این زودی ویزاتون بگیرین البته اگر همین پستو از ابتدا بخونین میبینین که هر چی سال به سال گذشته مدت زمان کلرنس طولانی تر شده .میشه لطفا در مورد شغل و خدمت سرزبازیتون بگین که خصوصی بودین یا دولتی و سربازی رفتین یا نه؟
نوع ویزا : CR1 ازدواجی
اولین اقدام :4 دسامبر 2010
رفتن کیس به nvc : می 2011
تاریخ مصاحبه: اکتبر 2011
کلرینس: 7 ماه
کلییر:جون 2012
دریافت ویزا: 13 جون 2012
تاریخ رفت به بلاد کفر: 22 جون 2012
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
سه نفر خوش شانس به وصال یار رسیدند
2012AS17805
ANK2005601007
ANK2010851005
update : april 13,2012
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام بر دوستان عزیز
قابل توجه دوستانی که مثل شخص بنده منتظر کلیر شدن هستند
چند روز پیش به سفارت ایمیل زدم البته چندین بار این کارو کردم که هر بار فقط میگفتن سایتشونو چک کنم این بار با لحنی متفاوت واسشون نوشتم و علت طولانی شدن این پروسه (6 ماه) جویا شدم جوابشونو کامل واستون میزارم شاید به درد بقیه دوستان هم بخورد.
According to our records, the administrative process for your case has not been completed yet. Please note that our office does not have any discretion over the administrative process. They are processed according to strict rules and regulations mandated by the congress. Multiple agencies are involved in the clearance process and they work independently from each other. Consequently we are unable to estimate when the process may end. Please be assured that this case will progress as rapidly as permitted by law. Once the result is received the case number will be announced on our web site.
Sincerely,
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
پس این جواب ها هم مثل بقیه حرفاشون هست نمیشه روش حساب کرد واقعا معلوم نیست اصل قضیه چیه ؟ واقعا دارن چک میکنن یا سفارت شلوغه والکی پرونده هارو عقب میندازن .کلیر یکی رو سر موقع و همون تاریخی که اعلام کردن میدن و خیلی هاهم مثل من میگن برو خوش باش تا صبح دولتت بدمد.
رتبه:
0
1 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان
من برای ویزای ازدواج اقدام کردم و مصاحبه رفتم و متاسفانه به من هم کلیرنس خورد الان 20 روزه که خبری نیست ... مثل اینکه همه نامزدی هستند و ویزای ازدواج کمتره ...
نوع ویزا:IR1
تاریخ ارسال مدارک : september 2011
تاریخ اپروال: january 2012
تاریخ رفتن مدارک february 2012 به nvc
تاریخ ارسال مدارک به سفارت: March 2012
تاریخ و محل مصاحبه: 2 April ابوظبی
کلیرنس : 10 may
تاریخ دریافت ویزا: 21 may
کل پروسه : 8 ماه