کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
سلام دوستان خوبم من روز 13 feb بعد از 8 ماه مصاحبمه در ابوظبی .خواستم بدونم کسی تو اون تاریخ هست که مصاحبه ی نامزدی داشته باشه؟ و یکم نگرانم که ویزا رو اونجا ندنSmile))))))))))) کسی هست جدیدن مصاحبه داده باشه ؟لطفا راهنماییم کنید .در رابطه با زبانم و میتونم بگم که مصاحبه فارسی باشه؟ ممنووون میشم پاسخ بدین.
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام
شما متوانيد كه زبان را فارسي انتخاب كنيد ومي خواستم بپرسم از زماني كه مداركو به nvc فرستادي تا زماني كه وقت سفارت دادند چقدر زمان برد؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
من هم میخواستم فارسی مصاحبه بشم اما اون آفیسر گفت من باید باهات مصاحبه کنم و انگلیسی مصاحبه کردم و فکر میکنم با اینه سربازی هم رفته بودم و بدون fbi check بهم ویزا دادن همین بود که با 1 آفیسری مصاحبه کردم باها م انگلیسی صحبت کرد.بعدا متوجه شدم همون آقا فارسی هم بلد بوده فقط میخواسته بدونه من چه جوری با نامزدم حرف میزنم و عمدا با من انگلیسی صحبت کرده تمرکز کامل نداشته باشم و اگه دروغ گفته باشم سوتی بدم.اینارو از 1 نفر اینجا که کارمند immigration بهم گفت و موثق است الان خیلی خ.شحالم که فارسی باهام مصاحبه نکردن با اینکه تو اون نیم ساعت انقدر بهم فشار اومد که داشتم از هوش میرفتم اما به نفعم شد.از زمانی که پرونده بره nvc به ما 4 ماه بعد وقت دادن.
همیشه دلتنگ پدر ومادر.....
پاسخ
تشکر کنندگان: Blaze ، frozen mind
سلام دوستان
شانسو میبینین حالا تو این گیرو ویر سفارت تو انکارا هم اومده ساخت ساز راه انداختن وتا 29 اسفند تعطیل هستند همین جوری کلی الاف بودیم اینم اومد روش
نوع ویزا : CR1 ازدواجی
اولین اقدام :4 دسامبر 2010
رفتن کیس به nvc : می 2011
تاریخ مصاحبه: اکتبر 2011
کلرینس: 7 ماه
کلییر:جون 2012
دریافت ویزا: 13 جون 2012
تاریخ رفت به بلاد کفر: 22 جون 2012Big Grin

پاسخ
تشکر کنندگان: frozen mind
با سلام به همه شما دوستان عزیز

اطمینان دارم که تمام شما عزیزان با صداقت اطلاعاتتون رو در اختیار اداره مهاجرت یا افسر مصاحبه کننده قرار دادین اما برای من جای سوال که چرا باید اطلاعات صحیح از سابقه کاریتون ارایه بدین در حالیکه این اطلاعات ممکنه باعث طولانی شدن پروسه کیلیرنس بشه و این در حالی هست که دولت امریکا طیبعتا نمیتونه دسترسی کاملی به اطلاعات افراد در ایران داشته باشه .
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام
يعني سفارت آنكارا تا ٢٩ اسفند تعطيله وهيچكس براي مصاحبه نمي رود وهيچ پرونده اي بررسي نمي شود شما از سايتي مطلع شديد؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2012-01-25 ساعت 16:33)Nakisa نوشته:  سلام
يعني سفارت آنكارا تا ٢٩ اسفند تعطيله وهيچكس براي مصاحبه نمي رود وهيچ پرونده اي بررسي نمي شود شما از سايتي مطلع شديد؟

این متن کپی شده و کاملا برگرفته از وب سایت سفارت آمریکاست

قابل توجه در خواست کنندگان ایرانی ویزای غیر مهاجرتی:

به علت انجام یک پروژه برنامه ریزی شده بازسازی ساختمان، بخش کنسولگری سفارت آمریکا در آنکارا ماه فوریه تعطیل خواهد بود.

لطفا روز 2 ژانویه برای گرفتن وقت مصاحبه تماس نگیرید. برنامه تعیین وقت مصاحبه ماه مارس برای درخواست کنندگان ایرانی در تاریخ 6 فوریه 2012 دائرخواهد بود. لطفا با توجه به دستورالعمل های موجود در سایت http://turkey.usembassy.gov/iranian_applicants.html برای
گرفتن برنامه وقت مصاحبه ماه مارس با مرکز اطلاعات ویزا تماس حاصل نمایید.

ازپیش آمدن این مشکل بسیار متاسفیم.

منبع خبر : http://turkey.usembassy.gov/iranian_applicants.html
پاسخ
تشکر کنندگان:
بالاخره كلير شدم بعد إز ٥٥ روز. كلأ ١١ ماه طول كشيد
پاسخ
تشکر کنندگان: alireza62 ، frozen mind ، sib 24 ، piboo ، dorsa
سلام دوست عزیز
تبریک میگم میشه لطف کنید بگید کیس شما چی بود ؟ ازدواجی یا نامزدی ؟ و شغل شما دولتی بود یا خصوصی ؟ ممنون میشم

پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام
تبريك ميگم اميدوارم هميشه موفق وشاد باشي لطفا ميشه كه توضيح بدي مراحل كارتو ممنون من تازه مداركمو فرستادم به nvc
پاسخ
تشکر کنندگان:
ممنون من كيسم نامزدي هست ،كارت معافيت و شغل خصوصي. اميدوارم شما هم زودتر كارتون انجام بشه
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام
الن 4 ماه هست هنوز خبری نیست واقعا حسابی حالمونو گرفتن

پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام بچه ها

هیچ خبری از کلیرنس کسی نیست؟ Sad
یه سئوال: ابوظبی از نظر کلیرنس وضعیتش بهتر یا آنکارا؟
کلا آنکارا بهتره یا ابوظبی؟ منظورم از همه نظر هستش، یعنی وضعیت کلیرنس، هزینه های سفر، هزینه های آزمایشات و ...

مرسیShy
(2012-02-21 ساعت 08:59)hamid.0711 نوشته:  سلام
الن 4 ماه هست هنوز خبری نیست واقعا حسابی حالمونو گرفتن

سلام. 4 ماه خیلی زیاده! متاسفم. Sad
کیس شما نامزدی هستش یا ازدواج؟
از اولین اقدامی که کردید تا روز مصاحبه چقدر طول کشید؟
مرسی
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان:
بچه ها سلام
شما اطلاع دارید که آیا "سیتیزن بورن" بودن یا سیتیزن معمولی بودن تاثیری توی روند تسریع پرونده داره یا نه؟
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام
کیس من ازدواجی هست واز اولین اقدام تا روز مصاحبه 11 ماه طول کشید