کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
سلام بر دوستان
من و نامزدم دیروز سفارت آمریکا در ابوظبی برای گرفتن ویزای نامزدی بودیم البته سه ماه قبل هم وقت داشتیم و به پرواز نرسیدم و نوبت قبلی را از دست دادیم . بعد از سوالات زیادی که از من کرد به ما یک برگه آبی رنگ داد و گفت به آدرس ایمیل برو و تا 45 روز دیگر ما بهت خبر میدیم , ما کلی عکس از سالها و فصلهای مختلف بهیشون دادیم . حالا ما نگران این هستیم که نکنه جواب رد بهمون بدن . خواهش میکنم اگه کسی معنی این برگه رو میدونه به من بگه . البته برگه مربوط به نواقص مدارک بود که برای ما رو فقط آدرس ایمیل رو تیک زد
با سپاس
پاسخ
تشکر کنندگان:
اگر پرونده شما نقص مدرك داشته باشه، يا لازم باشه كه مراحل اداري اون ادامه پيدا كنه، يك برگه آبي به مصاحبه شونده ميدن و در اون مورد نقص مدرك رو مشخص مي كنن يا فقط مي نويسن كه هر وقت مراحل اداري به پايان رسيد (به اصطلاح كلير شدين يا كليرنستون اومد) شما بايد با اين برگه و پاسپورتتون به سفارت مراجعه كنين و ويزاتونو بگيرين.

براي كسب اطلاعات بيشتر به اين تاپيك سر بزنين:
کلیرنس متقاضيان ویزای نامزدی و ازدواج
[en] PD: Jan. 6, 2001
Visa: July 2012
F4
[/en]
پاسخ
تشکر کنندگان: ParsTrader ، hamid.0711 ، حامد انجمن ، mansour*** ، dreamer60
(2012-03-07 ساعت 01:39)elahenadafy2 نوشته:  بچه ها سلام
شما اطلاع دارید که آیا "سیتیزن بورن" بودن یا سیتیزن معمولی بودن تاثیری توی روند تسریع پرونده داره یا نه؟

سلام دوستان
سال نو همگی مبارک امیدوارم همه کسانی که منتظر کلیر هستند تو این سال جدید همگی جواب بگیرند از همگی دوستان میخوام برای من هم دعا کنن من الان 9 ماه هست که بلاتکلیفم و منتظرSad

سلام دوستان
سال نو بر همگی مبارک
امیدوارم تو این سال جدید هر کسی که منتظر هست زود جواب بگیره لطفا برای من هم دعا کنید من الان 9 ماه هست منتظر و بلاتکلیفمSad
نوع ویزا: k1
دریافتreceipt number:دسامبر2012
سرویس سنتر:کالیفرنیا
دریافت نامه نقص مدارک:اگست 2013
اپروو:سپتامبر2013
دریافت نامه حاوی کیس نامبر: دوم نوامبر
سفارت:ابوظبي. مصاحبه:فوريه٢٠١٤
پاسخ
تشکر کنندگان: alireza62
بچه‌ها من پرونده‌ام ازدواج هست ۲۹ ژوئن ۲۰۱۱ مدارکمو فرستادم و ۲۴ ژانویه ۲۰۱۲ نشنال ویزا سنتر یه سری مدارک دیگه خواست که براشون فرستادم و ۲۴ آوریل ابودهبی بهم وقت مصاحبه دادن،وکیل هم نداشتم اگه کسی‌ سوالی یا راهنمایی راجع به مراحلی که من رفتم داره می‌تونم بهش جواب بدم،البته منuscis و nvc رو کچل کرده بودم و هرروز زنگ میزدم و تمامی نامه‌ها و مدارکی رو که لازم داشتن من از ۲ هفته قبل تلفنی خبر داشتم و زودتر میفرستادم
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق
(2012-03-21 ساعت 00:08)alimofrad نوشته:  بچه‌ها من پرونده‌ام ازدواج هست ۲۹ ژوئن ۲۰۱۱ مدارکمو فرستادم و ۲۴ ژانویه ۲۰۱۲ نشنال ویزا سنتر یه سری مدارک دیگه خواست که براشون فرستادم و ۲۴ آوریل ابودهبی بهم وقت مصاحبه دادن،وکیل هم نداشتم اگه کسی‌ سوالی یا راهنمایی راجع به مراحلی که من رفتم داره می‌تونم بهش جواب بدم،البته منuscis و nvc رو کچل کرده بودم و هرروز زنگ میزدم و تمامی نامه‌ها و مدارکی رو که لازم داشتن من از ۲ هفته قبل تلفنی خبر داشتم و زودتر میفرستادم
سلام دوست عزیز،
من کیس نامزدی دارم و هفته پیش رو NOA2 گرفتم. اینکه نوشتید NVC ازتون مدارک خواسته می تونم بپرسم چی براشون فرستادید؟ و اینکه چقدر احتمال این هست که NVC مدارک بیشتر بخواد؟ اگه به شما برای آپریل وقت دادند پس نوبت ما حالا حالاها نمی رسه!!!! امکانش هست که این وسطا یه وقت زودتر بدند؟ ممنونم ازتون، امیدوارم که سال خوبی داشته باشید.
پاسخ
تشکر کنندگان: piboo
از منbirth certificate va married certificate و ۲ قطعه عکس خواستند.nvc ماکزیمم ۲هفته‌ای جواب میده ولی‌ وقتی‌ که به شما میدان بستگی به خلوت بودن یا شلوغ بودن سفارتی داره که انتخاب می‌کنید،سال نو شما هم مبارک
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق
(2012-03-21 ساعت 00:54)alimofrad نوشته:  از منbirth certificate va married certificate و ۲ قطعه عکس خواستند.nvc ماکزیمم ۲هفته‌ای جواب میده ولی‌ وقتی‌ که به شما میدان بستگی به خلوت بودن یا شلوغ بودن سفارتی داره که انتخاب می‌کنید،سال نو شما هم مبارک

یعنی معمولا فقط همینا رو میخوان؟ مدارک مربوط به اسپانر را کی میخوان؟
دوست عزیز. میشه شماره ای که باهاش تماس میگرفتین رو بگید
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام بچه ها

من اقامت آلمان رو دارو البته دانشجویی هست. یه بار هم توریستی رفتم آمریکا. الان که گرین کارتم اپروو شده. 60 روز از مصاحبه ام گذشته و هنوز خبری نیست! جالب اینجاست که دفعه قبل واسه ویزای توریستی 2 ماهه کیلر شدم ولی الان.........
کیسم نامزدی و اینا نیست کاریه .
ویزای آلمانم هم داره تموم میشه و هی منتظرم. کسی هست که از آلمان اقدام کرده باشه و بتونه اطلاعاتی بده؟ ممنوم میشم.
تاریخ اپروو شدن uscis سپتامبر 2011
تاریخ مصاحبه 17 ژانویه 2012
وضعیت در حال انتظار!!
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2012-03-21 ساعت 00:35)negi نوشته:  
(2012-03-21 ساعت 00:08)alimofrad نوشته:  بچه‌ها من پرونده‌ام ازدواج هست ۲۹ ژوئن ۲۰۱۱ مدارکمو فرستادم و ۲۴ ژانویه ۲۰۱۲ نشنال ویزا سنتر یه سری مدارک دیگه خواست که براشون فرستادم و ۲۴ آوریل ابودهبی بهم وقت مصاحبه دادن،وکیل هم نداشتم اگه کسی‌ سوالی یا راهنمایی راجع به مراحلی که من رفتم داره می‌تونم بهش جواب بدم،البته منuscis و nvc رو کچل کرده بودم و هرروز زنگ میزدم و تمامی نامه‌ها و مدارکی رو که لازم داشتن من از ۲ هفته قبل تلفنی خبر داشتم و زودتر میفرستادم
سلام دوست عزیز،
من کیس نامزدی دارم و هفته پیش رو NOA2 گرفتم. اینکه نوشتید NVC ازتون مدارک خواسته می تونم بپرسم چی براشون فرستادید؟ و اینکه چقدر احتمال این هست که NVC مدارک بیشتر بخواد؟ اگه به شما برای آپریل وقت دادند پس نوبت ما حالا حالاها نمی رسه!!!! امکانش هست که این وسطا یه وقت زودتر بدند؟ ممنونم ازتون، امیدوارم که سال خوبی داشته باشید.

سلام نگی عزیز
شما میتونید ادرس ایمیل و شماره تلفن nvc رو به من بدید و ایا شما میدونید دفتر اونها در کدوم ایالت هست ممنون میشم اگر این اطلاعات رو بدید.
نوع ویزا: k1
دریافتreceipt number:دسامبر2012
سرویس سنتر:کالیفرنیا
دریافت نامه نقص مدارک:اگست 2013
اپروو:سپتامبر2013
دریافت نامه حاوی کیس نامبر: دوم نوامبر
سفارت:ابوظبي. مصاحبه:فوريه٢٠١٤
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام پیبو،
من تازه ایمیل NOA2 رو گرفتم و هنوز نامه رو دریافت نکردیم از اطلاعاتی NVC ندارم ولی نمی دونم اسم این سایت رو شنیدی یا نه؟ به من که خیلی کمک کرد یه سری بهش بزن هر سوالی که داشته باشی جوابشو ظرف چند ثانیه پیدا می کنی. اگر اطلاعاتی در مورد زمان ارسال مدارک به/از پیدا کردی به من هم بگی ممنون می شم.
www.visajourney.com
پاسخ
تشکر کنندگان: piboo
سلام دوستان
چه کسی میدونه وقتی جواب اف بی آی چک میاد برای آن زمان و ساعت مشخص میکنن و معمولا چند روز فرصت هست بلیط و ویزا امارات بگیری و آیا وقتی رفتی همان موقع ویزا میدن یا میگن دو روز دیگه بیا
با تشکر
پاسخ
تشکر کنندگان: frozen mind
سلام
میشه منو راهنمایی کنید.
برادرم با یه خانومه ایرانی- آمریکایی 12 ساله که در ایران ازدواج کرده،
خانومش از مادر آمریکایست و در آمریکا متولد شده و دارای پاسپورت امریکایست،
ولی از 7 سالگی اومده ایران و تا 30 سالگیش آمریکا نرفته بود تا پارسال که 2 ماه رفت و اومد.
الان قصد داره واسه همیشه بره آمریکا، آیا میتونه برای شوهرش و دو تا دختراش ویزا یا پاسپورت آمریکایی بگیره؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2012-03-29 ساعت 18:28)ali ansari نوشته:  سلام دوستان
چه کسی میدونه وقتی جواب اف بی آی چک میاد برای آن زمان و ساعت مشخص میکنن و معمولا چند روز فرصت هست بلیط و ویزا امارات بگیری و آیا وقتی رفتی همان موقع ویزا میدن یا میگن دو روز دیگه بیا
با تشکر

سلام معمولا بین 4 روز تا یک هفته طول میکشه
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2012-04-02 ساعت 11:47)pariya2 نوشته:  سلام
میشه منو راهنمایی کنید.
ولی از 7 سالگی اومده ایران و تا 30 سالگیش آمریکا نرفته بود تا پارسال که 2 ماه رفت و اومد.
الان قصد داره واسه همیشه بره آمریکا، آیا میتونه برای شوهرش و دو تا دختراش ویزا یا پاسپورت آمریکایی بگیره؟

البته که میتونه بگیره
البته گرین کارت، نه پاسپورت.
بعد از دریافت گرین کارت شوهرش بعد از 3 سال و دخترهاش بعد از 5 سال پاسپورت میگیرن.
باید واسه هر کدومشون یه فرم I-130 و فرم بیوگرافی (G-325) را واسه خودش و همسرش و دختراش پرکنه و همراه ترجمه عقدنامه و ترجمه شناسنامه خودش و دختراش و شوهرش و کپی birth certificate خودش و کپی پاسپورت همسر و دختراش و خودش و کپی پاسپورت آمریکایی خودش و کپی social sequrity خودش و دوقطعه عکس 5x5 از خودش و همسرش و دختراش و یه فقره چک به مبلغ 3x140 دلار از حساب آمریکایی خودش رو پست کنه به اداره مهاجرت شیکاگو.
آدرس اداره مهاجرت شیکاگو و فرم خام I-130 و G-325 توی سایت اداره مهاجرت هستش
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: golbano
(2012-04-02 ساعت 21:59)elahenadafy2 نوشته:  
(2012-04-02 ساعت 11:47)pariya2 نوشته:  سلام
میشه منو راهنمایی کنید.

البته که میتونه بگیره
البته گرین کارت، نه پاسپورت.
بعد از دریافت گرین کارت شوهرش بعد از 3 سال و دخترهاش بعد از 5 سال پاسپورت میگیرن.
باید واسه هر کدومشون یه فرم I-130 و فرم بیوگرافی (G-325) را واسه خودش و همسرش و دختراش پرکنه و همراه ترجمه عقدنامه و ترجمه شناسنامه خودش و دختراش و شوهرش و کپی birth certificate خودش و کپی پاسپورت همسر و دختراش و خودش و کپی پاسپورت آمریکایی خودش و کپی social sequrity خودش و دوقطعه عکس 5x5 از خودش و همسرش و دختراش و یه فقره چک به مبلغ 3x140 دلار از حساب آمریکایی خودش رو پست کنه به اداره مهاجرت شیکاگو.
آدرس اداره مهاجرت شیکاگو و فرم خام I-130 و G-325 توی سایت اداره مهاجرت هستش

سلام
من اولین بار هست که وارد این سایت میشم و نمی دونم سوالمو کجا می تونم بپرسم واسه همین اینجا نوشتم.
نامزد من ایرانی سیتزن آمریکاست که 27 ساله که اونجاست و برای من درخواست ویزای نامزدی کرده و 12 دسامبر 2011 واسه نامزدم ایمیل فرستادن که مدارکتون رسیده ولی تا بحال هیچ چیز دیگه ای نفرستادن. می خواستم بدونم معمولاً روال چند ماهه هست تا وقت مصاحبه بدن و چه مدارکی لازمه که من همراه خودم (ترجمه شده) داشته باشم. و بعد مصاحبه چقدر زمان میبره تا جواب ویزا بیاد چون ما هنوز ازدواج نکردیم و می خوایم که بعد ویزا گرفتن اینکارو در دبی و در سفارت آمریکا انجام بدیم. این کار شدنی هست؟ خیلی ممنون میشم که جواب منو در اسرع وقت بدین
سهیلا
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان