کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
hr]
(2012-07-10 ساعت 09:43)rosenthal نوشته:  سلام به همهگی
نامزدم اصلیتش امریکاییه و مدارکمونو فبریه 2012 فرستادیم و تا الان هیچ چیزی از اداره مهاجرن دریافت نکردیم,میخواستم ببینم چقدر طول میکشه که برای مصاحبه بهمون خبر بدن? و اگه خبر بدن من چه چیزهایی نیاز هست که همراه خودم برای مدرک ببرم,? برگه مدیکال لازمه اون موقع یا نه?[/align]
دوست عزیز
همین روزا باید اپرووتون بیادش. بعدش پروندتون میره NVC و اونا هم پرونده رو میفرستن سفارت. بعد از اینکه پرونده رفت سفارت معمولا 1 ماه بعدش سفارت ایمیل میزنه و تاریخ مصاحیه رو اعلام میکنه. فکر نمیکنم بیشتر از 2 ماه دیگه طول بکشه تا تاریخ مصاحبتون مشخص بشه.
مدارک هم یه سری فرم هست که سفارت بهتون میگه که باید پر کنید. دیگه مدارک نامزدی هستش شامل عکس دونفره، پرینت تلفن و ایمیل و این چیزا. مدارک اسپانسر هستش و ترجمه شناسنامه و کارت ملی و 2قطعه عکس 5 در 5. و البته برگه مدیکال.
مدیکالو که اینجا میرید پاستور و کارت واکسنتونو میگیرید. بعد 2-3 ر.ز قبل از مصاحبه میرید مدیکال سنتر سفارت و اونجا آزمایش میدین و برگه رو روز مصاحبه میبرید.
فقط اگه مصاحبتون ابوظبی باشه همه فرمها و مدارکو روز مصاحبه با خودتون میبرید. ولی اگه آنکارا باشه مدارکو قبلش پست میکنید.
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2012-07-10 ساعت 16:36)elahenadafy2 نوشته:  و البته عکس دونفره یادتون نره
(2012-07-10 ساعت 09:43)rosenthal نوشته:  سلام به همهگی
نامزدم اصلیتش امریکاییه و مدارکمونو فبریه 2012 فرستادیم و تا الان هیچ چیزی از اداره مهاجرن دریافت نکردیم,میخواستم ببینم چقدر طول میکشه که برای مصاحبه بهمون خبر بدن? و اگه خبر بدن من چه چیزهایی نیاز هست که همراه خودم برای مدرک ببرم,? برگه مدیکال لازمه اون موقع یا نه?[/align]
دوست عزیز
همین روزا باید اپرووتون بیادش. بعدش پروندتون میره NVC و اونا هم پرونده رو میفرستن سفارت. بعد از اینکه پرونده رفت سفارت معمولا 1 ماه بعدش سفارت ایمیل میزنه و تاریخ مصاحیه رو اعلام میکنه. فکر نمیکنم بیشتر از 2 ماه دیگه طول بکشه تا تاریخ مصاحبتون مشخص بشه.
مدارک هم یه سری فرم هست که سفارت بهتون میگه که باید پر کنید. دیگه مدارک نامزدی هستش شامل عکس دونفره، پرینت تلفن و ایمیل و این چیزا. مدارک اسپانسر هستش و ترجمه شناسنامه و کارت ملی و 2قطعه عکس 5 در 5. و البته برگه مدیکال.
مدیکالو که اینجا میرید پاستور و کارت واکسنتونو میگیرید. بعد 2-3 ر.ز قبل از مصاحبه میرید مدیکال سنتر سفارت و اونجا آزمایش میدین و برگه رو روز مصاحبه میبرید.
فقط اگه مصاحبتون ابوظبی باشه همه فرمها و مدارکو روز مصاحبه با خودتون میبرید. ولی اگه آنکارا باشه مدارکو قبلش پست میکنید.

سلام دوباره می خواستم ببینم که مدیکال سنتر سفارت کجاست؟ و هزینه مدیکال چقدر میشه؟ یعنی حتما باید مدارکو پست کنم به آنکارا؟
من مصاحبم آنکاراست می تونم عوض کنم برم ابوظبی؟ من خیلی نگرانم
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2012-07-10 ساعت 14:12)negi نوشته:  [quote='gole202' pid='190079' dateline='1341902975']
ضمنا میشه لطف کنید و برام بنویسید که چه مدارکی دقیقاً باید ترجمه و تایید....quote]
دوست عزیز مدارک نشاندهنده نامزدی شامل موارد زیر هستند:...

و البته عکس دونفره یادتون نره[
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2012-07-10 ساعت 18:38)rosenthal نوشته:  سلام دوباره می خواستم ببینم که مدیکال سنتر سفارت کجاست؟ و هزینه مدیکال چقدر میشه؟ یعنی حتما باید مدارکو پست کنم به آنکارا؟
من مصاحبم آنکاراست می تونم عوض کنم برم ابوظبی؟ من خیلی نگرانم
دوست عزیز چزا نگرانید؟ آنکارا خیلی هم خوبه لزومی نداره سفارتو عوض کنید. تازه این کار پروسه تونو کلی طولانی تر میکنه و اصلا به صلاح نیست.
مدارکو به آنکارا باید پست کنید.
این لینکو ببین، آدرس مدیکال سنتر توش هست. فقط یکی دو هفته قبلش باید ایمیل بزنیو ازشون وقت بگیری بعدشم میری اونجا و دو قطعه عکس 5 در 5 هم میبری با نامه دعوت به مصاحبه و کارت واکسنت.
http://turkey.usembassy.gov/medical_requirements.html
هزینه اش هم اگه اونجا بهت واکسنی نزنن چیزی نیست فکر کنم 140 دلار باشه. واسه دیدن مطالب راجع به واکسناسیون برو به این لینکها:
http://mohajersara.com/thread-4045-post-...#pid189516
http://www.mohajersara.com/thread-3396-p...#pid188916
پاسخ
تشکر کنندگان: nnavidp
(2012-07-08 ساعت 14:45)Ava2011 نوشته:  
(2012-06-29 ساعت 18:32)oxin133 نوشته:  و بعد از 45 روز ما هم ب جمع دوستان پاک پیوستیم و جواب کلیرنس امد......Big Grin

سلام دوست عزیز
تبریک میگم، موفق باشید
از زمان ارسال مدارکی که سفارت درخواست میکنه تا زمان مصاحبه، معمولاً چقدر طول میکشه؟
ظاهراً از 19 JUN سایت آپدیت نشده!!!
سلام اوا جان از زمانی که سفارت تایید کنه که مدارک رو گرفته 1 ماه کاری طول میکشه.....
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام به همه
بالاخره وقت مصاحبه من هم تعیین شد. 3 اکتبر 2012 ساعت 8 صبح. یعنی 12 مهر 1391
برام دعا کنید لطفا
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، girl
(2012-07-11 ساعت 13:15)gole202 نوشته:  سلام به همه
برام دعا کنید لطفا
دوست عزیز
کیستون نامزدی بود یاازدواج؟ میشه یه خلاصه ای ازپروندتون بنویسید؟ شبیه چیزی که من توی امضام گذاشتم. مرسی.

پاسخ
تشکر کنندگان:
برام دعا کنید لطفا

تبریک میگم ایشالا با دلی خوش، شما کی مدارکتو نو فرستادین؟ چقدر طول کشید تا وقت مصاحبت؟
من دارم از استرس میمیرم
پاسخ
تشکر کنندگان: alireza62 ، الهه سابق
سلام.
شماره های سایت به روز شده...ایشالا شماره شما باشه.
من که نبودم!
ویزا: CR1/ ارسال مدارک : جون۲۰۱۱ /مصاحبه،آنکارا : ۱۸ جون ۲۰۱۲ /کلیرنس: ۳۱ جولای 2012 /دریافت ویزا : ۱۵ آگوست Rolleyes تاریخ ورود به آمریکا :۱۳ سپتامبر ۲۰۱۲

پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق
سلام

بچها کسی‌ میدونه تو FBI check چه چیزی رو دقیقا چک می‌کنن؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2012-07-11 ساعت 17:32)rosenthal نوشته:  
برام دعا کنید لطفا

تبریک میگم ایشالا با دلی خوش، شما کی مدارکتو نو فرستادین؟ چقدر طول کشید تا وقت مصاحبت؟
من دارم از استرس میمیرم

ممنون ما فبریه فرستادیم
ولی تا الان هیچ جوابی نگرفتیم
(2012-07-17 ساعت 22:01)rosenthal نوشته:  
(2012-07-11 ساعت 17:32)rosenthal نوشته:  
برام دعا کنید لطفا

من دارم از استرس میمیرم

ممنون ما فبریه فرستادیم
ولی تا الان هیچ جوابی نگرفتیم
تبریییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییککککککککککککککککککککککککککککککککککککک

پاسخ
تشکر کنندگان:
(2012-07-17 ساعت 20:35)maryam86 نوشته:  سلام

مواردی که با امنیت ملی آمریکا در تضاد باشه. بحث ت.ر.و.ر.ی.س.م و کار کردن در زمینه هایی که شامل رشته های hightech میشه و وابستگی به دولت ایران و این قبیل چیزا
پاسخ
تشکر کنندگان: maryam86 ، alireza62
(2012-07-17 ساعت 20:35)maryam86 نوشته:  سلام

مراحل پروسیه امنیتی اینجوری ک شما تو خاک امریکا check nameمیشید ی بار از بابت جرایم وتشابه اسمی و بار دوم از طرف سیستم مالیات امریکا زمان مصاحبه بعد از انگشت نگاری 2باره چک میشد البته فقط برای جرایم ک 20 دقیقه ای جوابش میاد و اما کلیرنس کار کارمندای ایرانی ن فارسی زبان داخل سفارته ک با u.nهمکاری ترکیه همکاری دارن و شما اونها رو نمیبیتت و قبل از مصاحبه برگه ابی رو براتون امده مبکنن و دست افیسر مصاحبه کننده رو میبندن انجام میشه و از داخل خاک ایران انجام میشه و اگر دقت کنید کلیرنس ایرانیها بسته ب شهر اقامتشون ب صورت هفتگی انجام میشه و ربطی ب محل مصاحبه نداره......با جرایم171 گانیه و این ک شما زندان رفتید ندارن و فقط این ک شما ب دولت فعلی وابسته هستید یا نه رو بررسی میکنن بازداشتی داخل اروپا ب جز جرایم سنگین درfbi رکورد نمیشه....امیدوارم جوابتون رو گرفته باشیدBig Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: alireza62 ، maryam86 ، فردا ، الهه سابق
خیلی‌ ممنون از جواب کاملتون،ولی‌ فکر نکنم خیلی‌ دقیق باشن چون من کسانیرو میشناسم که وابستگی زیادی داشتن و کلیر شدن! زمان این پروسه ربطی‌ به سفرهای خارجی‌ داره؟چون من خیلی‌ مسافرت رفتم و اگه بخوان از تک تک اون کشورا استعلام کنن یه ۲ سالی‌ طول میکش!البته هیچ کدوم کشور عربی‌ نبودن.
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2012-07-18 ساعت 08:20)maryam86 نوشته:  خیلی‌ ممنون از جواب کاملتون،ولی‌ فکر نکنم خیلی‌ دقیق باشن چون من کسانیرو میشناسم که وابستگی زیادی داشتن و کلیر شدن! زمان این پروسه ربطی‌ به سفرهای خارجی‌ داره؟چون من خیلی‌ مسافرت رفتم و اگه بخوان از تک تک اون کشورا استعلام کنن یه ۲ سالی‌ طول میکش!البته هیچ کدوم کشور عربی‌ نبودن.
فقط اگه یه مدت (فکر کنم بیشتر از 6 ماه) توی کشور دیگه ای اقامت داشته باشید باید واسشون گواهی سوءپیشینه ببرید.
اگر فقط مسافرت عادی داشتید و کشورهای خاص و عربی نبودن، مشکلی نیست.
اگه کشورهای اروپایی بودن که دیگه اصلا مشکلی نیست.
ولی شاید، شاید کشورهایی مثل کوبا یا ونزوئلا یا اینجور کشورها رفته باشید یه کم تاثیر داشته باشه. البته مطمئن نیستم
پاسخ
تشکر کنندگان: nnavidp

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان