کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
با سلام به همگی، من هفته گذشته دوشنبه رفتم آنکارا، هتل مارینم، هتلی بدی نیست، خیلی هم خوب نیست، بهترین حسنش قرار گرفتن در محله کیزلای هست، در بدو ورود به آزمایشگاه رفتم و با پرداخت 200 دلار مدارک پزشکیم رو تمدید کردم، روز 3 شنبه مدارک رو تحویل سفارت دادم، چهارشنبه بعد از ظهر اسمم تو سایت یو پی اس در اومد، پنج شنبه تعطیل رسمی بود تو ترکیه و روز جمعه ظهر مدارک ما رو پست تحویل داد توی هتل، برای همتون آرزوی تعجیل در ظهور اسمتون تو سایت رو دارم، موفق و سر بلند باشید.
اگر فکر می کنید که موفق می شوید یا شکست می خورید، در هر دو صورت درست فکر کرده اید. اینرا زمانی باور می کنی که آنرا امتحان کرده باشی!!!
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، girl
(2012-09-06 ساعت 07:21)behrooz_gh نوشته:  با سلام به همگی، من هفته گذشته دوشنبه رفتم آنکارا، هتل مارینم، هتلی بدی نیست، خیلی هم خوب نیست، بهترین حسنش قرار گرفتن در محله کیزلای هست، در بدو ورود به آزمایشگاه رفتم و با پرداخت 200 دلار مدارک پزشکیم رو تمدید کردم، روز 3 شنبه مدارک رو تحویل سفارت دادم، چهارشنبه بعد از ظهر اسمم تو سایت یو پی اس در اومد، پنج شنبه تعطیل رسمی بود تو ترکیه و روز جمعه ظهر مدارک ما رو پست تحویل داد توی هتل، برای همتون آرزوی تعجیل در ظهور اسمتون تو سایت رو دارم، موفق و سر بلند باشید.

سلام دوست عزیز بهت تبریک میگم .
چند تا سوال ازت داشتم
1. واسه مدیکالت پیش دکتر اوگان رفتی یا دکتر دیگه؟
2.چند روز قبل از مصاحبت دکتر بهت وقت داد؟
3.چند روز قبل از مصاحبت رفتی آنکارا؟
مرسی
ازدواجی
ارسال مدارك٢٧ آگوست
اپروال٣٠ نوامبر
دريافت كيس نامبر ٣ ژانويه
تكميل مدراك در nvc ١١اپريل
گرفتن وقت مصاحبه ٢٩ اپريل Big Grin
ابوظبي ٢٥ جون ويزاي يه ضرب ال اي
پاسخ
تشکر کنندگان: behrooz_gh
(2012-09-06 ساعت 10:01)simi نوشته:  
(2012-09-06 ساعت 07:21)behrooz_gh نوشته:  با سلام به همگی، من هفته گذشته دوشنبه رفتم آنکارا، هتل مارینم، هتلی بدی نیست، خیلی هم خوب نیست، بهترین حسنش قرار گرفتن در محله کیزلای هست، در بدو ورود به آزمایشگاه رفتم و با پرداخت 200 دلار مدارک پزشکیم رو تمدید کردم، روز 3 شنبه مدارک رو تحویل سفارت دادم، چهارشنبه بعد از ظهر اسمم تو سایت یو پی اس در اومد، پنج شنبه تعطیل رسمی بود تو ترکیه و روز جمعه ظهر مدارک ما رو پست تحویل داد توی هتل، برای همتون آرزوی تعجیل در ظهور اسمتون تو سایت رو دارم، موفق و سر بلند باشید.

چند تا سوال ازت داشتم
مرسی

سلام، خوبید؟ من واسه گرفتن ویزا رفته بودم و نه مصاحبه، منتها چون مدیکال من تاریخش گذشته بود رفتم و تمدیدش کردم. مطب دکتر اونگان اگه بدون گرفتن وقت هم برید کارتون رو انجام می دهند.(طبق تجربه قبلی من اگر با پرواز صبح میرید انکارا یک روز قبل از مصاحبه برید عالی هست، منتها بعد از گذاشتن وسایلتون تو هتل سریع برید مطب دکتر، اگر فاصله داره هتل شما تا مطب حتما اتوبوس 413 رو پیدا کنید و با 2 لیر برید اونجا و یا با تاکسی که معمولا کمتر از 10 لیر میشه) من وقت ملاقات نداشتم و ساعت 11 صبح رسیدم اونجا، از من 2 قطعه عکس خواست که من نداشتم و همون پائین ساختمان دکتر عکاسی هست که عکسهای خیلی آشغالی میگیره، (بهتون توصیه میکنم اگه خواستید تو آنکارا عکس بگیرید یه عکاسی 50 متر بالاتر از سفارت هست که کارش خیلی خوبه)، در هر صورت 50 دلار برای آزمایش خون و عکس قفسه سینه گرفتن و 75 دلار بابت ویزیت دکتر و 75 دلار بابت یک عدد واکسن که جمعا 200 دلار شد. من با پرواز دوشنبه صبح ماهان رفتم و بعد از رسیدن رفتم مطب دکتر و روز سه شنبه ساعت 12 مدارک رو گرفتم و مستقیم رفتم سفارت تحویل دادم. (کارت هتلتون رو برای یو پی اس همراه داشته باشید)
یک توصیه به دوستان عزیز: "حتما" و "حتما" تعطیلات رسمی سفارت و ترکیه رو قبل از گرفتن بلیط چک کنید چونکه یکی از دوستان رو من دیدم که روز 5 شنبه اومده بود و برگشتش روز دو شنبه بود، با تصور اینکه پنج شنبه میره سفارت و مدارکشو میده و تا دوشنبه ویزاشو گرفته و بر میگرده ولی متاسفانه پنج شنبه تعطیل رسمی بود تو ترکیه و این دوست عزیز هیچ کاری نتونست انجام بده.
و یا شخص دیگری رو من دیدم که پنج شنبه اومده بود و برگشتشو هم پنج شنبه هفته بعد گرفته بود. مدیکالش رو گفته بودن روز جمعه حاضر میشه ایشون هم رفته بود سفارت و خواهش کرده بود که روز جمعه ازش مدارک بگیرند. سفارت هم قبول کرده بود ولی متاسفانه روز چهار شنبه اسمش تو یو پی اس اومد، پنج شنبه هم تعطیل بود و روز جمعه تونست ویزاشو بگیره (بلیط برگشتش باطل شده بود و تا یکشنبه هفته بعد مجبور شد هزینه هتل رو بده)
نظر شخصی من اینه که برای گرفتن ویزا بهتره روز دو شنبه رفت بگیرید و یک شنبه برگشت، سر خوش و فرخنده باشید.
راستی داشت یادم میرفت، من سری پیش هتل رویال بودم (کنار ددمان) هتل 4 ستاره خیلی خوبی بود ولی به همتون پیشنهاد میدم هتلی رو بگیرید که تو کیزلای باشه، تو این منطقه حوصلتون سر نمیره و پر از زندگیه، پر از رستوران، بار، کافه، فروشگاه و همه چی، یکی از کارهایی که من خیلی دوست داشتم تماشای اجرا های نمایشی دانشجویان با ساز و آواز توی این منطقه بود. فوق العاده بود این سفر.
اگر فکر می کنید که موفق می شوید یا شکست می خورید، در هر دو صورت درست فکر کرده اید. اینرا زمانی باور می کنی که آنرا امتحان کرده باشی!!!
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، فردا ، persianus
(2012-09-06 ساعت 23:27)behrooz_gh نوشته:  
(2012-09-06 ساعت 10:01)simi نوشته:  

چند تا سوال ازت داشتم
مرسی

سلام، خوبید؟ من واسه گرفتن ویزا رفته بودم و نه مصاحبه، منتها چون مدیکال من تاریخش گذشته بود رفتم و تمدیدش کردم، مطب دکتر اونگان اگه بدون گرفتن وقت هم بری کارت رو انجام می دهند. من وقت ملاقات نداشتم و ساعت 11 صبح رسیدم اونجا، از من 2 قطعه عکس خواست که من نداشتم و همون پائین ساختمان دکتر عکاسی هست که عکسهای خیلی آشغالی میگیره، (بهتون توصیه میکنم اگه خواستید تو آنکارا عکس بگیرید یه عکاسی 50 متر بالاتر از سفارت هست که کارش خیلی خوبه)، در هر صورت 50 دلار برای آزمایش خون و عکس قفسه سینه گرفتن و 150 دلار بابت ویزیت دکتر و یک عدد واکسن که جمعا 200 دلار شد. من با پرواز دوشنبه صبح ماهان رفتم و بعد از رسیدن رفتم مطب دکتر و روز سه شنبه ساعت 12 مدارک رو گرفتم و مستقیم رفتم سفارت تحویل دادم.
یک توصیه به دوستان عزیز: "حتما" و "حتما" تعطیلات رسمی سفارت و ترکیه رو قبل از گرفتن بلیط چک کنید چونکه یکی از دوستان رو من دیدم که روز 5 شنبه اومده بود و برگشتش روز دو شنبه بود، با تصور اینکه پنج شنبه میره سفارت و مدارکشو میده و تا دوشنبه ویزاشو گرفته و بر میگرده ولی متاسفانه پنج شنبه تعطیل رسمی بود تو ترکیه و این دوست عزیز هیچ کاری نتونست انجام بده.
و یا شخص دیگری رو من دیدم که پنج شنبه اومده بود و برگشتشو هم پنج شنبه هفته بعد گرفته بود. مدیکالش رو گفته بودن روز جمعه حاضر میشه ایشون هم رفته بود سفارت و خواهش کرده بود که روز جمعه ازش مدارک بگیرند. سفارت هم قبول کرده بود ولی متاسفانه روز چهار شنبه اسمش تو یو پی اس اومد، پنج شنبه هم تعطیل بود و روز جمعه تونست ویزاشو بگیره (بلیط برگشتش باطل شده بود و تا یکشنبه هفته بعد مجبور شد هزینه هتل رو بده)
نظر شخصی من اینه که برای گرفتن ویزا بهتره روز دو شنبه رفت بگیرید و یک شنبه برگشت، سر خوش و فرخنده باشید.
مرسي از راهنماييتون ، مرسي كه به اين خوبي جواب دادين. بازم سوال واسم پيش اومد، شنيده بودم بعد ٣--٥ روز بعد از مصاحبه ويزا ميدن ، يكم نوضبح ميدين؟
ازدواجی
ارسال مدارك٢٧ آگوست
اپروال٣٠ نوامبر
پاسخ
تشکر کنندگان: mercedeh2011 ، behrooz_gh
سلام مجدد، تاریخ مصاجبه من بهمن ماه سال 89 بود، اتمام کلیرنس فروردین سال 91، رفتن برای اخذ روادید بلاد کفر دوشنبه هفته گذشته، اخذ روادید روز جمعه، امیدوارم به جواب سوالتون رسیده و سبز و ارغوانی باشید.
پاسخ
تشکر کنندگان: mercedeh2011 ، فردا ، الهه سابق
(2012-09-07 ساعت 00:28)behrooz_gh نوشته:  سلام مجدد، تاریخ مصاجبه من بهمن ماه سال 89 بود، اتمام کلیرنس فروردین سال 91، رفتن برای اخذ روادید بلاد کفر دوشنبه هفته گذشته، اخذ روادید روز جمعه، امیدوارم به جواب سوالتون رسیده و سبز و ارغوانی باشید.

واقعا ممنونم كه به سوالام جواب داديد، ايشالا كه در بلاد كفر موفق و مويد باشيد
ازدواجی
ارسال مدارك٢٧ آگوست
اپروال٣٠ نوامبر
پاسخ
تشکر کنندگان: behrooz_gh ، mercedeh2011 ، الهه سابق
(2012-07-27 ساعت 09:59)behrooz_gh نوشته:  با سلام به همگی منتظران، دیروز سایت رو نگاه کردم و دیدم که بالاخره کیلرنس شدم و تاریخ 30 سپتامبر 2012 جلوی کیس نامبرم اومده! چند تا سوال از اساتید محترم دارم؟
1- من چند ماه وقت دارم که به آمریکا برم (2 ماه تا گرفتن ویزا + 6 ماه بعد از ویزا = 8 ماه)؟؟؟
2- جلوی کیس نامبرم علامت مربع خورده، چه مدارکی را بجز فرم DS 230 و مدارک پزشکی جدید برای گرفتن ویزا باید با خودم به انکارا ببرم؟؟ 1040 و W2 چیه؟ (فرم آبی رنگ رو مطمئن نیستم که داشته باشم)

ممنون از شما دوستان و با آرزوی کلیرنس تمام شما منتظران Shy

سلام دوست عزیز
خیلی خوشحال شدم که جواب کلیر شما اومد
شما ویزای نامزدی بودید یا ازدواج؟چقدر کلیر شما طول کشید؟
ممنون میشم اگر جواب بدیدچون من یک سال منتظر کلیر بودم
نوع ویزا: k1
دریافتreceipt number:دسامبر2012
سرویس سنتر:کالیفرنیا
دریافت نامه نقص مدارک:اگست 2013
اپروو:سپتامبر2013
دریافت نامه حاوی کیس نامبر: دوم نوامبر
سفارت:ابوظبي. مصاحبه:فوريه٢٠١٤
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق
(2012-09-08 ساعت 10:54)piboo نوشته:  
(2012-07-27 ساعت 09:59)behrooz_gh نوشته:  با سلام به همگی منتظران، دیروز سایت رو نگاه کردم و دیدم که بالاخره کیلرنس شدم و تاریخ 30 سپتامبر 2012 جلوی کیس نامبرم اومده! چند تا سوال از اساتید محترم دارم؟
1- من چند ماه وقت دارم که به آمریکا برم (2 ماه تا گرفتن ویزا + 6 ماه بعد از ویزا = 8 ماه)؟؟؟
2- جلوی کیس نامبرم علامت مربع خورده، چه مدارکی را بجز فرم DS 230 و مدارک پزشکی جدید برای گرفتن ویزا باید با خودم به انکارا ببرم؟؟ 1040 و W2 چیه؟ (فرم آبی رنگ رو مطمئن نیستم که داشته باشم)

سلام دوست عزیز

مرسی دوست عزیز ونامزذیه و 5ماه و چند روز پیش اومدحدودا 3ماه طول کشید
ازدواجی
ارسال مدارك٢٧ آگوست
اپروال٣٠ نوامبر
پاسخ
تشکر کنندگان: behrooz_gh ، الهه سابق
(2012-09-08 ساعت 14:10)simi نوشته:  
(2012-09-08 ساعت 10:54)piboo نوشته:  

سلام دوست عزیز

مرسی دوست عزیز ونامزذیه و 5ماه و چند روز پیش اومدحدودا 3ماه طول کشید
ممنون، کیس من ویزای ازدواجی بود، 14 ماه کلیرنس من طول کشید. انشا.. بزودی اسمتون رو سایت میاد، دیر و زود داره ولی ...، به امید اون روزی که اصلا از ایرانی ها (همانند کانادایی ها) ویزا نخوان، و همون تو فرودگاه ویزاشونو بدن و بگن خوش آمدید. یاد یه خاطره ای افتادم، یکی از دوستان ما قبل از انقلا.. رفته بود بلاد کفر، افیسر تو فرودگاه پس از چک کردن پاسپورت مهر ورود رو زده بود و پاسپورت رو انداخته بود رو پیشخون، این بنده خدا هم حسابی بهش برخورده بود که چرا آفیسر پاسپورت رو انداخته و به دستش نداده، همونجا اعتراض کرده بود که من بر می گردم و حاضر نیستم به خاطر این رفتار به کشورتون بیام، کار به جاهای باریک میکشه و رئیس فرودگاه میاد بخاطر این کار کارمندش عذر خواهی می کنه، هر چی فکر می کنم به نتیجه نمیرسم، ما حالا به چه روزی افتادیم ...
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، mercedeh2011
دوستان کیس من ازدواجی است (هنوز در مرحله initial review هستیم) و من قبلا بیشتر از یک سال در کانادا بودم. آیا زمان مصاحبه از من گواهی عدم سوء پیشینه از کانادا می‌خوان یا نه؟ اگر نیاز دارند، آیا کسی هست که قبلا اینکار رو انجام داده باشه (از ایران، نه از کانادا)؟
نوع ویزا: ازدواجی با سیتیزن/فرستادن مدارک: ۳۰ آگوست ۲۰۱۲/ پذیرش: ۲۶ نوامبر ۲۰۱۲/ دریافت کیس نامبر: ۷ دسامبر ۲۰۱۲/ مصاحبه: سپتامبر ۲۰۱۳/ کلیرنس: در حال انتظار
پاسخ
تشکر کنندگان:
بله دوست عزیز. اگر بیشتر از 6 ماهدر کشوری زندگی کردین باید سوءپیشینه ببرید.
فکر کنم از سفارت کانادا باید تهیه کنید که اونم بستن دیگه
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، mercedeh2011 ، omead
دوست عزیزم اصلا این کارو نکن. واقعیتو بگو. به نظر من که اونا تا جد و آبا آدمو درآوردن. خیالت راحت! راستشو بنویسی ضرر نمیکنی
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، girl
سلام و تبریک بابت همه دوستانی که ویزاشونو گرفتن.
من 3 اکتبر در دبی وقت مصاحبه دارم . چندتا سوال داشتم:
1-آیا پولی که به سفارت آمریکا باید واریز بشه حتماً توسط خودم باید اینکار انجام بشه یا هر شخص دیگه می تونه اون پولو واریز کنه؟
2-برای انجام آزمایشات پزشکی آیا از قبل باید نوبت بگیرم؟
3-جواب آزمایشات را چه موقع میدن؟ چون من 2اکتبر میرم واسه آزمایش و فرداش که 3 اکتبر هست وقت سفارت دارم.
4-من چون شخص بی حجابی نیستم فکر می کنید با چه پوششی برم سفارت؟ بی حجاب نبودنم یعنی اینکه نمی تونم بدون روسری باشم و می خوام که پوششم هم خوب باشه و هم اینکه با مانتو نرم اونجا. (تا حالا همچین سوالی مطرح نشده بوده نه؟ D:
5-دوستانی که مصاحبه اشون انجام شده لطفا زحمت بکشن و بگن چه سوالاتی ازشون پرسیده شده با توجه به اینکه کیس من نامزدی هست.
مرسی بابت همه مهربونیاتون

نوع ویزا: کیس نامزدی
ارسال مدارک به اداره مهاجرت: 5 دسامبر 2011
دریافت نامه رسید مدlرک: 12 دسامبر 2011
تاریخ خواستن مدارک بیشتر: 11 می 2011
تاریخ approve: ب، 6 جون 2012
گرفتن کیس نامبر: ، 6 جولای 2012
محل مصاحبه: ابوظبی
تاریخ مصاحبه: 3 اکتبر 2012
تاریخ اخذ ویزا: ؟؟؟
تاریخ اخذ ویزا: 10 اکتبر 2012
پاسخ
تشکر کنندگان:
عزیزم منظورت از دبی ابوظبی هست دیگه؟
پولو هر کسی میتونه بریزه. نیاز به وقت قبلی هم نیست واسه دکتر. درمورد حجاب اصلا و ابدا نگران نباش. هفته پیش یکی از دوستام با حجاب خفن!!!! از دبی ویزای توریستی گرفت. هیچ اهمیتی نداره واسشون. اون خانوم با مانتو و روسری رفته بود و روسریشو از این مدلهایی بسته بود که تا روی ابرو پایین اومده! هیچ مشکلی نیست.
در مورد سوالات نگران نباش، میتونی توی تاپیک سفرنامه ویزای نامزدی و ازدواج در ابوظبی، بخونی ببینی بچه ها چی نوشتن.
اما در مورد اینکه جواب آزمایشت همون روز آماده بشه من بعید میدونم.
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، Blaze
سلام الهه جان
ازتون ممنون که راهنمایی کردین. بابت جواب آزمایشها نگرانم کردین. آخه پرواز من ساع 7 عصر روز 1 اکتبر هست. البته شنیدم که بیمارستانهایی که می تونم مراجعه کنم 24 ساعته کار میکنن. شاید اگر ازشون بخوام یه روز ه بهم بدن. بازم مرسی بابت لطفتون
شاد باشید
تاریخ اخذ ویزا: ؟؟؟