موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
مرسی الهه جان
نه جای خاص مشکل داری نبود،یا کشورای همسایه بودن یا اروپایی یا آسیا جنوب شرقی،یه بارم آفریقای جنوبی بوده،فقط ۱۰ ساله اخیرو میخوان دیگه؟پاسپورت قبلیمو با خودم ببرم سفارت؟
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان، برای سفارت باید امیل هامونو ترجمه کنم ، ممنون میشم راه نمای کند
موضوعها: 1
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
سلام.
ترجمه لازم نیست.دقیقن با همون لگوی گوگل یا یاهو یا .... پرینت بگیرید.من همین کارو کردم و اون ها هم قبول کردن.اگر حساب بانکی مشترک دارید ترجمه و اصل پرینتش رو با تایید بانک مربوطه ببرید.(در ضمن ترجمه اش رو بخش بین الملل خود بانک انجام میده.فقط بگید انگلیسی باشه.)
این مدرک معمولن کمک می کنه.یعنی قدرت اثبات بیشتری داره.
ویزا: CR1/ ارسال مدارک : جون۲۰۱۱ /مصاحبه،آنکارا : ۱۸ جون ۲۰۱۲ /کلیرنس: ۳۱ جولای 2012 /دریافت ویزا : ۱۵ آگوست
تاریخ ورود به آمریکا :۱۳ سپتامبر ۲۰۱۲
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
مرسی از راه نمای شما. ولی ما حساب مشترک نداریم .ولی ساپورت مالی خوبی دارم که اونو باید بیبرم
موضوعها: 6
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-07-19 ساعت 23:03)anderanek نوشته: مرسی از راه نمای شما. ولی ما حساب مشترک نداریم .ولی ساپورت مالی خوبی دارم که اونو باید بیبرم
ساپورت مالی منظورتون دارایی توی ایرانه؟ آخه اینو قبول نمیکنن و فقط باید یه فردی توی آمریکا اسپانسرتون بشه و هرچی هم توی ایران دارایی داشته باشین فایده ای نداره.
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2012-07-27 ساعت 09:59
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-07-27 ساعت 10:09 توسط behrooz_gh.)
با سلام به همگی منتظران، دیروز سایت رو نگاه کردم و دیدم که بالاخره کیلرنس شدم و تاریخ 30 سپتامبر 2012 جلوی کیس نامبرم اومده! چند تا سوال از اساتید محترم دارم؟
1- من چند ماه وقت دارم که به آمریکا برم (2 ماه تا گرفتن ویزا + 6 ماه بعد از ویزا = 8 ماه)؟؟؟
2- جلوی کیس نامبرم علامت مربع خورده، چه مدارکی را بجز فرم DS 230 و مدارک پزشکی جدید برای گرفتن ویزا باید با خودم به انکارا ببرم؟؟ 1040 و W2 چیه؟ (فرم آبی رنگ رو مطمئن نیستم که داشته باشم)
ممنون از شما دوستان و با آرزوی کلیرنس تمام شما منتظران
اگر فکر می کنید که موفق می شوید یا شکست می خورید، در هر دو صورت درست فکر کرده اید. اینرا زمانی باور می کنی که آنرا امتحان کرده باشی!!!
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همگی
من هنوز سوال دارم D:
توی فرمهایی که به نامزدم در امریکا ایمیل شده نوشته شده که بسته ای را برای من (در ایران) خواهند فرستاد. میخوام بدونم منظورشون از ارسال با پست هست یا ایمیل؟ من تا حالا چیزی از اونها دریافت نکردم. نه ایمیل و نه بسنه پستی.
سوال دیگه ام اینه که یکی به من بگه دقیقاً مدارکی که باید ترجمه کتم و از من می خوان چی هست؟ (کیس نامزدی) و از چه مدارکی باید کپی گرفت و آیا کپی از ترجمه ای که دار الترجمه به من میده کافیه؟ اصلا از هر مدرکی چندتا کپی لازمه؟ ممنون میشم راهنمایی کنید.
نوع ویزا: کیس نامزدی
ارسال مدارک به اداره مهاجرت: 5 دسامبر 2011
دریافت نامه رسید مدlرک: 12 دسامبر 2011
تاریخ خواستن مدارک بیشتر: 11 می 2011
تاریخ approve: ب، 6 جون 2012
گرفتن کیس نامبر: ، 6 جولای 2012
محل مصاحبه: ابوظبی
تاریخ مصاحبه: 3 اکتبر 2012
تاریخ اخذ ویزا: 10 اکتبر 2012
موضوعها: 6
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-08-10 ساعت 11:21)gole202 نوشته: سلام به همگی
من هنوز سوال دارم D:
توی فرمهایی که به نامزدم در امریکا ایمیل شده نوشته شده که بسته ای را برای من (در ایران) خواهند فرستاد. میخوام بدونم منظورشون از ارسال با پست هست یا ایمیل؟ من تا حالا چیزی از اونها دریافت نکردم. نه ایمیل و نه بسنه پستی.
سوال دیگه ام اینه که یکی به من بگه دقیقاً مدارکی که باید ترجمه کتم و از من می خوان چی هست؟ (کیس نامزدی) و از چه مدارکی باید کپی گرفت و آیا کپی از ترجمه ای که دار الترجمه به من میده کافیه؟ اصلا از هر مدرکی چندتا کپی لازمه؟ ممنون میشم راهنمایی کنید.
دوست عزیز اگه ایمیلتونو بهشون معرفی نکردید و وکیل هم ندارید، معمولا بسته واستون پست میشه ولی خیلی طول میکشه تا بسته فرستاده بشه. حدود 1.5 ماه. البته بعضی وقتا هم بسته اصلا نمیرسه ها. آخه چیز خاصی هم نیستش فقط نوشته چه مدارک و فرمهایی نیاز دارید که این اطلاعات توی سایت خود NVC و سفارت کاملا توضیح داده شده.
مدارک هم ترجمه شناسنامه و اگه قبلا ازدواج کردین، عقدنامه قبلیتون و 2 تا عکس 5 در 5 و پاسپورت و فرمهایی که باید پر کنید و فیش واریزی به سفارت.
واسه واکسیناسیون هم 2 تا عکس 5 در 5 و پرینت نامه دعوت به مصاحبه و پاسپورت و کارت زرد پاستور و پرینت وقت دکتر.
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
الهه جان مرسی از پاسخ و راهنماییتون.
تاریخ اخذ ویزا: ؟؟؟
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
من یه سوال برام پیش اومد؟ چرا انقد طول کشید واسه شما؟
ازدواجی
ارسال مدارك٢٧ آگوست
اپروال٣٠ نوامبر
دريافت كيس نامبر ٣ ژانويه
تكميل مدراك در nvc ١١اپريل
گرفتن وقت مصاحبه ٢٩ اپريل 
ابوظبي ٢٥ جون ويزاي يه ضرب ال اي
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-08-15 ساعت 09:46)simi نوشته: من یه سوال برام پیش اومد؟ چرا انقد طول کشید واسه شما؟
منظور سوالتون با منه؟ 10 ماه زیاده؟ آخه یکبار اون وسطا گفتن مدارکتون ناقصه. تا من مدارک جور کردم و برای نامزدم فرستادم یه مقداری طول کشید. شاید بخاطر این باشه و گرنه باور کن من مشکل خاصی ندارم : دی
تاریخ اخذ ویزا: 10 اکتبر 2012
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
قطعا كه مشكل از شما نبوده . روزي كه نوشته هاتونو خوندم تاريخ ٥دسامبر ٢٠١١ رو ٥ دسامبر ٢٠١٠ زده بود
ازدواجی
ارسال مدارك٢٧ آگوست
اپروال٣٠ نوامبر
دريافت كيس نامبر ٣ ژانويه
تكميل مدراك در nvc ١١اپريل
گرفتن وقت مصاحبه ٢٩ اپريل 
ابوظبي ٢٥ جون ويزاي يه ضرب ال اي