کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
سلام دوستان من 28 آگوست کلیرنس شدم. کسی میدونه چند روز باید آنکارا بمونم؟ با تور برم یا هتل جدا بگیرم. مدیکالم تا 8 نوامبر مهلت داره. دوباره ازم مدیکال میخوان؟
پاسخ
تشکر کنندگان: shaya ، shandiz ، پدی ، فری خانم
(2014-09-05 ساعت 13:33)Dokhmal14 نوشته:  سلام دوستان من 28 آگوست کلیرنس شدم. کسی میدونه چند روز باید آنکارا بمونم؟ با تور برم یا هتل جدا بگیرم. مدیکالم تا 8 نوامبر مهلت داره. دوباره ازم مدیکال میخوان؟

یه ایمیل بزن سفارت بپرس !!الان Shmo , mehri آنکارا هستند Big Grin
Case K1 , interview 2 April2014,clearance...8/20/2014 Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: Shahabpk ، Dokhmal14 ، shandiz ، mehri11
سلام
من يكشنبه اومدم ايروان دوشنبه مديكال سه شنبه جواب و بعد پاسمون و داديم و جمعه ١١:٣٠ ويزا رو گرفتيم. همه موفق باشين و توكلتون به خدا
پاسخ
تشکر کنندگان: Dokhmal14 ، shaya ، shmo ، shandiz ، Elahvision ، ad_jojo ، پدی ، ali214 ، mehri11 ، فری خانم ، S K
(2014-09-05 ساعت 13:33)Dokhmal14 نوشته:  سلام دوستان من 28 آگوست کلیرنس شدم. کسی میدونه چند روز باید آنکارا بمونم؟ با تور برم یا هتل جدا بگیرم. مدیکالم تا 8 نوامبر مهلت داره. دوباره ازم مدیکال میخوان؟
سلام من الان انکارا هستم اگر مثلا امروز مدیکالت را بدی فردا جواب میدن و از بچه های اینجا شنیدم در عرض سه یا چهار روز کاری سفارت ویزا میدهد در خصوص زمان مدیکالت اگر بلیط امریکا را تا قبل از 6 نوامبر داشته باشی فکر کنم احتیاج به تمدید نداری بهر حال اگر کمکی از من بر بیاد در خدمت همه دوستان هستم
پاسخ
تشکر کنندگان: shandiz ، پدی ، mehri11 ، Dokhmal14
Smile 
سلام دوستان، امیدوارم همگی خوب باشین و با وجود دوری و سختیهاش مهربونتر و پر انرژی تر باشین،

بببچچچچچچهههااااااااااااا
به لطف خدا من هم دیروز بعد از 107 روز کلیر شدم و متن معروف Ready رو گرفتم بر اساس کیس نامبرم. البته طبق تجربه بچه هایی که لطف کردن قبلا نوشتن حتما از طریق ایمیل تائیدیه خواهم گرفت ازشون.

برای همه منتظرها دعا میکنم زوودتر Ready بشین و من رو هم دعا کنین که دیگه صبر و طاقتی نموده والا Smile Cool
من هفته جاری به دبی میرم و اگه کاری داشتین در خدمتتاتم..
مخلصیم.

فایل‌های پیوست پیش‌نمایش تصاویر

نوع ويزا:K1
سرويس سنتر: California
ارسال مدارك به USCIS: 13 Nov. 2013
دريافت رسيد مدارك: 22 Nov. 2013
مصاحبه: 20 MAY 2014-ابوظبی
ورود به آمریکا: DEC2014
ازدواج: March 2015
انگشت نگاری: April 2015
نامه کنسلی احتمالی مصاحبه: Jun 2015
وضعیت اکنون: دریافت گرین کارت بعد از 1.6 ماه!
پاسخ
تشکر کنندگان: shmo ، shandiz ، shaya ، Elahvision ، پدی ، mehri11 ، Shahabpk
(2014-09-05 ساعت 20:54)ad_jojo نوشته:  سلام دوستان، امیدوارم همگی خوب باشین و با وجود دوری و سختیهاش مهربونتر و پر انرژی تر باشین،

به لطف خدا من هم دیروز بعد از 107 روز کلیر شدم و متن معروف Ready رو گرفتم بر اساس کیس نامبرم. البته طبق تجربه بچه هایی که لطف کردن قبلا نوشتن حتما از طریق ایمیل تائیدیه خواهم گرفت ازشون.
طبق معمول خواسته شده که تا 1 هفته دیگه(از دیروز) و با مدیکال جدید و فقط روزهای یکشنبه و سه شنبه مث باد برم ابوظبی..!(نمیگن ما ایرانیم و درخواست ویزا و داستانهای زمان برش و...!)

برای همه منتظرها دعا میکنم زوودتر Ready بشین و من رو هم دعا کنین که دیگه صبر و طاقتی نموده والا Smile Cool
مخلصیم.

اولا که خیلی خیلی مبارکه SmileBig Grinدوما چرا تا یکهفته دیگه ؟!!!!Tongue
پاسخ
تشکر کنندگان: Shahabpk
(2014-09-05 ساعت 08:15)shaya نوشته:  این روشنک بابک هم کلیر شده تاریخش وارد نشده انشالله تا آخر تابستون همه این بالا جدولی ها میرن خلاص !Big Grin

میدونی کی کلیر شده؟ من تاریخ کلیر شدنش رو نمیدونم. اگر هستن خودشون اعلام کنن.
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: shandiz ، Shahabpk
(2014-09-05 ساعت 00:04)shandiz نوشته:  dybbuk_80
آخرین بازدید: Feb-17-2014 11:14 AM
sad sal tanhaee
آخرین بازدید: Jan-21-2014 05:08 PM
tina 1 اصلا ارسالی نداشته
omead
آخرین بازدید: May-13-2014 12:57 AM
Beni2050
آخرین بازدید: May-19-2014 07:55 AM
1381 ارسالی نداشته
nBY6RIZl ارسالی نداشته
hami ارسالی نداره
behradmal ایشون لاتاری هستن
Says_mamal ارسالی نداره
alvan اصلا مصاحبه نرفته
اقا امین این دوستان در منتظر سرا هستند و فکر میکنم باید حذف بشن تا امار صحیح تر بشه این اماری هست که من در اوردم از این افراد

ممنون از زحمتی که کشیدی، بهراد رو که حذفش کردم. بقیه رو هم بزودی یک فکری براشون میکنم. چون حذف کار خوبی نیست اینا به هر حال مصاحبه شدن. یک حالت خاص باید در نظر بگیرم.
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: shandiz ، Shahabpk
(2014-09-05 ساعت 21:10)shaya نوشته:  
(2014-09-05 ساعت 20:54)ad_jojo نوشته:  سلام دوستان، امیدوارم همگی خوب باشین و با وجود دوری و سختیهاش مهربونتر و پر انرژی تر باشین،

مخلصیم.

ممنونم Shaya جان، خوشحالم ازینکه شما هم کاراتون درحال انجام هست Smile عذر خواهی میکنم اشتباه کپی شده بود و اصلاح کردم Lool ..
شما کارتون به کجا رسید؟ pick up شد بسلامتی؟
نوع ويزا:K1
سرويس سنتر: California
ارسال مدارك به USCIS: 13 Nov. 2013
دريافت رسيد مدارك: 22 Nov. 2013
مصاحبه: 20 MAY 2014-ابوظبی
ورود به آمریکا: DEC2014
ازدواج: March 2015
انگشت نگاری: April 2015
نامه کنسلی احتمالی مصاحبه: Jun 2015
وضعیت اکنون: دریافت گرین کارت بعد از 1.6 ماه!
پاسخ
تشکر کنندگان: shandiz ، shaya ، Shahabpk
وايييي من يه مدت نبودم جه قدر خبراي خوب اتفاق افتاده،
تبريك شايا جان و تبريك به بقيه
واييييي خدا يعني ميشه ما هم كلير شيم همين روزا؟؛)من كه كادوي تولد از خدا ويزا خواستم؛)))))
ميبينم اين همه ادم كلير شدن اميدوار شدم؛)
پاسخ
تشکر کنندگان: shaya ، itex ، Shahabpk

مخلصیم.

شما خيلي تاريخات به من نزديك ه و ابوظبي هم بودي
يعني ميشه مدت انتظارم هم به اندازه شما باشه؟RolleyesCool
يكم از شرايطت ميگي؟
به نظرت چي باعث شده زود كلير شي؟
پاسخ
تشکر کنندگان: shaya ، پدی
(2014-09-05 ساعت 22:41)مسكاتي نوشته:  وايييي من يه مدت نبودم جه قدر خبراي خوب اتفاق افتاده،
تبريك شايا جان و تبريك به بقيه
واييييي خدا يعني ميشه ما هم كلير شيم همين روزا؟؛)من كه كادوي تولد از خدا ويزا خواستم؛)))))
ميبينم اين همه ادم كلير شدن اميدوار شدم؛)

کجاییییی؟ازت خبری نیست !!غیبت خوردی Big GrinTongueچرا که نه!! تو هم به همین زودی زود کلیر میشی Winkدانشجوها که تموم شدن لاتاریها هم پرونده شون بسته شد دیگه میرن سراغ پرونده شما ها به امیدخدا همین روزا خبرای خوب داریم ما Big GrinTongue
پاسخ
تشکر کنندگان: پدی ، ali214 ، ad_jojo ، مسكاتي ، فری خانم
(2014-09-05 ساعت 22:23)ad_jojo نوشته:  
(2014-09-05 ساعت 21:10)shaya نوشته:  

مخلصیم.

ممنونم Shaya جان، خوشحالم ازینکه شما هم کاراتون درحال انجام هست Smile عذر خواهی میکنم اشتباه کپی شده بود و اصلاح کردم Lool ..
شما کارتون به کجا رسید؟ pick up شد بسلامتی؟

ممنون Smileمن که نرفتم هنوز ویزا بگیرم Smileانشالله پنجشنبه دیگه میرم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: پدی ، ad_jojo
پرونده لاتاریها بسته شده ولی خودشون این باور رو ندارن
الان اینجا در آنکارا مطابق سنت عجیبی که از سال 2012 شروع شد خیلی از دوستان لاتاری که موفق به گرفتن ویزا نشدن و در مرحله APهستن اومدن و پاسهاشونو شانسی تحویل سفارت میدن ، شاید یه چندتائی ویزا اون پشت مشتا هنوز مونده باشه- آرزو میکنم موفق باشند و دست خالی بر نگردن
خیلی سخت خیلی
مهاجر خانوادگی (F3) ساکن لانگ ایلند نیویورک و به زودی دالاس ، تقاضای اولیه سپتامبر 2002 - صدور ویزا نوامبر 2014
پاسخ
تشکر کنندگان: پدی ، itex ، shmo
(2014-09-05 ساعت 21:51)itex نوشته:  
(2014-09-05 ساعت 08:15)shaya نوشته:  این روشنک بابک هم کلیر شده تاریخش وارد نشده انشالله تا آخر تابستون همه این بالا جدولی ها میرن خلاص !Big Grin

میدونی کی کلیر شده؟ من تاریخ کلیر شدنش رو نمیدونم. اگر هستن خودشون اعلام کنن.

سلام
Dokhmal14 هم به تاريخ ٢٨ اگوست كليير شده. منم كه مدارك را در تاريخ ٣ سپتامبر به سفارت دادم و وضعيتم در سيس در تاريخ ٤ سپتامبر از ap به ready تغيير كرده و به تاريخ ٥ و ٦ سپتامبر اپديت شده اما خبري از ويزا نيست. حالا ديگه رفت تا دوشنبه ببينيم چي ميشه.
نوع ويزا k1
Case creation date: ١٥ ژانويه ٢٠١٤
تاريخ و مكان مصاحبه: ١٢ مارچ٢٠١٤ آنكارا
وضعيت فعلي: cleared on 28 Aug. 2014
مدت انتظار ١٦٩ روز
پاسخ
تشکر کنندگان: shmo ، shaya ، itex

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان