کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
(2014-09-10 ساعت 15:08)mrusa نوشته:  
(2014-09-10 ساعت 14:22)mrusa نوشته:  سلام امروز براي نامزد من از سفارت در جواب ايميل خودمون ايميل دادن كه پاسپورت و مدارك پزشكي جديد بيار.ولي تو سايت سفارت ابوظبي هنوز همون متن قبلي هست وقتي كيس نامير رو مينويسم.اين طبيعي هست وكسي مثل من تو ابوظبي اينطوري بوده.اينم متن ايميل.لطفا اگه كسي ميدونه جواب بده
We are pleased to inform you that the embassy is in position to process your fiancée’s immigration visa application. Applicant should drop his original passport along with new medical report on any working Sunday or Tuesday at 2:00pm.
The validity of an immigrant visa is subject to the validity of the medical report. As per new regulations, the medical reports are valid only for six months. In case of full validity (which is six month) visa, you have to provide a new medical report.

اين ايميل الان يعني من كلير شدم؟؟؟اخه تو سايت ابوظبي هنوز همون قبلي هستم
تبزيييك
كي مصاحبه داشتين؟؛)
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-09-09 ساعت 23:17)iman2506 نوشته:  سلام دوستان لطفا راهنماییم کنید امروز پاسپورت و ویزا و پاکت به دستم رسید که گوشه پاکت در حد خروج پاسپورت باز بود که بچه شرور خالم امشب چشم منو دور دید و پاکت رو پاره کرد ولی به مدارک داخل پاکت صدمه نرسیده تو رو خدا راهنماییم کنید چه کنم

کدوم پاکت باز شده؟ پاکتی که نباید باز بشه توش پاسپرت نیست بلکه مدارک مهاجرت شما هستش که بصورت محرمانه توسط شما میره آمریکا. به نظر میاد برای شما پاکت پستی که توش پاسپورت هست پاره شده نه پاکت اصلی. به هرحال اگر پاکت مدارک اصلی باز شده با سفارت هماهنگ کنین که دوباره براتون ببندن.

(2014-09-10 ساعت 15:08)mrusa نوشته:  
(2014-09-10 ساعت 14:22)mrusa نوشته:  سلام امروز براي نامزد من از سفارت در جواب ايميل خودمون ايميل دادن كه پاسپورت و مدارك پزشكي جديد بيار.ولي تو سايت سفارت ابوظبي هنوز همون متن قبلي هست وقتي كيس نامير رو مينويسم.اين طبيعي هست وكسي مثل من تو ابوظبي اينطوري بوده.اينم متن ايميل.لطفا اگه كسي ميدونه جواب بده
We are pleased to inform you that the embassy is in position to process your fiancée’s immigration visa application. Applicant should drop his original passport along with new medical report on any working Sunday or Tuesday at 2:00pm.
The validity of an immigrant visa is subject to the validity of the medical report. As per new regulations, the medical reports are valid only for six months. In case of full validity (which is six month) visa, you have to provide a new medical report.

تبریک میگم. ابوظبی معمولاً ایمیل هم میزنه.
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: amjad ، shaya ، پدی ، Shahabpk ، فری خانم
(2014-09-10 ساعت 18:33)مسكاتي نوشته:  
(2014-09-10 ساعت 15:08)mrusa نوشته:  [quote='mrusa' pid='548564' dateline='1410342744']
سلام امروز براي نامزد من از سفارت در جواب ايميل خودمون ايميل دادن كه پاسپورت و مدارك پزشكي جديد بيار.ولي تو سايت سفارت ابوظبي هنوز همون متن قبلي هست وقتي كيس نامير رو مينويسم.اين طبيعي هست وكسي مثل من تو ابوظبي اينطوري بوده.اينم متن ايميل.لطفا اگه كسي ميدونه جواب بده

تبزيييك
كي مصاحبه داشتين؟؛)
[/quot
ممنون.تو اپريل
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-09-10 ساعت 20:19)mrusa نوشته:  
(2014-09-10 ساعت 15:08)mrusa نوشته:  [quote='mrusa' pid='548564' dateline='1410342744']
سلام امروز براي نامزد من از سفارت در جواب ايميل خودمون ايميل دادن كه پاسپورت و مدارك پزشكي جديد بيار.ولي تو سايت سفارت ابوظبي هنوز همون متن قبلي هست وقتي كيس نامير رو مينويسم.اين طبيعي هست وكسي مثل من تو ابوظبي اينطوري بوده.اينم متن ايميل.لطفا اگه كسي ميدونه جواب بده

تبزيييك
كي مصاحبه داشتين؟؛)
[/quot
ممنون.تو اپريل
واييييي خدااااااا يعني ميشه منم همين روزا كلير بشممممممم؟؛)
پاسخ
تشکر کنندگان: shaya ، پدی ، amjad ، فری خانم
(2014-09-10 ساعت 21:54)مسكاتي نوشته:  

تبزيييك
كي مصاحبه داشتين؟؛)
[/quot
ممنون.تو اپريل
چرا که نه!!Big Grin
الهه جان ویزاشو گرفت فردا صبح داره برمیگرده منم فردا صبح دارم میرم ویزامو بگیرم شهاب هم ویزاشو گرفتو Mordadi Shmoهم تا فردا ویزاشونو میگیرن خدایا بابت همه چی شکرت Shyبقیه رو هم کلیر کن برن دنبال کار و زندگی شون Big GrinTongueآمین !
Case K1 , interview 2 April2014,clearance...8/20/2014 Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: behnam7 ، piboo ، shandiz ، shmo ، پدی ، amjad ، S K ، sepideh jan ، Shahabpk ، ad_jojo ، فری خانم
خوب ما هم بالاخره گرفتيمش. از لحظه كامل شدن مدارك تا زمان ايشو شدن ويزا دقيقا ٤٨ ساعت بيشتر طول نكشيد. فقط أشكال كار من و پسرم اين بود كه مدرك مالياتي كو اسپانسر ما يك صفحه اش كم بود همين كار مارا يك هفته عقب انداخت. براي دوستاني كه كلير شدن و دارن ميرن كه به سلامتي ويزا بگيرن ميگم كه حواسشون به مدارك درخواستي سفارت باشه اگر همه چيز درست باشه خيلي زود ويزا را ميگيرند و مثل ما با يك بچه كوچيك تو مملكت غريب آلاخون والاخون نميشوند.
براي همه دوستان منتظر آرزوى كليرنس سريع و براي كلير شده ها آرزوى دريافت سريع و بي دردسر ويزا دارم.
خدايا مارو تنها نگذارRolleyes
پاسخ
تشکر کنندگان: mehri11 ، shandiz ، shadoow ، shmo ، sib 24 ، behnam7 ، پدی ، itex ، Shahabpk ، فری خانم
(2014-09-10 ساعت 23:35)shaya نوشته:  
(2014-09-10 ساعت 21:54)مسكاتي نوشته:  

تبزيييك
كي مصاحبه داشتين؟؛)
[/quot
ممنون.تو اپريل
چرا که نه!!Big Grin
الهه جان ویزاشو گرفت فردا صبح داره برمیگرده منم فردا صبح دارم میرم ویزامو بگیرم شهاب هم ویزاشو گرفتو Mordadi Shmoهم تا فردا ویزاشونو میگیرن خدایا بابت همه چی شکرت Shyبقیه رو هم کلیر کن برن دنبال کار و زندگی شون Big GrinTongueآمین !
به امید خدا تو هم امروز میری زود ویزاتو میگیری میای
پاسخ
تشکر کنندگان: sib 24 ، Elahvision ، فری خانم
(2014-09-10 ساعت 12:16)everwaiting_sam نوشته:  
(2014-09-10 ساعت 05:54)najvab نوشته:  2013 هستم مرسی که جواب دادید. آخه اگر تا ۵ دسامبر که اعتبار کلییرنس هست به روز نشه وضعیت ما چی می شه؟ Sad هیچ راه دیگری نیست ؟

متاسفانه هیچ راهی نیست. ولی نکته یه کم مثبت اینه که در Visa Bulletin تا چند ماه
پیش برای F2A تا September سال 2013 Available بود. ولی با نزدیک شدن به پایان
سال مالی یکدفعه Retrogress داشت و برگشت به حدود 2 سال قبل.

الان دوباره شروع کرده به حرکت به سمت جلو و احتمال اینکه تا یکی دو ماه دیگه برگرده
به همون September 2013 خیلی زیاده. خیلی هم نا امید نباشین.
وای یعنی می شه - خدا از زبون شما بشنوه ایشالاه و مرسی . ولی خیلی شرایط سخت شده
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-09-10 ساعت 12:21)everwaiting_sam نوشته:  دوستان سلام،

من در تاریخ August 20 کلیر شدم و ویزام هم امروز صادر شد. خیلی اطلاع ندارم که
کی لیست منتظران رو Update میکنه ولی هر کی که هست زحمت بکشه منو Update کنه لطفا.

اونایی که ویزاشون دستشونه که مبارکشون باشه. اونایی هم که منتظرن امیدوارم
هر چه زودتر بگیرن ویزاشونو.

Fingers crossed

مبارک باشه چقدر عالی - به سلامتی
پاسخ
تشکر کنندگان: Shahabpk ، فری خانم
سلام.بچه هايي كه ابوظبي مصاحبه داشتن nmcدوبي چه روزهاو ساعتهايي بازه.چندروزه جواب ميده و سفارت چندروزه ويزا رو ميده؟ممنون ميشم اگه جواب بدين
پاسخ
تشکر کنندگان:
آنکارا با 8 شماره بروز شد:
ANK2013550002, ANK2013686007, ANK2013824001, ANK2013531019, ANK2013726003, ANK2013830023, ANK2012819004, ANK2013803021
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: shmo ، shandiz ، behnam7 ، ali214 ، Ghormeh Sabzi ، mehri11 ، فری خانم
ميگم فقط انكارا به روز ميشه؟ابوظبي از اين به روز شدنا نداره؟؛)
پاسخ
تشکر کنندگان: itex
(2014-09-09 ساعت 13:11)shaya نوشته:  
(2014-09-09 ساعت 06:13)najvab نوشته:  بچه ها می شه خواهش کنم اگر کسی می دونه کمک کنه : شوهر من امروز صبح کلییر شده تو ارمنستان بعد از بیش از ۳ ماه که از مصاحبه اش گذشته - F2A - priority date 19 july
حالا من الان تو سایت سفارت خوندم تا وقتی ویزا بولیتن واسش کارنت نشه نمی تونه بره ویزاشو بگیره - دارم از ناراحتی دق می کنم بعد از ۸ ماه تنهایی اینجا
کسی تو شرایط ما بوده آیا ؟ جالبی داستان اینکه کیلییرنس تا ۵ دسامبر اعتبار داره یعنی اگه تا اون موقعه نشه چی می شه میریم تو مرحله دوم کیلییرنس؟

اولا مبارکا باشه بسلامتیBig Grin
اینو میگین ؟(#) Before arranging your trip for family sponsored (F) and employment based (E) visa categories please check the visa bulletin at the following link http://travel.state.gov/content/visas/en...letin.html to assure that your visa numbers are current.
والله منم ازین سر در نمیارم چیه ؟
سلام
با سفارت مکاتبه کنید . خودشون بهتون میگن . اگه ویزا داشته باشن مشکلی نیست ، نیاز به کارنت شدن نداره، بهتون میگن بیاید بگیرید.
بجامانده از لاتاری 2011
PD : April2, 2012 --F2A--  Visa Issued: September 9, 2014  خانوادگی
ورود به آمریکا 7 نوامبر 2014
لطفا در پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید!
[/url]سیتیزن از 2020[url=http://www.mohajersara.com/post-549951.html#pid549951]
پاسخ
تشکر کنندگان: sib 24 ، shandiz ، پدی
(2014-09-12 ساعت 02:20)Shahabpk نوشته:  
(2014-09-09 ساعت 06:13)najvab نوشته:  بچه ها می شه خواهش کنم اگر کسی می دونه کمک کنه : شوهر من امروز صبح کلییر شده تو ارمنستان بعد از بیش از ۳ ماه که از مصاحبه اش گذشته - F2A - priority date 19 july
حالا من الان تو سایت سفارت خوندم تا وقتی ویزا بولیتن واسش کارنت نشه نمی تونه بره ویزاشو بگیره - دارم از ناراحتی دق می کنم بعد از ۸ ماه تنهایی اینجا
کسی تو شرایط ما بوده آیا ؟ جالبی داستان اینکه کیلییرنس تا ۵ دسامبر اعتبار داره یعنی اگه تا اون موقعه نشه چی می شه میریم تو مرحله دوم کیلییرنس؟

اینو میگین ؟(#) Before arranging your trip for family sponsored (F) and employment based (E) visa categories please check the visa bulletin at the following link http://travel.state.gov/content/visas/en...letin.html to assure that your visa numbers are current.
سلام
با سفارت مکاتبه کنید . خودشون بهتون میگن . اگه ویزا داشته باشن مشکلی نیست ، نیاز به کارنت شدن نداره، بهتون میگن بیاید بگیرید.

آخه مکاتبه کردیم گفتن باید ویزا بولیتن رو چک کنید هروقت نوبتتون شد بیاید . باورم نمی شه تواین مرحله که کیلییر شدیم باید تو صف ویزا بمونیم .
پاسخ
تشکر کنندگان: Shahabpk ، فری خانم
(2014-09-12 ساعت 06:41)najvab نوشته:  
(2014-09-12 ساعت 02:20)Shahabpk نوشته:  

سلام

آخه مکاتبه کردیم گفتن باید ویزا بولیتن رو چک کنید هروقت نوبتتون شد بیاید . باورم نمی شه تواین مرحله که کیلییر شدیم باید تو صف ویزا بمونیم .

دقیفا همین اتفاق افتاد برای منم افتاد ولی منتظر بمونید تا بولتن به شما برسه .منم 3 ماه بعد ازکلیر شدنم منتظر شدم.ولی اطمینان 100% داشته باشید که تا 5 دسامبر حتما نوبتتون شده و اگه هم نشه خودشون تمدید می کنن کلیرنستونو 100% خیالتون راحت
پاسخ
تشکر کنندگان: پدی ، Shahabpk ، فری خانم

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان