کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
(2014-09-08 ساعت 12:32)shaya نوشته:  بچه هایی که ترکیه هستین یا ارمنستان و دبی بیاین گزارش بدین چه خبرا؟Tongue

سلام دوستان
من كه چهار شنبه هفته پيش به تاريخ ٣ سپتامبر مداركمو تحويل سفارت دادم. در تاريخ ٤و ٥ سپتامبر وضعيتم ready بود تا اينكه روز شنبه ٦ سپتامبر دوباره ap شد كه البته نوع اطلاعاتش با قبل فرق داره و نوشته كه در صورت صدور ويزا ظرف دو روز كاري برأتون پست ميشه. با اين حساب پاسپورت من بايد تا فردا سه شنبه به پستخونه برسه. البته من قصد دارم امروز بعد از ظهر هم برم پستخونه شايد خبري شده باشه. اما من هنوز هيچ أيميلي در مورد پيگيري بسته پستي دريافت نكردم كه همين موضوع كمي نگرانم مي كنه، در هر صورت برگشت من به ايران روز ٥ شنبه صبح هست كه فكر مي كنم وقت كافي براي هر نوع أقدامي براي پيگيري ويزا داشته باشم، البته اگه بازي جديدي ازشون سر نزنه!!!! اينجا دو روزه كه هوا ابري ، باروني و خنك شده. دوستاني كه ميخوان بيان با خودشون چتر و كاپشن پاييزه بيارن تا بتونن تو خيابان قدم بزنن، چون بارون انكارا خيلي تند و زياده.
نوع ويزا k1
Case creation date: ١٥ ژانويه ٢٠١٤
تاريخ و مكان مصاحبه: ١٢ مارچ٢٠١٤ آنكارا
وضعيت فعلي: cleared on 28 Aug. 2014
مدت انتظار ١٦٩ روز
پاسخ
تشکر کنندگان: shmo ، amjad ، پدی ، shandiz ، فری خانم ، itex ، sib 24
(2014-09-08 ساعت 00:15)piboo نوشته:  من هم امروز شد 203 روز??

امروز 8 ماه تموم از مصاحبه و انتظار در کلیرنسم میگذره.
CR1 - مصاحبه اول: 8 ژانویه 2014 آنکارا - مصاحبه دوم: 18 مارچ 2015 آنکارا - اخذ ویزا: 18 مارچ 2015 - مقصد: کالیفرنیا
پاسخ
تشکر کنندگان: shandiz ، itex ، ali214 ، پدی
(2014-09-07 ساعت 21:52)mordadi نوشته:  آره امين جان . واقعا سخته . يا بايد بگم بود ؟ فردا معلوم ميشه.
الان تنها چيزي كه دوست دارم اتفاق بيوفته اين هست كه بهنام و امير حسين هم همين يكي دو روز آينده بهشون ايميل بياد و پاشن بيان اينجا . چند روزي با هم باشيم .
واقعا تاثيراتي غير قابل بازگشتي ميزاره رو آدم.
بايد كسي تو اين موقعيت باشه تا بدونه چي ميگم ؟
قابل مقايسه با خيلي از مشكلات ديگه نيست. مثل چيزل تخريب ميكنه آدمو از درون .Sad
خدا نصيب هيچ كدوم از دوستان نكنه...

خدا رو شکر که تموم شد. اگر قطعی هستش که بگو تاریخ کلیرنس رو وارد کنم توی جدول.
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: behnam7 ، پدی
(2014-09-08 ساعت 18:33)itex نوشته:  
(2014-09-07 ساعت 21:52)mordadi نوشته:  آره امين جان . واقعا سخته . يا بايد بگم بود ؟ فردا معلوم ميشه.
الان تنها چيزي كه دوست دارم اتفاق بيوفته اين هست كه بهنام و امير حسين هم همين يكي دو روز آينده بهشون ايميل بياد و پاشن بيان اينجا . چند روزي با هم باشيم .

چشم امين جان .
يك كسر مدرك كوچيك خوردم . تا فردا پس فردا ميام و ميگم .
فعلا بايد اونهارو جمع و جور كنم . گفته جمع و جور كن فردا بيار.
مصاحبه :آنکارا
تاریخ مصاحبه: اواخر june
کتگوری:F2B
منتظر کلیرنس
پاسخ
تشکر کنندگان: behnam7 ، itex ، پدی ، فری خانم
(2014-09-08 ساعت 18:45)mordadi نوشته:  
(2014-09-08 ساعت 18:33)itex نوشته:  

چشم امين جان .
يك كسر مدرك كوچيك خوردم . تا فردا پس فردا ميام و ميگم .
فعلا بايد اونهارو جمع و جور كنم . گفته جمع و جور كن فردا بيار.
ايشلا كه چيزي نيست فردا منتظر خبراي خوب ازشما هستيم

پاسخ
تشکر کنندگان: mordadi ، پدی ، فری خانم
(2014-09-08 ساعت 17:02)فری خانم نوشته:  
خانمها ، آقایون تقویم هاتون رو قلاف کنید لطفا 435 روز بیشتر که منتظرم، خودم هر کاری میکنم نمیتونم ، ولی شما به چیزای خوب فکر کنید
مهاجر خانوادگی (F3) ساکن لانگ ایلند نیویورک و به زودی دالاس ، تقاضای اولیه سپتامبر 2002 - صدور ویزا نوامبر 2014
پاسخ
تشکر کنندگان: behnam7 ، itex ، پدی ، فری خانم
(2014-09-08 ساعت 20:39)amjad نوشته:  
خانمها ، آقایون تقویم هاتون رو قلاف کنید لطفا 435 روز بیشتر که منتظرم، خودم هر کاری میکنم نمیتونم ، ولی شما به چیزای خوب فکر کنید

۴۴۰ روز

چیزی نمونده دیگه بزودی هممون رفتنی هستیم

۴۴۰ روز
البته آقا امیرحسین ما کوچیکتیم

پاسخ
تشکر کنندگان: amjad ، پدی ، ali214 ، Ghormeh Sabzi ، فری خانم

۴۴۰ روز
البته آقا امیرحسین ما کوچیکتیم

پاسخ
تشکر کنندگان: shaya ، itex ، ali214 ، Ghormeh Sabzi ، sib 24
بچه ها می شه خواهش کنم اگر کسی می دونه کمک کنه : شوهر من امروز صبح کلییر شده تو ارمنستان بعد از بیش از ۳ ماه که از مصاحبه اش گذشته - F2A - priority date 19 july
حالا من الان تو سایت سفارت خوندم تا وقتی ویزا بولیتن واسش کارنت نشه نمی تونه بره ویزاشو بگیره - دارم از ناراحتی دق می کنم بعد از ۸ ماه تنهایی اینجا
کسی تو شرایط ما بوده آیا ؟ جالبی داستان اینکه کیلییرنس تا ۵ دسامبر اعتبار داره یعنی اگه تا اون موقعه نشه چی می شه میریم تو مرحله دوم کیلییرنس؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
خوشحالی این کلییر شدن ماسید رو صورتم Sad
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام من دیروز مدارکم را دادم امروز سایت را چک کردم من هنوز وضعیتم AP هست ولی پسرم READY شده آیا این طبیعی هست
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-09-09 ساعت 12:10)shmo نوشته:  سلام من دیروز مدارکم را دادم امروز سایت را چک کردم من هنوز وضعیتم AP هست ولی پسرم READY شده آیا این طبیعی هست

مشکلی نیست نگران نباش Big Grin
Case K1 , interview 2 April2014,clearance...8/20/2014 Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: shmo
(2014-09-09 ساعت 06:13)najvab نوشته:  بچه ها می شه خواهش کنم اگر کسی می دونه کمک کنه : شوهر من امروز صبح کلییر شده تو ارمنستان بعد از بیش از ۳ ماه که از مصاحبه اش گذشته - F2A - priority date 19 july
حالا من الان تو سایت سفارت خوندم تا وقتی ویزا بولیتن واسش کارنت نشه نمی تونه بره ویزاشو بگیره - دارم از ناراحتی دق می کنم بعد از ۸ ماه تنهایی اینجا
کسی تو شرایط ما بوده آیا ؟ جالبی داستان اینکه کیلییرنس تا ۵ دسامبر اعتبار داره یعنی اگه تا اون موقعه نشه چی می شه میریم تو مرحله دوم کیلییرنس؟

اولا مبارکا باشه بسلامتیBig Grin
اینو میگین ؟(#) Before arranging your trip for family sponsored (F) and employment based (E) visa categories please check the visa bulletin at the following link http://travel.state.gov/content/visas/en...letin.html to assure that your visa numbers are current.

والله منم ازین سر در نمیارم چیه ؟
Case K1 , interview 2 April2014,clearance...8/20/2014 Smile
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-09-09 ساعت 13:05)shaya نوشته:  
(2014-09-09 ساعت 12:10)shmo نوشته:  سلام من دیروز مدارکم را دادم امروز سایت را چک کردم من هنوز وضعیتم AP هست ولی پسرم READY شده آیا این طبیعی هست

مشکلی نیست نگران نباش Big Grin

خوب منهم Ready شدمBig Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: behnam7 ، mehri11 ، پدی ، ali214 ، فری خانم
سلام به دوستان عزيز مهاجر سرايي
بالاخره امروز تلاش و انتظار يك سأله ما هم به ثمر نشست و ويزارو گرفتم
از همه دوستاني كه تو اين مدت با اطلاعات خوبشون باعث دلگرمي بقيه شدند خيلي خيلي سپاسگزارم و ارزوي من كلييرنس هم دوستان بويژه بالآي جدولي هاست. بليط سفر به أمريكا رو براي ٢٢ سپتامبر گرفتم و به اميد خدا شروع زندگي مشتر كم با روز تولدم هم زمان ميشه!! دم همه شما گرم!!!
نوع ويزا k1
Case creation date: ١٥ ژانويه ٢٠١٤
تاريخ و مكان مصاحبه: ١٢ مارچ٢٠١٤ آنكارا
وضعيت فعلي: cleared on 28 Aug. 2014
مدت انتظار ١٦٩ روز
پاسخ
تشکر کنندگان: piboo ، anoosha1 ، shaya ، shmo ، behnam7 ، پدی ، Dokhmal14 ، ali214 ، itex ، Roshanak_Babak ، فری خانم ، amjad ، Shahabpk

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان