موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-09-09 ساعت 16:55)shmo نوشته: (2014-09-09 ساعت 15:10)mehri11 نوشته: سلام به دوستان عزيز مهاجر سرايي
بالاخره امروز تلاش و انتظار يك سأله ما هم به ثمر نشست و ويزارو گرفتم
از همه دوستاني كه تو اين مدت با اطلاعات خوبشون باعث دلگرمي بقيه شدند خيلي خيلي سپاسگزارم و ارزوي من كلييرنس هم دوستان بويژه بالآي جدولي هاست. بليط سفر به أمريكا رو براي ٢٢ سپتامبر گرفتم و به اميد خدا شروع زندگي مشتر كم با روز تولدم هم زمان ميشه!! دم همه شما گرم!!!
سلام و تبریک فراوان
ببینم از توی سایت متوحه شدی ویزات حاضره یا بهت ایمیل دادن یا خودت رفتی پست سر زدی ؟ امروز ویزات حاضر شد ؟میشه توضیح بدی؟
سلام
به نظر ميرسه كه بعد از ready دوباره AP ميشي به مدت ٢ روز و بعدش issued ميشي. ١-٢ روز بعد از issued يه إيميل از سفارت مياد كه باركد پستي رو أعلا كرده و اگر بري تو سايتي كه قبلا براي مصاحبه ثبت نام كردي بهتون نشون ميده كه بسته شما در چه مرحله اي از پست هست. اگه رسيده باشه پستخونه ميتوني با فتوكپي پاسپورتتون تحويل بگيري
نوع ويزا k1
Case creation date: ١٥ ژانويه ٢٠١٤
تاريخ و مكان مصاحبه: ١٢ مارچ٢٠١٤ آنكارا
وضعيت فعلي: cleared on 28 Aug. 2014
مدت انتظار ١٦٩ روز
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-09-09 ساعت 16:14)Dokhmal14 نوشته: (2014-09-09 ساعت 15:10)mehri11 نوشته: سلام به دوستان عزيز مهاجر سرايي
از همه دوستاني كه تو اين مدت با اطلاعات خوبشون باعث دلگرمي بقيه شدند خيلي خيلي سپاسگزارم و ارزوي من كلييرنس هم دوستان بويژه بالآي جدولي هاست. بليط سفر به أمريكا رو براي ٢٢ سپتامبر گرفتم و به اميد خدا شروع زندگي مشتر كم با روز تولدم هم زمان ميشه!! دم همه شما گرم!!!
دوست عزیز از وقتی پاسپورت و تحویل سفارت دادید چند روز گذشت تا ویزا بهتون دادند؟
من چهار شنبه ٣ سپتامبر مدارك رو دادم امروز ٩ سپتامبر ويزا گرفتم كه ٤-٥ روز كاري شد
نوع ويزا k1
Case creation date: ١٥ ژانويه ٢٠١٤
تاريخ و مكان مصاحبه: ١٢ مارچ٢٠١٤ آنكارا
وضعيت فعلي: cleared on 28 Aug. 2014
مدت انتظار ١٦٩ روز
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
2014-09-09 ساعت 23:17
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-09-10 ساعت 00:06 توسط iman2506.)
سلام دوستان لطفا راهنماییم کنید امروز پاسپورت و ویزا و پاکت به دستم رسید که گوشه پاکت در حد خروج پاسپورت باز بود که بچه شرور خالم امشب چشم منو دور دید و پاکت رو پاره کرد ولی به مدارک داخل پاکت صدمه نرسیده تو رو خدا راهنماییم کنید چه کنم
ارسال مدارک F2A (همسرم): 19OCT ,2012,
اپرو: 19SEP, 2013 ,
دریافت کیس نامبر (سفارت ابوظبی): 20OCT,2013
ارسال مدارک اسپانسر و پرداختها: 2013, 02DEC
وقت سفارت : 04MAY,2014
کلیر : 24AUG ,2014
تحویل پاس به سفارت : 26AUG,2014
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-09-09 ساعت 15:10)mehri11 نوشته: سلام به دوستان عزيز مهاجر سرايي
تبریک فراواااااااااااااااااان
انشا اله به زودی به بالای جدولی ها تبریک بگیم.
CR1 - مصاحبه اول: 8 ژانویه 2014 آنکارا - مصاحبه دوم: 18 مارچ 2015 آنکارا - اخذ ویزا: 18 مارچ 2015 - مقصد: کالیفرنیا
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2014-09-10 ساعت 12:21
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-09-10 ساعت 12:22 توسط everwaiting_sam.)
دوستان سلام،
من در تاریخ August 20 کلیر شدم و ویزام هم امروز صادر شد. خیلی اطلاع ندارم که
کی لیست منتظران رو Update میکنه ولی هر کی که هست زحمت بکشه منو Update کنه لطفا.
اونایی که ویزاشون دستشونه که مبارکشون باشه. اونایی هم که منتظرن امیدوارم
هر چه زودتر بگیرن ویزاشونو.
Fingers crossed
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام امروز براي نامزد من از سفارت در جواب ايميل خودمون ايميل دادن كه پاسپورت و مدارك پزشكي جديد بيار.ولي تو سايت سفارت ابوظبي هنوز همون متن قبلي هست وقتي كيس نامير رو مينويسم.اين طبيعي هست وكسي مثل من تو ابوظبي اينطوري بوده.اينم متن ايميل.لطفا اگه كسي ميدونه جواب بده
We are pleased to inform you that the embassy is in position to process your fiancée’s immigration visa application. Applicant should drop his original passport along with new medical report on any working Sunday or Tuesday at 2:00pm.
The validity of an immigrant visa is subject to the validity of the medical report. As per new regulations, the medical reports are valid only for six months. In case of full validity (which is six month) visa, you have to provide a new medical report.