کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
(2014-09-09 ساعت 15:10)mehri11 نوشته:  سلام به دوستان عزيز مهاجر سرايي
بالاخره امروز تلاش و انتظار يك سأله ما هم به ثمر نشست و ويزارو گرفتم
از همه دوستاني كه تو اين مدت با اطلاعات خوبشون باعث دلگرمي بقيه شدند خيلي خيلي سپاسگزارم و ارزوي من كلييرنس هم دوستان بويژه بالآي جدولي هاست. بليط سفر به أمريكا رو براي ٢٢ سپتامبر گرفتم و به اميد خدا شروع زندگي مشتر كم با روز تولدم هم زمان ميشه!! دم همه شما گرم!!!

دوست عزیز از وقتی پاسپورت و تحویل سفارت دادید چند روز گذشت تا ویزا بهتون دادند؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
دوستان دعوا رو ولش کنید برید تور سایت وزارت امورخارجه به زبان فارسی اعتراض خودتون رو اعلام کنید اینهم لینکش
https://www.facebook.com/USAdarFarsi?fref=ts
خواهش میکنم شما هم برید و به بچه های 2014 کمک کنید
SadSad:خدایا امیدم فقط به توست ، برنده اصلی خودم، تعداد نفرات 2 نفر، رویت قبولی 1 می 2013، تاریخ مصاحبه 6 می، خودم ویزا یکضرب گرفتم و همسرم به خاطر سربازی کلیر خورد، سفارت ایروان، آپدیتها،6 می ،8می ،12جولای (باایمیل )، 8 آگوست،15آگوست صبح و15 آگوست بعداظهر کیس نامبر**55 ایروان - رفتم امریکا برای همسرم اقدام کردم و برگشتم الان هم نامه I -797 اومده - واریز مبلغ 120$ و واریز مبلغ 320$ در حال تکمیل فرم i-864 سفارت جدید ایروان
پاسخ
تشکر کنندگان:
از همه دوستاني كه تو اين مدت با اطلاعات خوبشون باعث دلگرمي بقيه شدند خيلي خيلي سپاسگزارم و ارزوي من كلييرنس هم دوستان بويژه بالآي جدولي هاست. بليط سفر به أمريكا رو براي ٢٢ سپتامبر گرفتم و به اميد خدا شروع زندگي مشتر كم با روز تولدم هم زمان ميشه!! دم همه شما گرم!!!

سلام و تبریک فراوان
ببینم از توی سایت متوحه شدی ویزات حاضره یا بهت ایمیل دادن یا خودت رفتی پست سر زدی ؟ امروز ویزات حاضر شد ؟میشه توضیح بدی؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-09-09 ساعت 16:55)shmo نوشته:  

سلام و تبریک فراوان
ببینم از توی سایت متوحه شدی ویزات حاضره یا بهت ایمیل دادن یا خودت رفتی پست سر زدی ؟ امروز ویزات حاضر شد ؟میشه توضیح بدی؟

سلام
به نظر ميرسه كه بعد از ready دوباره AP ميشي به مدت ٢ روز و بعدش issued ميشي. ١-٢ روز بعد از issued يه إيميل از سفارت مياد كه باركد پستي رو أعلا كرده و اگر بري تو سايتي كه قبلا براي مصاحبه ثبت نام كردي بهتون نشون ميده كه بسته شما در چه مرحله اي از پست هست. اگه رسيده باشه پستخونه ميتوني با فتوكپي پاسپورتتون تحويل بگيري
نوع ويزا k1
Case creation date: ١٥ ژانويه ٢٠١٤
تاريخ و مكان مصاحبه: ١٢ مارچ٢٠١٤ آنكارا
وضعيت فعلي: cleared on 28 Aug. 2014
مدت انتظار ١٦٩ روز
پاسخ
تشکر کنندگان: shmo ، فری خانم
(2014-09-09 ساعت 16:14)Dokhmal14 نوشته:  

دوست عزیز از وقتی پاسپورت و تحویل سفارت دادید چند روز گذشت تا ویزا بهتون دادند؟

من چهار شنبه ٣ سپتامبر مدارك رو دادم امروز ٩ سپتامبر ويزا گرفتم كه ٤-٥ روز كاري شد
نوع ويزا k1
Case creation date: ١٥ ژانويه ٢٠١٤
تاريخ و مكان مصاحبه: ١٢ مارچ٢٠١٤ آنكارا
وضعيت فعلي: cleared on 28 Aug. 2014
مدت انتظار ١٦٩ روز
پاسخ
تشکر کنندگان: shmo ، behnam7 ، Dokhmal14 ، فری خانم
سلام دوستان لطفا راهنماییم کنید امروز پاسپورت و ویزا و پاکت به دستم رسید که گوشه پاکت در حد خروج پاسپورت باز بود که بچه شرور خالم امشب چشم منو دور دید و پاکت رو پاره کرد ولی به مدارک داخل پاکت صدمه نرسیده تو رو خدا راهنماییم کنید چه کنم
ارسال مدارک F2A (همسرم): 19OCT ,2012,
اپرو: 19SEP, 2013 ,
دریافت کیس نامبر (سفارت ابوظبی): 20OCT,2013
ارسال مدارک اسپانسر و پرداختها: 2013, 02DEC
وقت سفارت : 04MAY,2014
کلیر : 24AUG ,2014
تحویل پاس به سفارت : 26AUG,2014
پاسخ
تشکر کنندگان:
doostan man bad az 100 rooz clear shod am va case number am ro too site armanestan zadan vali ba ye moshkeli bar khord kardam in ke priority date man 19 july 2013 hast va too site visa bulletin zade ke ta 1 jan 2013 current hast yani alan visaye mano sader nemikonan?
kasi etelaei dari lotfan khabar bede behem
mordam az bas in site ha ro chek kardam ta current sham Sad(
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-09-09 ساعت 06:13)najvab نوشته:  بچه ها می شه خواهش کنم اگر کسی می دونه کمک کنه : شوهر من امروز صبح کلییر شده تو ارمنستان بعد از بیش از ۳ ماه که از مصاحبه اش گذشته - F2A - priority date 19 july
حالا من الان تو سایت سفارت خوندم تا وقتی ویزا بولیتن واسش کارنت نشه نمی تونه بره ویزاشو بگیره - دارم از ناراحتی دق می کنم بعد از ۸ ماه تنهایی اینجا
کسی تو شرایط ما بوده آیا ؟ جالبی داستان اینکه کیلییرنس تا ۵ دسامبر اعتبار داره یعنی اگه تا اون موقعه نشه چی می شه میریم تو مرحله دوم کیلییرنس؟

طبق قوانین، روزی که سفارت ویزا رو صادر میکنه باید در Visa Bulletin ویزای شما Available باشه. یعنی اینکه در Category شما که F2A هست Visa Bulletin باید تاریخی جلوتر از تاریخ Priority Date کیس شما باشه.

مثلا الان در آخرین Visa Bulletin برای F2A Category تا تاریخ Feb. 1st, 2013 ویزا Available هست. Priority Date شما 19 July چه سالی هست؟ اگه قبل از تاریخ بالاست که هیچ، اگه نه باید هر ماه (حدودا 9 و 10 هر ماه) Visa Bulletin رو چک کنین تا برسه به تاریخ کیس شما. اینم لینکش که میتونید چک کنید: Visa Bulletin
پاسخ
تشکر کنندگان: mehri11 ، itex ، Shahabpk
(2014-09-10 ساعت 02:40)everwaiting_sam نوشته:  
(2014-09-09 ساعت 06:13)najvab نوشته:  بچه ها می شه خواهش کنم اگر کسی می دونه کمک کنه : شوهر من امروز صبح کلییر شده تو ارمنستان بعد از بیش از ۳ ماه که از مصاحبه اش گذشته - F2A - priority date 19 july
حالا من الان تو سایت سفارت خوندم تا وقتی ویزا بولیتن واسش کارنت نشه نمی تونه بره ویزاشو بگیره - دارم از ناراحتی دق می کنم بعد از ۸ ماه تنهایی اینجا
کسی تو شرایط ما بوده آیا ؟ جالبی داستان اینکه کیلییرنس تا ۵ دسامبر اعتبار داره یعنی اگه تا اون موقعه نشه چی می شه میریم تو مرحله دوم کیلییرنس؟

طبق قوانین، روزی که سفارت ویزا رو صادر میکنه باید در Visa Bulletin ویزای شما Available باشه. یعنی اینکه در Category شما که F2A هست Visa Bulletin باید تاریخی جلوتر از تاریخ Priority Date کیس شما باشه.

مثلا الان در آخرین Visa Bulletin برای F2A Category تا تاریخ Feb. 1st, 2013 ویزا Available هست. Priority Date شما 19 July چه سالی هست؟ اگه قبل از تاریخ بالاست که هیچ، اگه نه باید هر ماه (حدودا 9 و 10 هر ماه) Visa Bulletin رو چک کنین تا برسه به تاریخ کیس شما. اینم لینکش که میتونید چک کنید: Visa Bulletin
2013 هستم مرسی که جواب دادید. آخه اگر تا ۵ دسامبر که اعتبار کلییرنس هست به روز نشه وضعیت ما چی می شه؟ Sad هیچ راه دیگری نیست ؟

(2014-09-09 ساعت 23:41)Hormozfh نوشته:  doostan man bad az 100 rooz clear shod am va case number am ro too site armanestan zadan vali ba ye moshkeli bar khord kardam in ke priority date man 19 july 2013 hast va too site visa bulletin zade ke ta 1 jan 2013 current hast yani alan visaye mano sader nemikonan?
kasi etelaei dari lotfan khabar bede behem
mordam az bas in site ha ro chek kardam ta current sham Sad(

hormozfh manam hamin soalo inja porsidam yeki az bacheha javab dade, moshkelemoon yekie WinkSad
پاسخ
تشکر کنندگان:

تبریک فراواااااااااااااااااان
انشا اله به زودی به بالای جدولی ها تبریک بگیم.
CR1 - مصاحبه اول: 8 ژانویه 2014 آنکارا - مصاحبه دوم: 18 مارچ 2015 آنکارا - اخذ ویزا: 18 مارچ 2015 - مقصد: کالیفرنیا
پاسخ
تشکر کنندگان: mehri11 ، ali214
(2014-09-10 ساعت 05:54)najvab نوشته:  2013 هستم مرسی که جواب دادید. آخه اگر تا ۵ دسامبر که اعتبار کلییرنس هست به روز نشه وضعیت ما چی می شه؟ Sad هیچ راه دیگری نیست ؟

متاسفانه هیچ راهی نیست. ولی نکته یه کم مثبت اینه که در Visa Bulletin تا چند ماه
پیش برای F2A تا September سال 2013 Available بود. ولی با نزدیک شدن به پایان
سال مالی یکدفعه Retrogress داشت و برگشت به حدود 2 سال قبل.

الان دوباره شروع کرده به حرکت به سمت جلو و احتمال اینکه تا یکی دو ماه دیگه برگرده
به همون September 2013 خیلی زیاده. خیلی هم نا امید نباشین.
پاسخ
تشکر کنندگان:
دوستان سلام،

من در تاریخ August 20 کلیر شدم و ویزام هم امروز صادر شد. خیلی اطلاع ندارم که
کی لیست منتظران رو Update میکنه ولی هر کی که هست زحمت بکشه منو Update کنه لطفا.

اونایی که ویزاشون دستشونه که مبارکشون باشه. اونایی هم که منتظرن امیدوارم
هر چه زودتر بگیرن ویزاشونو.

Fingers crossed
پاسخ
تشکر کنندگان: mehri11 ، فری خانم ، hamid.eng ، itex ، shaya ، پدی
سلام امروز براي نامزد من از سفارت در جواب ايميل خودمون ايميل دادن كه پاسپورت و مدارك پزشكي جديد بيار.ولي تو سايت سفارت ابوظبي هنوز همون متن قبلي هست وقتي كيس نامير رو مينويسم.اين طبيعي هست وكسي مثل من تو ابوظبي اينطوري بوده.اينم متن ايميل.لطفا اگه كسي ميدونه جواب بده
We are pleased to inform you that the embassy is in position to process your fiancée’s immigration visa application. Applicant should drop his original passport along with new medical report on any working Sunday or Tuesday at 2:00pm.
The validity of an immigrant visa is subject to the validity of the medical report. As per new regulations, the medical reports are valid only for six months. In case of full validity (which is six month) visa, you have to provide a new medical report.
پاسخ
تشکر کنندگان: behnam7 ، فری خانم ، shmo ، itex ، پدی
(2014-09-10 ساعت 14:22)mrusa نوشته:  سلام امروز براي نامزد من از سفارت در جواب ايميل خودمون ايميل دادن كه پاسپورت و مدارك پزشكي جديد بيار.ولي تو سايت سفارت ابوظبي هنوز همون متن قبلي هست وقتي كيس نامير رو مينويسم.اين طبيعي هست وكسي مثل من تو ابوظبي اينطوري بوده.اينم متن ايميل.لطفا اگه كسي ميدونه جواب بده
We are pleased to inform you that the embassy is in position to process your fiancée’s immigration visa application. Applicant should drop his original passport along with new medical report on any working Sunday or Tuesday at 2:00pm.
The validity of an immigrant visa is subject to the validity of the medical report. As per new regulations, the medical reports are valid only for six months. In case of full validity (which is six month) visa, you have to provide a new medical report.

اين ايميل الان يعني من كلير شدم؟؟؟اخه تو سايت ابوظبي هنوز همون قبلي هستم
پاسخ
تشکر کنندگان: shmo ، Shahabpk
(2014-09-10 ساعت 15:08)mrusa نوشته:  
(2014-09-10 ساعت 14:22)mrusa نوشته:  سلام امروز براي نامزد من از سفارت در جواب ايميل خودمون ايميل دادن كه پاسپورت و مدارك پزشكي جديد بيار.ولي تو سايت سفارت ابوظبي هنوز همون متن قبلي هست وقتي كيس نامير رو مينويسم.اين طبيعي هست وكسي مثل من تو ابوظبي اينطوري بوده.اينم متن ايميل.لطفا اگه كسي ميدونه جواب بده

اين ايميل الان يعني من كلير شدم؟؟؟اخه تو سايت ابوظبي هنوز همون قبلي هستم

سلام من با سیستم ابوظبی آشنایی ندارم ولی‌ بنظر من شما کلیر شدین چون آنکارا هم بعضی‌ هارو با ایمیل کلیر می‌کنه

فقط یه ایمیل دیگه بزنین محض احتیاط و بپرسید که آیا کلیر شدید و چه مدارک دیگه لازمه که ببرید

پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان