کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
(2014-10-21 ساعت 22:27)f1f نوشته:  یه خبر برای کسایی که جویای وضعیت من بودن
بالاخره بعد از حدود دو سال
کلیـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــر شـــــــــــــــــــــــدم

هـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــورا
بسیار عالیه که قدیمی ها دارن میرن به سوی سرنوشت جدیدشون.
با بهترین آرزوها برایتان
CR1 - مصاحبه اول: 8 ژانویه 2014 آنکارا - مصاحبه دوم: 18 مارچ 2015 آنکارا - اخذ ویزا: 18 مارچ 2015 - مقصد: کالیفرنیا
پاسخ
تشکر کنندگان: anastazy ، f1f ، shandiz
آنکارا مجدد بروز شد: ANK2009666025, ANK2013636003, ANK2013847004, BGH2014585006, ANK2014043023, ANK2013084001, ANK2014175021
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: amjad ، behnam7 ، فری خانم
سلام دوستان.من تازه اومدم اینجا. 27 اگست مصاحبه داشتم .فقط همون روز اپدیت شدم و دیگه هیچ خبری نشده. نگرانم .
پاسخ
تشکر کنندگان: shandiz
(2014-10-23 ساعت 01:11)shooka.amir نوشته:  سلام دوستان.من تازه اومدم اینجا. 27 اگست مصاحبه داشتم .فقط همون روز اپدیت شدم و دیگه هیچ خبری نشده. نگرانم .

خیر مقدم. یک لینک توی امضای من هست نوشته منتظران، تاریخهای مصاحبه و مدت انتظار رو اونجا میتونی ببینی. لینک عضویت هم توی امضا هست دوست داشتی عضو شو.
من خودم 260روز منتظر شدم، دوسال هم داشتیم!! ولی شما نگران نباش سفارت الان خوب داره کلیر میکنه. به احتمال زیاد زیر 6ماه کلیر میشی.
پاسخ
تشکر کنندگان: shandiz ، amjad ، فری خانم
(2014-10-21 ساعت 21:53)memoly86 نوشته:  من يه سوْال برام پيش اومده تو امريكا يه نَفَر به شوهرم گفته تا مدارك داميسيلو برأي سفارت نفرستين أصلا كار ادمينيسترتيو منو شروع نميكنند ميخواستم ببينيم أين حرف واقعا راسته چون زماني كه من سفارت بودم افيسر به من گفت هر وقت كلير شدي مدار كتم با خودت بيار حالا ما واقعا نميدونيم چي كار كنيم لطفا إز دوستان اگر كسي ميدونه راهنمايي كنه.

توی سیس الان وضعیتت چیه ؟اگه توی سس ادمینسترتیوه یعنی شروع شده و بعدا میتونین بفرستین و بهتره قبل از کلیر شدن بفرستی براشون !!اما اگه هنوز ردی است یعنی منتظر مدارکت هستن !!تجربه خودم این بود که از من مدارک دال براثبات ارتباط رو خواستن و تا وقتی اونو پست نکردم و ایمیل کامل شدن مدارک رو برام نفرستادن وضعیتم تو سیس ادمینسترتیو نمیشد !!!
Case K1 , interview 2 April2014,clearance...8/20/2014 Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: shandiz ، فری خانم
محبت میکنید اگر تو این چند روز از آنکارا کسی میره تهران به من لطفا پیغام بدین
مهاجر خانوادگی (F3) ساکن لانگ ایلند نیویورک و به زودی دالاس ، تقاضای اولیه سپتامبر 2002 - صدور ویزا نوامبر 2014
پاسخ
تشکر کنندگان:
[quote='shaya' pid='559311' dateline='1414065555']
[quote='memoly86' pid='558863' dateline='1413912199']
من يه سوْال برام پيش اومده تو امريكا يه نَفَر به شوهرم گفته تا مدارك داميسيلو برأي سفارت نفرستين أصلا كار ادمينيسترتيو منو شروع نميكنند ميخواستم ببينيم أين حرف واقعا راسته چون زماني كه من سفارت بودم افيسر به من گفت هر وقت كلير شدي مدار كتم با خودت بيار حالا ما واقعا نميدونيم چي كار كنيم لطفا إز دوستان اگر كسي ميدونه راهنمايي كنه.

مرسي شايا جان إز توجهت حدود هفت ماهه كه نو سيس وضعيتم ادمينيستريتيوه وبه جز يك دفعه كه اپديت شدن اومنم تو ماه جون ديگه هيچ خبري نيست اما در نهايت شوهرم تصميم گرفته كه مداركو براشون بفرسته
پاسخ
تشکر کنندگان: shaya
(2014-10-23 ساعت 01:11)shooka.amir نوشته:  سلام دوستان.من تازه اومدم اینجا. 27 اگست مصاحبه داشتم .فقط همون روز اپدیت شدم و دیگه هیچ خبری نشده. نگرانم .

سلام دوست عزیز خوش امدید
شما کدوم سفارت هستید ؟ من ابوظبی هستم 20 اگست 1 بار اپ شدم با ایمیل
شما ویزاتون چی هست ازدواجی نامزدی یا...؟
:cr1 :ارسال مدارک:18mar2013رسید مدارک:24 mar - اپروو:17 jan- کیس نامبر 18 mar ابوظبی-- AP 20 AUG کلیر 13 نوامبر 2014 Smile دریافت ویزا 10 دسامبر - ورود به امریکا 12 دسامبر2014:Wink
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام. من کیسم نامزدی هست از انکارا. خودم و پسرم. نه کار دولتی .نه سربازی. من مارچ 2014 فایل کردم برای نامزدی. از اول تا الان 7 ماه طول کشیده
. اگست هم مصاحبه داشتیم. هنوز هیچ خبری نشده. فقط یه بار اپدیت شدم. اونم روز مصاحبه.
پاسخ
تشکر کنندگان: فری خانم
سلام دوستان چند تا سوال داشتم .ببخشید اگه تکراریه. تو این مرحله کلیرنس چیا چک میشه. و این که فقط beneficiary چک میشه یا petitioner هم چک میشه دوباره. و اینکه کسی بوده که کلیر نشه و علتش چی بوده? ممنون میشم جواب بدید.
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-10-24 ساعت 07:22)maryam.ali نوشته:  سلام دوستان چند تا سوال داشتم .ببخشید اگه تکراریه. تو این مرحله کلیرنس چیا چک میشه. و این که فقط beneficiary چک میشه یا petitioner هم چک میشه دوباره. و اینکه کسی بوده که کلیر نشه و علتش چی بوده? ممنون میشم جواب بدید.

کسی نمیدونه دقیقاً توی این مرحله چه اتفاقی میفته. منظور شما از چک میشه چیه؟ چک امنیتی؟ یا مدارک؟ همه اینها قبل از مصاحبه صورت میگیره. و من کسی رو یادم نیست که مصاحبه شده باشه ولی ردش کرده باشن.
پاسخ
تشکر کنندگان: amjad ، فری خانم
سلام. همون چک امنیتی که الان درگیرشیم.

افیسر روز مصاحبه گفت پرونده شما کامله فقط یه تحقیقات کوچیک لازمه . از روز مصاحبه هم اصلا اپدیت نشدم. الان دوماهه
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-10-24 ساعت 19:53)maryam.ali نوشته:  سلام. همون چک امنیتی که الان درگیرشیم.

افیسر روز مصاحبه گفت پرونده شما کامله فقط یه تحقیقات کوچیک لازمه . از روز مصاحبه هم اصلا اپدیت نشدم. الان دوماهه

دوست عزیز اگه جدول منتظران رو نگاه کنی میبینی که همه مثل شما تو این مرحله هستن و منتظرن.خود من 1 سال از مصاحبم گذشته !!!!
پاسخ
تشکر کنندگان: فری خانم
(2014-10-24 ساعت 19:53)maryam.ali نوشته:  سلام. همون چک امنیتی که الان درگیرشیم.

دوست عزیز خیر مقدم بر شما. الان 9 ماه و نیم هست که من از مصاحبه برگشتم . هیچ قاعده و قانون نوشته ای وجود نداره. فقط صبوری باید پیشه کرد...
CR1 - مصاحبه اول: 8 ژانویه 2014 آنکارا - مصاحبه دوم: 18 مارچ 2015 آنکارا - اخذ ویزا: 18 مارچ 2015 - مقصد: کالیفرنیا
پاسخ
تشکر کنندگان: shaya ، shadoow ، amjad
بر طبق امار به دست امده از منتظر سرا تقریبا از 117 نفر 84 نفر اقا و 33 نفر خانوم بودن و 17 نفر هنوز کلیر نشدن و این نشون دهنده اینکه اقایون بیشتر باید منتظر کلیرنس باشند و ویزای یکضرب بیشتر برای خانومهاست . یک خانم که از دوستان دورمون بودن 4 ماه بعد از من اقدام کرد 2 هفته بعد از من مصاحبه رفت و حدودا 2 ماه الان ام ر ی کا هست
سرعت کلیر شدن تو ماههای اخیر بالا رفته و من امیدوارم که تا سال 2015 همین 17 نفر هم همه کلیر میشن و امیدوارم باز هم از این زمان کمتر بشه و برگرده به 3 سال پیش که تو صفحه های اول می خوندم که 30 روز 40 روز یا نهایتا 60 روز کلیر میشدن
امیدوارم به زودی هممون این شرایط سختو پشت سر بزاریم
:cr1 :ارسال مدارک:18mar2013رسید مدارک:24 mar - اپروو:17 jan- کیس نامبر 18 mar ابوظبی-- AP 20 AUG کلیر 13 نوامبر 2014 Smile دریافت ویزا 10 دسامبر - ورود به امریکا 12 دسامبر2014:Wink
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، itex ، مریم فتوحی ، amjad ، sib 24 ، houmanmir ، فری خانم ، mamar61

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان