کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
با عرض تبریک

نه متاسفانه امکان ارسال ویزا به شما با پست از سمت سفارت وحود ندارد شما میتونید کار زیر رو انجام بدی:

پاسپورتتون روتوسط یه شرکت مسافربری (آژانس) بدین بره ابوظبی. یکی از کارکنان آزانس میبره ویزا رو میگیره براتون پست میکنه ایران
موفق باشین
پاسخ
تشکر کنندگان:
البته خیلی ریسک داره اینکه شما پاسپورتت رو به یه غریبه بدی
ناخودآگاه رو باید تربیتش کرد
هر آنچه دلش بخواد فکر می کنه و عملی می کنه
دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره Cool
پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84
با سلام،
وقتی uscis مورد رو approve میکنه ولی به جای NVC مستقیم فرستاده سفارت، علت خاصی داره؟ حالا ما باید با سفارت تماس بگبریم یا اونا خودشون وقت رو اطلاع میدن؟ و در حالت اول چند روز بعد از گرفتن نامه uscis میشه با سفارت مکاتبه کرد؟ ممنون میشم اگه دوستان در صورت اطلاع جواب بدن
پاسخ
تشکر کنندگان:
کیس های نامزدی پروندشون مستقیم میره سفارت.
حدود 1ماه تا 1.5 ماه از اپروو طول میکشه که پرونده برسه دست سفارت
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، girl ، mercedeh2011 ، b1347
سلام منون عزیز
اینکه گفتی ایمیل باید متنش باشه منظورت اینه که از چندتا ایمیل در روزهای مختلف باید پرینت بگیریم؟
خوب من و نامزدم به فینگیلیش ایمیل مینوشتیم، متنش به چه درد آفیسر میخوره، سر در نمیاره که
آبی که برآسود زمینش بخورد زود
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2012-10-31 ساعت 22:11)mehrannn نوشته:  سلام منون عزیز
اینکه گفتی ایمیل باید متنش باشه منظورت اینه که از چندتا ایمیل در روزهای مختلف باید پرینت بگیریم؟
خوب من و نامزدم به فینگیلیش ایمیل مینوشتیم، متنش به چه درد آفیسر میخوره، سر در نمیاره که

مهران جان یا ترجمه کن یا تبدیلشون کن به فارسی (با حروف فارسی) اصلی ها که همون فینگلیش است رو هم همراهش ارایه کن.
یادت باشه لوگو جی میل و یا یاهو رو داشته باشه. از خود اینباکست و از داخل ایمیل ها پرینت بگیر. متن رو هم خودت به فارسی کانورت کن
اگر تعداشون زیاده به ماهی ۲ یا ۳ تا بسنده کن
یک پرینت اسکرین هم از صفحه اینباکس ایمیل هات که شامل مکاتباتتون است رو هم ضمیمه کنی بد نیست.
نوع ویزا : CR1 ✷ مصاحبه : هفته آخر نوامبر ۲۰۱۲ - ایروان ✷ دریافت ویزا : یکضرب ✷ مقصد : L.A ✷ تاریخ ورود : ۱۲/۱۲/۱۲
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، dreamer60 ، mehrannn
سلام دوستان 6ماه از تاریخ تست پزشکیم میگذره 5ماه ازتاریخ اماده بودن ویزای نامزدیم بخاطر مشکلاتم نتونستم برم واسه گرفتن ویزا.چقدر وقت دارم؟ایا پاسپورتمو بفرستم سفارت ابوظبی ویزامو برام پست میکنن (Please note: if you do not send your passport immediately, a visa number may not be available for your file within this month.)اینو توسایت نوشتن لطفا کمکم کنید
پاسخ
تشکر کنندگان:
مرسی Acaro عزیز
منظورت از اینکه به فارسی بنویسم اینکه بعد از اینکه از متن ایمیل که به فینگلیش نوشته شده پرینت گرفتم خودم با خودکار زیرش با حروف فارسی متنش رو دوباره بنویسم؟
راستی ما بیشتر تو OOVOO حرف میزنیم، اون هم History ش گزینه پرینت نداره، من صفحه به صفحه پرینت اسکرین کردم و از پنجرش پرینت گرفتم، به نظرت خوبه؟
آبی که برآسود زمینش بخورد زود
پاسخ
تشکر کنندگان:
دوست عزیز بده دست یه آشنا یا بده دست آژانسا واست بگیرن وگرنه صددرصد تا 1 ماه دیگه ویزات باطل میشه.
اغتبار ویزا تا 6 ماه بعد از مدیکاله
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: mercedeh2011 ، shabnam.84 ، mhy_1985
(2012-11-01 ساعت 18:13)mehrannn نوشته:  مرسی Acaro عزیز
منظورت از اینکه به فارسی بنویسم اینکه بعد از اینکه از متن ایمیل که به فینگلیش نوشته شده پرینت گرفتم خودم با خودکار زیرش با حروف فارسی متنش رو دوباره بنویسم؟
راستی ما بیشتر تو OOVOO حرف میزنیم، اون هم History ش گزینه پرینت نداره، من صفحه به صفحه پرینت اسکرین کردم و از پنجرش پرینت گرفتم، به نظرت خوبه؟
به نظر من بهتره که تمیز و مرتب کار کنی ٫ هر کدوم از ایمیل ها را جداگانه تو آفیس با حروف فارسی تایپ کن و پرینت کن ٫ پرینت فارسی را هم با منگنه ضمیمه همون ایمیل فینگلیش کن.
بله مشکلی نیست این مورد رو هم بگم که ایمیل ها را جداگانه تو یک فولدر بزار و روی یک برگه آدرس ایمیل خودت و نامزدت رو بنویس یا پرینت کن (درشت باشه بهتره)
پرینت اسکرین های OOVOO را هم جداگانه و به همراه آی دی خودت و نامزدت.
نوع ویزا : CR1 ✷ مصاحبه : هفته آخر نوامبر ۲۰۱۲ - ایروان ✷ دریافت ویزا : یکضرب ✷ مقصد : L.A ✷ تاریخ ورود : ۱۲/۱۲/۱۲
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، mehrannn
man ham namzadam beljik hast va unja daneshjue man mikhastam ke beram ye safar pishesh amma nemiduanm marahelesh chetorie va ya aslan alan tu in vaziat vizaye namzadi midan be man ya na? va ya inke marahelesh be che shekli hast va kolan az koja bayad shoru konam va che madarekio azam mikhan.
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2012-11-03 ساعت 18:25)NFa80 نوشته:  man ham namzadam beljik hast va unja daneshjue man mikhastam ke beram ye safar pishesh amma nemiduanm marahelesh chetorie va ya aslan alan tu in vaziat vizaye namzadi midan be man ya na? va ya inke marahelesh be che shekli hast va kolan az koja bayad shoru konam va che madarekio azam mikhan.
دوست عزیز به مهاجرسرا خوش آمدید. این فروم برای کشور آمریکا هست، فکر نمی کنم کسی بتونه کمکتون کنه اینجا. در ضمن اگر فارسی تایپ کنید هم قوانین سایت رو رعایت کردید هم راحت تر می شه بهتون کمک کرد.
موفق باشید
پاسخ
تشکر کنندگان: mercedeh2011 ، الهه سابق ، shabnam.84
ما له له میزنیم رد نشیم ویزا بگیریم بریم پیش زن و بچه مون. اونوقت تو نمیری ویزای آماده ات رو بگیری؟

خدا شانس بده.
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، الهه سابق ، mercedeh2011
وای دقیقا.. اگه ویزای من اماده شه از اسمون سنگم بباره میرم میگیرمش Sad توروخدا زود بگیرید ویزاتونو یه موقع کنسل نشه
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
تشکر کنندگان: mercedeh2011 ، الهه سابق
بچه ها نگید اینجوری
خب شاید واقعا یه مسأله ای بوده که براش خیلی مهمتر از این ویزای کوفتی بوده

دوست عزیز برو این ویزات رو بگیر که کلی زحماتت به فنا میره
ناخودآگاه رو باید تربیتش کرد
هر آنچه دلش بخواد فکر می کنه و عملی می کنه
دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره Cool
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، الهه سابق ، فردا

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان