موضوعها: 0
رتبه:
28
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-10-15 ساعت 21:04)gole202 نوشته: تاریخ اخذ ویزای من 10 اکتبر بوده و الان توی دستمه! چطور می تونم بالا رو اصلاح کنم؟ :دی
ممنون گل جان. خب پس سوال ها راحت بوده. البته معلوم بود مثل سوالایی که خیلی جاها ازمون میپرسن. بازم تبریک میگم. بهترین ها برات اتفاق بیفته به امید خدا. اون تاریخ اخذ ویزا رو هم باید تو امضات تغییر بدی
اگه سوالی پیش بیاد ازت می پرسم
غمم از وحشت پوسیدن نیست/
غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
شبنم جان مرسی بابت راهنمائیت. اگر سوالی بود در خدمتتون هستم. شاد باشید
نوع ویزا: کیس نامزدی
ارسال مدارک به اداره مهاجرت: 5 دسامبر 2011
دریافت نامه رسید مدlرک: 12 دسامبر 2011
تاریخ خواستن مدارک بیشتر: 11 می 2011
تاریخ approve: ب، 6 جون 2012
گرفتن کیس نامبر: ، 6 جولای 2012
محل مصاحبه: ابوظبی
تاریخ مصاحبه: 3 اکتبر 2012
تاریخ اخذ ویزا: 10 اکتبر 2012
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوست عزیز بابت اطلاعاتی که دادی خیلی ممنون
خواستم بپرسم شما تنها رفتین مصاحبه یا با نامزدتون؟
فارسی مصاحبه کردین یا انگلیسی؟
نامزدتون زمان مصاحبه آمریکا بودن ؟
بازم ممنون
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-10-16 ساعت 17:37)rezanet نوشته: دوست عزیز بابت اطلاعاتی که دادی خیلی ممنون
خواستم بپرسم شما تنها رفتین مصاحبه یا با نامزدتون؟
فارسی مصاحبه کردین یا انگلیسی؟
نامزدتون زمان مصاحبه آمریکا بودن ؟
بازم ممنون
سلام
نامزدم هم اومده بودن و چون پاسپورت آمریکایی داشتن اجازه دادن که بیان توی سفارت اما بهتون بگم که اومدن و یا نیامدن نامزد هیچ تاثیری در روند کارنداره چون اصلا با اون کاری ندارن و حتی ممکنه متوجه حضور اون نشن. پس لازم نیست به نامزدتون اگر در آمریکا هست زحمت این همه راه و خرج زیاد را بدین.
اونا با هر زبانی که شما دوست دارید و راحت ترید مصاحبه میکنن. منکه فارسی مصاحبه کردم و قبول شدم 
موفق باشید.
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
Rezanet جان
وقتی من داشتم مدارکم را تحویل می دادم نامزدم رفته بودن بانک واسه واریز کردن پول. مسئول تحویل مدارک با مصاحبه گر فرق دارن. وقتی نوبت مصاحبه من شد نامزدم دگیه کنار من بودن و مصاحبه گر متوجه حضورشون شده بودن اما با اون کاری نداشتن. اما نامزد من میگفت اگه من بیام اونا می فهمن من واقعا شما را دوست دارم و قصدمون ازدواج هست که من بخاطر مصاحبه با شما این همه راه را اومدم و با این اقتصاد خراب امریکا این همه هزینه کردم که گفتم اومدن یا نیومدن نامزد بنظر من تاثیری نداره. توی فرم سابقه کاری که توی شرکت بودم نوشتم که حدود 7-8 سال می شد باضافه سابقه کار 4 ساله که بصورت مستقل برای خودم در حال حاضر مشغولم. یعنی جمعا 11-12 سال که از من پرسید کار دولتی انجام می دادی؟ (میخواست منو بفرسته FBI چک!!!) که گفتم نه خیییییییییییییر :دی
بازم سوالی داشتن در خدمتم
موفق باشید.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با عرض سلام.
همسر من برای دریافت ویزای 129k برای اینجانب یا همون ویزای نامزدی با کمک وکیل اقدام کرد. همسرم 23 سال یک شهر وند کاملا امریکائی است . و تمام مدارک آن قانونی وشرایط کاملا مطابق استاندارد سازمان uscis میباشد.
وکیل آمریکائی ابتدا قول داده بود که جواب نامه یا همون nyc رو طبق روند کاری و سابقه اش از این سازمان اخذ کند. الان مشکل اینجاست که ایشان یک سایت رو به ما معرفی کردهان که با گرفتن شماره پرونده چهار لامپ ظاهر میشود که 3 ماه و نیم هستش روی لامپ 2 گیر کرده. دیگه ما واقعا با توجه به شرایط بد ایران که هروز بد تر هم میشه متعجب موندیم که مگه میشه یک سازمان اونقدر مبهم و بسته باشه که حتی ندونی شاید مشکلی در پرونده باشه. من دیگه منتظر نامه نیستم .نشستم ببینم معجزه ای رخ میده این لامپ عوض شه. ببخشید. سر شما رو درد آوردم ولی اگه میشه کمک کنید منو. چون به وکیلم اعتماد ندارم.
رتبه:
28
0 تشکر در 0 ارسال
سلام.اونجور که میدونم 4-5 ماهی طول می کشه تا پرونده شما اپروو بشه .احتمالا این نشون دادن ناقص چراغها به این دلیل.و یا اینکه شاید اصلا ایرادی تو کار سایت هست. بهتر از طریق وکیلتون یا خود nvc پیگیر بشین. نگران نشید.
غمم از وحشت پوسیدن نیست/
غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...
موضوعها: 6
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
دوست عزیز نگران نباشید. 5 ماه طول میکشه تا پرونده approve بشه. اگه پروندتون رفته باشه سرویس سنتر کالیفرنیا و تگزاس، طبق جدول اداره مهاجرت، 5 ماه طول میکشه تا اپروو بشید. اگه رفته باشه ورمونت، 6ماه و اگه رفته باشه بنفیت سنتر 8 ماه طول میکشه.
3.5 ماه خیلی زوده که نگران چیزی باشید. وقتی پرونده اپروو میشه یکدفعه از چراغ دوم میپره به چراغ چهارم. یعنی post decision activity و چراغ decison هیچوقت روشن نمیشه. به وکیلتون اعتماد کنید. اگه آمریکایی هستش و واقعا وکیله، نه مشاور مهاجرتی، دلیلی برای نگرانی نیست. فقط یادتون باشه وکیلا باید دائما بهشون سیخونک زد. درضمن خودتون و نامزدتون هم میتونید به USCIS زنگ بزنید و در جریان پرونده باشید
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
رتبه:
15
2 تشکر در 2 ارسال
توی پرونده های مهاجرتی هیچ زمان و پروسه ای رو نمی شه ۱۰۰ در ۱۰۰ گفت. پرونده ما به ورمونت رفت و ۴ ماهه اپروو شدیم. اون لامپ ها برای ما دقیق روشن و خاموش شد ولی بین علما اختلاف نظر هست که گاهی اوقات خطا هم می کنند. یعنی کسانی بودند که الان وارد آمریکا شدند ولی هنوز چراغ اولی روشن مونده!
موضوعها: 6
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
2012-10-23 ساعت 03:52
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-10-23 ساعت 03:54 توسط الهه سابق.)
نگی جان این زمانهایی که اداره مهاجرت میده چند ماه چند ماه آپدیت میشه. دقیقا یادمه 1سال پیش واسه ورمونت میزد 3 ماه. اما الان تغییر کرده
درضمن همونطوری که گفتم 3 ماهو نیم زمان کمیه واسه نگرانی
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
رتبه:
33
0 تشکر در 0 ارسال
پرونده ما ۵ ماه طول کشید تا اپرو شد.
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb
خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ میشه!
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان من 35 روزبعداز مصاحبه ویزای نامزدیم اماده شد الان 6ماه ازتاریخ مصاحبم میگذره 5ماه ازتاریخ اماده شدن ویزام بخاطر مشکلات واتفاقاتی که برام افتاده نتونستم برم واسه گرفتن ویزام ایا وقتی دارم واسه گرفتن ویزا؟میتونم پاسپورتم رو با پست بفرستم سفارت ابوظبی ویزام صادر بشه وبرام پستش کنن لطفا کمکم کنید وبراساس واقعیت جوابمو بدین.متشکرم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان به منم برگه ابی دادن مدارکمو فرستادم من 35 روزبعداز مصاحبه ویزای نامزدیم اماده شد الان 6ماه ازتاریخ مصاحبم میگذره 5ماه ازتاریخ اماده شدن ویزام بخاطر مشکلات واتفاقاتی که برام افتاده نتونستم برم واسه گرفتن ویزام ایا وقتی دارم واسه گرفتن ویزا؟میتونم پاسپورتم رو با پست بفرستم سفارت ابوظبی ویزام صادر بشه وبرام پستش کنن لطفا کمکم کنید وبراساس واقعیت جوابمو بدین.متشکرم