کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
مرسده جان قطعا یه مشکلی‌ داشتن که ویزاشونو تا الان نگرفتن ولی‌ منم بخاطر خودشون گفتم. واقعا حیفه که این همه زحمت کشیدن ولی‌ ویزاشون باطل شه.
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، shabnam.84 ، mercedeh2011
سلام به همه دوستان عزیز
من از آمریکا براتون این پست را می نویسم. من دیروز با پرواز alitalia از تهران به رم و از اونجا به لوس انجلس اومدم . پرواز تهران به رم 5ساعت و پرواز رم به لس آنجلس 12-13 ساعت بود که خیلی بد نبود. از اونجا هم با ماشین همسرم به لاس وگاس اومدیم . شهر بسیار زیبا و تمیز و مرتبی بود. اگه سوالی دارید خوشحال میشم جواب بدم. شاد باشید
نوع ویزا: کیس نامزدی
ارسال مدارک به اداره مهاجرت: 5 دسامبر 2011
دریافت نامه رسید مدlرک: 12 دسامبر 2011
تاریخ خواستن مدارک بیشتر: 11 می 2011
تاریخ approve: ب، 6 جون 2012
گرفتن کیس نامبر: ، 6 جولای 2012
محل مصاحبه: ابوظبی
تاریخ مصاحبه: 3 اکتبر 2012
تاریخ اخذ ویزا: 10 اکتبر 2012
پاسخ
تشکر کنندگان: simi ، الهه سابق ، girl ، Blaze ، shabnam.84 ، Acaro ، mercedeh2011 ، sara mas
(2012-11-06 ساعت 09:24)gole202 نوشته:  سلام به همه دوستان عزیز
من از آمریکا براتون این پست را می نویسم. من دیروز با پرواز alitalia از تهران به رم و از اونجا به لوس انجلس اومدم . پرواز تهران به رم 5ساعت و پرواز رم به لس آنجلس 12-13 ساعت بود که خیلی بد نبود. از اونجا هم با ماشین همسرم به لاس وگاس اومدیم . شهر بسیار زیبا و تمیز و مرتبی بود. اگه سوالی دارید خوشحال میشم جواب بدم. شاد باشید
دوست عزیز ممنون از اطلاع رسانی تون

چند ساعت توی رم توقف داشتید تا پروازتون به امریکا ؟
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، mercedeh2011
گل جان به سلامتی رفتی و رسیدی. بهترین ها رو برات آرزو می کنم . خوشبخت و شاد باشی Smile

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، mercedeh2011 ، gole202
ملودی جان شما کلا پروستون چقدر طول کشید؟Sad من که تازه اپلیکیشن های اولیه رو فرستادیمSad
پاسخ
تشکر کنندگان: mercedeh2011
دوست عزیز بهت تبریک میگم . ما به تازگی مدارکمون رو فرستادیم و اونها به ما گفتن که مدارک کامل بوده و بررسیش میکنن . من چقدر باید منتظر بمونم حدودا؟ زندگی اونجا چطوره؟ آیا دوری از خانواده اذیتت نمیکنه؟ راضی هستی دوست عزیز؟ ممنونم از راهنمایی
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، mercedeh2011 ، mhy_1985
دوست عزیز شما گفتین تاریخ تگمیل مدارک منظورتون کدوم مدارک هست ؟ چه مدارکی از شما خواستن؟با درد دوری و انتظار و تنهایی چه میکنید بچه ها؟من که نامزدم کلافه شده من رو هم کلافه کرده . تازه ما اول راهم هستیم تازه فرم ها رو پر کردیم...چه کنیم...
پاسخ
تشکر کنندگان: mercedeh2011 ، mhy_1985
دوست عزیزم Acaro
من امروز پیغام شمارو دیدم، مرسی از راهنماییت،
شما گفتی که ایمیلهایی که به فینگلیش نوشتیمو با حروف فارسی بنویسم و پیوست ایمیل اصلی کنم،
به نظرت اگر به انگلیسی ترجمش کنم بهتر نیست؟
میگم نکنه آفیسر فقط تسلط در حرف زدن به فارسی داشته باشه و نتونه فارسی بخونه؟!
(اگر از دوستان دیگه هم کسی تجربه مشابه داشته لطفا بگه،) اینکه آیا آفیسرها فارسی هم میتونن بخونن و این کاری که من می کنم خوبه یا نه؟
ممنونم
آبی که برآسود زمینش بخورد زود
پاسخ
تشکر کنندگان: mercedeh2011
وا... این آفیسری که من دیدم از من و شما بهتر فارسی بلد بود ؛ مطمئنا اینا بلد هستن که بخونن ؛ اصلا شک نکن

توهین بزرگی بود دوست عزیز بهشون ...
یادت باشه رفتی اونجا ازشون عذرخواهی کنی Smile
ناخودآگاه رو باید تربیتش کرد
هر آنچه دلش بخواد فکر می کنه و عملی می کنه
دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره Cool
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، shabnam.84
سلام به همگي
بچه ها امروز ١٠ نوامبره و ٣٠ اكتبر تاريخ آپديت قبلي سايت اعلام ويزاهاست
هميشه همين مدليه؟
هيچكاري نميشه كرد؟
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق
بچه ها یه سوال فنی. اینکه میگن ایمیل میخوان مثلا ما که هر روز چند ساعت باهم چت میکنیم و آرشیو هر روز چتمون کلی میشه. همه ی آرشیو
فکر کنم یک کتاب بشه Big Grin اونوقت ایمیل زدن چه لزومی داره؟ مثلا ماهی یه دونه ایمیل کفایت میکنه؟ Smile بعد دیگه الان همه voice chat میکنن. تلفن کمتره. یعنی چی آخههههههههههههههه

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، mercedeh2011
لزومی نداره کل ایمیل ها یا چت ها را ارایه کنید. ماهی یکبار هم کفایت می کنه حالا می تونه ایمیل ٫ تکست ٫ ریز مکالمات تلفنی یا Voice chat باشه.
مهم اینه که نشون بدید و ثابت کنید (به هر روشی) رابطه شما ادامه دارد.
نوع ویزا : CR1 ✷ مصاحبه : هفته آخر نوامبر ۲۰۱۲ - ایروان ✷ دریافت ویزا : یکضرب ✷ مقصد : L.A ✷ تاریخ ورود : ۱۲/۱۲/۱۲
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، shabnam.84
مرسده جان شما مصاحبه رفتی؟ مصاحبت فارسی بوده یا انگلیسی؟
نظرت راجب بازنویسی ایمیلهایی که به زبان فینگلیش نوشته شده چیه؟ با حروف فارسی بنویسم خوبه؟
آبی که برآسود زمینش بخورد زود
پاسخ
تشکر کنندگان:
ممنون آکارو جان. اگه اینطوری باشه خوبه. نگرانیم کمتر شد. چون ما نمی تونیم قبل رفتن من .همدیگر و ببینیم برای همین میخوام نقصی از این جهت نباشه.
فکر کنم تو این سایت یه نفر باشه که شامل فرم waiver می شه و اون منم :d

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
پاسخ
تشکر کنندگان: Acaro ، الهه سابق
(2012-11-10 ساعت 21:13)mehrannn نوشته:  مرسده جان شما مصاحبه رفتی؟ مصاحبت فارسی بوده یا انگلیسی؟
نظرت راجب بازنویسی ایمیلهایی که به زبان فینگلیش نوشته شده چیه؟ با حروف فارسی بنویسم خوبه؟

بله
وا... به نظر من هم فارسی بنویس
مثلا اگه نصف صفحه بالا انگلیسیه شما پایین صفحه اون رو به فارسی بنویس
اصلا به نظر نمیومد خیلی سخت گیر باشن
فقط اینکه شما باید صادقانه این موضوع رو ثابت کنی

مصاحبه من فارسی بود
آفیسر یه آقای جوون آمریکایی بود که خیلی مودب و مثل یک دوست که چندتا سوال میپرسه
عین بلبل هم فارسی صحبت کرد
پاسخ